helgen .

Igår hade vi en mysig dag tillsammans:

En cappuccino på vårt lokala fik med kelsjuk sötnos:
en mysig promenad i ett vindstilla och varmt Tygelsjö:
Middag på Vespa inne i stan följt av bion "The Martian" på Royal:

En perfekt lördag :-)

Idag har vi varit i trädgården hela dagen och hjälpt vår anläggare. Dagen har bestått av att vi krattat, lagt ut ny jord och sått gräs- spännande! Mina muskler värker så imorgon skippar jag träningen och ska faktiskt på en efterlängtad massage som jag skjutit upp för länge. 

Må väl.2015-10-04 @ 20:49:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()veckan .

Hej hopp!
I söndags- i det underbara underbara vädret åkte jag och min fina A till Bokskogen med picknickkorgen. Det blev även en härlig lång promenad på 10 km. Vilken dag- vi blev fullproppade med energi och jag älskar att vara bara vi 2 <3 
På kvällen tankades vi med ännu mer energi hemma hos A föräldrar där vi bjöds på utsökt söndagsmiddag och en mysig kväll.Vi njuter av livet <3


Den 28/9 firade vi 8 år tillsammans. Kan man tänka sig att den där natten på Slagt skulle mynna ut till alla dessa fina år tillsammans? Vi har verkligen roligt ihop och det värderar jag högt. I alla fall, detta firade vi på vårt favorithak T.G.I.F på lilla torg. MUMS!!!! 

Detta roade jag mig med igår:
Efter jobb igår åkte jag hem, ställde bilen och tog cykeln in till stan! Vi fick ju ytterligare en fin dag så man vill ju bara ut. I stan tog jag en kaffe och gick i butiker- MYSIGT :-)
Det är en perfekt cykelväg hela vägen och igår var det så vackert:
I helgen väntar detta:

Trevlig helg alla- njut av ditt liv! 


2015-10-03 @ 09:57:53 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()