2001-08-30 .

 
några år innan min mormor lämnade jordelivet fick jag ärva en guldring av henne. ringen har sedan dess legat i mitt smyckesskrin som ett kärt minne från henne. dock har aldrig ringens utseende tilltalat mig på så vis att jag burit ringen på fingret. efter nu många år av funderan kändes det plöstligt en dag helt rätt vad som skulle göras; smälta ner guldet & göra en ring som jag älskar och som kommer få mig att bära mormor varje dag på mitt finger om jag så önskar. med rekommendationer från A mamma var det Guldmakeriet här i malmö som fick äran och jag har inte ångrat mig en sekund. vilket jobb- jag är toppennöjd och mormor kan nu hänga med vart jag än går! <3

rödguldsring med coffiefärgad brilliant;
 


2013-02-25 @ 19:59:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()staffanstorpskollegor .

 
i lördags var mina fina ex-/staffanstorpskollegor här hemma. jag verkligen älskar att ha bjudningar och massa fina människor här hemma!! hela lördagen innan gästerna kom var så avslappnad (det är ju ganska lätt att man annars stressar till det lite för sig när man ska ha en bjudning...) för mig då fina tjejerna hade med sig både förrätt, efterrätt, dessertvin & snacks! tusen tack tjejer för allt ni bidrog med och alla fina saker jag fick!
jag längtar efter er redan!
 


2013-02-25 @ 00:33:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()om bloggen .

 
min digitalkamera är kaputt- inte helt men fungerar bara ibland och jag har därmed tappat gnistan att blogga. samtidigt vet jag hur kul jag tycker det är att gå tillbaka i bloggarkivet och se vad jag åstadkommit, varit med om och hur jag förändrats genom åren så sluta blogga kommer jag inte göra på ett tag- det är jag verkligen säker på =)
 
här är en bild på mig och delar av Andrés fina nära & kära som jag hittade i bildarkivet;
vi firar min älsklings 25 års dag <3 
 
 


2013-02-21 @ 23:12:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (19) T ()sjuk person nr. 2 .


jag gör mitt bästa för att ta hand om en kraftigt förkyld sambo! :-)


2013-02-18 @ 00:35:18 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()vinterkräk .


ja då lyckades man få kräksjukan detta året med! grattis lina! som tur är verkar det som det lilla odjuret i magen lämnar ganska fort detta året. igår morse vid 5 vaknade jag till av att A la armen om mig och jag kände då plötsligt ett illamående och fick ta bort hans sovande arm då jag trodde det berodde på tyngden av den mot min mage. 5 min senare var det toaletten som gällde fram till 7.30 då sista omgången kom upp. sedan dess har det lugnat sig och idag är tom febern borta och jag har prövat äta en portion med spaghetti som jag fick behålla :-)

ikväll blir det soppa som min fina A varit och handlat . precis som förra året verkar A vara immun mot kräksjukan- han känner sig hur kry som helst.

våra tjejer förgyllde precis söndagen med att moa välter ut sin katt(unge)mat på golvet och Lisa (som inte får äta den energirika maten) kastade sig över den innan dammsugaren hann sluka det! nu kryper jag ner i sängen igen <3


2013-02-10 @ 15:37:12 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()en freitag .


i morse väckte glittermusen mig genom att att bli droppad på mitt huvud av en entusiastisk kattunge . nu käkar jag frukost och sedan blir det några längder i simbanan innan vi tar fredagsmys ikväll!


2013-02-08 @ 10:22:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()