Jul jul strålande jul

Då var julafton över för 2013 och gick detta året alldeles för fort! Jag njöt hela kvällen över att vara nära familj(erna), se barnens glada exalterade humör, äta all god mat, "kan du vissla Johanna", alla tända ljus, inga mobiler och måsten, julmusik, tomte, gran och att bara få vara! 

A och jag ville inte kvällen skulle ta slut men när det såg ut så här var det dags att inse att kvällen var slut :-)
Påväg med bussenbussen:
Världens finaste och snyggaste:


Brorsan och Amaj hade gjort så fint och inget kunde varit bättre:


Otton trånade efter tomten, men när tomten väl kom var Otto inte särskilt tuff :-) Faster klagade dock inte för jag fick massa gos!

Massa mys <3
Äta äta äta gjorde vi:


God fortsättning till alla snälla!


2013-12-25 @ 11:16:49 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()3e advent .

3e advent idag- så mysigt! Snart julafton och julledighet :-) Ah, vem gillar inte det? Jag älskar julen och har alltid gjort, men givetvis förhöjs känslan när man får fira den med barn och deras uppspelthet :-) Jag är klar med mina klappar- bara det bästa kvar, att slå in dem och det är tradition att vänta med det tills in i det sista så jag får hets-slå-in-dem ;-) En kvinna på jobb som är muslim frågade mig häromdagen "Varför är det samma visa varje år att ni stressar så över julklapparna? Ni vet ju att det är jul varenda år så varför är ni inte mer förberedda?" Det enda jag hade som svar var att det börjar nog bli en tradition i sig, att det ska bli lite stressigt med klapparna in i det sista :-) Lite roligt är det allt!

Frida och jag fikade utomhus i veckan:


Det har varit mycket fest i veckan, då kliniksamordnaren på jobb slutade i fredags...
I torsdags bjöd hon på så mycket läckerheter:

min första chef här livet (pappa kan ju inte räknas från ica-tiden) och kliniksamordnare Eva:
min nuvarande chef fixade go-fika och överraskning för Eva på hennes sista dag i fredags:

tal och presenter:
de mammalediga kom också med sina söta bebisaaaaaar :-)
..och jag fick mig ett varmt välkomnande till min nya tjänst. Överraskad och rörd Lina kan jag säga! Goa kollegor och jag är superglad för mitt nya jobb som jag börjar med i morgon! :-) 
vår lilla Moa mår bra som vanligt och är vår lilla bebis här hemma :-)
i fredags efter jobb gick jag på stan och på hemvägen gick jag i tysthet och njöt av levande ljus på kyrkogården på Gustav Adolfs torg;


Igår var jag och lilla goll och såg Miss Saigon och jag hade INGA förväntningar. OJ vad bra den var! Vilka talanger och gripande story! Fr.o.m. NU ska jag gå på fler musikaler!!! Efteråt åt vi italiensk och drack rötjut på Casa Mia! 

Nu dags och kila iväg för lite mys på Ribersborgs kallbadhus med mina fina Emmor, Frida och Anna <3


2013-12-15 @ 11:08:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()Ronneby and back

I fredags efter jobb var det ÄNTLIGEN dags för date med mina goa vänner och tandhygienister från skoltiden. lina och jag började med att fika på mitt favoritfik (alltid, tonfiskbaguette) och senare på kvällen mötte de andra tjejerna upp och en mysig kväll med torra utpratade munnar väntade :-) Lina bjöd på oxfilé till huvudrätt och vit chokladmousse till efterrätt- muuuums så gott det var! dagen efter tog vi en lång promenad i ett iskallt men uppfriskande Bustorp. dagen avslutades med ännu en fika innan det var dags för den ovanligt lååååånga färden hem pågrund av blixthalka och en lång stillastående kö pga en singelolycka utanför Osbyholm. I snitt låg jag i 60-80km/h genom Skåne-och de varnade på radion flera ggr om halkan så det blev bäst så! tråkigt att kvällen gick till det men väl hemma väntade tacos och lördagsmys hos min sambo <3
Tack underbara snälla Malin, Lina och Linda för detta hälsodygn! Längtar redan tills nästa gång vi ses! <3
2013-12-08 @ 10:05:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()senaste .

Hej bloggen :-) 

Dagarna springer iväg som vanligt och jag spenderar dem med faktorer som gör mig glad :-) Nedan kommer lite ihopplock från senare tiden:

Efter-jobbet date med fridan :
Martin och My på fredagsmys hemma hos oss:

lördagsmys med min sambo:
fars dag har firats:
mamma, jag och finsyskonbarnen tog en eftermiddag på Vellingeblomman och busade rundor:
finaste flickan<3
Busiga och trötta små sötnosar:

Glammig kvällsmiddag:
Årets tradition: ULLARED!Lika barn,leka bäst? :-)
Trångt,men det gick :-)
Hemma väntade det här: är min man bäst? :-) Jag blev jätte glad och förvånad att JAG fick denna- inte alls förberett mig på el förväntat mig för den delen! Åh, som jag ska njuta av varje lucka! Jag älskaaaar krämer etc :-)
Dagen efter fyllde världens finaste pojke 4 år <3 blödig faster och ett mysigt kalas med spaghetti/köttfärssås och pannkakstårta:

folktandvården fick fint besök i veckan:
Gulligaste Isabelle som är så himla fin kom på besök med sin mamma:
igår var jobbet på julgalan på Malmö arena. Vi hade 2 stycken loger längst upp och bl.a. Agnes, Brolle, Darin, Lasse Berghagen och Robin Pålsson uppträde! Riktigt lyckat och roligt!
Som vanligt dansades det till de stängde :-)
igår var en riktigt mysig och lugn dag med min A. Vi handlade julklappar och bara yrde runt på stan:2013-12-01 @ 09:15:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()