ledig dag .


och jag har NJUTIT <3


2012-03-28 @ 21:11:30 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()våren har mycket gott med sig .


vi tjejer (+max) har startat "HALV ÅTTA HOS MIG"-tema och igår var det sandrans tur att ha middagen . det var supderduper gott & jag ska göra receptet (LCHF gryta med cremé fraíce, broccoli, kyckling, chilisås, sötsur sås, grädde med mera..) redan imorgon kväll tror jag ! muuuums ! tack sandra för allt gott och fint du fixat ! du är vår pärla! kvällen började kl 17 och tog slut runt 22-tiden . snacka om att vi kan kackla :-) det bästa är, att när man åker därifrån MÅR MAN SÅ FINT! jag har så fina vänner =)


uppspelt av alla samtalsämnen var jag när jag kom hem kl 23.00 så det var svårt att somna men till slut gav tröttheten vika och sömnen fick ta vid. idag jobbade jag till 18.30 vilket gick med nöd och näppe efter den korta nattsömnen . när jag kom hem från jobb blev det dock en 30min joggingtur så nu efter en 10,5h lång arbetsdag känner jag att det är dags att kasta in handduken för denna dag .


vet ni vad det bästa med morgondagen är? JAG ÄR LEDIG och ska umgås med min favvo- mig själv <3 haha ! jag älskar att vara själv (i lagom dos givetvis..missförstå mig inte) . att gå omkring, fundera, fika och bara göra precis vad JAG vill imorgon ska bli helt underbart . det enda som är inbokat är jag+kaffe+morgonpromenix och därefter direkt till frisören för en haircut (ingen färg!) .


sandran går på LCHF men det gör inte vi :) :

fina flickor och fin bebis !här står jag kl. 20.30 och stretchar i kungsparken i enbart tajts och tunn tröja ! jag tror jag vet var all min energi kommer ifrån? hörde jag VÅREN =)


2012-03-27 @ 23:35:33 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()operation griskäke .

 

i torsdags åkte jag och 3 arbetskollegor upp till HALMSTAD för kurs i parod.kirurgi vilket i stora drag betyder kirurgi vid tandlossning .


ibland när man har grav tandlossning och man ej får sjukdomen att läka kan kirurgi vara ett alternativ .
anledningen att jag gick kursen var givetvis intresse och för att kunna hjälpa mina tandlossningspatienter på bästa sätt men också för mitt CV´s skull! ;-)


kursen var intressant men för lite tid lades på griskäkarna .

 


2012-03-25 @ 22:15:27 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()sommar- kom !

 

ny sommardröm införskaffad .


2012-03-21 @ 21:03:32 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()fler gäster .trevligt värre att malin & jeppson, trots nyfödd lill-max, tog sig till maskeraden i lördags !3 inlägg om maskeraden- nej nu får det vara slut :-D


2012-03-15 @ 17:57:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()maskerad 2 .

 

igår var frida hos mig & vi lagade en smarrig tacograttäng . frida hade med sig fler bilder från THE MASKERAD i helgen .

frida är expert på att ta en massa bra bilder. förr var hon min personliga blogg-fotograf men sedan hon fick en egen kamera i present av sin sambo är mitt gigantiska fotoarkiv ett minne blott . här nedan kommer dock lite fler roliga bilder på mig och mina vänner !

 


2012-03-15 @ 17:43:06 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()jag som ville göra ett klipp .


den gula rea-lappen skriiiiker mitt namn ..

1 SVENSK KRONA för en taco-krydda? det kan inte vara sant?

Jag ska ha 30 stycken !

Jaha max 2 per/person- ok det kan jag köpa . .

 

NEEEEEEJ slut . buhuuu !


2012-03-13 @ 22:27:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()maskeraden .

 

igår var vi hembjudna till björn & martinas lya i Ålstorp för MASKERAD . alla hade gått all-in gällande utklädnad och björn och martina bjöd på en massa gott tilltugg under heeeela kvällen . efter 3 OTROLIGT smarriga korv med bröd som nattamat (!) tackade jag för en helt perfekt kväll i mina fina vänners sällskap .

 

ni är bäst allihop & man har aldrig tråkigt mer er <3bilderna....

 

tusen tack BJÖRN & MARTINA för att ni är ni och för en otroligt lyckad fest !


2012-03-11 @ 18:44:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()georg jensen johanne .georg jensen ljusstakar köpta på rean igår då mammsen och jag var i stan och shoppade.
supersöta enligt mig !

2012-03-04 @ 21:08:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()