zara goes röd prislapp .

 
ZARA har rea :-)
 
 

klänning, shorts, tischor & linne !


2012-06-30 @ 10:25:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()en torsdag i mitt liv .

 
hej nu är jag här igen :)
 
idag har jag jobbat till 16.00 , parkerade bilen i mitt garage & gick direkt ut på stan i SOLEN (hej liksom)- KARTELL hade 50%!!! (jag handlade inget- duktigt!), varit i parken med min lill-gumma, joggat, vikt tvätt, pratat med f.mor & nu ser jag fotbollen- givetvis tillsammans med Lisan- fast hon är visserligen mer intresserad av balkongen .


min finaste misa idag:


två glasburkar från BODUM jag glömt visa tidigare . från Cerveras REA .
ingen aning om vad jag ska ha dem till :-)
 
gänget på jobb löses upp- en efter en . nu är det dags för fin-frida att lämna för jobb i köpenhamn .
ngt positivt med att någon slutar är att man får äta kakor- hembakta ! mums !
 
nu blir det snart bingen och vi taggar till FREDAG och en fullspäckad & mysig helg <3


2012-06-28 @ 22:17:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()onsdag i solen .

 
hej, idag är det lill-lördag & den har jag, fridan & en hög med kalorier spenderat på lilla torg med solen rakt i nyllet . lovely !
 
 
världens bästa cheesecake finner ni på PRONTO . vet ni varför jag vet det ? för jag normalt avskyr cheesecake men älskar Prontos (+ de fått pris i tidningen!)  .


2012-06-27 @ 23:02:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()en ganska vanlig tisdag .

 
dagen tisdag har bestått av löpning & älskade säsongstart av månsens ALLSÅNG !
nu har vi 8 härliga veckor framför oss ! YES ! =0)
 
 
 
 


2012-06-26 @ 22:20:27 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()detta är egentligen ett glatt inlägg .

 
 
 
jag har ett "problem" med mig själv som jag tänkte dela med mig av & jag har inte en susning om vart det kommer ifrån eller vad det betyder .
 
jag har nämligen en förmåga att, när en okänd för mig, människa (oftast ung) avlidit pga sjukdom eller mord, söka igenom internet efter bilder på personen i fråga, leta efter personens facebook/blogg, forum där det beskrivs av vittnen hur det gick till (vid mord) & vem skurkarna (vid mord) är etc etc. 
 
när ni läser om ett mord/misshandel/tragiska slut efter sjukdomar, tänker många av er förmodligen på det ni just läst en stund, konstaterar att det är en orättvis värld och bläddrar vidare, kanske återkommer ni till fallet med en tanke eller två, kanske diskuterar ni det på lunchen med kollegor/vänner men jag, JAG tänker på detta i dagar, på nätterna, på jobbet, när jag tränar, när jag shoppar, när jag pratar med folk o.s.v .
 
VARFÖR BETER JAG MIG SÅ HÄR? 
jag har varken träffat människan och känner ingen som känner människan .
för något år sedan avled ett barn i en fruktansvärd sjukdom- då satt jag i timmar & läste hennes gripande berättelse i hennes blogg från dagen då hon kände sig konstig och gick till husläkaren till den dagen då hennes mamma skrev hennes sista inlägg . tårarna faller längs kinden och jag verkligen sörjer de här fallen . observera att detta är inget som påverkar mig negativt i den bemärkelsen- jag känner mig fortfarande glad och lycklig (så missförstå mig inte nu)- det är bara en onödig belastning att lägga så mycket tid på !
 
gissa hur glad A är av att diskutera gamla mord med mig? :-)


inspiration till texten ovan är den tragiska & fruktasnvärda händelsen som skedde på midsommardagen runt kl. 2.00 på natten. en ung kille från Veberöd misshandlades så illa att han miste livet efter några timmar i respirator, detta fallet har jag följt slaviskt sedan i lördags då jag läste om nyheten på internet . jag vet vem som gjorde det, hur det gick till och vilken fin människa brottsoffert var . total onödig information för mitt psyke att behandla men nu hoppas jag världen visar brottsofferts familj och vänner rättvisa och ger ett riktigt straff till de/dem som utförde detta fruktansvärda brott !
 

obs, jag skriver inte själv i några forum . så ni vet :)
 
 
 


2012-06-26 @ 22:12:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()stolt faster .

 
 
nedan kommer en video jag gjorde för ett bra tag sedan, då lilla otto inte var påtänkt och elva hade all min uppmärksamhet <3

 
 
 

Untitled by arnebollar
 


2012-06-25 @ 21:58:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()en vanlig måndag fast med regn .

 
och så var man igång igen . måndag & nya tag !
jag känner mig full med energi men samtidigt så trött . jag tror jag skyller på vädret . värsta regnet/haglet föll över mig och bilen tidigare ikväll- såg inte vägen och funderade för mig själv vad som sker? kommer vi aldrig få uppleva svenska somrar igen? iaf, när jag satt där i bilen kunde jag inte annat än tänka på det höst-mys som väntade hemma- myskläder, tända ljus & inget "tvång" till träning :-D för hur underbar sommaren än är, så slår det aldrig mitt lina-mys som jag fixar här hemma under höst/vinter !
 
 
idag har jag shoppat lite inför kommande vecka + en ny almenacka eftersom den gamla inte innehåller augusti .

maten kommer från COOP Jägersro Center och almenackan från Åhlens! ;-)


2012-06-25 @ 21:32:41 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()en midsommar 2012 .

 
här nedan kommer ett bildregn över hur midsommaren i år såg ut tillsammans med 3 syskon-par (!!!) + respektive ute i BJÄRRED hos brossan & hans familj . där hade de+ T och L fixat och donat med en massa god mat, fördrinkar, musik, finfin dukning & trevliga gäster :-)


Tusen tack alla inblandade för en toppen-mysig midsommar ! 

brossan, ex-bartendern fixade smarriga mojitos;

allt var perfekt förberett;


de små blev trötta...

och vi vuxna fortsatte till klockan 2; 
 


2012-06-24 @ 02:19:28 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()RICE som godisskål .

 
nya formen passade perfekt som godisskål ;-)


 
 
 


2012-06-23 @ 21:54:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()dan efter dan .

 
hej hej alla ni !
 
idag har jag och A verkligen njutit av livet lite extra . vi har varit utomhus hela dagen- slappat i den underbara solen, ätit gott och gått rundor på stan som varit helt stängd med tanke på att dagen är röd .
 
 
lite senare ikväll, efter den spännande EM kvartsfinalen kommer förhoppningsvis lite bilder från min midsommar igår . nu kallar A att taco-myset kan börja ! ta hand om er så länge !
 
 

godare kaffe , godare värld :-)


2012-06-23 @ 20:35:30 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()fina ting .

 
underbara butiken "udda fina" som även ligger i lund har öppnat i malmö (maj 2012) och igår hittade jag Fynd med stort F . båda varorna var nedsatta i pris vilket passade mig perfekt då jag klämt lite extra på just de här sakerna tidigare men bestämt mig, tack vare priset, att avstå .
 
 
bringaren är från RICE och i rosa plast 69:- (eg 200:-!!) . ugnsformen är också från RICE 95:- (eg 185:-).
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 


2012-06-22 @ 12:14:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()uppesittarkväll .

 
god kväll !
 
ikväll är det UPPESITTARKVÄLL för lina. A får dock sova då han och resten av DK jobbar imorgon . klockan närmar sig 2.00 och ögonlocken känns tunga men jag måste tvinga mig själv att vara uppe en stund till och därmed kunna MYSA av känslan att kunna vara uppe utan en tidig morgon som väntar imorgon .
 
 
ikväll blev det bio som sagt och det blev Prometheus som jag och A velat se jätte länge så igår köpte A biljetter till oss . dock missade vi ca 20min pga att dumstruten (alltså jag) glömde min mob vid kranen på toaletten inne på Filmstaden . när jag väl kom på att mobilen saknades kunde jag givetvis inte hitta den där jag lämnat den. när vi letade efter den med hjälp av vår underbara app -"Hitta mina vänner" visade den att min telefon befann sig i närheten av biografen så vi sprang ut och letade efter misstänkta som rörde sig där appen visade att mobilen var . till slut gav vi upp och jag tvingade oss att se bion . A kunde dock inte släppa mysteriumet så han skickade iväg någon skarp ton till min telefon och DÅ som en gåva från ovan kommer en från bio-personalen in i biosalongen, berättar att någon lämnat in den till dem och ger mig min telefon . det var en himla tur att A inte gav sig och låste telefonen (väldigt lätt att göra med en iPhone ifall ni som inte vet det, blir bestulna på er telefon och inte vill att all info/bilder kommer i fel händer) utan att vi hade is i magen . jag tackade ggr tusen och vi kunde därefter njuta av vår över 2h långa biofilm . jag ÄLSKADE den och A tyckte den var BRA :-D jag älskar science fiction, action och thriller så denna passade mig perfekt . att den var i 3D förstärker ju betyget lite extra .
 
så imorg är det midsommar- ska bli lovely trots det lovade vädret . äta, mysa & bara tat lugnt står på schemat !
 
 
 


2012-06-22 @ 01:44:43 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()perfekt onsdag .

 

Hej Hej :)

igår efter jobb gick jag direkt ut på stan och fikade en kaffe & en yoghurt på en bänk, shoppade i 3h och avslutade dagen med en 5km runda i löpspåret !

sådana här dagar får mig att må extra fint !

 

hett tips till alla er torr-hyade där ute:
Body Oil från Decubal, 99:- på Apoteket .
förutom att man blir babylen så är ett plus att det medföljer parfym som man själv får hälla i flaskan om man önskar den parfymerad . parfymen doftar härlig grapefruit !

moss-gröna coolingar från HM:

 

IKVÄLL SKA JAG OCH A PÅ BIO <3


2012-06-21 @ 18:00:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()NYC, baby .om mindre än 2 mån är det dags igen :-)


resesällskapet känns rätt- K & H är helt underbara att resa med på så många vis ! med dem blir det avslappnat och jag och A kan koppla av och vara oss själva .


6 augusti reser vi mot älskade staterna och jag ska äntligen få krama om min 2:a familj igen <3


2012-06-21 @ 13:19:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()vecko-mys .HEJ!
fått en liten kommentar i helgen om att jag bloggar för sällan så får försöka bättra på mig, om ni bättrar er med att ge mig kommentarer tillbaka . deal?! :-D


så här mysigt gjorde A mamma det för oss i söndags :
Mumsens !


och så här glad var en av två småpluttar att bli hämtad på dagis igår:
2012-06-20 @ 21:37:33 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()birthdays .


i lördagskväll anslöt vi till martins, lindas & julias födelsefirande/pool-partaj !
jag hade bokstavligen JÄTTE ROLIGT - tack Linda, Martin & Julia för allt ni fixat och bjöd på!


obligatorisk bild:skål!


på festhumör:
nog dags att köpa ny kamera när den inte längre klarar mörker-hopp-bilder:


poolbus:

glada födelsebarn:


luffarschack inpå småtimmarna:
ett bra tips är att fotografera de viner man köper & aldrig testat förrut . det är så lätt att glömma vad de heter- här är ett hett tips på ett smaskens rosé till exempel:

(  tack patrik för att du förevigade vinet :)  )


2012-06-18 @ 22:37:02 Länk ett liv var det ja Kommentarer (5) T ()max-dop .

 

igår bjöds det till dop för fina lillkillen MAX- gängets första baby !
dopet hölls i Lacka Länga kyrka i Furulund/Kävlinge och en supersmarrig buffé, budapest-bakelse samt kaffe bjöds det på i ett församlingshem nära intill kyrkan .

 

maxen verkade njuta ordentligt av sin dag genom att sköta sig exemplariskt i kyrkan, sova under middagen så mamma/pappa kunde mingla/äta & avslutade med att tacka gästerna med ett mysigt leende <3

 

nu är Max döpt och heter härmed Max Albin Sigge Lindholm .
tack för ett underbart mysigt dop Malin & Jeppe !

 

malins bror patrik & lilla max:

martini-finis:

har jag de snyggaste tjejkompisarna i världen? JAPP DET HAR JAG!

och givetvis de stiligaste killarna:

söta familjen med farbror tobbe & morbror patrik .

en väldigt vacker och lycklig mamma med sin ögonsten :

malin med sin mormor:


2012-06-17 @ 22:42:53 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()wedding .för exakt 2 år sedan fick andrés kusin sin Helena ;
vart tar den där tiden vägen egentligen?


J & H 2010 by arnebollar


2012-06-12 @ 22:29:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()emelie 25 .


och så var det emelies tur att fylla 25 . detta firade hon med att bjuda till COCKTAIL FEST i HBG . hon bjöd på supersmarrig buffé, läskande dryck & en härlig blandning av människor !

Tusen tack Emelie (& Sebbe, Sally m.fl) för en jätte rolig fest som tyvärr gick alldeles för fort :-(jag invigde min kyckling-klänning :)muuuums .


älskade bjärredsvänner .


massa roligt folk.
födelsegrisen invigde den gula västen ;-)


jag med 2 sötnosar.
fina vänner .

johan & hans vita uppdrag under näsan :-)


2012-06-10 @ 22:37:42 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()syskonbarnen är det finaste jag har .


en favvo i repris <32012-06-08 @ 22:45:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()nationaldagen .

 

nationaldagen har b.l.a spenderats med dessa godingar:
<3 <3 <3 <3 <3 <316 grader & elvan var varm .

 


2012-06-06 @ 20:43:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()utmaningarnas hus, limhamn .


i lördags var jag, andré, fridan, johan, linda, patrik, joel, linus, jonas och andenutmaningarnas hus (lekland för vuxna a´la fångarna på fortet) i Limhamn i 3h och busade av oss . vi var uppdelade i 2 lag och utan att någon blev förvånad vann "mitt" lag överlägset . YES ! hahaha . det var iaf riktigt roligt och alla kämpade tills svetten stank :-) när man umgås med "grabbarna" så får varenda skrattmuskel sig ett ordentligt gymnastik-pass . humor-nivån är alltid på topp- GILLAS !


på kvällen möttes vi alla + fredde upp hemma hos frida och johan för lite förfest och genomgång av alla rummen på utmaningarnas hus . som vanligt har man svårt att slita sig från en lyckad förfest i goda vänners umgänge så sent, men inte för sent befann vi oss på HIPP och dansade i ett tills klockan slog 4 och lamporna tändes, uaaäää :-)


tack alla inblandade för ett otroligt lyckat och roligt dygn !du <3


2012-06-04 @ 22:31:47 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()mera möhippa !

 

hej hopp !

här kommer lite fler bilder från L´s möhippa; jag har nämligen hört att det var helt ok att jag la upp lite fler bilder från den lyckade dagen :-) :

 


2012-06-04 @ 21:02:09 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()hallon pannacotta-paj .

 

här kommer ett efterfrågat recept på en riktigt smarrig paj, jätte smidig att göra och riktigt fin att servera ;

 


2012-06-02 @ 00:43:38 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()bride to be + ESC .

 

i lördags var det dags för möhippa för A syster- en riktigt lyckad och fullspäckad dag med champangefrukost, uppdrag, dans, lunch och en massa skratt ! vi hade verkligen tur med vädret och fina L fick en heldag (och helkväll som jag missade) att minnas med värme . jag tog en massa bilder men att äga en blogg innebär givetvis inte att jag får lägga upp vilka bilder jag vill så ni får nöja er med en :-)

 

här är en av flera fantastiska bilder från dagen (med respekt för de inblandade blurrade jag bilden eftersom jag inte frågat vem som vill vara med i bloggen) .

 

 

kvällen fortsatte lika lyckat med en helkväll i FURULUND med några av mina goa fina vänner och ESC-final ! Loreeeeeeeeeeeen!! Yes yes yes!


2012-06-02 @ 00:11:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen