fantastiska ni .


varför ska vi bo så långt ifrån varandra ? älskade tjejer- tack för en toppenkväll- skrattar fortfarande !
tur jag iaf får träffa finalinafina snart igen & då är du min i hela 4 dagar ! yeaaah !

fler bilder kommer en annan dag för nu ska jag ladda inför melodifestivalen !

aldrig vill jag mista er !


2011-02-26 @ 19:51:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()1st 25 årig golleria .

 

förra lördagen var bland annat jag bjuden till johannas a.k.a gollans underbara 25 års fest ! orden "vilken kväll" kan sammanfatta det hela+ ett gäng med bilder !


Tusen tack fina vän för en oförglömlig kväll ! Jag hoppas den satte fina spår på din stora dag !

 
 

mina vänner är fantastiska- var och en på sitt sätt !

 


2011-02-26 @ 17:48:12 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()80 tals rock .


sköna (??) 80 tal!
nu ska jag på "25 års- 80- tals rock- fest" :)

grymt kul ska det bli !


2011-02-19 @ 15:59:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()nanny .


i lördags var jag & andré nanny till mina älskade, finaste och bästa syskonbarn !
elva & otto !
underbart mysigt !


otto somnade tidigt så hann ej ta många bilden på honom!

elva la fram kläder till söndagen- supergulligt !


elva tyckte iphonens funktion med att man kunde "spegla sig o ta bild samtidigt" var toppen!
" en tiiiiiiill "
2011-02-16 @ 21:46:21 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()the mössa .

 

jag har helt glömt visa en mössa som jag & min mamma köpt . många av känner nog igen mössan då den blivit väldigt populär i vinter !

 2011-02-13 @ 17:48:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()torsdagen .


i torsdags var jag hembjuden till min fina barndomskompis jossan & hennes godissöta dotter Liyoni direkt efter jobb !

jossan bjöd på 2 rätters- MUMS! en supertrevlig kväll och det var helt underbart att se jossan som mamma . jossan som jag varit ett barn tillsammans med är nu mamma- otroligt vackert ! munnen var helt torr när jag tillslut fick bege mig hemåt . tack jossan för en otroligt mysig kväll ! längtar redan tills nästa gång jag får träffa dig och Ert underverk !2011-02-13 @ 17:38:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()onsdagen förbi .

idag slutade jag 16 och vilken skillnad från klockan 17 . lovely ! hann njuta av det härliga vädret med ! hoppas hoppas vi får vår snart trots att alla säger vi ska ha vinter igen ! jag vill ha vår vår vår nu :)
iaf, efter jobb drog jag till KEMTVÄTTEN- lämnade in en linneduk & 2 kuddar som blev förstörda i och med fuktskadan- hoppas de kan reda ut det men de trodde dem- för där var iaf inget mögel på dem !
efter det gick jag til stan & shoppade 2h och nu sitter jag hos min plutt som står i köket och lagar mat- vi har en deal idag- han lagar & jag diskar . passar mig perfekt då laga mat är ett av de tråkigaste sakerna som finns att göra i denna värld !
sen blir det nog solsidan- missade det i söndags .. ajja ha en trevlig kväll alla gossebarn !
idag slutade jag 16 och vilken skillnad från klockan 17 . lovely ! hann njuta av det härliga vädret med ! hoppas hoppas vi får vår snart trots att alla säger vi ska ha vinter igen ! jag vill ha vår vår vår nu :)
iaf, efter jobb gick jag till KEMTVÄTTEN- lämnade in en linneduk & 2 kuddar som blev förstörda i och med fuktskadan- hoppas de kan reda ut det men de trodde dem- för där var iaf inget mögel på dem !
efter det gick jag til stan & shoppade 2h och nu sitter jag hos min plutt som står i köket och lagar mat- vi har en deal idag- han lagar & jag diskar . passar mig perfekt då laga mat är ett av de tråkigaste sakerna som finns att göra i denna värld !
sen blir det nog solsidan- missade det i söndags .. ajja ha en trevlig kväll alla gossebarn !
lite av shoppingen:
äääääntligen hittat mina najsiga pistol boots .
de går ungefär upp till knäna och är riktigt bekväma .
( bilden går dessvärre inte att vända .. )
hur fin ? :)


2011-02-09 @ 20:25:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (5) T ()vårens planer .Lina & Lina :-)2011-02-03 @ 21:15:43 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()orkar jag bli mer trött !?varit hemma från jobb ons-tors med någon skum åkomma- feber o ont när jag sväljer men ingen förkylning! febern har släppt idag men det svider till när jag sväljer ! hoppas det försvinner tills imorg för då ska jag nämligen till jobb och på kvällen ska jag o min fina pojkvän till svarte och PAPPAMYS (och elisabeth såklart)!


igår gjorde jag en kanske inte så oväntad upptäckt- vattenskada i förrådet (mitt förråd!) eller rättare sagt en fuktskada som verkar komma från marken- antagligen då all snö smälte . det luktar fukt i hela källaren så jag är aningen förvånad att ingen annan reagerat ! de som har förråd bredvid mig har garanterat samma skador så jag har skrivit en lapp och satt upp i trapphuset+ kontaktat styrelsen ! kan inte säga annat än att det ska bli så jäkla skönt att komma härifrån . snaaaart snaaaart ny lägenhet och där finns inget fuskbygge och finns det det så finns det iaf en byggfirma att kontakta !


ett täcke fick slängas .
fullt med kläder (sommarkläderna)+ kuddar är dyngsura & måste tvättas för de luktar sopor .
en linneduk har möglat- hoppas kemtvätten kan fixa den .
alla kartonger som detta låg i var genomblöta o fick kastas .
en massa saker som jag ändå tänkt slänga (nyckelband, gamla gratulationskort etc) var förstörda o fick slängas .nu torkas det gamla minnen för fullt i lägenheten !
jag har lagt pennor mellan bladen så det ska torka :)

 

hoppas ni alla får en trevlig helg ! jag längtar som fasen till lördag för då är det melodifestivalen- älskar o kolla på det ! minns när jag var barn och jag o jossan köpte vaniljyoughurt (extra fet!) och massa godis och myste framför det programmet- precis vad jag ska göra på lördag <3


2011-02-03 @ 20:28:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()kärleken i solen .jag å älsk har börjat kolla på sommarsemstrar-


vi vill åka till sol, solstol & god mat- inga utflykter eller sevärdigheter detta året :-)

 


2011-02-02 @ 14:45:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()