äntligen fredag säger studenten .

idag har jag varit på spinning 50min. guuud vad roligt det var trots att jag inte kände en käft! löste gymkort i början på veckan på forum här i malmö. fotbollen hinner jag inte riktigt med nu i vår känner jag men kan inte sitta och lata mig för det! jag är mycket ledig mitt på dagarna och då har forum en del bra pass!!

idag var även jag, fridan och hennes johan på willys och handlade en maaaassa gott till ikväll då vi bara ska mysa och se let´s dance! vi handlade taco-tillbehör, tigerkaka-ingridienser, 2 ballerina; kladdkaka, 1 apelsinkrokant, 1 påse godis, 1 påse kinapuffar, 2 påsar holiday-dipp! muuuuuuuuums vad gott det ska bli att äta upp allt det! jag har gått ner 2kg sedan canazei resan så där finns minsann plats :) hahahahahaa!

jag hade ett presentkort på bik-bok som jag fick förra födelsedagen av brossan och annamajan och nu till våren har de fått in såå mycket snyggt så jag passade på att använda mitt kort! köpte tröjan ovan som är perfekt till leggings för den är så stor och mjuuuk. sen köpte jag ett par svarta glittriga boll-örhängen samt en beige/brun kofta utan knapp- ni vet en sådan fladdrande kofta som man ska vira lite slarvigt runt kroppen! jaaa ni vet :)




2010-02-12 @ 18:16:48 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen