tupperware är 3e största varumärket i världen.

.... och på 4e plats kommer mc donals (1a general motors, 2a coca cola) de ni! :)



idag har varit en händelserik dag
utan tvätttid (avbokade alltså min tvätt-tid för en massa skoj ;) ) dagen började kl 11 med x antal missade samtal + sms om diverse saker. det mest lockande var fridas erbjudande om att sticka till lomma da beach så det gjordes. väl där träffade vi sötnosarna sandrix och malin. några timmar senare och en mun torr som sand (massa skvaller, hihi) åkte de hem och frida och jag fortsatte stekandet i solen. efter ngn timme blev jag kaffesugen (det började regna) så vi körde till burlöv center och tittade lite i affärer och tog varsin dryck. på kvällen var jag hembjuden till sandrix kusin susanne som hade anordnat ett tupperware-party. känner du mig tillräckligt bra vet du att det varit min stora dröm att få medverka på ett sådant! det var precis som jag trott- massa kul shopping + god fika ;-) jag handlade 3 saker för 892:- . när grejerna kommer skall jag förklara vad man skall använda dem till! :) efter partyt körde jag till lomma o träffade mer underbart folk, andre, frida <3, patrik, joel, anden, fredde o jakob var där. vi lekte en stund sedan blev det chille-dill hemma hos joel.

nu ska jag sova för imorg blir det lomma igen...om vädret tllåter dvs!

























frida och andré var speciellt busiga ikväll =) notera så duktig frida är på bilden där hon kastar upp ngn plastsak och sedan fångar den på en lina ! andré ville jag skulle skriva att han faktiskt fångar tennisbollen på nedersta bilden :-)


2009-07-17 @ 01:21:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



Kommentarer

Postat av: Mia

He på dig strandsoftaren! :)

Ska säga dig att jag har bara varit vid stranden en gång sen kreta, och ja ska man räkna då vi var i gbg så blir det 3 gånger (klipporna ena dagen och brygga andra+ det var mulet ena dagen). Så någon bränna här finns då inte. Men vet du? Lika glad ändå :) Haha! Nej men jag jobbar ju hela tiden så chansen för att sticka till stranden har ej varit där! Jobb idag också bara sen sem. :):)

Jaa kameran är verkligen JÄTTE BRA! :) Tack för tipset hun!

Nix nu ska jag ut o gå med Sally :)

Hörs!! Puss


2009-07-17 @ 10:28:27
URL: http://mihas.blogg.se/

Postat av: Sandrix

Haha det ser inte ut som mig på bilden! :P Fast det blev en bra bild ;) Jag kan nog inte se alla bilderna i inlägget, är en bild på höger sida som jag bara ser lite av kanten på :( Ses ikväll! :) puss söt


2009-07-18 @ 09:31:36
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Postat av: malin

japp, klart att vi kommer i kväll, ska bli kul!!=)

puss


2009-07-18 @ 16:26:29
URL: http://witte.blogg.se/

Postat av: tess

hehe skönt strandhäng!


2009-07-20 @ 18:45:15
URL: http://sexigatess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen