tieto ! !

hej  alla glada! jag är på topp! kolla här om ni vill veta kvällen i detalj. jag kan tänka mig att det är skitstörigt när någon håller på o tjatar, som jag gör hur bra man trivs med ngn men jag kan inte rå för det. man blir så glad av de här tjejerna o vi funkar så bra ihop! det e är skönt att slippa massa skit när man ska ut tycker jag! tyvärr blir det lätt det med tjejer ju!

andré och jag var hemma vid 6.30 i morse (!!!) efter varit på slagt till de tände lamporna, haha och sedan gick vi (jag o a, patrik, amanda o matilda- nyfunna tjejer haha) till mc donalds och sedan buss hem- smidigt o bra!

iaf mycket lyckad o trevlig kväll. dessvärre togs knappt några bilder från MIN sida så jag hoppas sandrix har många som jag kan sno =) hennes kamera följer nämligen allitd med ut på dansgolvet! en bra video kommer säkert under dagen =)

skål damer


helt ostörd av musik o fnitter! sötnosen!


tack underbara ni-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------2009-01-18 @ 14:55:27 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()Kommentarer

Postat av: Malin

Ja, jag vet, vi är ett grymt team vi tre!!=)Jag trodde inte vi kunde toppa den första bloggfesten med denna var ju lika rolig, och det beror ju på de underbara sällskapet, ni är bäst!!=)

Jag bara går runt och är glad hela tiden, jag längtar redan till nästa gång + midsommar, du har väll inte glömt vad vi bestämde, hehe??Puss puss på världens bästa Lina;)


2009-01-18 @ 15:02:20
URL: http://witte.blogg.se/

Postat av: Sandrix

Varför är det bara jag som verkar vara bakis!? :/ Har mått skitilla fram tills för typ en timme sen, då jag först kunde ta mig ur sängen!! Haha. Tack för igår gumman! Det var en riktigt lyckad kväll! :D Puss puss puss /Tieto 3


2009-01-18 @ 15:39:33
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Postat av: Mia

nääämen. Vad är det jag ser? Min gamla vän som alltid följde med mig när det var utgång (och innan). Nämligen cidern, halmsta crush jordgubb- den bästa cidern någonsin :)

Fin du var i smyckena :D

PUSSSSS


2009-01-18 @ 16:01:30
URL: http://mihas.blogg.se/

Postat av: Buffie

Härligt att ni hade en bra kväll/natt! =) Blir allt lite avis...ler Dock inte på bakfyllan..=)Jepp...vi ses imorgon. Pigga och glada. =) 07.28. Behöver komma in i vardagen igen....all dramatik gör mig vansinnig. Berättar imorgon...=)Puss och kräm..=)


2009-01-18 @ 16:52:38
URL: http://buffie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen