necklace



varit i stan med mammsen idag (lund) . gick på rean o fikade (lasange på ebbas as usual)- sedan gick vi hem till henne (hon bor vid polhem) och pillade med mina skor (skokräm), jacka (ta bort noppror) och hennes dator. fick dessvärre inte rätt på datorn- jag misstänker hennes inbyggda modem är kaputt så vi ska gå till netochnet nästa vecka!

tog tåget hem och andré var här hemma. jag satte mig vid datorn och ett litet paket räcktes fram till mig! han hade varit och handlat ett halsband till mig. HAR DU VARIT OTROGEN UTBRAST JAG! hemskt att det är det första man tänker men det var med en viss glimt i ögat! iaf, ett jätte fint halsband fick jag .. utan orsak! helt underbar är han, min pöjk! han vet hur man gör mig extra glad! kommer bli jätte fint i sommar till ett par jeans-baströja o ballerinaskor- ja till en "enkel" klädsel!

det skulle egentligen bli bio med några av andrés vänner ikväll men blev inte så- lite tråkigt men men nu får jag ännu en kväll att vila så jag är redo att träna imorgon efter ca 4mån uppehåll *illa*

trevlig kväll allesammans!


4par/100kr blev dagens inköp
- min mamma köpte alltid strumpor till mig då jag bodde hemma
-enbart mönstade- jättefina var dem alltid
när jag flyttade hemirån köpte/köper jag bara helsvarta
- idag fick jag barndomskänslor och köpte vad mamma tyckte var fint! =)


2009-01-14 @ 19:04:04 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



Kommentarer

Postat av: Malin

Gud vilket fint halsband!!=)

Va kul att du kommer i morgon!! Man kan prova på en gång gratis, och sen kostar det 50:-/gång om man inte han medlemskort. Så du behöver inte betala något i morgon.=)



Puss & Kram


2009-01-14 @ 20:11:58
URL: http://witte.blogg.se/

Postat av: Sandrix

Naaw vad sött att han gav dig en present! :D Och fint var det ju också hihi. Sandra Hjärta Mönstrade/färgglada strumpor! PUSS


2009-01-14 @ 20:45:34
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen