kasta aldrig ut soporna innan du kollat .

ikväll upptäckte jag det värsta som kunde ske- jag hade tömt papperskorgen i datorn där min HEMTENTAMEN låg i (fråga mig inte varför jag slängt den ..) jag satt hos a nu ikväll o skulle göra det sista då jag upptäcker att den är gone! jag fick en helt konstig känsla i kroppen och har verkligen inte kunnat vara mig själv på den som annars trevliga söndags-middagen hemma hos A. iaf A satt på sitt rum med min dator större delen av kvällen o helt plötsigt kommer han ner där vi sitter o småpratar och säger han hittat den- tack vare ngt program som letar upp alla kastade filer! där fanns tom ett dokument som jag skrev innan jul. jag vet att det inte var panik då jag upptäckte jag tömt papperskorgen- för det finns företag som håller på med sånt här men tentan ska vara inne IMORGON så hade jag aldrig hunnit leta upp ett företag som kunnat hjälpa mig! tacka vet jag då en kunnig pojkvän! kl 18.00 satte vi igång programmet och 20.30 var det inte ens halvklart med att söka upp mina filer men då hittade vi mitt dokument mitt bland alla andra sopor =) tur man slapp gräva i det själv!

så nu är jag glad igen men ack så trött- syns det? blev ingen hemtenta idag- får göra det imorg efter skolan- det står ingen inlämningstid så då antar jag att jag har fram till kl 24 på mig imorgon!en underbar helg jag lämnar bakom mig- tack alla som hjälpt till! skola 9-15 imorgon! ledig tisdag!


2009-01-18 @ 22:15:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()Kommentarer

Postat av: Sandrix

Usch gumman vilken panik du måste ha fått när du upptäckte att den var borta!!! Men tur att du har en sån kunnig pojkvän som kunde hitta den! :D

Lycka till med den ikväll!! PUSS PUSS


2009-01-19 @ 09:20:17
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Postat av: Mia

Att den gör :)

Jodå, jag och Christian vann över de andra :) Men det var nog mest tack vara Christian's insats, jag sög ganska mycket. haha! :)

Usch ja, nu är semestern slut :( Jobb idag 14-20.15. Och kan inte påstå att jag har saknat det...

Kanske jag får komma till dig en lördagkväll eller så, så kan vi kanske gå ut? Kan ju se :)

Pussss


2009-01-19 @ 09:43:00
URL: http://mihas.blogg.se/

Postat av: Malin

Usch va hemst, men skönt att det löste sig!!=)

pussss


2009-01-19 @ 19:16:11
URL: http://witte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen