onsdag och 1 dag kvar .


idag har varit en bra dag .
jag har fått prata med sandran .
jag har fått fika med fridan .
jag har fått shoppat ...

... och ikväll har jag och gollan bokstavligen LEKT! vi har spelat xbox och fjantat oss med fantastic 4- gubbarna i spelet! herregud jag skrattade så jag grät och vi var båda överens om att vi nog var rätt så "störda" när fantastic 4 karaktärerna fick dansa runt ett skrivbord i spelet till våra stämma av "så går vi runt en enbärsbuske, enbärsbuske..." !

ajja tack gollen för en mysig spel-kväll! din och min humor slår nog det mesta när vi sätter igång på riktigt :)
längtar redan tills nästa gång då vi ska fortsätta äventyret
just nu värker tummen av allt klickande!

imorgon ska jag träffa min min miiiiiin petra på nova<3


2009-12-30 @ 02:01:28 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



måndag och 3 dagar kvar .

jag säger som paprikan, jullov för bloggen! det har visserligen sina orsaker som te x tidsbrist!! igår hos mamma var det sista eventet och nu är det rätt skönt att bara göra vad som faller en in!

igårkväll var jag och A hos hans föräldrar och åt och spelade höjdar-spelet bezzerwizzer som var sååååååå kul! rekommenderas varmt. det är extra roligt att spela det med "en äldre generation" då de är faktiskt kan de där besvärliga frågorna! jag längtar redan till nästa gång vi ska spela och det hoppas jag blir på onsdag!

idag har jag och A gått på stan hela dagen och sen tvättade jag medan A lagade goood mat till oss !

nu ska jag chatta vidare med jeppson som är high tech med facebook-chatt!


2009-12-28 @ 22:27:49 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



avatar .

André och jag pratade om AVATAR-filmen hela vägen hem från lund där vi såg den igår. villen film! vi är båda överens om att det var den bästa filmen vi sett i år, ja kanske på flera år? Jag är helt kär i karaktärerna och filmen var verkligen välgjord med jäääätttesnygg grafik! Se den mina vänner!




2009-12-26 @ 12:00:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



juldagen .


jag är fortfarande kvar hos pappsen och elisabeth. ska snart få köra en splittrans ny BMW 5 GT till malmö som pappa köpt. den är underbar att titta på och säkert helt magisk att köra. elisabeth ska köra den hem från malmö igen! såååå skönt att slippa åka det tråkiga pågatåget. min egna bil arne lämnar jag här då vi snart ska åka skidor och min bil har oftast oturen att bli kvaddad i malmö när jag åker bort :-( så den får stanna här tillsammans med lisan!


bilder från julafton:













 

IKVÄLL BLIR DET BIO (AVATAR) MED ÄLSK!!!!

 


2009-12-25 @ 11:51:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



julafton .

the big day julafton är ö v e r ! för den första gången i mitt liv har jag inte stressat med julklappar eller personer jag ska besöka detta året . allting har varit sådär perfekt lugnt och så även ikväll.

måste erkänna att fira jul med 2 små barn är en riktig stämmningshöjare- vi har alltid en tomte men det är extra kul när det finns någon i rummet som faktiskt tror tomten är på riktigt!

vi var 21 personer ikväll och trots det gick det lugnt och hur mysigt som helst till! nu ska jag ringa min andré som inte var med och var såå saknad :-(

som vanligt blev jag halvmätt på julmaten (som ratas av mig) och proppmätt av gröt och julgodis!

jag ska sova i elvas rum där pappa och elisabeth byggt ihopa en våningssäng som jag....och lisa nu ska inviga! här kommer vi sova jääätteskönt! lisa har redan börjat...

bilder kommer imorgon ...


2009-12-25 @ 01:26:57 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



22 december.

idag:

frisören
stan med andré- köpt de sista klapparna
middag:pannbiff, potatis, löksås


nu:

julklappsinslagning och tv tittande


2009-12-23 @ 00:04:22 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



brittany murphy död .

Brittany Murphy har hittats död . sjukt när skådespelare man "vuxit upp" med går bort . känns som man känner dem på ngt lustigt vis ...

trist .


2009-12-20 @ 22:21:48 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



söndagsmys .

andrés föräldrar + andrés syster med sambo Daniel var precis här i min lilla lägenhet på lite julfika . de har aldrig sett min lägenhet så det var väl på tiden nu :-) det var jätte mysigt att ha dem alla här ! jag och A bjöd dem på frukostbullar med pålägg, lussekatter, kaffe och juice vilket verkade väldigt uppskattat ! de gick precis och nu ska jag och A till Entré och gå en runda innan söndagsmiddagen hemma hos A föräldrar .

jag fick fina gåvor av mina gäster . min första egna tomte (!!!) som jag fick av Linn och Daniel och en supertuff julblomma i precis min stil av A föräldrar! jättekul med lite nytt i lägenheten! :)


2009-12-20 @ 15:45:30 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



bak-lördag .

produktiv dag och ikväll ska jag leka med min älsling + en massa andra kompisar . myyyys!


2009-12-19 @ 15:20:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



lördag nattetid .

hej hopp!

pigg som en tupp! älsk och jag tog en härlig kvällspromenad på 2h runt i bulltofta . ett industriområde och 2 kära människor! så mysigt vi hade . gick och snackade (extra mycket), busade i snön och bara myste! andré, du är så underbart fiiiiin !

min pojkvän är faktiskt en riktig apa . det är sant :-)

älskade uggs är perfekt för detta väder! helt snötäckta och våta på utsidan men så varma och torra på insidan .


2009-12-19 @ 02:21:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



fredag .

igår träffade jag mitt hjärta för första gången på 2 veckor (!!!!) . galet mysigt var det att ses igen! anledningen till att vi inte setts är andrés 3 tentor som han hade på 1 vecka. stackaren men han verkar ha lyckats bra efter massor med pluggande :-D så nu är vi ganska busy med att bara umgås och njuta av vad julen har att komma med!

idag har vi varit på stan hela dagen, lunchat och köpt julklappar! och nu sitter vi hemma hos A efter en utsökt måltid som hans pappa lagat! lussebullar och kaffe latté åker just nu ner i min maaaage!
imorgon blir det att fortsätta leta julklappar- jag älskaaaar det! lite mindre folk kunde det ju varit!


2009-12-18 @ 21:27:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



den bästa onsdagen .


idag har varit en fantastisk dag!
min älskade, bästa och finaste PETRA kom hem till mig- vi lagade lasange, pratade och åt massa lussebullar! 6 månader utan henne, då hon varit i sydafrika och pluggat, tog cirka 4h att prata igenom plus en massa annat sverige-skvaller! jag är så tacksam att jag har kvar mina 2 barndomskompisar för de vet allt om en och det är ibland väldigt skönt! petra och jag har gått igenom så mycket så det är skönt när man bara kan säga "ja du vet ju redan den historien" om allting! jag hoppas vi hinner ses lite i jul innan hon åker hem till växjö igen :-(

som om kvällen hade nått sin topp där traskade jag över till fridan med en påse med oanvända kläder från london jag inte ville ha längre. fick en 10 minutare med henne och johan och därefter bar det hemåt i detta mysiga snökaos. som om dagen inte kunde bli bättre hittade jag denna underbara julklapp i brevlådan! varför händer detta mig? :

har någon av er någonsin sett att det stått skatt att få tillbaka på er skattesedel?
tror nämligen det är ett hitte-på! *suck*


2009-12-17 @ 00:19:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



ikea-bygg ikväll .


jag är stolt! lådan glider faktiskt! en låda kvar sen ska mina handväskor in i den =)


2009-12-15 @ 22:49:37 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



tisdag betyder klinik-dag .


hej hopp!

idag har varit en tuff dag, en tuff dag trots det varit en lugn dag . jag hade inga patienter alls och inget pappersarbete så jag har lekt tandtekniker och gjort en "bett"skena till mig själv och så har linda satt fast ett tandsmycke på mig! tack gumman- du gjorde ett jättebra jobb!!! men dagen har gått så sakta när jag inte haft mycket att göra så jag har varit helt trött och resan hem i snöoväder gjorde inte det bättre! nu ska jag iaf ta en välförtjänt dusch och imorgon kommer bli underbart! min absolut finaste och bästaste barndomsvän har kommit hem från sydafrika! först ska jag handla lite julklappar till min andra fina anhöriga!


2009-12-15 @ 19:49:43 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



söööte.


2009-12-14 @ 12:59:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



onyktra föräldrar .


detta (länk) är så aktuellt och viktigt! mina kompisar och jag berörde ämnet för bara någon månad sedan! en tankeställare innan man skaffar barn, eller får man dricka sig full då barnen är någon annanstans! onyktra föräldrar var bara obehagligt tyckte jag då jag var liten skit medan vissa tyckte det var skitroligt!

då: slutenta som kändes ok.
nu: storshopping av mat.


2009-12-14 @ 12:37:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



ronneby got it all .

bilder från mitt fantastiska dygn i ronneby! vi hade så himla roligt och det är verkligen synd att så här bra kompisar inte bor närmre!


















2009-12-13 @ 21:35:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



lucia 2009 .


sitter och ser luciatåget på svt 1 . brukar se det varje år på Tvn men missade det i morse och som tur är så går det nu också, dock är det inget speciellt jämfört med det finaste luciatåget som jag fick se i förmiddags betående av elva och "knorvar" ! sedan fortsatte mamma och jag dagen med att baka cirka 70st lussekatter hemma hos henne :-) det var så mysigt så och nu är frysen välfylld igen :-)

årets lucia:

 

3 lussekatter har redan slunkit ner i kistan :) mums vad de blev goda..och laktosfria =)

 

 


2009-12-13 @ 18:46:36 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



söndag betyder idag lucia .

hej denna lucia söndag! lucia firades igår med mina fina vänner och idag ska jag iväg och baka med mamma! vi ska baka lussekatter och pepparkakor om jag orkar! vi hörs senare med mer uppdatering från helgen!

bilder från gårdagens lusse-mys:


2009-12-13 @ 10:09:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



lördag .

hemkommen från ronneby och vårt mysiga dygn nu . vi har haft toppen roligt och framförallt lite mysigt att slippa att vara bakis :-) uppdatering kommer förmodligen imorgon...

herregud vad erik är grym! man märkte verkligen skillnad på calle och erik igår på finalen! calle kan sin genre men erik kan allt! vinnarlåten higher lät så mycket bättre när erik sjöng den. calle hatade nog den låten. det lyste liksom igenom hans ögon! haha. agnes är väl den enda 1an som gått långt inom idol (???)- hoppas det går lika bra för erik . och JA HANS FLICKVÄN VA SÅ PINSAM! erik vill inte alls glänsa tillsammans med henne, iaf inte hela hans äre-låt! :)

nu ska jag hem till daniels lya och lussemysa med många av mina fina vänner! fridan ska köra rally dit och jag ska käka lite spaghetti med köttfärssås nu! mums!


2009-12-12 @ 17:39:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



ronneby here we come .

nu är det äntligen dags att fara med linda över skåne-gränsen och in i metropolen RONNEBY för att hänga med tjejerna från klassen! wiiiii längtar så mycket! ska bli toppen-roligt!

så här roligt hade vi sist:




2009-12-11 @ 10:29:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



ikväll händer detta .


2009-12-10 @ 16:29:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



elva .

denna människan förtjänar det absolut bästa här i livet . hon är underbar!
idag har vi haft en toppen rolig dag!!

 

"men var e jaaaaa?"
hahahahahahahaha!


2009-12-09 @ 23:44:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



lisa cyklar!!!!

lisa och jag var rastlösa ikväll så klockan 23.00 begav vi oss ut på en cykeltur!
lisa älskar det!


2009-12-09 @ 23:38:43 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



onsdag .


2009-12-09 @ 10:38:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



italy, here we come !

älskling var extra söt igår när han helt plötsligt fick för sig att pröva sina nya skidkläder inför ITALIEN och vår skidresa! älsk och jag kommer matcha varandra i peak performance kläder :-)

som vi pratar om den resan. det är ljuset i all pluggmörker!


2009-12-07 @ 21:51:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



hår som silke .

idag fick jag mina produkter från bangerhead! jag har nästan precis använt dem allihopa! plattången är fantastisk! min gamla ska fridan få som inte har så höga krav på det dära med skönhetsprodukter o dylikt! :-) (jag har nämligen tappat min gamla plattång i golvet så många gånger att den "biter ihop" snett!)

nu är jag hos A och vi ska snart se en film och vila min hals!!!!

 

ojoj vad sandran inte skulle varit i barcelona nu när hennes älsklingar (westlife) uppträder i idol :-)
sverige - barcelona 1-0


2009-12-04 @ 21:25:18 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



fredag fredag fredag .


ont när jag sväljer.
vill vill vill INTE ha det till imorgon då jag ska jobba- inte trevlet att må kass när man ska vara trevlig mot kunderna men men lite god sömn inatt gör förhoppningsvis susen!

nu: idol (utan gollen som tidigare bestämt *snyft*) och kurering :-)

update: herreguuuuuuuud erik ska få träffa kisssssss!
så söt han var då han började gråta!
erik ska stå som segrare! fast då lär han visseligen inte bli ngt enligt idol-trenden :-S


2009-12-04 @ 21:05:41 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



onsdag är jag ledig .


idag ska jag:



i måndags gick jag lite i stan efter skolan . lämnade tillbaka ett linne från zara och köpte en väska istället :) tyckte den var grymt snygg till ett riktigt bra pris. den fanns även i mörkbrun!


2009-12-02 @ 10:42:58 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



yeees .

video från vår idol kväll . fler kommer inom kort!

på fredag ska calle ut
sen är det de 2 bästa som är kvar men bryr mig inte om vem som vinner/kommer vidare ändå så .
de som lyckas i folkens hjärta får ändå skivkontrakt vare sig de kommer 2a eller 5a!
se bara på måns, ola, sebastian, amanda, danny, erik osv.........
skumt de dära!

 


2009-12-01 @ 22:42:01 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



min sambo leker .


jag är sambo med en väldigt fjöntig tanta:

 

hon är helt galen i sin nya mus som är från ikea (9:-)

många som träffat liza blir väldigt förtjusta i henne . hon är verkligen speciell min gumma ! världens bästa innekatt- lugn och nöjd med livet!


2009-12-01 @ 22:34:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen