chocklad-katt

gahhh torsdag o lindas o min illegala lediga dag ! men ack så skönt att få sova ut i morse . har precis kastat in 2 maskiner tvätt . den där mannen , han sover !

jag har för övrigt sovit sodär- har varit väldigt orolig för nisse inatt . nämligen, igår kväll tog jag o A en promenad med honom och så köpte A en rulle ljus choklad . sen när vi väl är hemma (blev utelåsta för portkoden fungerade ej hahaha) så öppnar A sitt chocklad o lägger det sedan på bordet- efter ca 10 min frågar han mig- var är chokladet? Japp ni har klurat rätt- I nisses mun! Vem trodde katter åt choklad? Nåja han fick i sig några bitar- ingen fara men vi kunde inte riktigt släppa det så ringde akut till djursjukhuset och de sa det var heeeelt lugnt i o med det var ljus choklad o bara några bitar men vem kan koppla av ändå? han har kräkt 2 gånger idag- bla en kräk med en öronpropp i (hm..) men han verkar må finfint o hon sa att skulle ngt vara fel kommer det efter bara ngn timme och han har gjort nr 2 med så jag hoppas han mår bra !

japp idag kommer för övrigt det där begäret igen- shopping men NEJ så ska det inte bli! jag behöver inte ett skit- förutom mer pengar kanske ! mitt sparkapital vägrar jag att röra utan lever på lönen + studiebidraget! o de tunnas ju ut rätt fort om man heter slösa eller lina paulsson .

dags o kolla till tvätten sen får vi se vart denna dagen springer iväg- träning+ möte ikväll iaf! sen har vi ett litet träningsuppehåll- då blir det joggning i pildammsparken- en av mina favvo parker minns ni väl? :-)

ha en bra dag!

ps idol var sååååå tråkigt igår . blä . o hur kan linda åka ut ? det är inte bra längre . hoppas bättring sker...dock inte ikväll för då är det de tråkiga killarna hahhahahaha.



jag o min mor i usa 2005


2008-10-02 @ 11:05:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



Kommentarer

Postat av: Sandra

Lina. Jag vill ut i morgon..!!


2008-10-02 @ 18:58:40
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Postat av: Mia

Ehm, LIKA ELLER VAD??? :D:D


2008-10-03 @ 16:50:46
URL: http://mihas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen