arga miner

ingen tollerans har sandra när det gäller dålig uppdatering i bloggen . thiihihi . så nu blir hon allt glad när hon kommer hem från jobb idag! jag har helt enkelt bara "glömt" den o blev väldigt glad när jag blev påmind för jag har ju såå mkt att berätta och det kan man ju tolka som man själv vill . jag kanske tycker att ett wake.up light köp är mkt att berätta! :-)

Jajamänsann köpet är gjort , lampan är min ! har testat den 2 ggr med lågt ljus vilket har resulterat till att gång 1: Jag vaknande av fågelkvittert man kunde ställa in och gång 2 vaknade jag inte alls (!!) så jag får nog höja ljuset så det blir ljusare i rummet- det är ju det man ska vakna av fast jag måste säga att den gången jag vaknade var det ljuvligt! så härlig stämmning i rummet o man liksom vaknadne inte med ett ryck utan ögonen sakta sakta öppnades- jätte svårt att förklara faktiskt o kanske inte såå jätte intressant för er att veta!


man kan använda den som vanlig lampa med - den e inte så ful tycker jag

i söndag var jag o min grabb på peugeots jubileum här i malmö- de bjöd ju på korv o kauuuga (läs: kaka) :-) rongedahl (eller hur de stavas) var där o sjöng! det var toppen ! eftertåt var andré så hääär glad:





måndag patient dag o igår, tisdag var det lektion från 9-11! sen var jag o storshoppade för 792:- på toftanäs maxi ! maaaassa gott i kylen nu! var även på ikea o köpte lite bakformar- så jag kan baka bröd! sen hämtade jag andré hos sig o så åkte vi hem till mig- och jag åt hans mammas medskickade burk med maaaaaaud (läs: mat) gotti gottgott ! sen satt vi o kollade internet minut för minut när min nya dator släpps (macbook). det var spännande och den ska snart beställas- bara det att leverans beräknas till november . blää . vill ha den NU !

idag blir det plugg till tentan på fredag o så stan med andré- måste checka de nya datorerna ju :-)

hääärlig höstdag idag ! mys mys mys :)

puss på er!


höst-mys hos lina


2008-10-15 @ 11:33:30 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Kommentarer

Postat av: Sandra

Jaaa nu är jag nöjd! :)

Den där lampan verkar sjukt cool ju! Jobbigt bara när man är två om man ska gå upp olika tider haha :P Då blir man helt förvirras..

Oj, André blir verkligen överlycklig av att få gratis kauuuga! Puss och kraaaam (ses vi nåt i helgen eller?)


2008-10-15 @ 17:31:34
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen