tjollahopp

nu drar vi ut och såklart måste ett sista inlägg för detta dygn hinnas med när det är blogg fest :-) trevlig kväll allihopa ; imorgon kommer massor med bilder ! livet är underbart då det är fest , så här skulle det alltid vara *skratt*

puss!


2008-10-31 @ 23:06:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



lina goes to hairdresser´s . . . again .





inte särskilt rött längre .
o jag är nu riktigt nöjd !
ikväll blir det party .
nu blir det skolarbete .
puss!


2008-10-31 @ 12:24:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



vem är jag?

sandrix skickade nyss den bilden som kommer från denna sidan . är vi lika ?



t. o m jag tycker det :-D skrämmande!



2008-10-30 @ 22:09:32 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



många linor kan inte vara bra

har jag sagt att jag älskar min nya dator ? =) Jaaaaa jag vet att jag har det men kolla denna finessen då! Snacka om att vi ska ha kul med denna imorgon kväll efter litta alkoholhaltiga drycker :-)






välkommen till tandhygienist lina .
























älskar mina ögonbryn här . tsss :)


min tvilling tycker oxå detta program är kul!
hahahaha ja livet är en fest verkligen!


2008-10-30 @ 21:46:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



snöblandat regn


gollan lagar lasange- jag saknar att inte kunna springa upp dit o äta o mysa :-(

snöblandat regn . . . vad är det för ord ? det borde inte existera . antingen ska det regna eller snöa- inget mellanting . usch hatar detta väder . gått i skolan från mörkt ute till mörkt ute . kul dag :-/ det är en mörk period vi har framför oss , tur det är snart är jul med allt mysigt det innebär .

gick sodär i skolan idag eller jo allt gick super tills inga 87 kom, samma visa som förra veckan- de gamla är så svåra att behandla . min lärare vill att vi ska göra allting jätte rent o snyggt stackars halta tanta ska behöva komma 2 gånger TILL och hon har jäte svårt att ta sig till oss . är det då rätt att en tant ska behöva komma 3 gånger till oss bara för att vi ska göra det perfekt? alltså hon är 87 år gammal o har massor med egna tänder kvar- det ser bra ut men hon har lite fickor o en protes i överkäken . en tand är mobil- visserligen den tanden som protesen sitter fast i men jag kan tycka att man kan fixa den viktiga protes-tanden sen gå igenom de andra fickorna så gott man kan . men neeeej vi ska sitta o kämpa i en ficka i en timme(!!) Pat har kanske inte så många år kvar o kanske klarar tänderna att må bra de sista åren- hon har ju inte ont idag.

vi diskuterar sådana här fall väldigt mkt- det är en etisk fråga och det finns inget rätt eller fel- som synd är tycker jag o min lärare olika o vem vinner i längden? så ligger det till , stackars tanten blev irriterad men jag fick lugnt o fint föklara att hon får komma tillbaka om vi ska åstadkomma ett bra resultat . som linda sa " sen när vi jobbar gör vi precis som vi själva vill!" =)

fick skjuts av lindas patient hem till malmö (kan tillägga att det var hennes sambo, mange *hihi*) det var rätt skönt ändå- slapp få massa busigt regn på mig .

nu har jag lagat min favvo mat nr 1 - falukorv med makaroner! o tänt ljusen som gör det så mysigt- ska nog tvätta ikväll , får se- det är ju UPPESITTARKVÄLL! :-) borde städa med . . . men det hinner jag imorgon mellan frisör o skolarbete !

hörs kanske sen..trevlig kväll!


once blond- always blond !
visst är det kul att man kan förändra sig så enkelt?
nästa vecka är jag kanske blond igen :-)
Näääää :-)




2008-10-30 @ 19:26:35 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



lina goes brown

så här nördigt såg det ut hemma hos mig igårkväll
- min nya dator , andrés exakt likadana dator samt min gamla hp dator

Nu gjorde jag det äntligen! Jag sa åt frisören att gör vad tusan du vill för mitt hår är hemskt! Så hon slängde i en färg- brunt/rött (så det inte bli grönt). Jag blev helnöjd nästan, ska dit igen på fredag o slänga i ngn ljusbrun slinga så de blir fler skiftningar :-) Sandra, jag vill ha sådana slingor som din hela hårfärg är! Har du en bra bild på ditt hår så jag slipper släpa med dig IRL=)??? *skratt*

Hemma igen nu o ska bara äta sen blir det vaxning nere i stan! Sen hem o mysa o ladda inför skoldagen med patienter imorgon!

André har inte sett  mig ännu fast jag vet redan att han inte kommer gila det- "du ska vara blond" är det enda man hör . tsss! :) killar är så roliga- förändring är ju skoj!

Blev lite shopping idag med- bara en vit stickad tröja , ljusrosa t shirt/tunika samt concealer o en glittrig lila ögonskugga!

Ska ju till stan igen så kommer kanske hem med mer...det redovisas ikväll i så fall!

Här är resultatet:



jäävligt glansigt är det *wihoo* - hon sa att mitt hår verkligen skulle behöva detta- brun toning stänger hårstråt så det inte blir frissigt. i och med att jag har lockigt hår så mår det egentligen bäst utav mörka toner då det fungerar precis likadant som en hårinpackning! jag är helnöjd!!!! (ngn liten ljusbrun slinga i detta bara . . .)



jag tvingar A att visa touch musplattan! den är så behändig ska ni veta!
-särskilt när man bloggar med massor av bilder som behöver justeras .



2008-10-29 @ 14:29:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (8) T ()



mac ägare

alltså jag är nörd kär i min dator <3 med en viss sarkasm dock . den kom idag och är så otroligt nätt och stilren . jag o a ska nörda oss hela kvällen fast han vill se film .


nej nog om det . idag har varit en sån perfekt dag- perfekt tjejdag! träffade sandra o gollan för massor med shopping o tjejsnack! började på nova sedan center syd (kan det kallas köpcentrum längre?) och sedan nova igen . fikade 2 (!!) gånger och innan jag körde mot the big city körde jag gollan till Saab där hennes lilla bil var inlämnad. det är så kul o bara vara tjejerna ibland- vi är faktiskt dåliga på det!


gollan på grafitti café


sandrix

jag tvingar dem till ett vackert hopp på centan .


väldigt grotesk väska . kolla priset på bilden nedanför . kan det vara sant ?

jag tycker inte den väskan är värd varken 999:- eller 2298:- .


sen åkte jag till a och hämtade upp honom
o nu sitter vi här med mätta makaroner o vårrullar magar !

i morgon ska jag färga mitt hår- undra om jag vågar bli brunett- har gått o skrikit på nova hela dagen "så vill jag ha det, som hon den tjejen!" så sandra förstår nog färgen men svårare för frisören kanske sen ska jag på vaxning- riktig ta hand om mig själv dag !

idag blev det:

* en skål
* hoodie från new yorker
* svart franslinne från vero moda




detta har jag dock inte prövat ännu så kan bli återköp .



love

upplyst tangentbord är så bra .


2008-10-28 @ 21:57:55 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



video-update


lisa e en söt liten flicka . här är vi båda nyvakna!

 lite bilder från igår kväll kommer nu : enjoy! :-D



elva sitter på sin pappas rygg


söta mor (annamaj) o dotter


asså hon är så ljuvlig


en väldigt stolt faster


wihoo


hon älskar att sitta i den vagnen






mums , riktigt gott o trevligt !

dags å träna boll nu !
pusss!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej nu är jag en lat en och uppdaterar ett gammalt inlägg. inte mkt att tillägga mer än att träningen gick finfint fast fick ont i ryggen efter halva så fick köra på halvfart- har ont när jag andas men har nog bara sträckt mig . blev hembjuden till björn o martini efter träningen på våra traditionskvällar med prison break . alltid mys o träffa dem <3


väldigt charmerande bild på pottan (råttan)


kockisen legon (egon)


lazer eyes . scary ! :) Legon vill ha MAT! Ovanligt? Knappast!

förresten så saknar jag min pojkväns blogg- tycker han ska starta den igen . det var så söt ! hahaha !

godnatt!


2008-10-27 @ 15:47:21 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



elva betyder kärlek

kvällen har varit underbar . fullt hus hos pappsen  o elisabeth (bilder kommer imorgon, jag ska upp om 6h och prioiterar inte bloggen SÅ mkt just nu *skratt*) , min brors familj var där , min farmor o farfar samt elisabeths bror och hans ena dotter annelie ! vi badade (eller jag , min bror o sötnos-elva) , spelade biljard och åt massssssor med maaaaat ! jag fick badat med elvan - hon var så liten i den stoora poooolen och så otroligt söt ! jag kan inte förklara så underbar hon är . hon är faktiskt inte som andra barn- inte alls gnällig o när hon slår sig så gråter hon inte alltid (så som jag gjorde som barn vid minsta slag) . hon är ett perfekt barn som är så enkel att vara omkring !

sen såg jag o A bangkok dangerous hemma hos A . linn o daniel var där och letade gemensamt boende . jag längtar så tills den dagen jag ska flytta ihop med min älskling men det får dröja lite till =) filmen var inget vidare faktiskt så nu vet ni det !

imorgon har jag bara lite fall vi ska "lösa" sen är det hemåt och till träningen! skriver mer imorgon kväll...

sov gott sötnosar!

sandrix , TRENDIG is da thing oh yes =)


2008-10-27 @ 00:09:22 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



oj

tack vare detta så fick jag en helt underbar överraskning  i morse TROTS regnet . här har man helt missat att det blev vintertid trots att jag å linda har tjatat om de i ca en månad " är det denna helgen vi ställer tillbax klockan?" :-)

det är så myyyysigt med vintertid- man får mer tid ju o hag älskar när dagarna går saaakta (förutom skoldagarna thihi) ! nu är klockan 11.33 och jag hade ångest att jag sovit för länge men nu slapp jag det bekymmert! wihooo!

jag har tänt exakt 8 ljus i min lilla lägenhet o bara myser vidare på temat från igår . grabben är här med men han kom till mig kl 5.30 i morse så han sover lugnt! vi ska till pappsen i ystad lite senare o bada i hans pool o mysa !

trevlig söndag alla bloggers! man kanske skulle anordna en blogg fest a la stinalee? :-D tror inte jag har så många som läser min blogg som faktiskt bloggar själv...kanske 2 eller nja 3 med mia eller nej 4 med mias mamma med...ja skaran växer. vilken fest det hade blivit *skratt*! 


bus i ystad i somras


2008-10-26 @ 10:53:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



mys och jag

god afton!
vilken lördag- har bara hunnit träna- inget annat . känns lite sodär kanske haha men blev på så otroligt kasst humör efter en inte så givande träning, från min sida så bara satte mig framför burken tills jag var glad igen . tv:n får mig alltid på bra humör *skämt*

jag har haft en riktig mys kväll- duschade , hårinpackning , ansiktsmask , fotvård , ögonbrynsplock med mera . det var faktiskt längesedan jag gjorde liksom hela paketet- man mår riktigt bra sedan . en härlig lotion och flanellpyjamas och mys-tofflor på och kvällen är gjord. ibland får man vara för sig själv o bara sitta hemma!

ser stjärnor på is o kränger mat- gillar inte det programmet överdrivet mycket men passar kvällens tema på något sätt!



imorgon blir det besök hos pappsen med A . olas (min bror) familj kommer oxå dit . muuuuuums elvan <3

trevlig kväll vad ni nu hittar på!

ciao!

2 bilder från igår . 


johanna (alias: gollan) ramlade i daniels ganska farliga trappa (många har faktiskt rammlat där om man tänker efter hehe) o slog sig rejält på ryggens nedre del . ajaj ajaj .



bilden är så nuuuuussssi - sötnos whiskey med sin lill matte sandrix! vi hade nöjet att spendera kvällen med den lilla tonåringen som luktade gödsel kvällen till ära *skratt* !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

uppdatering kl 22.56

kolla vad jag pysslat med ikväll , har en ungefär likadan blomma på lilla väggen bredvid- nu blev min hall riktigt trendig hahaha!


skor skor skoooor och 2 kulor refreshner LOL :-)



2008-10-25 @ 20:45:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



håriga armar

jag kan inte öppna min älsklingsblogg . varför ? den enda sidan som ej funkar av mina favvo bloggar .. haha hur ska jag klara mig?

här är bildbeviset sandra, på att jag har svarta hårstrån på min arm- du har fina ljusa! *mutter* jag vill oxå vara tjej! :-D


min icke svenska arm


sandras vackra arm-hår

nu blir det idol hos sandrix o daniel o maaaaassssa pladder! hörs kanske sen igen ! imorgon är det träning sen inget speciellt TROR JAG! lalalallala trevlig kväll! åker johan ut ikväll springer jag naken genom hela stan!!!!!! de du lina B! muhahahaha!


2008-10-24 @ 19:19:21 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



ful betyder söt!

haha detta är det "fulaste" jag sett på länge...med "fulaste" menar jag (och gollan) något helt annat som är svårt att förklara...alltså man kan säga det om en bebis som man tycker är så söt att man vill ge den en spark! hahahaha ok anmäl mig inte men det är så svååårt att förklara...ful är liksom söt, gullig osv men ni vet när man ser en bebisfot o börjar prata med den bebis-rösten och så vill man bara knipa den lilla söta foten? men man menar ju inte knipa..utan bara gulla...hahaha nåja jätte svårt att förklara men denna reklamen är en så "ful" reklam (gullig o rolig reklam alltså)

enjoy!



2008-10-23 @ 22:45:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



torsdag är dagen .

det blev inte att sova igår som jag skrev- utan jag o A cyklade till midhem och mc donalds mitt i natten o köpte varsin hamburgare! muuums, sen somnade man gott :D

ojoj vad dåligt med besökare det är i min blogg på dagarna- jobbar ni alla till 17 eller? :-) bara 7 som kollat hitintills...

tänkte bara visa er en glimt på vad jag fått hem i brevlådan- underbar heter det! ska nog ha den på sandras födelsefest som jag fick inbjudningskort till idag! wi wi wihoo! ( kommer från stylebystars.com )


ett bälte i midjan o snygga skor and i am ready! yeah!

dags för träning snart. skööönt! imorgon är det skola 9-12 , sedan fika med josse och kanske hitta ngt fint i stan! på kvällen blir det väl förmodligen idol o mys m gänget! lördag vet jag inte ännu- rätt skönt att ha en obestämd helg! nästa helg blir desstu mer innehållsrik- fest på fredag o björn gustavsson på slagt på lördag! sandra, ska vi till jensens innan?





fler inlägg längre ner för er som brukar missa det (LINDA)


2008-10-23 @ 17:04:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



nintendo ds in da thing

idag borde jag egentligen inte blogga DÄRFÖR ATT jag inte har ett nada att skriva om . visst kanske inte brukar ha så mkt att berätta men där brular finnas ngt som vill ut men idag..nja..det är sämre med det . får väl tvinga fram något :-)

dagen började med tvätt från 11-17 (!!!) rätt lång tvätt-tid när man bor själv men jag hade massor med tvätt eftersom det varit en del nu på sistone (läs lat!) iaf nu ligger all den tvätten på sängen och ska VIKAS . är inte det det tråkigaste som finns? eh JO!

annars har jag o min honey bara varit hemma o tagit det lugnt- var en sväng på mediamarkt nu ikväll o fick spelat rockband (wihooo 5 linor av 5 möjliga!) . nu ligger vi som två säckar potatis i min soffa o gör inte ett nada . fick sett bonde iaf- det är sååå underhållande men jag börjar misstänka det är iscensatt alltihopa? såg ni när han (namn?) skulle plocka jordgubbar med bonde-tjejen o när han fråga henne om de skulle göra det? det var ju helt iscensatt ju! herregud så fake! men men jag njuter!

har även gjort min protetik tenta- tog sin tid men blev rätt bra ändå! på sista frågan ska man berätta vad personen på bilden har för sorts protetik i sin mun- jag hittade en helprotes i överkäken men vad är där i underkäken linda? fasadkrona? =0) liiiiide svårt o se när det är gjort så bra- ser liksom äkta ut- plasttandköttet!

imorgon blir det träning på kvällen- annars inget bestämt- härligt värre! kanske ska vika tvätten då? fast vad gör jag med den nu då? den ligger liksom slängd i hela sängen för att jag INTE ska kunna gå o lägga mig utan att ha vikt den..men den mår nog inte dåligt av att ligga på golvet en natt! LoL :-D min toa står o rinner så vaktmäsatern får komma igen o fixa det- drygt att ha honom här hela tiden- då måste jag liksom städa. hihihi!

sugen på ett nintendo ds så har lagt lite bud på blocket- får se om ngn svarar. det är bra att ha på tåget till K-stad !


2008-10-22 @ 22:15:26 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



mannen med stort M

god kväll kära läsare!
gick välan sodär idag m patienterna- hade en 78 åring som var så svår. har aldrig haft protes patient innan o visste liksom inte riktigt hur man gick till väga så missade en hel del "fynd" men men nu har man ju lärt sig det :D

när jag väl kom hem ikväll så var A här o hade köpt taco tillbehör- dock lagade vi inte det förrän 22 (!). det var rätt mysigt faktist för vi är ju båda lediga i morgon också! nu är klockan precis slagen lite över 1 och jag känner att tröttheten verkligen drar i mig- A däremot var ledig idag o sitter o skriker kate perrys alla låtar bredvid mig!

imorgon blir det tvätt o protetik tentan :-/ jaaaag fasar!
sov gott era linsar!

ps innan ni går, lite mer look a like...vad sägs? :-)



idol-andreas

vs,



killen i csi new york

pretty lika huh?


2008-10-22 @ 01:06:21 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



vet ni vad , läsare?

...att det är sååååå kul att sarah o michael scofield är together agaaaaaain! lööööve <3

ola , don t u think we look gorgeous? tssss.

hej hej :D

liten sliten från helgen fortfarande så idag efter skolan fick det bli en tupplur o sen iväg på träning. dags igen efter uppehållet . yeaaah! gick hur bra som helst o kuuul var det!

patienter imorgon..leeeedig onsdag o torsdag o då vill jag ut o kolla ny tapet till mitt vardgasrum (fia katt pajjade den jag har nu...hon rev sönder den lite här o var..suck) sen måste dagarna oxå förgyllas med lite plugg- protetik hemtenta på fredag . stooor suck! linda is the master så jag hoppas vi kan reda ut den! andré är ledig hela veckan så då kan han bo hos mig lite. wihooo på 36kvadrat! det är MYSIGT det :-D

nästa vecka är det björn gustavsson på slaaaagt. jag lääängtar :-) han ligger 2a på min "heta killar" lista! :-) näääää nu skämtade jag allt så inga elaka kommentarer om att jag är omogen med en lista- har ingen juuuuuu!

ska nog bjuda mitt hjärta på bio på onsdag men vaaaad ska man se? hm det tål att tänkas på!

JAG ÄLSKAR MIN SNUUUUUTTT SÅ! hihihihihihi

hejdå mina underbara läsare-  vänner som icke vänner- det är kul att se statistiken höööjas :-D

ciao!
sandra, JAG VILL OXÅ SE FÄRJAN. FAAAN MISSADE JAG DET *mutter*



förresten ngn i mitt kompisgäng (läs OLA) har sagt att han tycker plutt-jesper i idol är lik min brossa. vad tycker ni? svara ärligt! ok? =)

min bror:







och nu en bild på jesper:


2008-10-20 @ 22:38:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



"oh what a night"


 god morgon fast klockan är 12.49
*gääääsp* hade dock kunnat sova mkt längre men det är ju så att det finns en dag imorgon med så jag måste kunna somna i tid ikväll- hade förmodligen inte pallat ha patienter imorgon- ni vet nu på äldre dagar så är jag bakis i 2 dygn så det är rätt skönt vi bara ha fall imorgon 9-12!

huvudet mår precis som det ska idag efter en helt perfekt kväll- hade inte så stora förväntningar som sagt och då blev det hur bra som helst! jag ägde dock inte i golfen- vet inte vad det berodde på :) sen spelade vi lite andra spel där jag fick tillfälle att bjuda runt på chokladsnitt som jag bakat (ja mias mamma: jag är en redig svensson! hihi) en gubbe tyckte de var skiiit goda så jag fick en kram (ehh nej tack!). sandrix fick sin ranson av honom med! härligt liksom! det är liksom sånt som gör kvällen! :-) LOL!

sedan for grabbsen hem utom andré o daniel (ja han kom med wii) som skjutsade mig o sandrix mot das metropol; slagthuset! där blev det dans o stim till 3.10 . vi har verkligen så skoj när vi är ute! o så blir det alltid en massa HEMLIGT snack som jag älskaaar ! sandra lyssnar verkligen, det är pluspoäng på sånt beteende! sen kom grabbsen o hämtade oss igen ! det kom ett skyfall av hagel/regn- underbart vackert egentligen men det var en otäck kväll! en kille omkom igår kväll vid mig- han föll/trodde han kunde flyga från ett tak. 4 personer var i lägenheten där han kom ifrån när det hände..brandmännen stod länge o spolade bort allt blod sa andré..sen var det sönderslaget en glasruta precis bredvid mig hos en tattuerare! så det stod o satte in en provosorisk då när vi blev avsläppta- läskigt att så mkt hände precis bredvid mig- här brukar faktiskt vara väldans lugnt. faktiskt :-)

vill ni ha en mer utförlig beskrivning av kvällen hittar ni det här! :-)

snart kommer pappsi o hämtar lisa katt för nu är de hemma igen sen blir det återhämtning hos andré med massa god mat o en mysig film- precis så det ska vara en söndag- en söndag dagen efter!

jag hoppas ni alla mår exakt lika bra som jag- eller nja, lite bättre kanske :-)

































Linda var oxå på let´s go- dock inte samtidigt som vi . jag fick för mig att det var du linda som lämnat dessa på
toaletten som en hälsning till mig? var det så ? :-) *garv*


2008-10-19 @ 13:06:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



Let´s go to Limhamn

ikväll blir det limhamn (heeeja linda!) och äventyrsgolf- har gjortdet med fotbollslaget en gång o det är supermysig särskilt med ett glas i ena handen :-D de frågade på jobb vad jag skulle göra ikväll så sa jag att jag var sugen på ett ut o ta ett glas- haaha de bara skrattade o tyckte jag lät gammal! jäkla ungdomar! "ta ett glas" låter riktigt vinprovar fint tycker jag!

det blir jaaag o min kära påg , sandrix , fredde , fredrik (!) , linus , jonas o patrik! jag vill ut o dansa efteråt men vi får väl se vart kvällen leder- det är rätt skönt att inte planera o slagt finns alltid nära till hands! :-)

nu är jag nyss utkommen från duschen- har tvättat håret med nytt shampoo o balsam man fick i glamour- repair från nivea- jag använder ju bara frisör shampoo annars för mitt hår är ju så skört men detta kändes bra- undrar eg om det är ngn  skillnad på frisörshampoo el ica-shampoon (nivea, finesse osv)!

it s kaos in my lägenhet så jag hoppas det inte blir förfest här :-( men risken finns...får väl städa lite fast borde skynda mig- ska äta hos A ikväll o middagen är klar om 1h.....  :-/ jaja ska platta håret nu sen får jag välja kläder när jag kommer heeeem! sandrix ska bli upphämtad från tåget så hon får välja åt mig!

förresten har haft skitskoj på jobb idag- mia var där o då blir det alltid så där lite extra myyyys! jag tände ljus i hela fikarummet åt mina kollegor o vi stojjade o hade oss-----by the way vem släckte ljuset? Jag glömde det :-/ hahaha!

nej stress stress stress! have to go!

ses i på stan kanske! =) nåja...

heeeejdå! 


2008-10-18 @ 18:17:13 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



idol o jobb

igår var det idol- som vanligt var johan lite utsött hos oss i vår tv soffa haha- vi tycker inte han sjunger särskilt bra men kan nog vara kvar länge med tanke på alla hans fans . alice o anna var bäääääst! lars var en besvikelse...han var bättre förra gången men det var nog bara one hit 4 ever eller ngt :-/ kevin är liksom färdig artist så han kan lika gärna få ett skivkontrakt redan DOCK är han inte min smak- det är ngt med hans smöriga personlighet som får mig att tänka på en turk 2007 (turkey, mia!!!!!)! rock robin o han andra vett i sören alltså..rock robin var ju bra igår men ngt med hans utstrålning som liksom inte finns där..eller så är han min typ heller!

nu har jag iaf rast så jag sitter här o håller på att somna- är väldans trött. vill hem o sova sen o sedan vill jag UUUUT o dansa!!! hoppas hoppas det blir av! att det ska vara så svårt att få ihop party folk :-D

annars igår var det väldigt mys . bagan ellan sandra daniel emelie o sebbe var hos goll o ola med o så åt vi kakor , kaka , popcorn , godis och JULMUST!!!!

Jag skriver kanske senare - man vet aldrig :-D

Ha en trevlig höstig lördag* brrr*!


sådana här bilder stör sig min ena kompis på- när man ber fotografen ta en bild! jag fattar inte hur man kan störa sig på det? Personen säger att han/hon skulle aldrig fråga kyparen om att be att få ta en bild- för det är för PINSAMT(!) Hallå???
Jag personligen tycker det är skitskoj att ha bilder på min pojkvän/familj/vänner i olika miljöer o skulle inte tycka det är pinsamt att fråga ngn om en bild! Så ni läsare får stå ut med mkt sånt här, så e det!


2008-10-18 @ 11:52:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



till linda

De du Linda- inte dåligt att få ett inlägg av famous blogg writer Lina P tillägnat sig! jajajajaja iaf hade vi tenta idag- det gick väl ok tror jag- alltid ngt man inte kan och eftersom jag inte råpluggat kan man inte förvänta sig att det skulle gå SUPERBRA!

sen har jag sovit o bakat idag! bakat eftersom jag ska träffa mina homies ikväll som älskar massa gott precis som jag! så ikväll blir det bara chille dill hemma hos gollen o ola med IDOL! johan- gör oss en tjänst o ÅK UD! kommer massssssor med folk dit, haha! typ hela gänget as old times! kuuuul! men visst saknas det ngn- det gör det ju alltid- förr var vi typ 15 pers hos sebbe varenda helg, hahaha!

igår på smycke- partajjet var det skit skoj- gollens arbetskamrater är galna o jag handlade mest av alla (500kr) som vanligt *suck* men blev en del julklappar så det så! fick massa fika o så var där visning för me&i kläder med- köpte inget där dock! kommer bilder på smycken så småningom...

jobb imorgon! mat hos gollen nu så jag måste kila! jag vill dansa imorgon!!!!!

pusss!




så Linda , nu fick du bild på mig osminkad o i glasögon !



2008-10-17 @ 15:06:38 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



bebis o katt

yes that s me o min första katt, pelle ! han var enorm- inte jag som är liten alltså för jag var tjuuuuuucke! :-)

idag blir det tentaplugg på biblioteket med linda kl 11.00 - innan dess ska jag posta tillbaka en klänning o ett linne jag beställt från asos.com som var way to ugly ! andré har sålt sin gamla dator- så han ska posta den!

15.00 kommer lilla damen, lisa katt! mys mys mys! o kl 17 ska jag träffa goll för middag o sen sticker vi på baglady party i bjärred 18.30!

tills dess tentaplugg :-/

over and out!

ps JAG LÄNGTAR TILL ULLARED!!!!!!! Vi ska snart dit ;-)


2008-10-16 @ 10:24:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



ooo bonde

ooo äntligen är bonde igång- love it..nästan mer än idol..idol börjar tappa tycker jag..det är trist eller så är det bara min personliga smak som förändrats. blir iaf ingen idol final detta året- blir ju skiiiiiing :0)

idag har varit en mys dag- plugg med linda på odontbiblioteket (varför kom jag inte in på malmö tandhögskola *avis*?) . där finns alla böcker man kan tänka sig o massor med tandfolk!

sen var jag o andré i stan o letade efter apple datorerna- som inte kommit till butik ännu..så vi gick i tjejbutiken o min favvo butik village o andré var riktigt duktig idag (han klaga inte o gick faktiskt o tittade!)

sen var vi o åt- jag en pasta o han en hamburgare ! sen cyklade vi hem igen o jag sprang ca 6km- nyss nydushad o nu ser vi ja, bonde! ska snart göra en fruktsallad!

imorgon blir det plugg m linda på odont igen- sen kommer lisa katt till mig :-) smyckepartaj på kvällen (baglady)!

helgen är obestämd än....jobba på lördag..öppet hus hos malmö veterinär på lördag...hoppas hoppas jag kan hinna diiit! ngn som vill dit???????

Kissss!


nu har vi mys i min lilla lägenhet- hösten är bra mysig...till en början :-)


2008-10-15 @ 20:15:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



arga miner

ingen tollerans har sandra när det gäller dålig uppdatering i bloggen . thiihihi . så nu blir hon allt glad när hon kommer hem från jobb idag! jag har helt enkelt bara "glömt" den o blev väldigt glad när jag blev påmind för jag har ju såå mkt att berätta och det kan man ju tolka som man själv vill . jag kanske tycker att ett wake.up light köp är mkt att berätta! :-)

Jajamänsann köpet är gjort , lampan är min ! har testat den 2 ggr med lågt ljus vilket har resulterat till att gång 1: Jag vaknande av fågelkvittert man kunde ställa in och gång 2 vaknade jag inte alls (!!) så jag får nog höja ljuset så det blir ljusare i rummet- det är ju det man ska vakna av fast jag måste säga att den gången jag vaknade var det ljuvligt! så härlig stämmning i rummet o man liksom vaknadne inte med ett ryck utan ögonen sakta sakta öppnades- jätte svårt att förklara faktiskt o kanske inte såå jätte intressant för er att veta!


man kan använda den som vanlig lampa med - den e inte så ful tycker jag

i söndag var jag o min grabb på peugeots jubileum här i malmö- de bjöd ju på korv o kauuuga (läs: kaka) :-) rongedahl (eller hur de stavas) var där o sjöng! det var toppen ! eftertåt var andré så hääär glad:





måndag patient dag o igår, tisdag var det lektion från 9-11! sen var jag o storshoppade för 792:- på toftanäs maxi ! maaaassa gott i kylen nu! var även på ikea o köpte lite bakformar- så jag kan baka bröd! sen hämtade jag andré hos sig o så åkte vi hem till mig- och jag åt hans mammas medskickade burk med maaaaaaud (läs: mat) gotti gottgott ! sen satt vi o kollade internet minut för minut när min nya dator släpps (macbook). det var spännande och den ska snart beställas- bara det att leverans beräknas till november . blää . vill ha den NU !

idag blir det plugg till tentan på fredag o så stan med andré- måste checka de nya datorerna ju :-)

hääärlig höstdag idag ! mys mys mys :)

puss på er!


höst-mys hos lina


2008-10-15 @ 11:33:30 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



köpenhamn igeeen

känns som jag har haft många rubriker om köpenhamn . tyder på att vi kanske är där lite väl ofta ? men vad gör man när man älskar att åka dit ?

igår var vi där igen- o åt ! hade andrés mamma entre kort till tivolit också så vi var där inne en sväng med- dock regnade det men vad gjorde det när stämmningen var på topp :-D

blev middag på jensens igen . gaaaah jag är galen i den maten . denna gång blev det efterätt med men det var inte så gott- var liksom egentligen för mätt men såg så gott ut med allt strössel man själv fick slänga på !

åkte dit vid 8 och var hemma igen vid 0.30 ca . var jääätte trött på tåget hem så vi satt o funderade varför vi inte stannat i kbh o sovit på hotell? det hade varit nice men är man tjej o behöver alla sina produkter (linsvätska mm) så är det omöjligt!

nu ska jag o a snart göra vid oss ,sen blir det peugeot öppet hus o titta på rongedal som spelar där idag . sen ska jag till mamma o lmna tillbax kortet jag lånade igår . sen blir det plugg o film hos min love ikväll.

patienter imorgon..vilket innebär 8-17..stooor suck!

trevlig söndag!


den vanliga "påväg dit" bilden . hehe




förätt


lite härligt glansiga så där . gubbens haka bakom oss passar sjukt bra in i murens glipa . hihi!

  







 


med fulla danskar . . . eller ska jag skriva " här träffar jag 2 danska fan av min blogg " :-D


och så utan fulla danskar- eller utan fans menar jag!




2008-10-12 @ 12:30:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



hasta ala vista baby!

jobb gick bra fast det blev en lååång sömntur efter jag kommit hem från jobb (o besök hos lilla mamma) . vaknade typ nyss o har duschat nu . skulle eg kommit iväg typ nu men ja ni tjejer vet hur det är :-D

här är lite bilder från igår- visserligen väldigt dålig kvalité men vad gör det? :-)

2 brödrar som somnade tidigt- Daniel (til höger) vaknade när jag frågade honom om bankkrisen o började babbla som om han var hur pigg som helst- sen kunde han inte somna om! han brinner verkligen för sådana nyheter- han kan allt. helt otippat av en bonde med intresse av grävmaskiner o fräsning! :-) jag fick dock det hela med bankkrisen ääääntligen förklarat!






sandra o hennes daniel (daniel börjar redan här bli litta trött tror jag . . . )


en glimt från min utsikt i daniels soffa - lägenheten har han o hans pappa byggt hela själva ! räcket har de gjort o hela anordningen som tvn hänger på- pretty cool va? :-)


goll o hennes ASOCIALA ola !!! fin ring iaf!


älsklings o min mat vi lagade igår innan jag for till daniel!


älskling lagar maud!

oj nu rann tiden iväg här- andré blir nog litta putt om jag sitter här istället för att göra mig klar kan jag känna!
ha en trevlig kväll alla som läser om mitt oerhört intressanta liv!

ciao!


2008-10-11 @ 18:28:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



05 . 22

klockan är slagen 5.22 och jag har tänkt åka snart- är faktiskt redet pigg. har lite mysfaktor i mig- lite som på julaftonsmorgon när man var 7 år o hela familjen var hemma o man väntade på att brossan skulle vakna så man kunde få starta klapp-jakten! värst var det när han var tonåring o sov till typ kalle anka började!

tänkte börja jobb kl 6 men blev osäker nu ifall det är larmat då.....eller om man larmar av med dosan jag har,,städarna börjar nog 6...hm..önskar jag kunde ringa ngn men känns lite elakt! åker dit så får jag se om jag kommer in- annars får jag väl vänta på the cleaners!

igår var det mys- träffa mina vänner o se idol! johan (toan) , yazmina o jesper är sämst så kvittade vem av dem som åkte ut! alice är bäst,,anna var riktigt bra igår. jag o goll fick rysningar- sandra fick rysningar när 2 killar skrek i publiken för hon tyckte det var sött- det tyckte jag var sååå ball =0) nej men låten passade anna...

somnade gjorde jag vid halv tolv- vaknande ngn gång o gick på toa- kändes inte som jag somnade om och sen ringde kl 5.00! nu har jag sminkat mig- klätt mig fint (ica skjortan) o ska tanka bilen! kuuuul va?

ps nu börjar det slås i dörrarna här- det betyder att party folket börjar komma hem! sådana fall ser jag alltid när jag jobbar o kör igenom malmö- då känns det rätt bra att vara nykter!

nej hörru ni! ha det bra idag! seees!

ciaO!


iaf inte nykter- här på oslo färjan 2006..förra onykter bilden i bloggen var typ år 2000!


2008-10-11 @ 05:30:32 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



köpenhamn is close

heeeeej :)
hej hej hej heeej :)


idag var det plugg-dag minus plugg så det blev en dag som snart är över . började dagen med min vanliga runda till pildammsparken- ljuvliga sol STANNA! sen har jag i stort sett inte gjort något .

ikväll ska jag till daniel o hans sandra o mysa framför idol . först middag med min pöjk . vad ska vi laga ? fläskfilé och kroketter blir det nog . . .

idag fick jag förresten ett sms från andré där det stod ngt i stil med "vill du äta middag med mig i köpenhamn imorgon kväll?" Det kommer bli så kul , först ska jag bara ta mig an jobbet- kommer bli en hektisk dag ! skulle jobbat 9.30-18.00 i kassan men nu:

6.30-9.30 i BAKSTUGAN
9.30-14.00 i KASSAN
(sen tar en annan tjej 14.00 till 18.00 i kassan wihoo)

så kl 9.30 måste allt vara klart i baket= stressigt! men sen det bästa är att jag slutar kl 14.00 istället för 18.00- mindre pengar men det är så värt det eftersom jag prioiterar att ha helg ! god kväll!


Leeeeeeo , var är duuu?



2008-10-10 @ 16:28:02 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



i am a city girl for sure!



bollen svävaaaaar . spooky ! björnen som gömmer sig bakom .


inget wake-up light
köp ÄNNU men det kommer- orkade inte idag efter "the cykel-turen". jag var verkligen heeelt utpumpad- jag kände bara för att ge upp men när jag insåg att jag var i hjärup o att det skulle ta mer kraft än att cykla hem att asa upp cykeln på en buss som jag först skulle hitta sen vänta på så jag fick helt plötsligt ny ork (med ny ork menas i detta fall ett besök på erikshjälpen i åkarp!

så hem kom jag- ingen aning hur lång tid det tog- eftersom erikshjälpen fick många av mina minuter! erikshjälpen däremot är riktigt bra- jag såg affären som ljuset i tunneln, mannen med stort M eller korven i stroganoffen- som en riktig goding! en tant kilade in där o jag dömde henne direkt- tantaffär! och denna gången hade jag rätt *skratt* . ja det var rätt tantigt- gamla använda glas/tallrikar..säkert dyra från början glas o dyra tallrikar men mönsterna är inte riktigt min stil...gröna anna eller vad det orginalet heter känns så pasé för mig :-) massa pensionärer som slog sig fram för att få tag på nya grejer- eller ja nya o nya..nya för dem! fabrikshyllan som jag hittade hade saker som inte blivit sålt o så- lite mer moderna grejer o däääär hittade jag glasunderläggen med silverrutor! :-) 35 spänn för 6st + en snygg glas behållare till dem!

nej nog om erikshjälpen..blev cykelhämtning i bjärred..pumpade cykeln o bad om ursäkt til cykeln att jag inte hämtat "han" på 1,5 år! sen cyklade jag o cyklade..ända till mårtenstorget där jag mötte my soul gollan o hennes ola . vi åt på subway sen gick vi en promenad o bara njöt i solen ! sedan cyklade jag mot MALMÖ THE METROLPOL! mot klostergården --> hjärup --> åkarp --> burlöv --> arlöv --> MALMÖ!

direkt när jag kom hem tänkte jag att oj vad jag brännt kalorier idag- så jag åt choklad!

nu ser jag lyxfällan o rapar fiskolja ! (precis sett du är vad du äter o blivit inspirerad till att börja med mitt hälsokost skafferi igen så nu är jag igång!)

godkväll!


min första fylla...typ! tyckte den passa in ?????


2008-10-09 @ 21:44:09 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



wake-up light

guten morgen

blää depp dag med tråkigt dyster väder men vad gör det när man är ledig? :-)
idag ska jag hämta min fina lila cykel från bjärred som stått där sedan jag flyttade därifrån..typ 1,5 år sedan! hittade nämligen cykelnyckeln när jag städade min garderob o kan nu CYKLA (!!!) hem den =-)

först ska jag cykla in till lund o fika med gollen o ola o sen cykla mot malmö- måste bara kolla vart man cyklar! jag har ingen idé..motorvägen känns ju lite....dödlig? men men en kul idé detta o bra motion!

för övrigt planerar jag mitt nästa inköp. jag har i många dagar nu haft svårt att gå upp på morgonen. vilket jag aldrig har haft problem med innan (förutom vinter-tid) .  jag hatar knappen snooze och nästan flyger upp då alarmet ringer meeeen inte nu- antagligen för det blivit mörkare . sommaren har varit så pigg o energirik så jag bestämde mig för att kolla upp sådana wake up light som philips gör..har hittat en uppdatering nu som både är snygg (viktigt eftersom de ska stå framme på golvet o små är de inte) o väldigt high teck på net on net. ska fixa vid mig snart sen får jag se om jag kör dit....

imorgon är jag ledig men då blir det massa plugg- vi har lite mkt nu faktiskt..små som stora uppgifter- ja allt tar sin tid men i allt elände är det faktiskt väldigt skoj!

ha en trevlig dag!

ciao!


2008-10-09 @ 09:16:56 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



there s no deeper clean than listerine

Titta vad jag fick av av annamaj o ola för att jag passat lilla nisse?

Äntligen har jag en vit orchidé också!






bilder från en underbar dag med elva o mamma i lördags:

"- jag är så trött o vill bara sova men faster bara säger jag ska vänta tills jag ligger i vagnen *suck* "









efter en timmes sömn är jag så här glad!







kolla så sött hon lägger upp clementin bitarna innan hon äter dem! hahahaha så charmigt! undra vem som lärt henne det?








heeeeeeeeej!

idag slutade jag o linda kl.10.00 och vet ni när ni var hemma? kl 12.18 (!!!) gaaaah . otur med tågen o förseningar gjorde detta meeen det gjorde inte så mkt för jag hade bestämt date med petra kl 12.30 i stan så nu hade jag inte dötid däremellan iaf!

petra o jag hade myyyys- vi lunchade o snackade massa gojja! tiden sprang såklart iväg och kl 15.00 var det dags att vinka av henne vid hennes växjötåg *snyft* petra är min enda barndomskompis jag har kvar o vi vet allt om varandra- och ja, ni vet den känslan när man kan fylla i varandras meningar- den är underbar!

sen gick jag lite på stan- cyklade därefter till odontbiblioteket (böcker om tänder mm) men hittade inte vad jag sökte så blev ikea (!!skratt!!) ist- köpte lite förvaringsgrejer att ha i min såå stökiga garderob och herre min dojja vad fint det blev nu! (bilder längre ned)

nu ser jag färjan (som är så kul idag hahahaha , vilka knas som finns..en väldigt pinsamt full dotter o hennes mamma men det är rätt kul o titta på) o äter ugglarps smala korv med bröd- hann med ett besök på maxi toftanäs med- köpte en mascara o mysiga ull-tofflor (köpte likadana varje år..det slutar alltid med att i april-maj så går jag ut med dem på gräsmattan o då slits de sönder!). tofta är bra- de har så mkt fint! köpte massa maaaat med!

skola imorgon- får se när jag slutar- vi har uppehåll från fotbollen så får väl ut i parken antar jag!

städbilder:



min garderob- före


köpte äntligen skydd åt alla mina klänningar o min peak-jacka!


köpte mer skoförvaring- här är det tomt!


slängde några gamla skor (bla converse hahaha) o vips fick alla plats! snyggt va?


min garderob-efter! :-)


2008-10-06 @ 21:11:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



skryt i all ära

ibland får man faktiskt :   hehe...


klicka här för att se bilden nedan bättre .



2008-10-04 @ 00:31:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



hemtenta i protetik?

Ja visst sover man i flanell pyjamas som andré verkligen är såååå glad över :-D men det är såå gos och göra det+ att duntäcke räcker inte för mig :-D

idag har varit en dag av lite allt möjligt . skola o djuksjukhus-akuten . fick åka iväg med maja igen och hon blev röntgad men hittade inget så hon ska fortsätta med sitt nya foder o antibiotika- hoppas hon kan kissa snart lilla gumman! jag stack direkt till lund o mamma o hämtade henne efter skolan- sen lämnade jag henne o mammas bil och tog tåget hem..kom typ precis hem och kom på att jag glömt o flytta bil****************** (arg? jaaaaa) och det är städ-dag idag..suck så 500kr minus..man blir så trött. visst det är mitt eget fel men saken är den att de inte städar gatorna- utan de vill bara ha en giltig anledning till att tjäna pengar ! j*vla p vakter alltså . tror nog de har de mest hatade jobbet .

iaf blir ingen utgång ikväll..fick inte riktigt ihop sugna folk så jag o sandra väntar lite till tills vi får ihop ngn mer- alltid roligare ju även fast det säkert bara blir jag o sandra kvar till slutet :-) de e skönt o ha ngn som gillar o ta sista drinken vid 4 på morgonen! i alla år har alltid jag blivit sist onykter och onyktrast längst!

snart hem till A på middag sen blir det väl lite idol och lugn..käns rätt bra efter denna dagen. var i 3h på akuten med maja- rätt tröttsamt! sen imorgon ska jag hem till daniel o mysa med mina vänner! *längtar så efter dem* får se om min lilla a ska med eller han ska träffa sin sida =) han ska i skolan imorgon så han har bara en helg-kväll..lite tragiskt men så är det alltid för mig de 2 helgerna när jag jobbar så han får stå ut en helg i sitt liv...typ!

imorgon ska nisse hem igen..jag gråter nästan men ska bli skönt för honom o få gå ute lite och sen ska jag passa elvan en stund med! undra om hon är brun efter kreta? gaaah så gullet! ska pusssssa henne så! så det är bra- mitt i allt tråkigt med att lämna nisse så lyses det upp med att passa elva! en bra deal av annamaj (elvas mammi) o mig!

nu ska jag platta håret o klä på mig sen blir det fredags mys!

trevlig helg!

ps idag hos the vet så var där ett par som avlivade "sin snäcka" (vovven) o damen började gråta jätte mkt efter de lämnat rummet o sagt "hejdå snäckan"- gissa vem som nickade förstående medan tårarna sprutade då våra blickar möttes? vi djurmänniskor förstår varandra...suck det var jobbigt!


maja ser livrädd ut


men hon var så duktig trots de stack en nål rakt in i urinblåsan! aj..


2008-10-03 @ 17:59:16 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



me löve nisse

precis hemkommen från träning + mötet ! det gick fint . jag vann tom pris idag i en minitävling! är helt slut nu o vill bara sova- måste bara se idol först sen ska jag sluta ögonen!

imorg kväll ska jag hem till A o äta , sen blir det kanske dans ändån! hoppas vi blir många som vill dra ut- alltid skoj!

bjuder på ljuvliga bilder från i morse- dock är inte jag så ljuvlig men inte d ni ska kolla på!











2008-10-02 @ 22:23:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



chocklad-katt

gahhh torsdag o lindas o min illegala lediga dag ! men ack så skönt att få sova ut i morse . har precis kastat in 2 maskiner tvätt . den där mannen , han sover !

jag har för övrigt sovit sodär- har varit väldigt orolig för nisse inatt . nämligen, igår kväll tog jag o A en promenad med honom och så köpte A en rulle ljus choklad . sen när vi väl är hemma (blev utelåsta för portkoden fungerade ej hahaha) så öppnar A sitt chocklad o lägger det sedan på bordet- efter ca 10 min frågar han mig- var är chokladet? Japp ni har klurat rätt- I nisses mun! Vem trodde katter åt choklad? Nåja han fick i sig några bitar- ingen fara men vi kunde inte riktigt släppa det så ringde akut till djursjukhuset och de sa det var heeeelt lugnt i o med det var ljus choklad o bara några bitar men vem kan koppla av ändå? han har kräkt 2 gånger idag- bla en kräk med en öronpropp i (hm..) men han verkar må finfint o hon sa att skulle ngt vara fel kommer det efter bara ngn timme och han har gjort nr 2 med så jag hoppas han mår bra !

japp idag kommer för övrigt det där begäret igen- shopping men NEJ så ska det inte bli! jag behöver inte ett skit- förutom mer pengar kanske ! mitt sparkapital vägrar jag att röra utan lever på lönen + studiebidraget! o de tunnas ju ut rätt fort om man heter slösa eller lina paulsson .

dags o kolla till tvätten sen får vi se vart denna dagen springer iväg- träning+ möte ikväll iaf! sen har vi ett litet träningsuppehåll- då blir det joggning i pildammsparken- en av mina favvo parker minns ni väl? :-)

ha en bra dag!

ps idol var sååååå tråkigt igår . blä . o hur kan linda åka ut ? det är inte bra längre . hoppas bättring sker...dock inte ikväll för då är det de tråkiga killarna hahhahahaha.



jag o min mor i usa 2005


2008-10-02 @ 11:05:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



regn i håret

Anni Bil: Du är så söt. Tack det värmde och ja, du har sagt det innan men upprepning är alltid uppskattat! Det låter trevligt med grannarna! Hoppas ni får det skoj! Jag ska se IDOL o mysa inomhus lyssnandes på regnet *brrr*. Kram

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


gaaah han gör mig galen av "sötness"

heeeej i bus-vädret ! regn o blåst ! i think they call it HÖST! varit i skolan idag . lärt mig om proteser eller iaf gått igenom det . implantat o skruvar hit o dit . är helt yr o får nog sätta mig ner ordentligt för jag hängde inte med mkt idag . linda o jag tar studiedag imorgon så trötta vi är . pendlandet tar knäcken på en .

varit med mamma o hennes katt på djursjukhuset idag . katten maja hade urinvägsinfektion (eller stress som veterinären även misstänkte . hm . hahahaha) så blev apoteket ! cykla hem i regn o rusk så nu är jag inte särskilt vacker må jag säga med rufsigt hår och smink rinnandes nedför kinden men vad gör det =0) bara mys o favvo idol ikväll . o jaaaa äntligen en dokumentär (jag älskar dem!) . denna handlar om en tjock man (600kg) som ska gå ner i vikt tills hans bröllop- det kan bli spännande .

jag har turen att få besök av favvo pojken andré ikväll meeeed ! wiiiii så mysigt särskilt nu i detta rusk ! i helgen blir det förhoppningsvis mys med vänner fre eller lör eller båda kvällar . vi får se lite om det blir dans med sandrix eller icke!

ciao!




2008-10-01 @ 19:33:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen