roooolet , inte roulette

nu har sandrix åkt- hon tog tåget 00.53 så blev en riktig helkväll. även om jag älskar andré mest i hela världen så är det så underbart med bara en tjejkväll :-)

high school musical var mysig- riktigt amerikansk tonårs genre! vi fick gås-hud några gånger o den var kul med ! det bästa var ju att den var gratis =)

sen har vi oxå varit på mobilia, lagat o ätit tacos, sett wall-e o snackat massa gojja! helt perfekt kväll! sen nu körde jag o hämtade a som gjort 3 tal på en hel dag . det säger lite vilken matte nivå han pluggar :-/ han är iaf på toppen humör nu när han får socialisera sig, tyvärr är jag helt slut så blr bingen vilken sekund som helst.

imorgon tänkte jag dra mig mot stadium för jag fick en lapp i brevlådan att jag har 20% rabatt där o sista dagen detta gäller är imorgon- eftersom jag behöver en hel del skidkläder gäller det att passa po =) (=på *LOL*)

kul ni gillade klänningarna- ni, stammisar är för söta ! jag ska pröva dem snart men borde lägga in en ny "visste du" rubrik nämligen: VISSTE DU ATT JAG HATAR ATT PRÖVA KLÄDER? mmm det är faktiskt sant- det kan verkligen gollan intyga =) är min mamma upp i dagen. därför vi har så mkt kläder- för vi orkar aldrig lämna tillbaka det som inte passar *bad habit* :-(

nej nu säger jag god natt o tackar sandrix för en trevlig kväll! :-)












sandrix leker daggmask efter inspiration från musikalen - se nedan! :-)


2008-11-23 @ 02:12:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen