helgen i bilder .

OOOOJ vad helgen gått fort . men så säger man väl alltid- sån gammal skröna som ingen egentligen vill höra på men ibland är det bara att konstatera- den går fort och särkskilt om man haft sååå kul som jag har haft!

jag visste det i fredags o det blev verkligen så kul med
. knappt varit hemma . maskeraden i fredags var jääätte roligt trots inga alkoholhaltiga drycker för min del- patrick var också fånge o hade samma fängelsenr på sin tröja som jag så det var kvällens miss =0) sen hade han inte så fina sår som jag utan hade koncentrerat sig på tatueringar- han ville vara som michael i prison break men lyckades INTE . hemma var jag kl 3 utan grabb som skulle fortsätta festa . upp gick jag kl 6 för att åka till jobb 6.30 . jääätte trött var jag men jobb gick smidigt o alert så när jag kom hem hade jag svårt att somna in i min nap men somnade till slut och fick sova ca 1 timme och det var det enda som behövdes för sen var jag fit for fight för kvällen!

sandras 20 års middag/fest ! den var sååå trevlig alltså . det var faktiskt längesen jag hade sååå roligt . kvällen bara försvann också och slagthuset helt glömdes av (!!!) Jag hade kunnat festa ännu längre där hemma men man ska väl sluta när det är som roligast? Alla var på så gott humör , även jag då jag förlorade alla mina gånger jag sjöng i sinstar (förlorade mot JEPPE TILL OOOOOCCCH MEEED , hahaha och det var han ju liiite stolt över) . jag hann aldrig sjunga mot ngn annan kille men det kändes icke bra . jag vill vara bättre än dem :-)

så ja kvällen började ta slut och andré och jag hittade ett lämpligt tåg mot malmö (och maten , jag var svinhungrig!) . andré var lite butter över att det inte blev slagt som han sett framemot så han fick med mig dit- där vi träffade patrick som vunnit på casinot o var överlycklig! andré konstaterade rätt snabbt därefter att det hade varit roligare att vara på slagt med vårt tidigare sällskap (naaaaah!) så vi tog bussen till mc donalds- där åt vi dygnets 1:a BIG MAC *mmmmmmuuums* sen GICK vi hem (nyttigt!!) och somnade bums .

jag ska snart duscha o göra mig fin för andrés farmor ska firas 16.00 .
det ska bli jätte mysigt . de är underbara människor . precis som andré fast gamla =) lika lugna o mysiga ! först ska jag en sväng till stan tror jag- sugen på ngt fiiint.... =)

imorgon har min grupp redovisning o powerpoint presentation i dentala material . hjälp! jag borde öva . . .








snapsvisor är ett måste






daniels hemmagjorda turkisk peppar- snaps






födelsegrisen är nu officiellt 20 år




sötnosar




emma , peter , emelie o jeppe


<3


sebbe pillar in vindruvor i näsan




sebbe o bagaren har kul med en kondom






sötnosar igeeen!

sandrix , tack för allt !



2008-11-16 @ 12:39:22 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



Kommentarer

Postat av: Elli

Hej! Så trevligt det var igår och vilka fina bilder du tog!



Puss


2008-11-16 @ 13:37:16

Postat av: Sandra

Titta Lina! Nu har ju Elli kommenterat i din blogg också!! :)


2008-11-16 @ 16:20:59
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Postat av: Ida

Hej hej! Nu har jag dragit igång en tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt plagg/sko/accessoar eller en bloggdesign! Delta gärna :)



Direktlänk till tävlingen: http://idamureen.blogg.se/2008/november/tavling-1.html#comment



Lycka till och ha det bra!


2008-11-16 @ 17:34:09
URL: http://idamureen.blogg.se/

Postat av: Malin

Ja tyvärr hade jag det, spydde bara två gånger sen gick det över och i morse mådde jag jätte bra!! Ja, eller hur, ännu en lyckad kväll!!!=) Du tog också en massa bra bilder, jag tog över 100, hihi!!

puss puss


2008-11-16 @ 21:12:24
URL: http://witte.blogg.se/

Postat av: Sandra

Ja jag vet, hon får också ta och skaffa en blogg hihi. Ja vi får ta en kväll på Slagt sen nån helg ;) Jag mår lite bättre, men ont i halsen fortfarande :( Puss puss


2008-11-16 @ 21:28:55
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Postat av: Sandra

Jag ska försöka bli bättre, men inte så lätt att bestämma att man ska bli frisk bara sådär hihi. Tack gumman! puss


2008-11-17 @ 14:49:25
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen