Fast i tågkaoset

Ja här sitter man och försöker få rätt på mobilblogga. Vi får väl se..

slutade skolan 15.23. Skulle sluta 16.00. Kom fram till centralen efter en skön promenad,istället för buss och ser ett tåg som jag egentligen skulle ha missat- det var försenat. Ja tänkte jag :) nu kommer jag hem tidigare. Men NEJ det gjorde jag inte. Där stod vi till mitt tåg som jag skulle tagit om jag slutat 16.00 kom sen avgick vi. Jaha vad gör man? Det var bara att äta sin lunch som blev över o koppla in ipoden och koppla av.

Jag kommer ju hem precis som jag skulle göra om vi inte slutat tidigare:) har haft en jätte givande dag. Har gått igenom estetiska bettförändringar idag. Tandställningar o gomspalt och sånt. Även barntänder och vad man ska vara uppmärksam mot. Hade en gästföreläsare som är tandläkare. Han var riktigt cool faktiskt. Snackade om att även om man visade tandkött när man ler (extremt) så blir man nog gift ändå :) eh jo det får man hoppas liksom!

hade tänkt ta en springrunda ikväll men vet hur jag känner efter en lång tågresa,brukar inte vara lika pigg på det. Ska iaf fixa fake bränna när jag kom hem. Sandras fest på lördag ju! Då ska jag ha klänning så kan inte vara vit som en isbjörn då. Har en gammal..ja gammal o gammal men en BUS som ska vara bra som jag tänkt testa. Måste bara epilera benen först,annars kanske det blir lite klumpigt :)

 imorgon är jag ledig- inte helt. Ska försöka tentaplugga lite sen hinna m stan- så shoppingsugen,var ett tag (läs dagar) sen :-) har filmat en jätte rolig (enligt min humor) video här på tåget så kika in här lite senare så ska ni få se :-) nej inget lockbete detta. Haha..



2008-11-11 @ 16:53:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Kommentarer

Postat av: Malin

Usch tågkaos inte alls kul=(

Va har du inte provat det??, det måste vi ju se till att ändra på. vi får åka go cart tillsammans någon gång, antar att André tycker att det är kul!!=)

Det har vatt bra på jobbet i dag, mycket att gör som vanligt, det är kul när man har fullt upp hela tiden!!=)

puss


2008-11-11 @ 21:17:16
URL: http://witte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen