satsumas banan äpple persika

torsdag & helgen kommer allt närmre..vart tar alla dagar vägen? samtidigt som det är rätt skönt är det ju även rätt tragiskt . snart NY och semester med älsk men även en hel del jobb !

satt i bilen hem från träningen ikväll och diskuterade med Josse att varför killfotbollsspelare generellt är mer taggade, har mer självförtroende o är hårdare än fotbollstjejer på plan . är det från barndomen? eller föds vi alla lika? är det miljön som skapar oss som vi är eller föds vissa med talang och andra inte? vi drog vissa paraleller, genom duktiga fotbollsspelare genom tiderna i vår klubb. deras föräldrar var väldigt stöttande och var alltid med o ställde upp och har alltid tränat med dem i trädgården när de var små..de har liksom varit som en kille..småkillar är många ggr i trädgården o trixar o har sig. tjejer gör inte det lika mkt..kan det vara en orsak? får killar inpräntat att de ska hålla på med en boll och att de är duktiga på det när de är små, de får feed back från pappa att OJ VAD DUKTIGA DE ÄR medan kanske en tjej inte får samma beröm när hon e ute med bollen, utan får det när hon satt upp en fin frisyr på sin barbiedocka...nåja ska sluta nu men spännande är det!

helgen är inte riktigt bestämd ännu, rätt skönt..lördagen är det match och sen knytkalas hos frida. hennes johan fyller år! söndag bli antagligen plugg och imorg hoppas jag ngt trevligt händer . . . är sugen på ngt annat än film men vaaaaaad!? nåja det löser sig alltid! träffa mina vänner vill jag iaf!

image41

                                                                              min goda kvälls"middag"


2008-05-15 @ 22:47:36 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()Kommentarer

Postat av: Sandra

Det ser ju ut att bli fint väder idag!
Så slipper kanske sitta inne och glo på film :P


2008-05-16 @ 08:31:04
URL: http://sandypaprika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen