freitag (fridag)

tentan är över , sista tentan är nästa fredag (omtenta) sen är det förhoppningsvis klart om jag klarade den jag gjorde idag !

sitter hemma hos mitt hjärta nu , hans underbara familj har bjudit på grillat . vi har suttit ute och pratat hela kvällen . de är så fantastiska & snälla . hittade även en skitbra resa till NYC för 6000kr via island nu precis när jag satte mig här. funderar på att boka den men mesar :-/ kommer inte riktigt till skott men kanske gör det ikväll haha så stort steg att boka resa så långt när man är flygrädd ! 

kom hem vid 13.00 idag efter tentan . la mig i sängen med fönstret på glänt , rullade ner och försvann till kl.16.00 . Oj vad det var behövligt . känner mig som en ny människa , jag är inte typen som klagar men Linda vet vad jag snackar om när jag säger att det är för mkt i skolan nu , man mår inte riktigt bra psykiskt lr fysiskt . som tur vet vi att det är temporärt och att det kommer bli bättre när väl sommarlovet tar sin start . jag tror inte mina vänner/familj förstår och det är mycket därför jag inte berättar för dem för jag orkar ej höra "det löser sig" . jag har linda , hade jag inte haft henne vet jag inte vad jag gjort , hon betyder mycket för mig och detta året vi snart kännt varandra känns som vi kännt varandra hela livet (dock finns det mer hos den kvinnan att upptäcka, hennes liv kan vi sitta och prata om i en hel timme haha) . det är så lätt med henne och hon delar samma skit/glädje/motgångar/framgångar som jag. vi följer varandra i vått och torrt (godkända tentor/underkända tentor).
imorgon väntar jobb , kassan 9.30-18.00 . känns ändå ganska kul , jag trivs där och jag fick sovit nu idag så har massvis med krafter att serva mina kunder med !

på kvällen blir det eurovision , förmodligen helt självtittande. Kompisarna ska till HBG men jag hinner inte det och orkar inte stressa efter jobb , älskling ska se det hos en kompis + dricka alkohol o vet i tusan om jag känner för det imorgon , jag vill ha en lugn helg . värsting vecka nästa vecka . kommer inte vara hemma alls mkt , skola alla dagar utom 1 och då ska jag till kliniken här i malmö igen . när ska jag hinna plugga? söndag är det morsdag + hästshow med gollan , så då blir det inget!

ajja tusan vad jag tjatar idag , kan bero på att andré inte socialiserar med mig utan sitter här bredvid fast inbiten i om han ska välja en mercedes lr en bmw i sitt gta playstation spel! haha . jag klandrar ej honom , älskar tv spel!

trevlig kväll!2008-05-24 @ 12:38:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen