Resan till New York bokad!

hallå allihop! se så duktig jag är på att blogga då pressen i mitt liv svärmar som ett bi ovanför mitt huvud , eller inte duktig alls med andra ord men suck vad jobbig vecka jag haft . mådde riktigt dåligt idag när jag o linda satte oss på tåget . hatade allt folk och hittade skavanker hos alla . nu i efterhand kan jag ifrågasätta mig själv och klassificera mig som tja låt oss säga . . . ragata ! =) dock var det en kulig kille som jag hatade den stunden . alla stod upp som inlagda silarl i en jävla plåtburk i tåget . ovetandes eller trivandes i denna situation börjar en vit rasta-lodis digga med sin musik med handen slagandes mot sitt bröst & med den andra släggandes mot sin ficka där han gömt nycklar/mynt/skrammlande saker . det var jävligt irriterande i den trängslen och när jag upplyste linda som låg i en annan plåtburk 2 cm ifrån mig utbrister hon "men för fan tvätta håret" *asgarv! jag lurar till mig en plats att sitta ned på och överger linda . när vi väl möts på perrongen efteråt är hon måttlig "hade jag stått bredvid honom hade jag fan sagt åt honom" ja har man inte problem så ser vi till att fixa det =)


det som är kul i min vardag är sällan lika rolig på ett "internet-papper"

veckan , nåväl , inte mkt mer än patienter som vill bli klara innan sommaren , föreläsningar , tentor och ovanpå den räkmackan skulle träning , vänner o pojkvän klämmas in . det sistnämda blev tyvärr inte alls av så sitter här hemma nu och är social med en playstation spelande kille . shit ni tror bara han gör det när vi ses efter läst mina inlägg som jag skriver från hans dator =) och det kan ni väl få tro .

resan till NY är bokad ! 
det hände också i veckan , wihoo ! can´t wait for my shoppin´! =) ska dock inte träffa mina homies , haha de tillhör de förflutna . . . tror jag . . . blir nog bara fel och träffa dem nu , ni som känner mig vet och Linda , jag kan väl förklara det med ett ord "aktiv period" =) ska njuta med familjen och passa på att träffa dem så mkt som möjligt nu när jag bor i deras hus !

helgen blir kalasig . ska fira farfar o min födelsedag imorgon i svarte hos pappsi . snuffs ska också med =) på dagen ska jag jobba , baka och det är kuuuul! får träffa min träningsnarkoman-mia då med ! söndag blir det mammamoster tajm ! sen mååååååndag igen med många å:n . helvetesvecka framför mig men det är det sista sen på fredag den 6e är det sluuuuuuuuut och jag går på ett arbetspass från kl.8-13 !

bilder kommer , har en massa kul på mobilen =) orkar bara inte med mac för tillfället

 2 saker
  • vart har mitt sociala liv tagit vägen?
  • fräknar är fult fult fult !


2008-05-30 @ 20:39:41 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



svarje möter slovve

linda , this is for you and mange
som undrar hur andré ser ut ( jag följde med på köpet . . på bilden asså . . ) :-)
image81

landskamp landskamp landskamp
sverige-slovenien
dock inte så spännande . sverige har ca miljoner chanser medan slovenien har några fjutta skott .
no action but but !

helgen var KANON! lugn o fin verumfil ! söndagen var jag med modern , träffade olas (min bror) familj lite o gick på nova . köpte pilgrim örhängen (kan jag få för många av dem?) o en svart fleece (se bild) ! den e go att ha på kalla kvällar ! mamma köpte en o så köpte vi en i mini variant till elva hihi märkes fleece med märket mr kinley =) kostade 120kr . det är den lätt värd , så varm o gosig ! på kvällen åkte jag, goll o ola till malmö city horse show . missade typ allt så vi såg prisutdelningen . haha stackars häst-tokiga johanna ! sen åkte vi till willys , jag handlade köttfärs o goll handlade ingredienser till korv stroganoff som hon o jag lagade i deras kök . sen såg vi 27 dresses . kul tjejfilm ! ola var inte lika road o andré vägra se den men jag o johanna njöd =) gick hem vid 21 och ställde mig o lagade mat till skolan idag .

har haft 3 patienter av 4 pass så det var rätt lagom , allt gick finfint =) fast man är rätt sleden nu asså , sommarlov JA TACK! inte med samma studs man tar sig an patienterna längre fast linda slog ändå trötthetsrekordet idag *garv* .

nu är jag hemma , ätit grönsaker med stekt bacon/morötter/champinjoner ! muuuums :-)
saknar min snutt myyyyycket!

imorg ska jag på askultation/praktik här i malmö igen . can´t wait !
wihooooo!
anna värdmamma har ej svarat ännu..ringde henne idag o talade in ett meddelande att hon skulle kolla sin mail. jag vill boka min resa NU =)

ciao then
vinst m 1-null . i´ll bet ya !


2008-05-26 @ 21:47:33 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



. eurovision song contest .

image75
mina mina mina .

här sitter jag i min soffa inne i euro vision programmet . mina töser håller mig sällskap & då menar jag fia & lisa såklart . charlotte har precis sjungit & de gjorde hon mkt bättre än i torsdags så det är ju bra . nu är det bara att hålla tummarna . jag gillar danmark, armanien & grekland men minns inte riktigt nu + det kommer nog fler sen när man sett alla igen , men charlotte har ju det piffigaste numret med svart/blått tema . det gör de sjukt bra . tror många tycker det är häftigt och hon får kanske lite extra röster pga det haha ! *hoppas*

idag har jag jobbat . gick jätte bra & var hur kul som helst . fick träffa mia med , lika galen som alltid . saknar vara fylle kvällar på slagt gumman . det var tider , du & jag & toan =0) pratade med andrés syster om den amore klubben vi var på i hamnen , vet du att det var en utomhus klubb haha ? minns du det ? =) natten då jag träffade andré för första gången och även natten då mia o jag blev förföljda haha . . .

nu ska jag fortsätta min mys kväll , det behövdes verkligen , filat fötterna , tagit ansiktsmask , lagat hälsomat & äter svenska jordgubbar från jobb = då mår man bra .

om ngn vecka ska jag till frisören sen massage och sen kroppspeeling på sensa i lund =) can´t wait!

anna (värdmamma) svarar ej på mitt mail så har inte kunnat boka min resa ännu :-S hoppas hon svarar snart !

leave a comment!
hejdå säger vi !



så fin .


2008-05-24 @ 22:43:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



freitag (fridag)

tentan är över , sista tentan är nästa fredag (omtenta) sen är det förhoppningsvis klart om jag klarade den jag gjorde idag !

sitter hemma hos mitt hjärta nu , hans underbara familj har bjudit på grillat . vi har suttit ute och pratat hela kvällen . de är så fantastiska & snälla . hittade även en skitbra resa till NYC för 6000kr via island nu precis när jag satte mig här. funderar på att boka den men mesar :-/ kommer inte riktigt till skott men kanske gör det ikväll haha så stort steg att boka resa så långt när man är flygrädd ! 

kom hem vid 13.00 idag efter tentan . la mig i sängen med fönstret på glänt , rullade ner och försvann till kl.16.00 . Oj vad det var behövligt . känner mig som en ny människa , jag är inte typen som klagar men Linda vet vad jag snackar om när jag säger att det är för mkt i skolan nu , man mår inte riktigt bra psykiskt lr fysiskt . som tur vet vi att det är temporärt och att det kommer bli bättre när väl sommarlovet tar sin start . jag tror inte mina vänner/familj förstår och det är mycket därför jag inte berättar för dem för jag orkar ej höra "det löser sig" . jag har linda , hade jag inte haft henne vet jag inte vad jag gjort , hon betyder mycket för mig och detta året vi snart kännt varandra känns som vi kännt varandra hela livet (dock finns det mer hos den kvinnan att upptäcka, hennes liv kan vi sitta och prata om i en hel timme haha) . det är så lätt med henne och hon delar samma skit/glädje/motgångar/framgångar som jag. vi följer varandra i vått och torrt (godkända tentor/underkända tentor).
imorgon väntar jobb , kassan 9.30-18.00 . känns ändå ganska kul , jag trivs där och jag fick sovit nu idag så har massvis med krafter att serva mina kunder med !

på kvällen blir det eurovision , förmodligen helt självtittande. Kompisarna ska till HBG men jag hinner inte det och orkar inte stressa efter jobb , älskling ska se det hos en kompis + dricka alkohol o vet i tusan om jag känner för det imorgon , jag vill ha en lugn helg . värsting vecka nästa vecka . kommer inte vara hemma alls mkt , skola alla dagar utom 1 och då ska jag till kliniken här i malmö igen . när ska jag hinna plugga? söndag är det morsdag + hästshow med gollan , så då blir det inget!

ajja tusan vad jag tjatar idag , kan bero på att andré inte socialiserar med mig utan sitter här bredvid fast inbiten i om han ska välja en mercedes lr en bmw i sitt gta playstation spel! haha . jag klandrar ej honom , älskar tv spel!

trevlig kväll!



2008-05-24 @ 12:38:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



pirrelli däck

image65


håller tummarna för charlotte ikväll . fast vet inte riktigt . ogillar verkligen den människan trots jag inte känner henne . minns när hon ställde upp sist i sina rosa kläder för 9 år sen . jag  tyckte hon var stentuff . idag , tja nää tycker hon är rätt patetisk . jag menar ge dig och låt andra vara den 20 åring du vill vara . linda bengtzing är cool , amy hade klarat det fint . men perelli , nej hon är patetisk . jag kan inte ens texten till hennes låt och det brular väl ändå sätta sig? låten är bra absolut & tror den kan ha en chans . vi får se hur det går ikv . . .

jag ska bara smygtitta lite för övrigt . tenta i karies imorgon . har läst lite nu ikv men har inte riktigt motivation . är så slut . kan inte sommarlovet bara vara här nu ? 2 veckor till och det är ett faktum . u-laget spelar match mot teckomatorp ikväll , jag vill också men missar många matcher/träningar nu när jag är i skolan så länge :-( lite trist men utbildningen går såklart först  och det är så roligt just nu .
ola är för övrigt relativt social . han har varit med min brossa och hans kompisar hela kvällen , på ngn motorträff där de kör på bana och är allmänt killiga . men liksom han har typ träffat min bror 3ggr och de andra var de första gången han träffade . snacka om social , att bara sticka dit med dom till sturup och vara m dem en hel kväll . han ringde nyss så jag var tvungen att berömma hans sociala sida , den sidan gillar jag hos folk men visst är det spännande att tänka , hade det funkat hos oss tjejer ?!

charlotte sjöng nyss , visst blev jag lite stolt ändå men det var rätt falskt på 2 ställen , hoppas ej det påverkar ngt , hon kan sjunga den aningen bättre men låten har ju bra drag så kanske kanske kan den gå vidare , såklart hoppas jag på det men örk vad för jävlig hon såg ut . som en transa , om man får säga så =) dags att återgå till karies boken =)

hejdå alla kära läsare !

image66


2008-05-22 @ 21:26:20 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



facebook virus

kan man ha virus på facebook ? nåväl har bytt lösenord så får se om det funkar , det gjode nämligen det när jag hade ett liknande problem fast med msn . störigt om nått är det då den skickar ut spam meddelande till alla på min lista några gånger om dagen , vissa hinner jag radera men det tar för lång tid att radera allas meddelande de får från mig.

image60

sitter begraven i plugg , går i för sig inte så bra ändå , mkt annat som tar min koncentration idag och ikväll ska jag leka med gollan . vi ska laga mat & spela tv spel ! skönt att man får leka med henne själv ibland , det är inte ofta man har den turen när hon lever i sambo-förhållande :) sånt är livet !

sitter och äter en mumsig sallad som jag gjorde igår . hade kunnat äta hela alltet men behöver den i dagarna då jag kommer så sent och är för trött för att ställa mig och laga en måltid .

när jag fyllde år fick jag skithärliga handdukar av sandra , letar och letar efter stora matchande badlakan men de är slut överallt  hade varit snyggt med bara röda handdukar i hela badrummet men men det får kanske bli utav ett annat märke?

igår fick jag reda på att jag var U på en pardontologi tenta , visst , jag o Linda gick bara dit för att checka läget men utav 18st underkända låg jag o Linda närmast G , inte illa pinkat för att inte ha läst . Tentan på fredag kommer väl gå minst lika bra .

Sitter varje dag och kolla resor till NYC men kan ej bestämma mig för direktflyg el mellanlandning . det skiljer som fan i pris men även i flygtid så får se. priserna är någolunda stabila än så länge men får bli en bokning i veckan känner jag , kan inte vänta för länge !

nu ska jag diska och göra mig klar så jag o golleri kan sticka till willys och handla maud!

aud wiedershen!


Nya fina glas jag har inhandlat va?


2008-05-21 @ 15:42:56 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



askultation

Hej =)


idag har jag varit i malmö hela dagen , på folktandvården heleholm . 7 minuter hemifrån ! det var underbart och jag klev ett steg närmre tanken att denna utbildningen verkligen passar mig . det såg så skoj ut och jag längtar så tills vi ska ut i praktik . idag satt jag bara bredvid och kollade på min handledare . tjejen jag var hos heter Iman , en image59jätte härlig tjej som skämtade om allt , invandrare , sosse-folk , graviditeter . ja vi snackade om allt och dagen bara flög förbi . hon visade mig allt och uppmanade mig att ställa frågor/klänga över henne (för att se in i patientens mun) en gång kom det in en schizofreni-patient . då gick hon först in i rummet där jag satt efter hon hämtat honom och så visade hon sin hand mot mig sen virrade hon på huvudet , då skulle jag ej hälsa på honom för hon tycker han är äcklig , haha ! på skolan är liksom alla så , ja men alla är lika mkt värda och behandla dem lika , man får ej bli äcklad etc . visst man ska behandla dem lika och alla är lika mkt värda men man måste få snacka lite "skit" . det är ju skoj! hon var så himla duktig och snabb och ung (25år) så jag bara såg mig själv i henne , eget rum o egna patienter . idag känns det som en evighet tills dess men en dag så kanske kanske . . .

lunchen tillbringades med andré och hans kollega fredrik på mc donalds . MYS =) på hemvägen plockade jag lite kvistar från en syrénbuske som jag satte i lite vatten här hemma , luktade jätte gott när jag kom hem från träningen ikväll .

imorgon ska jag ha egna patienter , då får vi se om jag lärt mig något från idag ! :)

Må väl! 


2008-05-19 @ 22:15:13 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



pass on , pass by



förlust med u-laget mot svalöv igår , det var kasst , kännde mig inte riktigt nöjd efter spelets slut , vet inte varför , kämpade som tusan men känndes som jag kunde mer när spelet var över eller så var det för att vi förlorade :-/ första halvlek såg lite trist ut men i 2a hade vi mycket men det hjälpte tyvärr inte mot ett rutinerat svalöv. vi (jag spelade inte) förlorade med a-laget idag med , mot hammenhög , 1-1 in i det sista sen blir det straff o de sätter den :-/ slutresultat 1-2


efter gårdagens match rusade jag hem och skulle göra mig klar för knytkalas/överraskningsfest men var på otroligt dåligt humör så blev till att sova/slappa . vid 21 var jag redo och begav mig. 22 var jag framme efter MYCKET klydd med bussar . var på ännu mera dåligt humör men efter andré kom och mötte mig vid bussen och jag sedan träffade alla hans underbara kompisar var jag snabbt på glatt humör ! var där ngn timme sen stack vi hem , däckade och vaknade vid 11 i morse. gjorde oss klara o begav oss till ikea för vår tradition (som andré ser det haha) , köttbullarmeny a´ la söndag ! andré tycker vi ska göra så varje söndag , har faktiskt blivit så på sistone haha ! det var min o golls tradition förr , en mkt trevlig en ! sedan skulle jag innan hemresa trycka en vatten ur en sån automat . 10kr tryckte jag in och vips fick jag ca 15 burkar ramlösa . haha tog med mig 9st , inte smaken jag tryckte på men varför klaga ?



körde hem till andré och snackade lite med hans föräldrar , spelade GTA , martin och emelie kom på besök . sedan överraskade andré med att laga en utsökt måltid . muuuums !


precis peelat min ansikte , haft ansiktsmask och tvättat rötterna (hårrötterna). imorgon väntar studiebesök på en folktandvård vid mobilia . ska bli riktigt spännande ! förhoppningsvis lunch med baby som jobbar 1 min därifrån =)

nu ska jag se klart bodyguard , älskar den filmen lr iaf kevin costners roll ;-) !


2008-05-18 @ 22:53:38 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



time for friends

image48

kl är slagen lite över 2 på natten och det är lördag helt plötsligt . mkt trevlig kväll med ola, johanna, sandra, emelie & daniel jag lämnar bakom mig, den började lite galet med yrväder om vart vi skulle befinna oss ikväll. stackars grillen hade ingen plats att vara på men efter mkt om och men hamnade vi i hamnen . mys mys mys . goda korvar och trevligt umgänge gjorde även denna kväll till en super kväll. goll hade köpt systemkamera, jag KOMMER köpa en jag med . är fruktansvärt avis på hennes underbara vän . så otroligt fina bilder ! jag försökte så gott jag kunde med min mobilkamera , resultat finns nedan ! efter grillningen åkte vi hem till ola + goll och spelade yatzi och myste vidare . kvällen blev till natt , person efter person avvek och tillslut var det bara jag o goll kvar vakna + lampor som var helt släckta för en massa massa snack om spöken och livet ! runt 1.45 var det dags att gå hem . ringde andré sån nojja jag hade över alla misstänkta spöken och nu sitter jag här med mina 2 favvo tjejer . tur ngn väntar på en där hemma ;-)

imorgon blir det match mot svalöv sen knytkalas fast det hinner jag ej till kom jag på så får ta bussen till limhamn på kvällen för att socialisera mig lite .

                


2008-05-17 @ 02:26:42 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



satsumas banan äpple persika

torsdag & helgen kommer allt närmre..vart tar alla dagar vägen? samtidigt som det är rätt skönt är det ju även rätt tragiskt . snart NY och semester med älsk men även en hel del jobb !

satt i bilen hem från träningen ikväll och diskuterade med Josse att varför killfotbollsspelare generellt är mer taggade, har mer självförtroende o är hårdare än fotbollstjejer på plan . är det från barndomen? eller föds vi alla lika? är det miljön som skapar oss som vi är eller föds vissa med talang och andra inte? vi drog vissa paraleller, genom duktiga fotbollsspelare genom tiderna i vår klubb. deras föräldrar var väldigt stöttande och var alltid med o ställde upp och har alltid tränat med dem i trädgården när de var små..de har liksom varit som en kille..småkillar är många ggr i trädgården o trixar o har sig. tjejer gör inte det lika mkt..kan det vara en orsak? får killar inpräntat att de ska hålla på med en boll och att de är duktiga på det när de är små, de får feed back från pappa att OJ VAD DUKTIGA DE ÄR medan kanske en tjej inte får samma beröm när hon e ute med bollen, utan får det när hon satt upp en fin frisyr på sin barbiedocka...nåja ska sluta nu men spännande är det!

helgen är inte riktigt bestämd ännu, rätt skönt..lördagen är det match och sen knytkalas hos frida. hennes johan fyller år! söndag bli antagligen plugg och imorg hoppas jag ngt trevligt händer . . . är sugen på ngt annat än film men vaaaaaad!? nåja det löser sig alltid! träffa mina vänner vill jag iaf!

image41

                                                                              min goda kvälls"middag"


2008-05-15 @ 22:47:36 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



snokare är även besökare

image35

helgen är över & ny vecka har tagit fart . helgen har varit en av de bästa på länge men kan bero på att vädret varit som de varit, strålande solsken och ingen vind = HETT ! idag är det måndag , mulet & kallt ! jo men man lever bara i sverige en gång i sitt liv så .

fredagen spenderades med de bästa , andré & kompisar . min idé slutade som en toppenidé måste jag få säga. det blev redet lyckat . glatt folk & god mat ! massa psykos i parken dock , även kallade rejvare lr fjortizar (notera Z:et) som jag kallar dem . såg rent för jävliga ut . rosa tyllkjolar o neonhår ! "låt alla vara olika" försökte johanna intala mig, inget som bet på mig dock . jag dömmer alla :D eller iaf om man ser ut så . en hade stay up strumpor så de syntes o jätte kort kjol . 2 dm höga skor o svarta tårar för hela kinden . but i guess i´m old fashion . hahahaha hänger väl inte med längre (??)

efter picknick o kubb försvann alla åt olika håll . jag hade lovat andré vi skulle träffa hans homies ett tag med så vi stack till frida , satt & snackade med de några timmar sen stack vi hem till mig och sov ända till . . .


lördagen som spenderades inomhus för städdag . efter ngn timme fick jag nog & körde till lund för att träffa mammsi som passade lilla elva . vi tittade på lundaloppet o myste . på kvällen for jag hem till andrés familj & åt pingstaftonmat . så mys det var alltså . älskar den familjen som min egen . kerstin hade lagat allt i laktosfri anda ! super för min mage !





söndagen blev lugn , frukost m goll & andré på stan . SUPER ! det får vi göra om snaaaart ! kändes så lyx ! sen åkte vi + ola till bo01 o träffade martin & linda . solade till kl16 sen blev det grillning med sandra & daniel . skiiitmysigt , spelade yatzi som jag inte ägde på men det var ändå en väldigt trevlig avslutning på en toppen helg!



idag har jag haft patienter så det ryker om det, börjar gå bättre o bättre . fick dock avsäga mig en patient idag för han är alldeles för svår för en 1:a klassare så min lärare förstod mig , de ska inte ha honom för eleverna mer , utan lärarna får behandla honom . massa skoj i skolan för tillfället , synd bara att träningen blir lidande...men på torsdag ska jag träna & på lördag är det match .

kanske utgång lördag kväll? det hade varit NICE !

puss alla mina vänner & även ni snokers =)


2008-05-12 @ 19:41:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



rubriken får inte bestå av enbart blanktecken

sommar & sol , ja man kan nästan tro det är sommar . svettas när man går ut ! jag kan inte riktigt glädjas över det eftersom jag fruktar att detta är vår sommar & att vi får en lika pissig juni-aug period som förra året tack vare att sommaren är framskjuten! men man ska inte vara pessimistisk utan att glädjas i stunden så får försöka bättra mig . har iaf tagit nytta av vädret , var precis ute & gick en låång promenad . hälsade på andré på jobb och sen gick jag & handlade mig lite bullar o frukt på coop ! muuums!

kom även på den briljanta idén om att spela kubb o ha picknick i stadsparken på fredag , har skickat ut ett massmeddelande via sms så får se vem som är sugen! sandra som alltid svarar först är alltid lika på! alla i gänget skulle varit lika flexibla! så lätt det hade varit & planera då !

igår hade jag min första patient som tandhygieniststuderande . var faktiskt inte jätte jätte nervös men hann bli under tiden hon var där . haha helt svett på ryggen men men det gick så bra så bra! skulle ha en cervaz med men han lämnade återbud så jag ska ringa idag/kväll till honom o till lite andra patienter ! ska nämligen vara på klinik imorgon med . tenta på fre , o jag har inte ens öppnat boken ! :(

senare idag ska jag simma & förhoppningsvis göra ngt mys ikväll . hamnen lr ngt ! =)
Ha det fint!

image27
var & gick 1h i pildammsparken igår , underbar kväll var det!






2008-05-07 @ 10:36:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



23 år levda

god afton
söndag & bakis efter en väl utförd kväll igår helt enligt sederna
middag , efterrätt , singstar & utgång med tjejerna . det var en helt perfekt kväll & jag hade sååå skoj & det tror jag nog restrerande skara oxå hade :-)


           

jobbade på dagen , seeegt . längtade bara till kvällen ju ! men fick träffa mia & alla andra i personalen , inventering var det så alla var där o drog sitt strå till stacken .

idag har det varit nova m älsklingen , golle & ola . köpte ps3 till andré & jag skulle köpa singstar men blidde ej så , inga pengar på kontot för tillfället :-( blev så sugen efter gårdagens bravader trots jag kom sist :-)
sen körde vi hem till andré & fick god mat & nu sitter jag här & a spelar för fullt . det verkar skitskoj (gta spel) !

imorgon är det skola o på tisdag är det patienter , jag undrar om jag är ledig då eftersom jag inte hunnit ringa några i o med det sena tentaresultatet , jaja det löser sig !

veckan består av mkt träning o bra kost =)

ha det fint alla ni som läser anonyma som vänner :-)


2008-05-04 @ 20:26:57 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen