rollercoaster

Jahapp ett tag sedan sist . Hm vad har hänt ? Inte mycket mer än varit på träningsläger i Barcelona med laget vilket både var behövande och ansträngande på samma gång . Skitskoj hade vi varje dag men kroppen värkte och sömnen kallade när man kom hem =)
Tog mig ledigt från skolan denna veckan så blir ju spännande på tisdag o se hur mycket jag missat . Visst jag hade kunnat vara ambiös o pluggat dessa dagar på egen hand men ligger inte ritkigt i min natur ? Jag skyller på de som skapat mig !

Jahapp o så var påsken över . Påskmat ? Ni som känner mig vet ! Nej men dessa j-a högtider . Fira födelsedagar, framgångar , bröllop och andra skojigheter ! Men att Jesus korsfästes är väl inget att hurra över ? Eller att han återuppstod? Vad har vi för glädje av det . Jag menar tusen människor varje dag lurar döden med någon sekund . Inte hyllar vi dem . Jag förstår ej Carola o Jesus o sånt . Gud eller "någon där uppe i himmeln" känns mer nutida . Missförstå mig ej o attackera mig inte nu med något sektsnack . Solstorm var förresten en bra film på tal om Jesus !

Jag känner det bör hända något i mitt liv för tillfället . Något spännande , kanske en resa , en lyckad fest , nya kontakter . Ärligt talat börja jag känna mig som en tant . Nästa helg blir det fnitter, fylla o dans . Det måste det ! =)

Dags att krypa upp i soffan med André och försöka smälta den j-a påskmaten (kättbullar, kakor o prinskorvar) som gör så att min mage cticker ut en decimeter från den övriga kroppen .

Imorgon är det match mot HARDEBERGA

Auf wiedersehn!


2008-03-23 @ 22:27:04 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()