weekend 24-7


2 regnbågar utanför ola & johannas fönster

fredagen blev riktigt trevlig . frukost hos farmor och farfar i lund . efter det lade jag mig på en brits på sensa spa i lund för bodypeeling följt av avslappningsmassage . wiiiii vad härligt det var . efter det stack jag direkt till frisören i malmö och färgade håret och klippte av en bra bit . frisören , som jag haft några ggr innan är född 1989 och svinduktig (sabine på larson o lange, malmö) kom varandra väldigt nära , jag fick veta både det ena och det andra samt fick en kram innan jag gick (!!) älskar sånt folk , so not swedish ! vi snackade om allt , jobbigt som kul ! kvällen erbjöd middag hos familjen andré . sedan överraskade andré med att ha köpt 2 biljetter till den nya HULKEN filmen . jag ville så gärna se den så jag blev JÄTTE GLAD! den var skitbra!


klockan har sprungit förbi 02.00 men vad bryr jag mig? jag har semester! det känns overkligt, känns som det var år sedan man hade det . semester . ja de tål att sägas igen och igen .

man släpper allt och bara tänker på sig själv, nja inte riktigt va . . . fortfarande finns de där, de måsten som måste göras. alla de jag måste träffa , allt det jag måste fixa med lägenheten . jag avundas varje dag , varje sekund de människor som kan säga "jag har inget att gära idag, dagen går så långsam" VA? det finns ju alltid ngt att göra även om jag inte vill göra det kanske . det finns alltid ngn man borde ringa/träffa eller något att göra i hemmet . jag avundas dessa människor . min pojkvän råkar vara en av dessa lyckligt lottade männikskor . kanske beror det på att han bor hemma och inte har fått känna på livets hårda tag eller som han själv säger, att han bara är allmänt lugn . jag gillar dock hans lugn . jag älskar när det smittar av sig på mig . i lördags lyckades tyvärr inte detta, vaknade upp på otroligt dåligt humör . men det blev bättre efter städning av hela lägenheten + besök av johanna och hennes sötnos till brorson jonathan the bebis . på kvällen var arg-lina helt över och kvällen spenderades i folkets park med andrés vänner . kvällen fortlöpte med spänning men kunde lika gärna ha avslutats ganska abrupt efter att spanien gör mål i slutminuterna . kvällen borde vara slut men NEJ den fortsatte hemma hos denisé . jag och andré stannade till 2-3 tiden något . jätte trevlig kväll med bara ett misstag som slutade med 1 telesamtal i morse + 1 sms "Jag har aldrig fått ett så argt sms. Lina, André måste verkligen tycka om dig". Det var fint efter en liten händelse som hände då personen i fråga fått i sig lite alkohol men som tur var redde det upp sig pga av andré inte gav sig om man säger så . underbara sak !


  



 



söndagen blev andré och lina dag . bakis morgon med besök på hansa för små ärenden som andré hade. sedan elgiganten och därefter mat hos andré . sedan spelade vi dator/ps3/guitar hero och ovanpå avnjöts ben&jerry glass ,(cookie dough såklart) popcorn och kaffe framför filmen Zodiac . trevlig film fast kanske lite lååång? jag var livrädd när jag körde från andré efter små händelser i filmen men efter ett litet stopp på Mc donalds kom jag på andra tankar=) "vi ses i new york" var härligt att kunna säga till andrés föräldrar innan de gick och la sig . de kommer vara där ungefär samtidigt som jag . de åker nu på tisdag och jag på lördag, dagen efter midsummer eve .

can´t wait . . .


2008-06-16 @ 02:19:23 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



Kommentarer

Postat av: Buffie

skrattar

Ja...det är ju det jag har sagt hela tiden. Man ska lyssna på de som är äldre!! hahaha

Hade en väldigt häktisk dag i lördags och på kvällen/natten kanske det inte va så lämpligt att ringa?! ler Ska ta mig i kragen efter att jag städat upp här hemma..=)



Puss puss


2008-06-16 @ 13:50:28
URL: http://buffie.blogg.se/

Postat av: Sandra

Haha jaaa jag vet! Därför jag måste köpa en ju, men jag har ingen koll på vilka som är bra osv. Men får väl ta en sväng och kolla på typ Mediamarkt och så.. :)


2008-06-16 @ 15:24:08
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen