brunett vs blondin



okej tjejer (..och killar!) vässa ögonen, spänn fast blicken och ta fram ärligheten för nu gäller det..årets dilemma, årets kanske "nono" eller årets "oh yeees"...timmen är inne och slagen..vilket ska det bli, vilket ska det vara. BRUNETT ELLER BLONDIN? frisörtiden ligger den 23/8 kl 10.30 och då ska jag ha bestämt mig..

"du är finast i det du har" biter inte längre (sorry andré *ler*) förresten, vem gissade att det var han som sa det? gissa du rätt? grattis, du vann!
enjoy!

                              

ps; mitt egna hår syns ibland igenom..lite svårt att få det helt jämnt i datorn, hehe + mitt hår kommer inte vara så här glansigt o fixat sen men ni får tänka er in i färgen! ok? bra!


2008-07-31 @ 17:00:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



grytlappat o klart!

haaaaaj kaaaaaaaaj!


hur kul är det att blogga på ngn annans dator som inte har några kuliga bilder i sig? mitt bredband funkar alltså fortfarande inte..ja det är väl den slutsatsen vi kan dra av den början!

sooooool and i love it! klagar inte! min mamma är jääävligt dryg, bara klagar heeela tiden..varför? vi vet ju att det kommer försvinna snart..det gör det alltid..det är inte new york vi lever i, där sommaren är pest för solen äter allt levande under ca 3 mån! nej detta är sverige, får vi sol i 7 dagar måste vi böta med massor av regn! har varit med mamma o elva hela dagen idag..mkt skoooj! elva är en sån supermysig unge, så lätt o inte gapig! jag är så glad jag har henne, mkt bättre än egna barn=) jag får passa henne när jag vill........och kan lämna tillbax henne när jag vill =) *ler* det sötaste är när hon säger faster lina med sin bebis röst hahahahaha

på tal om barn så är de som mest irriterande när de befinner sig i en livsmedelsbutik..kanske för att det är det tråkigaste de vet eller för att de inte får ett skit av alla de 100 sakerna de pekar på...skriker gör de iaf...högt...och på min arbetsplats...

på tal om kondomer så hade vår klass i 9an en jäävligt tönt-rolig text på våra avskedströjor, ingen ville ha de förutom jag o ngn tjej till och det gick igenom. "varje dag föds en ny lärare- använd kondom"...det var så uttjatat "ordspråk" (haha) på den tiden o att ha de på sina avskedströjor var allt annat än tufft! 

jag har haft mysiga dagar med A...i hans familjs hus...lata dagar...sett film, en massa bra förresten ; wanted med angelina jolie (se den!)..never back down igår..2 slagsmålsfilmer helt i min smak...och idag morgon pålsson..helt ok! bakat har jag, solat, tränat o bara mått bra! ihelg blir det massor med jobb och förhoppningsvis vänner (?) fredag träffa gänget? lördag vet jag inte...A ska på fest men jag tacka nej för jag ska upp tidigt på söndag!

andre TVINGA mig att använda grytlappar trots den var ca 2h gammal . han är en äkta blogg-geak :) men bra bild- lite mer inlevelse i den...tack vare grytlapparna....


2008-07-31 @ 00:15:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



no data

nä blir ingen dator. snuttas hittade secret info om att en uppdatering av macbooken ska släppas inom en månad som tydligen ska vara både bättre o billigare så jag får vänta *lite mutter*...


vaaaaarmt, sitter o svettas hemma hos A (fortfarande inget bredband...suck) efter en härlig dag på bo01 med A, hans kompis Martin, hans tjej Emelie och hennes kompis Martina. mkt varmt o skönt! efter det åt jag o A en god middag på möllan, sluuurp! dömysigt väder ju!

sen dess har vi suttit här o kikat på charter resor till augusti då jag slutar jubba. blir ngt i stil med kreta/malta/rhodos...! bara jag kommer iväg så är jag nöjd...o slipper toa i korridoren som andré kan tänka sig *skratt*

imorgon är jag ledig, då hoppas jag kunna sticka till stranden...snutt mår kasst..antar jag smittat honom men inte mitt fel..han som inte kunde hålla sig ifrån mig ju *hehe* =) men han får iaf vila o det, det är han vääääldigt bra på till skillnad från mig..alltid ska det hända ngt...skyller på generna!

helgen blev nice..ingen utgång på lördagen med sandra..kan ju säga att jag var rätt sleten trots några timmars sömn efter jubb. men iaf så åkte jag o A hem till daniel där sandra köpt massa god mat till oss. jag bidrog med en helt ok film och kvällen slutade som helt perfekt o mysig! det var rätt skönt att bara ta det lugnt även om jag saknar att bara ut o dansa rejält med ngn tjejkompis...i fredags kunde jag inte riktigt slappna av då jag tänkte typ en gång var 5e minut " så ja, nu kan jag endast sova 4h och 35min tills jag måste gå upp för att jobba..."! daniels familjs vovve hälsade vi äntlugen oxå på, siberian husky valp på 3mån..japp bilder kommer, jag ska inte hålla den glädjen för mig själv!

andrés föräldrar ska till sthlm på onsdag då blir det att jag bor här ngn dag, sååå skönt o få bo med den jag älskar + den andra, trädgården =sola!!!!!!!!!!!!! =) 

det är trist..mina bloggläsare har minskats drastiskt nu när jag inte uppdaterar den så ofta..det är tråkigt..alltid en kick man får ut av att läsa hur många som besökt ens sida..nu är ni knapra 23st...det är mer än halva som dratt sig ur men men satsar ju inte på att bli blondinbella ändå så... =)

bilder...ja det kan ni ju drömma om...suck..ska ringa glocalnet imorgon o skälla lite..utan bredband snart 2v för tusan!

baj baj



2008-07-27 @ 23:55:13 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



3h kvar till sömn...

hahahaha sjukt galen o kul kväll igår på slagthuset. kate ryan ("ella ella") var riktigt bra live o vi (jag,andré,patrik & denise) stod längst fram, bilder kommer =) så länge kan ni gå in på andrés blogg där han stolt lagt upp en bild på henne...(killarna som stod sidan/bakom om oss var gaaaalna där framme vid scenen så det var en träning bara att hålla emot alla dem...sjukt snygg var hon ju)!  btw så dansar min pojkvän sjuuukt bra fick jag reda på igår (!!!) he got the flow o det är kul när killar kan släppa loss lite =) tog taxi hem själv (läbbig gubbe som körde..undrade om jag bodde själv o det tyckte jag var skumt haha) kom hem kl 4.00 i morse och steg upp kl 6.00 = en trött och sur lina idag fast jag försöker o inte visa det utåt på jubb iaf trots väääldigt stressig morgon då ena kassören tog sig en sovmorgon *mutter*

bakar satan o slutar om ca 3h...har lite frukost här nu o passar på att blogga..ingen aning var mitt bredband tagit vägen? får ringa och skälla på dem på måndag då jag o älsk ska beställa nu dator till mig! wihooo!

ikväll blir det förmodligen helsingborsfestivalen o ääääntlliiiigen träffa sebastian o emelie! äta gott & dricka gott o se ngt live band...de är grejer det! tågresa med sandra kan bli riktigt mysigt men först, ska jag sova!

ciao!


2008-07-26 @ 10:42:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



no attraction


hahahahaha idag var jag jäääävligt elak...fast tyst, tyst lååångt inne i huvudet men jag kom på mig själv att dissa en kille som handlade i min kassa av rent sjuka skäl. elakt elakt.

okej, jag släpper bomben och förstår att detta kommer innebära 0 nya vänner de framtida åren och en och annan elak kommentar meeeeen, jag kan mkt om ämnet eftersom jag är likadan som killen, nämligen mjölkallergiker lr laktosintollerant som denna killen verkade vara..killen var ung 20+ och hade utessendet på sin sida;

jag satt där med min snuviga äckliga näsa och scannade vara efter vara av den här killens inköp och tänkte väl inte så mkt på vad han köpt (man gör liksom inte sånt i vanliga fall..man tänker inte "jaaaahaaaa denna människa ska äta tacos ikväll, undra vilka såser han ska laga av all den creme fraichen"...) tills den ena laktsofria produkten efter den ena kommer trevandes på bandet...och jag kommer på mig själv tänka "men usch e han laktosintollerant, vad omanligt!" HALLÅ LINA PAULSSON ???? är jag så sjuk? (snälla skriv inte ja...haha) nej men jag kanske var trött...vad gör jag om andré blir allergsik mot mjölk/laktos...kommer jag tycka han är kvinnlig då? är laktosintollerans ngt kvinnligt enligt min mening? 

nåväl jag är sjuk och tänkte berätta det för er och kanske göra er lite rädda, att kassörskor ibland kan få upp de mest sjukaste tankar av era matvaror...även om det inte händer ofta!

nåväl blogg-lina is back in da hood; veckan har varit super..so far so good...träffat golli + hennes fula (läs söta hehe...internt skämt..) häst-bebis-flicka som ahhhhhhh var så söt så man kunnat....ja nu ska jag ta mig i kragen =) sen på kvällen åkte jag hem till min favorit familj; min brors supermysiga familj...var där i flera timmar och bara njöt; lekte med kise-misen, elva och åt en super-god middag! på onsdagen var det mamma å lina dag..träffades i malmö och for runt i hela stan letandes efter dator+ mobil till mamma och vi fann det..på kvällen såg vi mamma mia- 4,9 av 5 abba-stövlar får den...jag rös 97% av filmen men tyckte meryl streap (spelling?) var lite väl tillgjord ibland..kanske lite för gammal (hon är 60 år o ska verka vara 40 år i filmen) för rollen även om hon dansa/sjöng underbart! alla applåderade i slutet och det var ett bra slut på en underbar dag med lilla mamma. hon verkade uppskatta vår dag med-så kul!

torsdag (idag!) 
jubb jubb..gick fint trots laktos incidenten! mia och jag har haft en jäkligt rolig dag tillsammans, underbar o lätt människa när hon är på sitt bästa humör ;-) hahahahaah nej men det var så kul idag, synd man inte trivs bättre på ica bara. Nej du Mia, du får flytta till malmö/lund genast!

fredag, slagthuset med kate ryan ("ella ella") och snuffsi...jobb lördag, kommer vara såååå trött...sova och sen fest med sandra! wiho, kommer bli en galen helg fast lugnt m alkoholiga drycker på fredagen så inte farbror blå tar min blåa fara på lördag morgon farandes till jubb! =)

ledig måndag onsdag torsdag och fredag nästa vecka och snutt har semester då med! perfekt!

trevlig kväll alla mina vänner...nu ska jag kolla ny dator...det ska bli en APPLE MAC BOOK! precis som andré och slippa alla windows probs och långsamma hårddiskar!

ciaao!



2008-07-24 @ 23:09:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



virus...

virussökning håller jag på med pappas dator nu...guuud så segt den arbetar! japp, sitter i svarte o bloggar ikväll...ska vara här till imorgon sen på fredag kommer elisabeths dotter (erika) & hennes sambo bo här några dagar så jag får lite ledigt från huspassandet, alltid skönt. En blomma var vissen idag..jag undrar om jag har gröna fingrar så jag ställde ut den i ljuset och gav den food (vatten)! vi väntar med spänning...

helgen har varit störd, fattar inte hur jag överlevt..btw, så har jag inte det...mår inget vidare just nu...förkyld, blev visst aldrig helt frisk. har jobbat som en tok i helgen & var inte hemma en enda kväll...sov i svarte o hos goll ju! jobbade 9-19.30 idag o har varit på så otroligt tröttsamt humör och ögonen bara rinner..ska vila upp mig imorgon & på onsdag för då är ja ledig! yeah!

fredagen var ganska bull men jag överlevde..lördagen sög på jobb, hade feber o ont i huvudet men jag kunde ta det rätt lugnt...på kvällen stack jag hem till ola o goll för trevligt (efter mkt om och men...hm) umgänge med dem o daniel o hans sandra! det var jätte mysigt & ha sleepover där & jag sov som en stock..vågade dock inte kissa/tvätta händer/borsta tänderna på morgonen av vissa skäl (jag ska nog alderig bo i hus...*skratt*) fick i linserna o sminkat mig iaf! söndagen gled på ganska bra tills jag skulle hem då febern steg ap-mkt...antagligen för jag rörde mig mer i kalla miljöer (frysen!) på jobb...stack hem o möttes av min pojk som sovit hos lisa o hållt henne sällskap...duschade sen till ikea o åt följt av hembesök hos hans föräldrar vilket inte alls blev trevligt...varmt o jävligt i andrés rum o febern knackade på dörren trots alvedon så med andra ord en jävligt innehållsrik o trevlig helg men har mått s k i t !

nog om detta...faaaaaast alltid skönt o klaga för bloggen för den kan inte säga ngt störigt tillbax..bästa vän med min blogg? nja kanske! hhahahahahaha

i veckan blir det lite ledigt som sagt, ska träffa golli imorgon sen ska jag nog träna (om jag mår bättre), hämta min klänning o träffa min brors familjs nya mise . japp de har skaffat katt, en liten pöjk på 12v! suuuupersött säkerligen!

på onsdag är det dags för mamma & lina dag . mamma mia då ju och sen ska vi köpa dator/mobil till henne! det ska ju bli strålande sol med *wwwiiie* i helg hoppas jag på utgång, dansa dansa o vara glad! eller vad säger ni?

nu ska jag plocka undan litta tills erika kommer...

ha det bra alle läsers!

sandrix: recensioner mamma mia taack!


efter sett mamma mia musikalen på broadway i new york förväntar jag mig inte mycket
men snälla, låt mig överraskas!


2008-07-21 @ 20:51:25 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



svarte the city

tjollahopp
day one avklarad 12-20.15..det var luuuugnt, för luuuugnt. vart är hörby församling? endast mias mamma som vågade sig ut idag...galet tomt på folk men rätt skönt det med även ifall tiden kändes såååå långsamt gåendes då mia gått hem...

dagens happening var när min soulmate kom förbi med hennes karl! mia tyckte ola såg klen ut hahaha den du ola ;-)
de köpte sopborste & kakor! sånna svenssons! o jag fick äran att ta betalt o de slapp kön! mia & jag tyckte det var sketkul att de kom, mia har inte träffat dem på år o daaaaaaar!

för övrigt har jag en alldeles urtråkig kväll...kom hem 21.00 från jobb....andré är ute o roar sig på ngt dansgolv i falsterbo, ngn är på klubben o shejkar, goll + sandrix är o spelar bowling, emelie blir bjuden på lyx middag av 2 herrar, petra är med sin karl o precis alla har planer utom JAG..vet ni varför? för jag ska upp i ottan (nja..!) o jobba så jag ska sova nu, 22.39 en fredags kväll. HALLÅ? hur stavas liv, snälla berätta det? suck...

längtar tills imorgon imorgon för då ska jag & goll ha en sleepover efter mitt jubb. spännande va? hahaha! det var några år sedan! ska packa lite nu sen buuuums i säng! så inget bloggande för no more svarte tills måndag kväll igen!
 
sov gott alla bloggfisar!

ps min klänning är på väg till sweden igen, den till bröllopet! wiiiiiiiho, hoppas denna passar bättre!
här är min nya älskling, när jag öppna den sa jag endast "hello my lover" med samma tonläge som carrie* gaaaaah den e sååå fin! visst visst visst?



2008-07-18 @ 22:50:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



inget bredband . . .

hallå alla vänner,

alla ni 54 som sist läste...ni vill verkligen inte skriva va?
haha
nåja, ska inte vara långdragen..fortfarande hemma från jobb..ska antagligen gå dit på fredag om detta nu blivit bättre
vilket jag tror på. upptäckte iaf igår när jag kom från svarte till mitt egna hem att jag inte har ngt fungerade bredband...suck, så jag ligger hemma sjuk utan internet...ingen höjdare för ett data freak som mig men som tur är lånar älsk ut sitt tills vidare. är här ikväll o äter pannkakor som hans syster gjort!

så om ni undrar vart jag blir av så kan ni vara lugna, i ll be back..inom 1 vecka eller vad det kommer ta att få nytt modem...tills vidare ska jag ägna mig åt lite jobb.....

fredag 12-20.15
lördag 9.30-18
sön 8-14
mån 8-19.30

så, nu vet ni vart jag håller hus!

hejdå!


2008-07-16 @ 20:26:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



Bilder

Bilder från Dk resan finns nu längre ner...enjoy!


2008-07-14 @ 21:10:35 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



variation kanske ?

är det bara jag (som läser alla blogg-toppar fanatiskt)  och tycker de skriver om exakt likadana saker ?

ena dagen har blondinbella gjort om sitt ansikte på ngn make-over sida på nätet, nästa dag är det stina som gjort det. natacha peyre köper en klänning, då har kenza köpt den dagen efter...etc

och det bör tilläggas att dessa svenska B kändis- (?) människor tjänar flera tusen på sina bloggar för att bara kopiera varandra ? visst, jag läser dem men det är bara en tidsfråga tills jag inte gör det, det enda som är skoj är deras förmåga att kunna spendera pengar på otroligt snygga kläder/smycken! vad de har att säga är väl egentligen inte så märkvärdigt ?

"...hej idag bajsade inte min chichuha alls, jag är döööorolig"

att vi vanliga dödliga som måste upp i ottan för att gå till ett jobb kopierar dessa bloggerskors inköp är väl lite det som de vill med sina bloggar men att de börjar kopiera varandra känns bara fel...

för övrigt gillar jag att natacha inte är den man tror , iaf om man läser hennes ibland väldigt intressanta inlägg .

nåja...en sjuk lina talar ut!



2008-07-14 @ 13:53:42 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



sickness it is




 
  
 



 
 

 


























måndag , klockan ligger runt halv 11 o lina är sjuk . ska bara bli förkyld antar jag men jag hatar det där "förspelet" kroppen kör med , halsont, ont vid tinningen, feber , ont i nacken...ja ni vet! har iaf inte kunnat sova inatt pga sväljsvårigheter av svullen hals o har varit jätte pigg...blev ju en hel del sömn i DK=)

iaf så sjukade jag mig i morse o hoppas jag snart blir bättre...intensiv jobb-vecka ju!

iaf DK var super. min älskling är en riktig romantiker som är sååå duktig på att inte vara för romtantisk, hänger ni med? haha iaf överraskade han mig på att vi skulle bo på HILTON hotell o inte i vilket rum som helst utan i ett rum som hade tillgång til deras lounge på översta våningen....vilket betyder gratis tilltugg o gratis sprit/vin/läsk/kaffe/öl  ja du, you name it, i princip hela dagen...vill ni veta vad vi gjorde mer så har mina kära överraskat med ett detaljerat blogginlägg på sin blogg....mysigt var det i alla fall!

på kvällen var vi hos andrés föräldrar o blev bortskämda...träffade andrés systers nya pojkvän. jääääätte trevlig så det var kul, sånt är ju viktigt till framtida släktmiddagar o dylikt  =)

ska se tv nu o bara vila mig..måste måste bli av med detta skit fort...

bor förresten fortfarande i svarte så här är lugnt o skönt o dörren står öppen till trädgården , så där lantligt!

auf wiedershen

 


2008-07-14 @ 10:55:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



danmark

heey
vilken trevlig kväll vi hade igår
sandra (sandypaprika.blogg.se), hennes kille daniel, gollan o hennes ola kom förbi. älsk o jag hade förberett det mesta o skulle precis dyka in i dsuchen då de kom, 30 min för tidiga men jag får skylla mig själv..planerade inte överdrivet bra igår..väääldigt stressigt på jubb!

men trevligt som tusan o vi fick nog alla smaka på livet som vuxna eller vad man säger..stooort hus, grillning, promenad längs stranden, bad i poolen , rabarber paj o maaaaassa prat! tyävrr fick vi inte igång kaffe maskinen annars hade det varit ett extra plus =)

väldigt trevlig afton som följs av ett besök till danmark, min födelsedags present av älsklingen! kommer hem imorgon igen, skulle dock inte suttit här nu men lisa (katten) vägra komma in så vi missa tåget...går 1 om 30min så vi ska börja bege oss nu...tydligen=)

skriver mer imorgon..ha en underbar lördag mina vänner o ni andra med ;-)

 


2008-07-12 @ 12:51:55 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



precis kommit upp från plurret


jajamänsann...badat i pappsens o elisabeths pool ikväll. JAG ÄR JU HUSVAKT! går omkring o ler hela tiden här, de e så mysigt o här finns så mkt att göra/fixa..jag förstår nu varför folk inte bor i lägenheter hela sitt liv! detta är livet! solnedgång o sitta på trappan med en kopp nybryggt kaffe..inte för att jag gör det men det vore ngt eller hur?=) älsko, var är doooo?

jag luuuktar så gott...använt mina alla produkter jag köpte i amerikat (nej jag säger inte amerikaT på allvar...hm)...håret är lent o kroppen återfuktad..simmade lite i poolen i hopp om att motionsimma men nja..tröttna ganska fort..

vet ni vad? imorgon kommer mina älskade vänner...ända till svarte kommer de från storstaden lund lr ja..flyinge kommer ju goll från=) de ska bli så himla mysigt o få hit dem o så gulligt de ställer upp o kör heeeeeeeeela vägen hit! älsk kommer oxå! vi ska iaf se film som jag brännt, grilla...bada? spela biljard? här fiiiiinns allt...eller nja...nu ska jag kanske vara tyst men jag är glad över att få bo här, that s the thing!

jobbat hela veckan..går jätte bra..ica är ju ett bra jobb med mkt variation vilket är skoj..stressar som en tok hela dagarna..love it, då jobbar jag som bäst!

lagade jätte god pasta med pesto (fridas specialité) ikväll, den blev verkligen lyckad..muuuums! imorgon blir det flintastek! det är gott det med, men inte för ofta...

danmark närmar sig...behöver det, bara vara med andré o rå om varandra!

jo visst, usa bilder är på väg...haha den dära kablen är sååå tråkig att leta upp men den är med i svarte-resväskan! hahaha....







finn ett fel från bilden högst upp
på sidan med de här bilderna...

mmm..lite torsdags-pyssel
hahahahahahahhahaha


2008-07-10 @ 21:09:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



tisdag är en onödig dag!


ängel

oj vad dåligt jag inte skrivit förr men vet ni, hela helgen bestod av träffa folk som ville hälsa mig välkommen hem..sen började jobb på måndag morgon..stack hemifrån kl 6 (jetlAg deluxe..usch)..kom hem, somnade..iväg till pappa med andré för att checka lite innan jag ska bo där..(han ska till thailand med sin älskade o jag ska vara husvakt =) ska bli riktigt mysigt, jag o lisa o ibland andré! inmomhuspool, bastu,biljardbord, grill,trädgård etc etc..sånt man uppskattar då man bor i lägenhet.. så jag var helt slut på kvällen när vi kom hem kl 23..sen jobb 8-20.00 idag..snacka om sliten men jag älskar ju att blogga så knepar ihop ngt litet!

min klänning har förresten kommit..alldeles för liten kring byst...kollade på en size converter sida att den UK (vem har koll på englands storlekar?) storleken jag beställt var en svensk 34 o jag har 38 vid byst o rumpa så beställde en större nu så får hoppas den kommer foooort!

på fredag ska jag ha mys i pappas o elisabeths hus m lite vänner (om ngn orkar ta sig ända dit? haha) sen på lördag far jag o andré till danmark, can´t wait! förresten älsklingen har blivit knäpp o skaffat sig en blogg (inte säker om han är seriös med den?) lite nybörjarinlägg kan ni dock finna på http://therealandre.wordpress.com/ .

nåväl jag kommer ta mig tid i dagarna att lägga upp lite usa bilder..här kommer några jag hade på min mobil...gott o blandat o bara till er! vi hörs!

























sista bilden är tagen igår, första dagen på jobb. först min bil , sen pappas o sen min brors - alla på samma arbetsplats!



dreggel o gräs - the best =)


2008-07-08 @ 23:16:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



kl är 02.54...




oj vad pigg jag är...hatar jetlag...

gubben ligger å sover som en stock...jag har varit jätte trött hela dagen men nu blev jag vips pigg..klockan är ju bara 21.00 i new york! vill sova men kan inte...suuck!

iaf hemresan gick bra..fick sitta själv på en 3-rad både från new york till island o från island till köpenhamn =) var en massa turbolens o jag trodde vi skulle störta ca 100ggr men efter ett tag vänjde jag mig..såg 2 filmer så tiden gick väl undan...snart ska jag lägga in massor av bilder till er..wihoo! Fotade min lgh efter jag packat upp lite från resväskan...haha..kaos heter det =) kan ej lägga upp bilder nu när gubben sover..vill ej tända o leta efter kablen liksom! håll till godo med lite gammalt...

middag o mys hos andrés föräldrar ikväll trots min trötthet! fest för elisabeth (pappas sambo) imorgon kväll..innan på dagen ska jag hälsa på mitt goll-troll i deras nya radhus! ska bli spännande! på söndag är det släktkalas med andrés släkt! måndag börjar jobb..blandade känslor..faktiskt..man har ju levt rätt glassigt de sista veckorna..hehe!

när jag kom från kastrup i morse träffade jag först min mamma som var påväg till jubb..tog en fika..sen skulle jag ta bussen hem så mötte jag andrés mamma! hahaha..kom hem vid 8.30....slocknade vid 10...sov till 14...pratade med golli...glömde min smoothie på coop...andrés pappa hämtade mig o så blev det grillat o massa frågor om new york...de är så goa, de bryr sig verkligen!

ok dags för försök nr 3 att sova.................................
JAG HAR MASSA NYA KLÄDER=)
         


fia är borta sen i torsdags.... är så ledsen över detta...


2008-07-05 @ 03:15:56 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



sista frukosten i NY

japp nu sitter jag har kl 8.20 o ater min sista frukost i staterna . kanns faktiskt jatte bra trots jag ar lite radd for flygresan hem men det ar jag alltid . taxin hamntar mig 10.30 sa innan dess ska jag fixa vid mig, packa det sista o ta en sista promenad med butch som for ovrigt mar valdirgt daligt i magen..verkar som han inte far behalla ngn mat alls..men jag hoppas han mar battre idag!

ok packningen gick inte sa bra...allt fick plats men den vagde 57 POUNDS (ung 25kg)...man far ha 50 (23kg) sa fick kopa en liten jatte fin adidas gron sportbag o lagga de tyngsta i sa nu vager resvaskan 50,5 POUNDS...hoppas det ska ga bra! hahaha! ett pound ar ca 0,46kg tror jag....

igar var det sista dagen o jag angnade da lite tid pa min kropp..vaxning o pedikyr/manikyr ! underbart o smartsamnt pa samma gang =) men fint blev det..bilder dyker upp...

planet gar 14.00 (20.00 svensk tid) hemma fredag kl 06.00 (00.00 pa natten amerikansk tid) . mellanlanding pa island!

vi hors i dagarna mina vanner!

kram*


2008-07-03 @ 14:27:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



blodsmak

idag har jag kopt 2 listerine pocket mist..ngn sprut grej man pyschar i munnen. . ej testat detta annu men det later spannande va? btw, inte petat i tanderna pa 2 veckor nu , gissa om det blodde da jag anvande tandstickan ikvall..battring! linda, anvander forresten duraphat tandkram nu..spannande det med =)

idag har jag mera ont i benen , burit billigt shampoo hela dagen.

2 1 liters REDKEN shampoo+balsam (stoooora flaskor)
1 lotion (matrix body care)
1 heatprotector *(matrix)
1 smoothing spray (matrix vita serie)
1 shampoo for fett har (redken)
1 harinpacking

jo men det vagde faktiskt men andres mamma hittade den billiga affaren i ngn dansk tidning sa var tvungen att packa pa mig..for allt det betalade jag ung lika mkt som jag betalat for 2 av mina 50cl REDKEN shampoo. de kostar 400kr vardera!...har sprungit arenden hela dagen forresten,,,nu infor hemresan! blir ingen shopping imorg!
varit i min 2a favvo butik, abercrombie and fitch.com. var dar i nagra timmar..spenderade pengar..anledingen till att jag var dar sa lange var att jag hade fatt syn pa en skiiiiit fin sjal som hangde pa alla mannekang dockor men personalen var ej tillatna att ta ned dem o salja dem o de fanns ej i butik. lojligt va ? iaf jag skulle i varje fall sno en o ta till kassan men abercrombie ar vaaaldigt overbefolkat av bade personal o kunder (det var ko in i butiken , som tur var det inte det nar jag kom, da hade jag aldrig gatt in halla liksom) sa jag fick aldrig ro att gora det men vet ni vad? nar jag kom hem kikade jag pa deras hemsida o hittade den daaaar =) bestallde aven lite andra grejer som var slut i butik sa nu far jag de hemskickade till sverige! kopte aven till min bror o min snutti dar!

1 hoodie
3 linnen
1 t shirt
1 sjal (bla/vit rutig typ..dock ingen palestina sjal..haha)
2 presenter

hittade aven en gammal klassiker, rainbow, har ej hittat den butiken de andra dagarna. dar ar ratt fula grejer men ibland ar dar fint o dar ar skiiit billigt o helt ok kvalit'e.

2 t shirts
2 linnen
1 bikini (rea!)

andr'es mamma ville jag skulle kopa sjalar till henne, sanna de saljer billigt pa gatan, 2 rosa o 2 beige sa det gjorde jag. kopte aven en brun, en annan brun chanel kopia, en rosa o en gron till mig sjalv! = 8 sjalar for  180 svenska o de ar precis i samma material som de som saljs pa hm for 98:- st.

2 zoo-york t shirts till min bror fick jag med mig fran macys
1 klanning till mig sjalv fran macys

kopt solkram ikvall (nar jag fyndade listerinen) for det blir solning imorgon med frida! det ska bli 31 grader har! pust! da maste man till havet. arligt talat ar det farligt att vara i stan da..det blir tok-varmt! inte jag som ar kanslig!


1 natt kvar kara lasare...

ooo min klanning till andres kusins brollop har kommit. ar sa spand! bestallde den namligen i en storre storlek an vad jag eg har (det var den minsta de hade kvar) men den var sa fin sa kunde ej motsta den...bestallde den fran asos.com

ciao!


2008-07-02 @ 04:37:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



shopping o skoskav .


har hanger jag varje dag , nu kan ni sjalva hanga med lite i mitt klyddiga snack om uptown resp. downtown.
och jag behover inte saga vad som ar up resp. down va? *ler*



sa sluuut under fotterna
mina ballerina skor jag tog med mig fran sverige borjar verkligen sjunga pa sista refrangen ! de roliga ar att frida har nastan exakt likadana o vi skojade om att stalla ut dem pa gatan o se vems som forsvann forst. hennes har hal dar framme i sulan o mina mitt uppe pa dar tan nastan sticker ut . jag tror dessvarre mina skulle bli kvar till sist . . .

jag har ju kopt nya men de skaver o vill ej skita ner dem i smuts-new york. japp, det ar en vaaaldigt smutsig stad o alla, ja aaaalllllaaa far fotsvett har for det ar sa himla kvavt om dagarna. pa kvallarna regnar de o askar de (skorna blir dyng-sura), da slapper det kvava...for ett tag! suck!

dagen borjades downtown manhattan i china town dar jag hoppade av tunnelbanan, kollade lite men orkade inte den storiga miljon dar nere nar alla skriker efter en att man ska handla i deras shop (hog konkurrens ar dar eftersom alla butiker saljer samma mog,alskvart mog da alltsa hehe) gick snabbt upp till soho (uptown..hoppas ni hanger med pa kartan haha) dar finns ALLA  butiker man kan tanka sig (darfor jag ar sa slut nu). gick omkring i timmar, ja praktiskt taget hela dagen, lunchade dar med (ceasarsallad o en yoghurt). de hade oppnat min favvobutik dar, forever 21, sa aven ifall jag redan handlat vad jag skulle i den butiken hindrade det inte mig att spendera ytterligare 100$ :-) hihi! efter det gick jag genom Noho (typ inte sa bra butiker) till 14st, dar ar massa affarer a la Lina. var inne i ngn butik men var mest pa jakt efter ett par skor (ung som pa bilden) o hittade dem, i brunt. de svarta fanns bara i liten stl sa de passade ej. hittade ett par fina i blommigt med men ansag de var tok for lika de jag redan har fran H&M. gick runt lite pa jakt efter skorna da o sen en klanning som jag redan har fran H&M men som jag behovde stl 38 i o de var slut overallt i sverige o de verkade den vara i new york med men till slut pa 34st (tog tunnelbanan dit) hittade jag min darling sa nu kan jag fa plats med en bh under =) (det gick namligen inte innan). efter det blev det nagra sko-butiker o sen tunnelbanan hem. var hemma kl 18.00. frida hade skrivit en lapp att butch var matad o kissad. sa det var bara for mig att slanga mig pa sangen o koppla av men INTE! packa! det stod pa listan . nej men jag var nyfiken om jag verkligen fick plats med allt jag shoppat i resvaskan el om jag skulle behova kopa en ny, men nej da, allt fick perfekt plats sa det blir shopping imorg o kanske pa onsdag med. torsdag aker jag hem ju.

pratat med min snutt 2 ggr idag! sensation!!! sa trevligt . saknar honom sa mkt...trodde jag var en tuffing men tydligen inte..vill bara vara i hans famn o lukta pa honom, han ar sa fiiiiin! men visst ar det harligt att sakna? det ar en ratt harlig kansla faktiskt o allt blir (forhoppningsvis) lite mer spannade nar man val ses (?) NYFORALSKAD; here i come...eller inte haha! nej jag gillar det vardagliga , sa slipper man vara sa nervos att man sager ngt fel eller gor ngt sa att killen kanske inte vill ha en. hahahahahahhaha san ar jag yeah yeah!

ok antar ni vill veta mina fynd idag eller????
forresten sa tycker ni kanske jag ar galen som shoppar sa har mkt o undrar hur jag har rad etc som student o allt detta crap och for er som inte fattat det, kan jag saga att jag bor gratis o dollarn ar nere i 5:- ngnting!!!!!!!!!!!! sa alla hotellpengar spenderas pa klader/skor/vaskor! sa har jag rad! vaxlade en summa under 10 000kr svenska o har fortfarande massor kvar! galet!

dagens erovringar
1 prickig svart/vit klanning med tyll under - LOVE IT!
2 par morka jeans (150kr vardera)
1 par bruna mocca ballerina skor
1 present
2 presenter

3 par trosor
1 klanning som jag redan har, blommig fran H&M.
1 par bruna hoga skor
1 linne, rott, med ankor pa
1 halsband, langt med en blomma langst ned
1 armband med rosa glasstenar
1 rosa munktroja pa rea fran mango
1 par graa knastrumpor med rosett langst upp , kanske en present, far se hehe!
1 pack med 6 diadem i olika beige nyanser.

saker ngt jag missat men orkar ej ga upp o kolla , allt ligger sa fint nedpackat !

nu ar kl 21.57 har o jag ska ut med hunden sen dra mig mot tv;n o sangen. shopping tar pa krafterna, snobbigt sagt va? hahaha jaja det kan det gott lata for snart borjar mitt jobb o jag far inte alls glamma till det bakom min kassa pa ica!

hejda mina vanner!


2008-07-01 @ 03:57:31 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen