österrike

nu åker vi =) sandrix mammsi kommer alldeles strax! wiii är helt uppspelt! kommer hem den 3/1 så det blir blogg-paus tills dess. sköt om er kära ni!


ser galen ut visserligen ...


2008-12-27 @ 05:04:02 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



dan före dan

hej =)
här är det inget vidare- förspel av en förkylning råder och det är ju inte så kul när man ska åka skidor i 1 vecka imorgon meeeen tur i oturen att det bara verkar vara en förkylning! det kan man lindra med ipren, halstabletter o nässpray!

idag har jag varit i stan o shoppat det sista till österrike resan. OJ vad mkt folk..lite tråkigt när man inte mår bra- för jag orkade verkligen inte stångas med de andra men fick tag i vad jag skulle- mössa - hårtoffsar o underställströja minus strumpor men dem fixade sandrix- perfekt!! skönt att ha det ordnat!

snart ska jag till mamma o moster för lite mera julmys minus maten =) tror brossan o hans familj kommer med!

sen ska jag hem igen o återgå till finslipningen av packningen! det är himla mysigt dagen för dagen för måste jags äga =)

sköt om er!


pappsen o elisabeth åker till thailand i 3 veckor idag!


2008-12-26 @ 13:16:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



packa pappas kappsäck

packa packa packa- hate it!




pass, pengar o smycken ;-)


mm det är det som står på listan ikväll- snuffs sviker mig på vår sista kväll in swe tillsammans o går på fest så jag ägnar mig åt maaaassa packning- har inte börjat alls innan så känns skönt att ha halva gjort iaf.



skidjackan passar =)

nu har jag uppdaterat bloggen lite längre ner genom att lägga upp bilder på lite klapps! så kolla i det äldre inlägget!


2008-12-25 @ 18:32:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



toooomten kom .


i´m helping da tomte .

jahapp då var denna julafton med över- sååå fort det har gått. låter jag gammal? troligtvis...*suck* men det hela började vid 15.00- småprat, kalle klanka o vissla johanna- mat i stora lass- julklappar med farbror som tomte- gröt *muuums* (elisabeth gör den bästa med grädde o apelsinbitar)- svensson svensson och massa mys. vips var kl 22 och sällskapet hade lång bit att köra hem mot den vackra sidan av skåne *haha* så de åkte då.

plötsligt var julafton borta men har njutit till max av den och är supernöjd med mina julklappar. jag fick:

* armband (av märket thomas sabo *love*) av snuff- fick även en julmust o 2 clementiner så jag inte skulle gissa direkt vad det var antar jag =)


det längst till vänster fick jag med ett 4 klöver-smycke på som ska ge mig tur =)
* 500kr på hudinstitutet
* lyxfrotté handduk
* salladsbestick *fräcka till 1000*
* 2 kokböcker
* grå tröja från gina
* 1 season 8 - FRIENDS
* 200kr
* Min present från jobb 1 gång till (!!!!). denna var dock till A´s och mitt framtida hem sa pappa *naaah*.
* 1 suuuuper söt nalle från build a bear av gollan (fick den idag då vi hade jul-fika)


build a bear is great !









nu sover hela huset här så nu ska jag med gå o lägga mig- imorgon kommer brossans familj *längtar!*

sov sött!


2008-12-25 @ 01:39:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



*Merry Christmas *

hihi julafton idag =) har ni också varit helt spralliga hela morgonen? det har jag! andré och jag firade julen i sängen (neeeej inte så...hm!) . vi tände ett ljus och öppnade våra kalendrar och sa god jul en miljon gånger i olika tonlägen! sen efter lång mys-stund var det dags att klä på sig o önska familjen hilvardén god jul!

nu väntar jag på gollan
o hennes man att komma hit så vi kan önska varandra en god jul innan de far vidare här i malmö- de skulle dock bli sena skrev de så jag hoppas inte alltför för jag ska vidare till pappa alldeles strax...kalle anka ju =)

igår var jag hemma hos A´s föräldrar. A´s mormor, morfar, moster+ man, kusiner+ familjer och A´s familj+ daniel var där. det var så himla mysigt och igår fick jag riktig julkänsla- det gör mycket när små barn är med antar jag! väääldigt trevligt o god mat bjöds det på! andrés moster är världens generösaste- jag fick julklappar av henne! (smink och en jätte söt tomte-diskhandduk) snacka om överraskande! man blir så glad av sådana överraskningar även om hon absolut inte behövde göra det! supergulligt iaf! av andrés söta föräldrar fick jag (o andré) varsin biljett till en deltävling i melodifestivalen =) *yeeeah* =)




NU ÄR DE TOMMMA!


okej til er alla, från mig
en riiiiktigt GOD JUL!


2008-12-24 @ 13:33:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



mysfaktor deluxe

ååååå älskar julen även om jag inte har överdrivet mkt julkänslor ;-) var väl mer när man var barn och får barn (?) kan jag tänka mig. har precis varit på mobilia och knuffats med alla andra- hittade de sista julklapparna! alltid samma visa varje år- jag är sist ute! men nu slipper jag iaf jäkta imorgon!

ikväll ska vi hem till A och fira lite lille jul med hans familj o släkt och imorgon fram till den 25e är jag hos pappa! sover över där! den 26e är jag hos mamma! full fart med andra ord! :-)

titta så många julkort jag fick idag =) alla mina jag skickat verkar inte ha kommit fram :-( hoppas folk får dem idag! fick från:

  • sandra som hade vunnit om det varit en tävling- helt sjukt snyggt kort!
  • malin o jeppe (träffat dem 2 ggr och redan julkort- vi blev super-glada!)
  • farmor o farfar
  • moster
  • andrés föräldrar (med super gullig text inuti)
  • petra (hemmagjort o gulligt)

jag älskar at få o skicka julkort! =)

GOD JUL!


sandras det med rosetten! snyggt va?
alla de andra var såklart också jäääätte-fina!
- o det är faktiskt tanken som räknas !


2008-12-23 @ 14:56:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



the best christmas present ever

fick den bästa julklappen på jobb igår (av pappsen) igår =) annars brukar vi få lite vasar/dukar o sånt men detta ä ju toppen! ska välja något i eftermiddag! =)

nu är klockan strax 8.30 och jag ska till limhamn för att färga mina fransar- de hade bara tid idag *gäääsp* så det får bli sängen när jag kommer hem igen! är en aning trött!

vek tvätt o städade min lägenhet till långt in på småtimmarna inatt!

hörs senare!


2008-12-23 @ 08:30:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



i like fynds =)


BUUUUUUHUUUU =)

idag börjar mitt jullov på riktigt- jobbat hela dagen nämligen! att jobba i en mat butik kring jul är att sätta sig i arbete kan jag säga er- alla måste ju handla och julafton handlar ju om mat så gissa om där var köer idag o jag satt i kassan. gaaaah! men det har varit en mysig dag, fast varm- tomteluvan har ju snyggt suttit på plats hela dagen! mia, hur orkar du först jobba från 8-20 och sen gymma? jag är helt slut trots jag bara jobba 11-20 :-(

nu sitter jag och ser PB och sms:ar med sandrix om das österreich resa- det börjar ju närma sig..på lördag smäller det =) jag hopas verkligen det blir en lyckad resa! nu när jag äntligen är ledig ska jag börja planera vad jag ska ha med mig och vad som behövs inhandlas!


i åre var det flott !
kommer sakna christian detta året . han är helt sjukt kul o ha med på resor! =)



nu ikväll ska jag packa in de sista julklapparna och vänta på min bättre halva som är ute och svirar på en klassåterträff där bara halva klassen är bjuden (elaka andré!)!

god jul på er sötnosar!

förresten, i lördags när jag, mamma och moster var i stan så hittade jag ett par svarta VILA byxor för bara 149kr- de sitter som en smäck. fyndade även den här väskan och detta armbandet!:







2008-12-22 @ 22:38:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



surprise surprise


<3

underbara ledighet- nu känns det verkligen som att det var värt det att ha det så jobbigt de sista veckorna för man uppskattar verkligen ledigheten till max sen!

jag o A känner båda att vi har lämnat ett helt underbart dygn bakom oss . jag hade ju ordnat en överraskning så kvällen igår började med att vi var och åt på JP´s här o malmö; hamburgare vs pasta! snutt satt och frågade o frågade en massa frågor för att få reda på vad jag hade i tankarna till senare under kvällen "snälla älskling, vi leker 20 frågor- ja eller nej frågor" hm NEEEJ =) så helt plötsligt sa han "nu vet jag vad det är JU!" okej sa jag, skriv ner det på en lapp så får du visa att du hade rätt sen eftersom han vägrade berätta vad han visste det var. denna lappen fick jag då:


älsklingen hade alltså inte en aning =)
- den var dock inte spegelvänd när jag fick den
.


överraskningen som jag hade gjort var att jag bokat  rum på ett så kallat lyx hotell här i malmö (hittade ett undebart pris på internet) som heter hotell duxiana (dux sängarna ni vet? =)) lina i klassen har bott där med sin karl så det var ett säkert kort. receptionisten på duxiana tyckte att jag skulle strunta i internet-siten och gav mig samma pris samt en uppgradering till ett dubbel-superior rum. ( det jag hade innan var standard dubbelrum) galant tyckte jag!

vi såg en massa tv program kändes det som..var på rummet kl 8 och låg och slappade fram till 3 på natten, såg svenssson svensson och love actually bland annat. det var så mysigt när stormen piskade utanför och vi låg under fluffiga täcken med en stor tv framför oss i de lyxiga sängarna! det var en enda stor mysig madrass så det var lätt att glida över på A´s sida och somna på hans bröst- vilket jag gjorde minst 3 ggr- så underbart avslappnande! vid jämna mellanrum vaknade jag och vi låg o pratade sedan kom tröttheten igen när väl A var trött vid 3 kunde inte jag somna (typiskt!).

på morgonen (idag!) kilade vi ner vid 9.30 och åt frukost- en massa smoothies, bär och yoghurt blev det för min del medan A åt bacon, äggröra och mackor! de hade typ allt man kan önska sig- fast inte pannkakor som är vår standard då vi sover på hotell. efter frukosten gick vi upp på hotellrummet och somnade BUMS IGEN- undeeeeerbart! vaknade vid 13.00 och gjorde vid oss och gick ut på stan..

gick helt saaaakta och lugnt medan folk sprang o knuffades bredvid oss för att inhandla de sista julklapparna. jag hittade en fin tomtemössa som jag ska ha på mig imorgon då jag ska sitta i kassan hela dagen- kunderna brukar gilla det =)

till alla par, boka in er på ett hotell nära er bostad! jag har ALDRIG haft så underbart mysigt som vi hade..kan bero på att jag och A inte umgåtts på x antal dagar men allt var så äckligt sago- perfekt! mer än vanligt att prata om, inga tjafs och bara en massa kärlek! nykära på nytt! hahahahaha typ!

jag är glad, haha!
och jag älskar min gybbe!
snart juuulafton och massa mer mys!


chocklad på huvudkuddarna är något man borde införa hemma :-)


dumma blogg.se med att sätta in stående bilder helt fel :-(
ngn med samma problem?




2008-12-22 @ 00:37:26 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



kaackakkakkkak

idag vaknade jag i det jag hade på mig igår kväll minus byxor..var hemma kl 2.50 cirka efter letat parkering i halva malmö *suck* .



har sovit så underbart skönt inatt, min 1,20 säng helt för mig själv, öronproppar i. Inget kunde väcka mig och att vakna utav sig själv måste vara det gud tänkte då han skapade oss =)

det var helt sagolikt mysigt igår; som jag hade längtat efter bara få sitta med de närmsta och vara sig själv och såklart äta en massa gott =) ola o goll kommer senare på natten efter de hade varit på sitt julbord. det var mysigt att få träffa dem med. och på tal om äta gott; här är en söt bild på sandras och hennes mammas lussekatter detta året . haha sandra har väldiga komplex för dem men jag tycker de är jätte söta och när man skrattar åt dem så har sandra ca 10 ursäkter varför de blev så *sött* . goda var de med för den delen:






idag blir det lund o julshopping med mammsen, moster & elvan . sen ska jag träffa snuffs i malmö-stan och vi ska på överraskningen som jag skrev om häromdagen. jag längtar så :-) bara vi 2 efter så lång tid ifrån varandra. det kommer bli myyyysigt!

ha en jätte bra dag allihopa!


2008-12-20 @ 11:55:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



christmas-lov


hårfärgen innan idag kl 13.15- orange!



hårfärg idag efter 13.15- brun m kopparslingor

i <3 larsson & lange . bästa frisören ngnsin!

Jag är uppriktigt sagt SKITGLAD! (inte skit och inte glad utan skitglad) för den jobbigaste tiden i skolan ngnsin är över nu PRECIS! idag hade jag 3 skolgrejer; tenta (gick bra), hemarbete (gick bra) och komplettering på en hemtenta (gick jätte bra) och den sista lämnade jag precis in. kan nog inte vara lyckligare än vad jag är precis NU =)

och så har jag äntligen varit på stan och njutit av julstressen- flera veckor utan att göra stan på riktigt är jobbigt för en som älskar det.

handlade:

  • julklapp till pappa
  • 4 pilgrims örhängen
  • puder
  • concealer
  • hårinpackning
  • balsam
nu ska jagh duscha av mig och sen köra till daniel o hans sandra för enbart mys och trevligt! är helt slut efter denna veckan så det ska sitta riktigt fint! äta äta äta lussisar!

trevlig helg mina vänner


idag var jag hos frisören- klippte lugg.....
gaaaahhh nä skojade bara =)
tonade mitt hår bara- har blivit så guldigt och jag vill ha det bruuuunt!


2008-12-19 @ 17:05:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



att kramas är inte helt fel .

tjupp o hej!

blondinbella är enligt mig bara accepterad för hennes utmärkta smak av internet shopping. idag var jag o hämtade ett paket från eleven.se som jag fick nys av från henne för ngn dag sedan. extremt nöjd med hur snabbt det gick och lyxig inpackning fick man med.

beställde en underlagskräm, en parfym (samma som bb) och ett rouge från mitt favvo brand nouba. och det bästa utav allt var att man fick en "gotte-påse" innehållande det här: (bl a ed handy parfymen- riktigt fin är den)


ögoncreme, bodylotion, duschcreme och 2 parfymer!


jag älskar nätshopping!

bonde-per äger på engelska haha vad kul det var!

imorgon äger sista skoldagen rum- tentadags igen!
sen frisören
och på kvällen jul-mys med mina vänner- några av dem iaf! =)
ska bli så otroligt skönt att äntligen få koppla av o mysa med vännerna!


nya aprikosfärgade rouget- ljust o fint! putläppar så kindbenen kommer fram .
dessvärre lyckdes jag inte a la linda rosing =)



gammalt rouge- för rött. passar när man e sommarbrun!


2008-12-18 @ 20:26:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



robYn


me like vey much .

tillbax till pluggandet . . .


2008-12-17 @ 13:23:23 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



blomma mig

vaaaaken =) tiddeloo! det var en skön tupplur med smärre lyckad uppvaknad- bad dream :-(

iaf nu är jag pigg o motiverad till att börja plugga igen! :-) eller iaf pigg nog att sitta här!

ni vet igår när jag fick hem vecko revyn väskan? då låg där även ett parfym- prov av COVET pure bloom av sarah jessica parker. jag har luktat på hennes COVET- parfym tidigare (gröna) o inte gillat doften men nu precis kom jag på att de finns 2 covet- en vanlig o en pure bloom (lila) så nu ska jag joina sandrix (hade jag visserligen gjort ändå) på flygplatsen den 27e när hon ska köpa sin gucci parfym! då ska jag köpa min pure bloom- den e lovely! =)

 

nu håller jag på med en överraskning för min snuff och mig för att vi inte har setts på veckor (okej typ 1,5v men ändå- det är kämpigt ju!) när denna veckan är slut- mer än så kan jag inte berätta..det får bli en överraskning för er med...måste bara kolla med hjärtat så han är available då detta ska infalla *längtar*

dags o laga lite mat-
köttfärssås med en stoooor avocadosallad o cream cheese- sååå supergott! *muuums*


klänningen har kommit i en 36:a..sitter tajtan o bra nu!
skor ska inhandlas på fredag!


klyckling med en stooor sallad o cream cheese blir det INTE ikväll! =)
muuuuuums ändå!


2008-12-16 @ 17:02:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



earthquake

ja det har väl inte undgått någon vad vi alla vaknade av i morse; jordbävningen som skakade skåne i morse.
själv satte mitt alarm igång kl 05.55 och jag stängde då av det och satte det på 06.30- tio minuter tidigare och jag hade oxå fått vara med om detta men jag SOV men min kära lilla mamma ringde vd 06.45 och var helt uppjagad- hennes böcker hade flugit ut på hennes bokhylla och pappas elisabeth ringe strax därpå och ville höra hur det var med mig- de hade hört en jäkla smäll bara!

så ja är rätt tacksam jag slapp känna skalvet för visst är det obehagligt- det är något man bara läser i tidningarna om och ser på film men visst kan lilla skåne också bli drabbat. verkligheten kommer ifatt en ibland helt enkelt!

jag sms:ade nästan alla mina vänner i trakten i morse för att se så allt stod rätt till och det gjorde det. då blev jag lugn och kunde skriva min tenta i lugn o ro som gick rätt okej faktiskt- 3 frågor jag garanterat har fel på men håll tummarna att det blir ett g iaf ;-) björn sms:ade tillbaka att det var fräckt med jordbävning. ja vi ser alla olika på saker o ting =)


grattis bagaren som fyller 20...eh jag menar 23 år idag *smile*

nu ska jag sova- helt slut! satt uppe och pluggade till 1 igår *gäääsp*
sen blir det plugg igen!

hörs senare =)


tröööött


2008-12-16 @ 13:17:16 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



neue bagish

fovea submandibularis, caput mandibulae och incisura mandibulae är några av orden som faktiskt börjar sätta sig nu; ska strax gå över till tuggmusklerna! wihoo!

sitter o snackar med sandrix på msn as always när vi båda är hemma samtidigt =) bukar bli mer prat än plugg. har även blivit en massa lussecats in to mu stomach muuuums fillibabbs!

denna skönheten var jag nyss o hämtade på posten; premie från vecko revyn! helt ok ändå tycker jag =)





2008-12-15 @ 14:56:18 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



nattvandring .

vilken idé! jag hade kunnat bli nattvandrare =) underbart jobb; kunna vara uppkäftig mot kaxiga ungdomar och få gå omkring lite hur som helst! i bjärred där jag är uppvuxen hade vi nattvandrare. vilket skämt liksom. vad hände där? någon blev för full och hoppade i havet? nä så dramatiska är inte bjärreds ungar. de gick alltid där på den enda stora livade gatan som finns och var bittra mot oss och när vi fick körkort var det liksom hela nöjet och köra om dem i deras vita "buss" i 90km i timmen. haha jag kan bara skratta åt vansinnes och nörd dåden som vi höll på med ibland. dock var jag duktig tjej och körde aldrig om dem- jag bara åkte med killarna =)

iaf gick en liten promenad till stan vid 23.00 efter föregående ångest-inlägg (hihi)- till triangeln- gågatan ner mot gustav- vände vid hm och gick via amiralgatan hem igen! fönstershoppade en DEL (varför är jag sådan här? suck..) jag undrar om jag ska ner till stan imorgon och utföra samma beteende i praktiken..iaf så var det helt tomt i stan- lite gulliga par som gick o höll hand var där och kanske en och annan hemlös men sen kom jag till gustav där det var marshaller överallt och radio kanalen din gata 100,6 spelade mitt på torget o polisen bevakade dem. ehsan o ngn annan karl snackade o snackade och hon suuuuuuz tror jag hon heter snackade med en massa gojja- klarar inte riktigt av de programmet så jag gick igen efter en kall sit paus på en sten (kall rumpa)!

nu ska jag sova!




stadshusets underbara adventskalender som är gjord av barns teckningar- för varje dag slocknar en teckning
och under varje teckning står där artistens namn- jag älskar den helt enkelt!





action på gustav adolfs torg kl 23.30 på kvällen!


2008-12-15 @ 00:30:53 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



comme des garcons

vet ni vad jag kom på?

jag har inte klätt på mig idag , inte låst upp min dörr, inte luftat . alltså inte varit utanför dörren! haha och då tänker ni, hon har varit sååååå upptagen med plugg men nja- så mycket har det väl inte blivit av =) har packat in julklappar, läst bloggar, sett tv och surfat onödiga rundor på facebook. lite plugg har jag hunnit med men jag undrar om det fastnat?

jag har precis budat på 2 halsdukar från comme des garcons- de är sååå fina men alldeles för dyra så får se om jag kan få hem dem till ett billigare pris!

jag funderar på att äta en lussekatt och sen gå ut o gå en runda i mörkret- det är visserligen lite sent men kan inte vara hälsosamt att sitta inne hela dagen =)




2008-12-14 @ 22:54:20 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



helgen as it have been


jag med hårförlängning, brooklyn 2006


tralalalala här sitter jag en mulen söndag dränkt i böcker....varför klagar jag? Blää =) Vill bara att veckan ska vara över sen är det bara en massa kul och mysigheter- shopping till österrike, julklappsshopping, julafton med all mat, nyår och österrike =)

veckan som kommer ser ut så här:

måndag: plugga
tisdag: tenta i ortodonti (tandställningar typ) och pedodonti (barn-tänder)
onsdag: plugga + vaxning
torsdag: patienter 8-17
fredag: inlämning 1 arbete + tenta i humanbiologi (sjukdomar typ)+ frisören kl.13.15
lördag: träffa mamma + ingrid (moster) i lund-stan- handla de sista julklapparna.
söndag: färga fransar 13.30 i limhamn + julbaka mer!
måndag 22/12: jobba 11-20.15
tisdag 23/12: KOPPLA AV!

hm visst är det roligt när man har att göra :-)

fredagen denna veckan: IDOLFINAL hemma hos ola o goll!
sandra var nöjd med kevins vinst!

gollan med emelie och mickes barn- gizmo!

det är inte lönt säger gollan när jag frågar när vi ska bli nyttiga.

emelie i bakgrunden med hennes micke- som du, annamaj ska känna igen väl?!

emelie o sebbe kom också förbi dagen till ära

hatar att bloggen gör så med bilderna..iaf, johanna bäddar min säng! jag sov ju över- så hade jag nära till jobb dagen efter...

lördag: på jobb .




på jobb i lördags lussade ett luciatåg för oss =)
mia var nöjd där hon satt i kassan- ingen jobbade så kunderna ökade och ökade i kön ...


38 personer i kö...


igårkväll var en jätte mysig kväll.
mina tjejkompisars killar hade grabbkväll så jag passade på att bjuda in goll o sandrix. tyvärr hann inte sandrix men gollan kom och vi slängde i oss tonvis med lussekatter, djungelvrål,kaffe, fruxo, julmust och zoo-apor! förstå såg vi mrs doubtfire (alltid bra) sedan mad money- helt ok film- passade oss tjejer :-) diane keaton är med och tom crusies flickvän..dawson creek joey...kate..vad hon nu heter =) sen spelade vi tv spel från kl 12-3.00 (!!). vi klarade äntligen fantastic 4 spelet som vi köpte när vi precis blev kompisar för 3 år sedan =) haha vi fick till och med ta till ett fusk på internet för vi klarade inte sista bossen (dr doom). så nördigt =) men ack så härligt! så nu ska jag handla nya äventyrsspel. gollan är en hejjare på tv spel- hon får typ göra allt medan jag "köttar"- hon tar alla uppdrag o serie-tryckningar man ska göra snabbt med kontrollen! nej men gud vad skoj det är med tv spel alltså! och det är så kul när man kan sammarbeta- annars är tv spel tråkiga tycker jag!

den grymma av oss med massa mys i lägenheten .

när goll hade gott satt jag uppe till 4 och bara njöt av den härlig natten sedan somnade jag som en stock!

tillbax till plugget . . .


2008-12-14 @ 14:06:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



österrike-gänget!

gårdagens inlägg var ganska trist men händer inte mycket nu så får skriva om det lilla ;-) sitter iaf hemma idag igen o läser..går sämre o sämre tycker jag! pappa o elisabeth är här i stan o shoppar julklappar så jag har bjudit över dem på lussefika så de kommer snart o då måste här ju städas- ja en massa undanflykter för att inte plugga- en tråkig del kvar av tentan på tisdag nämligen alla utskott,ben o muskler i käken! ååå det är så tråkigt o varför ska jag kunna detta? nåja..

så här vacker var jag i morse då jag vaknade. linda rosing o natacha peyre- släng er i väggen för mina bilder är mkt bättre =)


kom inte o säg att jag förskönar mina bilder =)

iaf här kommer vi som snart drar till österrike!
underbart gäng! 









































(vill ni inte ligga ute i cybervärlden- säg till mig så åker ni bort!)


2008-12-12 @ 14:23:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



DET SNÖAR KL. 22.10!


kan ni ta så här bra bilder med er mobilkamera?
- tagen längs motorvägen kl 8.30 i morse .



hej! nu är andré och jag hemma från andrés syster linns lussemys; ätit gott o bara suttit o pratat- en riktigt lussemys kväll! vääääldigt goda lussekatter, pepparkakor, chocklad, cocostoppar etc bjöds det på!

plugget har gått  bra idag- eller iaf den första halvan på dagen sedan blev det tvätt o duschning så plugget får vänta tills imorgon men jag känner mig ganska lugn inför nästa tenta-vecka...vi får väl se!

idag var jag kl 8.30 med min bil hos peugeot: vinterdäcken skulle på, kamremmen skulle bytas och generatorrem bytte de! = lina pank! tog buss hem därifrån som gick direkt till nobeltorget- himla smidigt! har tagit taxi de andra gångerna men glad jag hittat den busshållplatsen! inte så trevligt att stå där eftersom det är på motorvägen typ MEEEEN smidigt o snabbt går det! så sparade jag lite pengar där eftersom jag har mitt skånekort!

imorgon väntas det plugg- sedan kl 19.00 blir det lussemys (igen) och idol-final hos ola o goll! sedan ska jag sova där eftersom jag ändå ska exakt den vägen + lite till kl 6 på morgonen därefter för att jobba! så det hela passar riktigt bra!

nu ska jag mysa med älsklingen som jag inte träffat sedan i söndags :-S

ciao!


 


1. peugeot hallen 2. motorvägen


1. varför såg darin så sur ut där han hängde i skjulet? 2. ngn trevlig typ hade hälsat alla bussväntare god morgon! trevligt initiativ ;-)


2008-12-11 @ 22:15:58 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



kvällens sysslor


Jag har det bra!
mjölk och lussekatt
- finare blandning finns inte!


tjena hopp!

=)


detta är min äckliga filmjölk som jag hade med mig idag på tåget- den var gammal.
- vilket jag inte såg igår då jag handlade den!!!!!!

snacka om att jag var hungrig när vi väl fick lunch!

här är det finfina grejer- fissurförsegling har dagen ägnats åt. var i skolan mellan 9-14.30 idag. först lite teori och sen utförde vi detta moment i praktiken vilket innebär att man förseglar vissa kindtänder i barnens min då de är små. man förseglar dem eftersom de har djupa fissurer (gropar i tanden) där karies lätt samlas eftersom tandborsten inte kommer ner i de små groparna så man lägger i lite lte plast som gör så tanden inte är så "djup". mycket roligt iaf! alltid kul med nya moment!

imorgon är jag ledig men ska plugga inför tentorna nästa vecka och sen lämna in min bil hos peugeot- kamremmen skall bytas + vinterdäck ska på!

ikväll har jag haft mys- tända ljus o lussebak! this is life! jag öppnade precis min dörr ut till trapphuset så det ska dofta ljuva dofter där ute. en gång gjorde jag det då jag bakade kanelbullar nämligen och det blev såååå uppskattat! *haha*

trevlig kväll!




degen höll på att svämma över kanten på skålen när den jäste!







2008-12-10 @ 20:12:09 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



jule-pyjamasen

nu e jule-pyjamasen framrotad
:-)





2008-12-09 @ 19:22:12 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



P L U G G

P
L
U
G
G

heter min dag! jag har jätte mysigt, går omkring i pyjamas med tända ljus- lite matrester på bordet och allmänt stökigt =0) jag trivs verkligen med studentlivet- det är så slappt! hahaha

igår spelade jag fotboll på första gången på 3 veckor- det kändes inget vidare- det var kul men hela tiden tänkte jag på allt plugg jag har så kunde inte riktigt koncentrera mig men hade iaf väldigt roligt. nu tar jag uppehåll från allt vad fotboll heter tills nästa år då julstressen i skolan är GONE!

därefter åkte jag hem till björne bus där det bjöds på bagare och lussekatter, ja alltså bagaren var där! vi såg PB och sen kom martina och tog fram chips och godis. riktigt härlig är hon- kommer bli en äkta bullmamma. ALLA ska vara mätta! så söt e hon. stack vid 12 snåret och körde som en galning för jag var så trött så trött och var rädd för att somna. har ni sett filmen crack tror jag den heter? han har fått ngn gift i sig och somnar om han inte får adrenalin kickar. haha typ så kände jag mig fast en mildare varianto!

idag vaknade jag härligt utvilad och redo för en massa ortodonti, pedodonti och humanbiologi!


jag med björns stl 50 (?) morgontofflor! :-)


bathroom före


bathroom efter


bathroom före
(smuuuuutsiga fogar)



bathroom efter


shiny


nytt dushdraperi dagen till ära

och mitt städ-ryck härstammar från...*trumvirvel*

da da daaaaa:


hittade denna i mitt skåp
och då började storstädningen!


- vet ni vad?
man kan använda den till skärbrädor.
min skärbräda var lite sunkig. allt syns på den
och det är svårt att få bort allt- det blir gärna lite fläckar kvar.
15 min i ett bad med hett vatten o kalkosan rekommenderades
och vips var den som ny med lite skärsår på!

jag rekommenderar kalkosan varmt
- både i dusch o till skärbrädor!


tack o hej!


2008-12-09 @ 13:01:32 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



att vilja skriva av sig ibland

nu får alla ni week-läsare in här o kolla alla gamla inlägg för så mycket ni missat (not..hihi) . jag märker tydligt i min statistik att jag förlorar en del läsare på helgerna men antar de har bättre för sig för de kommer alltid tillbaka på måndag kväll. många tycker faktiskt det är rätt nördigt att ha en blogg men det tycker inte jag (oväntat va?) . jag kan tom tänka mig ha en blogg när jag en dag (?) blir gravid- liksom följa hela loppet- berätta hur det är osv...eller som hon som startade en blogg innan hon så hemskt gick bort av sin elakartade tumör. visst de bloggarna har ju en mening jämfört med min men känslan finns väl där för alla- att vilja skriva av sig ibland?


jag har alltid skrivit dagbok- kontinuerligt enda sedan jag lärde mig skriva och jag har alla dagböcker sparade- har blivit cirka en varje år med vissa undantag ibland och det är kul att i efterhand ta fram dagböckerna och se vilka problem som brydde mig då; när jag bodde i usa skrev jag otroligt mycket- särskilt eftersom jag kände mig så fruktansvärt ensam i början och skrev även mycket då jag skulle hem till sverige igen- dagböckerna har alltid fungerat som en sorts terapi för mig- det gör dock inte bloggen- här skriver jag inte ALLT- då skulle jag ju lämna ut mitt liv totalt och det vill jag inte. 

många personer väljer att prata om sina problem högt och tydligt i små skvättar till alla de känner men jag väljer tyvärr (måste jag skriva) mina ämnen jag delar med mig- en del ämnen håller jag (som så många andra) djupt inne i mig och när det fylls över skriver jag i dagboken och lättar då mitt hjärta. på ngt konstigt vis känns det bättre. vet inte varför- det finns bara en vän i världen som har en dagboks power och det är en som fyllde 23 år igår. vi behöver inte prata på månader men när det väl är något TUNGT ÄMNE så vet hon exakt vad hon ska säga. det är märkligt det dära. men bara för det är så här älskar jag mina närmsta vänner och delar mer än gärna med mig av små saker som gör mig ledsen/irriterad/sur! att gå med allt inom sig skapar bara en barrär av ilska och bitterhet tror jag...att jag tjafsat med min käraste är inget jag håller inom mig för vem är bättre än tjejkompisarna som genast har olika smarta förslag och lösningar på det hela tramset? =0) ja trams skriver jag för att egentligen bråkar man väl inte då man är så här ung och inte bor ihop? det är mest trams men viktigt att få prata ändå- det med trams har jag lärt mig från min dagbok- när jag är 30+ kommer jag tycka mina gamla tjafs var just T R A M S! hehe! när jag var 14 hade jag världens problem men kan idag tycka att det finns värre problem än att min kompis köpte exakt samma tröja som mig =)

lite poetiskt inlägg va? kanske deppigt? eller? inte meningen i så fall; bara mysigt att ibland skriva rakt ut från hjärtat och inte tänka så mycket- kan jag skriva detta? kommer han/hon bli arg? kommer jag hamna i trubbel? ska jag radera det om...? etc etc ja ni bloggers fattar!

nu ska jag köra hem från a som sitter och spelar batman lego på sitt ps3....stor suck! hahahahaha! nåja tur han är en godbit ändå!

trevlig vecka alla NI!












det e inte bara vi tjejer som älskar finessen hos mac
- detta dock gammal bild!
säg inget till andré att jag hittade den i hans dator ;-)




2008-12-08 @ 15:06:53 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



jul jul JUUUUUUUUUUUUUL :-D

fasiken vad helgen går fort då man jobbar . lite tråkigt men söndagen blir ju mer uppskattad; idag har jag o min andra halva inte gjort mycket. jag började morgonen med en promenad till stan; pratade med mamma i telefon hela vägen (heja strålning!) och upptäckte att stan öppnade klockan 12 idag (hallå?) . jag var ju där vid 10.00 så vände igen och gick hem men skönt att komma ut en sväng.

nu har vi precis duschat o jag har städat lägenheten LITE (läs: bäddat sängen o städat badrummet). sen ska jag lämna A hemma hos sg så han kan börja med sin matte o jag åka till ikea. sen blir det söndags mys hemma hos A som vanligt.

idag gled min favvo jeans på mig ovanligt lätt trots 2 lussekatter igår . jag blev glaaaader!

jag längtar till juuuulafton o de mysiga dagarna- äta massa gott (lussekatter, pepparkakor, köttbullar, prinskorvar o grööööööd) och bara umgås med alla dem som betyder mest!

imorgon går jag 10.30 till 11.30. rätt slappt sen ska jag köpa vinterkängor som jag hittade idag under min fönstershopping =)


julafton hos oss brukar bli en riktig fest! :-)


2008-12-07 @ 16:06:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



fredag fredag fredag


fram å tillbaka- HÖR NI HENNE hahaha ? =)


yeeeaaah fredag, friday och freitag alltså FRI DAG och det har jag haft men varit 100% busy ändå men det var självvalt .
frukost hos farmor och farfar och sedan iväg för att hämta lilla elva på dagis. gaaaaaah vad det är kul att göra det; hon blir så glad och hela jag blir så varm inombord. sedan körde vi in till lund och elva somnade medan vi gick en jätte lång promenad; innan hon vaknade hann jag shoppa en väldigt söt kofta från hm och äta en sallad. sen forsatte vi till ett fik för att mata en hungrig elva och sedan tog vi fikan med oss till stadsparken och gungorna :-D

alltså jag ser nog det tråkigaste program ngnsin- undrar om det är på riktigt? "are you smarter than a fifth grader?" och gubben som är med har redan utnyttjat sina livlinor efter 3 frågor typ. han visste inte ens denna frågan "äter isbjörnar pingviner?" HALLLLLÅÅÅÅÅ! (för er som inte vet så bor de inte särskilt nära varandra...syd vs nordpolen). borse stänga av men ginns inye mkt annat; väntar ju på IDOL =)

fick sms av gollan att jag kunde komma till habo ljung ikväll där hon passar barn men jag är rätt sliten efter dagen och orkar inte ut o köra ngt mer så får bli hemmakväll: en mysig sådan =0) tant-lina!

imorgon ska jag jobba 9.30-18..lagom kul men ett måste =) får ju träffa Mian! <3

trevlig fredag!


somnade direkt hon kom i vagnen!


kurragömma hann lekas med


många människor skrattade när de skådade detta i verkligheten .
bilden behöver ingen förklarande text- den talar ganska mkt för sig själv
=)


sööööött <3



missa inte hennes födelsesång mitt i alltihop =)


2008-12-05 @ 19:52:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



jag e trött=tråkigt inlägg

patient dagen började inget vidare- återbud av en patient och får vi återbud får vi nästan alltid ta igen det (på vinterlov och sommarliv med mera..) . men receptionisten var snäll och satte in ett pass i receptionen till mig .

idag har det gått super- tandstenen flög iväg som smort och mina behandlingar blev godkända på första försöket- inte alltid det hände liksom :-)

nu sitter A och äter falukorv med spaghetti kl 21.54 och jag ska snart möta herr säng- är heeeeelt slut!

imorgon ska jag till farmor o farfar kl 9 och äta frukost *muuums* sen kl 12.00 ska jag passa lilla elvan. längtar ihjäl mig för ni vet ju vad jag tycker om henne? ;-)

sov gott bloggers!


brist på bilder
sorry =0)


2008-12-04 @ 21:57:58 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



just NU

idag när jag kom hem var min andré här mest eftersom ngn behövde vara här då lägenheten besiktigades . när jag kom hem la vi oss i varandras famn i soffan och bara pratade och myste och det var ett tag sedan men så efterlängtat- att bara ha det helt tyst i lägeheten- ingen tv, inga datorer utan bara vi, vi 2. kanske inte så intressant för er men jag tycker detta var riktigt mysigt och viktigt. nåja, away romance och in med felen i lägenheten; där hittades en del- lös tröskel, droppande rör, trasig ringklocka och söndrig toalett. nu ser jag framemot att få detta fixat relativit snabbt- men nja detta lär ju dröjja- alla i huset hade massor att klaga på.

det var jätte kul att göra avtryck i skolan även ifall jag var nervös som en 5 åring innan. jag klöks väldigt lätt och trodde jag skulle göra det men jag hade turen att komma med linda- fd tandsköterska so gjort detta en massa ggr så jag klarade även av att göra 2 tandavtyck. vi lärde oss också vad som var normalt bett och hur man undersöker bettfysiologiska besvär. alltid bra att kunna =0)

nu ska jag bara se bonde sen drar jag mig mot sängen trots att jag vill vara uppe hela kvällen med min snutt men patient dag imorgon så det gäller att vara alert!

förresten detta inhandlades på gekås i ullared:

  • resväska
  • tush-pennor
  • underkläder
  • elva kläder
  • tvättmedel + skölj
  • gas till tändare
  • bomullsrondeller
  • tvål
  • tandkrämer
  • deodoranter
  • julkalendrar, en till mig & en till A *wihoo*
  • julklappar; 2 ljusstakar, 2 böcker
  • 1 slips till A
  • 1 plånbok
  • 2 väskor
  • 1 par pyjamasbyxor
  • strumpor
  • 2 mascaror
  • 3 skålar
  • 4 glas
  • 1 skidjacka

rolig matte andré skriver på just NU


mysig snö har åter fallit från ovan
- detta är min utsikt just NU




2008-12-03 @ 20:14:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



alla borde älska flanell

blev helt förvånad när andré säger till mig "du har inte uppdaterat din blogg idag- 4 nya inlägg ju" . rätt gulligt att han försöker och bryr sig  :)

jag har helt enkelt inte varit så sugen- kom hem sent efter en lång dag i skolan- blir liksom ingen skrivarglöd då och nu ska jag gå och lägga mig så jag kan vakna upp imorgon framför en rolig dag- vi ska göra tandavtryck i skolan- kan alltid vara kul att lära sig även om vi inte ska syssla med sånt. tandavtryck görs när man ska få tandställning vilket vi läser just nu!

idag hade vi bla redovisning 13-15. gick bra och läraren var schysst så vi var helnöjda. annars har jag inte gjort mycket. imorgon kommer det folk och besiktigar lägenheten- har en hel del fel jag (eller andré som ska vara här) ska klaga på och förhoppningsvis få åtgärdat! vi får väl se . . .

sov gott sötnosar!


andré skriver att han tycker min pyjamas är fin-det menar han ABSOLUT INTE . jag själv ÄLSKAR mina pyjamasar :-)


2008-12-02 @ 22:13:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Gooood naaaaattt!

"don t you wish you girlfriend was hot like me.."

=)



många läsare idag. inga kommentarer. skärpning gott folk :-)
Kram o god natt!


2008-12-01 @ 21:34:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (5) T ()



:-)


dålig bild som jag tog igår på julskyltningen
- tyckte ändå jag fick med lite mysfaktor i bilden!


det var ett fasligt väder när vi åkte hem från ullared i lördags (se äldre inlägg nedanför) så då tillkom denna video :-)


underbara flickor- jag tycker denna video visar hur mysigt vi hade där i bilen med alla grejer =)


detta sterainet har legat på mitt golv vid gardinen i några veckor och idag tog jag kraft och tog bort det- blev finfint =)



idag har jag börjat slå in julklappar =)


2008-12-01 @ 12:50:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen