bloggvärlden är eg inte så stor


syns det så bränd jag är i ansiktet? icke skönt!

jaså tänker ni
, jag skulle inte blogga idag men jag är redan hemma.
många tjejer kände det räckte med festen igår som ja, gick jävligt vilt till! så vi stack hem idag, många som ska spela match imorgon, en viktig match och vill då vara i form, blir ju inte så mkt sömn när man sover så om man säger så...

jag tog dock inte en enda bild men kommer nog upp ngn på facebook som jag kan lägga in här senare.

vi hade skit skoj igår, verkligen! tyvärr bröt min tränare armen så han + en spelare försvann ganska snabbt i en ambulans...haha det var rätt komiskt fast kan tycka synd om min tränare men men ska man lyfta sina spelare så får man kanske skylla sig själv? synd att han inte kunde deltaga på festen men han verkade haft det rätt underhållande på sjukan!

iaf, har jag sovit 4h inatt och är megatrött nu, ska försöka vila innan jag beger mig mot andrés vänner o är social! axwell på salgthuset ikv, får väl se om man pallar det...tveksamt..har bränt mig i ansiktet idag med...vi låg och solade på stranden =) har ju varit dövarmt!!

för övrigt är bloggvärlden massor av skoj..hittade precis min gullunge elva på bild på en annan tjejs blogg som träffat elva. så liten världen är =) min lilla snutta använder sina nya nike skor som jag tidigare skrev om vilket är såå kul för de är skit fräcka=)

trevlig kväll!!


2008-08-30 @ 21:37:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



kkkärlek


tänkte bara visa de bokstäverna jag köpte i onsdags som teckande ordet K Ä R L E K .
trevlig helg!


2008-08-29 @ 17:52:48 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



blåsta lr båstad

jag har, nästan alltid samma besökarantal och det är spännande, vem är ni? jag antar liksom att det är samma människor som kikar förbi här varje dag precis som jag gör med vissa bloggar. vissa av er vet jag ju men vem är ni andra som bara kikar o aldrig skriver? rätt spännande att ni kan tycka det är kul o läsa mitt  skräp..men en blogg är rätt bra, jag skriver mest för min egen skull, har alltid skrivit dagbok och har nu gått över till blogg, det är kul att gå tillbaka o kolla vad man gjort men visst, man kan ju inte bli för personlig här inne, jag hade aldrig kunnat ha min blogg som ett jobb *skratt*. men men keep on reading, det är skoj!

blev HERO WANTED igår . rätt ok men inget speciellt kanske . åt massa godis o bara myste med min A . idag stack han till skolan vid 7.25 och jag lovade mig själv att gå upp då med men sen kom jag att tänka på kräftskivan vi ska ha ikv i båstad och tänkte att då behövs nog sömn så det blev så . vaknade vid 11.15 utvilad o fräsh!

håller på o tvättar nu , inte tvättat sen cypern ! hohoho sen ska jag packa till helgen!

by the way , sitter o äter fruktyoughurt (laktosfri dock...) med havregryn. väldans gott! det blir dagens tips från mig!

ha en trevlig helg!

före


efter

så, vad sägs? vilket är bäst?
(gardinerna är omvända med...)



2008-08-29 @ 14:11:33 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



soff-kärlek

guuud så fint bodet blev..nu hatar jag min tv bänk men men den får vara kvar hahahahaha!

vad tycks?




bild av slingorna på begäran :)
jättesvårt att få med dem med blixt o lampor o skit.
men kolla vid örat så ser man en ganska mörk slinga..så är det utspritt i håret, annars är det mina vanliga blonda slingor!


idag var jag o linda, efter skolan på zoo butiken som ligger utanför lomma. såå mysigt med så många djur. linda matade gravida geten stina och jag matade tjocka grisen kajsa!

rätt skoj å vara tillbaka i skolan igen..fick träffat linda, malin o lina igen! de var skoj, sen nu på måndag körs det igång som vanligt. patienter från 8-17!

byggde ihop mitt soffbord efter skolan, först hatade jag det, sen tänkte jag det får duga, sen nu älskar jag det :) somnade efteråt...vaknade av min sydda pojkväns sms om filmkväll! JAAAAAA :) sen stack jag till stan o skulle handla en jacka o ny SVEA tröja..svea tröjan fanns bara i liten stl och eftersom jag haft en innan vet jag att de krymper i tvätten så det fick bli o när jag skulle handla jackan på vero moda så hade de tekniskt fel så la undan den till imorgon...

nu ska det hyras fiiiilm!
idag firar vi 11 månader....den ni :) vilka nybörjare va! hahahahaha
pussss!


2008-08-28 @ 20:01:48 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



polar music prize

tusan nu blev det inte sömn ju
polar music prize började precis på 4an

måns o marie gick precis på mattan o blev intrevjuvade . så otroligt perfekta enskilt o hur blir de då tillsammans?
usch nej vet inte varför riktigt men jag är avis, gör slut hahahaha! så vi vanliga dödliga kan känna oss tillfreds..
marie är en av sveriges vackraste tycker jag! så naturell! hon 24 o han 21...



nä borde verkligen nanna kudden snart...gääsp!
lägga fram kläder till imorgon först bara för det kommer jag inte orka imorgon!
godnatt 2


2008-08-27 @ 23:01:25 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



shopping på hög nivå

ingen kan shoppa så bra med mig som min mamma

idag möttes våra själar...o kroppar o gjorde malmö! vi åt en jätte god lunch på en restaurang som låg i saluhallen förr men har b flyttat till bakom åhlens, miss saigon! muuuums! de väger maten! de har alltid så gott, olika rätter o världens bästa lasange o hemmabakat bröd! efter jag sagt hejdå till moren åkte jag till ikea o fortsatte i samma anda

* svarta stövletter från bianco
* halsduk i mörk orange, svarta vantar o svart basker liknande mössa från åhlens - HÖSTEN ÄR KOMMEN!
* 2 olika stora långa ljusstakar i glas
* prydnadsbokstäver i vitt, K Ä R L E K bildar de.

* soffbord i ekfaner
* 4 vita stolar
* lampa
* möbeltassar
* ramar


när jag kommer hem får jag höra att snuffsi fått sy 4 stygn i huvudet. missat att han är så lång o gick in i ngn järntrappa- inte helt säker på hur de gick till för han är på läger med sin nya klass då det hände..kommer hem imorgon min lilla plutt..saknar honom mer än ngnsin när jag tycker synd om honom. men han bara tjatar på att han mår bra o ska vara kvar på lägret! nåja jag tänker då inte tjata!

nu ska jag fixa o dona i lägenheten m mina nya grejer. imorg är det skola i 1h o vi får nog ringa några patienter oxå så vi har lite o göra på måndag då det börjar på riktigt!

i helgen blir det båstad med fotbollstjejerna..kräftskiva , god dricka & massa trevligt folk!

godnatt!














2008-08-27 @ 21:49:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



playdate el. mammavarning?

visste du att du varje dag kan få reda på ngt smaskigt om mig i rutan till vänster i menyn?


elva goes wild när man säger BLÅ på hennes sthml dialekt :) hahahhaha!


hon med jacka från ullared o han med byxor från ullared :)

nyss hemkommern från lund,
hämtat gubben från sin inspark i lund. galet, i lund sparkar de in folk i 3 veckor. på mitt program 1 dag men det räckte tyckte jag, man lär känna varandra ändå..

så nu sitter jag här med våra cypern bilder o försöker ladda upp dem på korthuset men oj vilken tid det tar, seeegt. tur att tid finns i mitt liv iaf...uppe till sent på nätterna nu o sover inte särskilt länge!

idag har varit en innehållsrik dag- en helt perfekt dag! vaknade 8..gjorde diverse saker här hemma, stack vid 11 o köpte frukost o tankade bilen. kl 11.30 var jag i bjärred o fixade min bil till elva säker..hämtade elva på dagis sen for vi till nova o mötte golli. köpte 2 minneskort- ett till mobilen på 2Gb och ett på 4 Gb till digitalkameran på MediaMarkt! golli köpte träningsbyxor! jag köpte även ett par döcoola skor till elva, prickiga nike skor! stl 22!!!! =)

sedan stack vi till hennes brors hus o fikade med barnen o mia. mia åkte iväg o jag, goll o barnen stack till lekplatsen..vid 17.00 åkte jag mot bjärred. lämnade söt-ungen o stack till lund igen..jag o ola handlade step maskin o goll o jag handlade klistermärken, pennor o sånt mys på NETTO!

åt på viggos vid centralen o gick sedan en runda i stan! sen stack jag hem...är dötrött så det blir sängen snart..börjar längta efter skolan, tråkigt att bara vara ledig faktiskt , är inte alls van vid detta :-) skönt att känna så i o med att man inte har ngt val- skolan börjar på tors!

dags o skippa detta!


snygga va?


vill du ha min kakform?
nah, mitt charmtroll som jag tycker mkt om!


MOV01148
Uppladdat av arnebollar


2008-08-27 @ 00:12:02 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



p bot, alltid samma glädjespridare

vilken turistbild!


p bot


ja det förknippas nog med stadslivet..det är väl baksidan av det glammiga liv man kan leva mitt i stan! hahaha! ikväll hände det mig och visst, jag visste om det när jag avsikligt parkerade på en betalparkeing igår kväll utan att lägga i pengar för jag skulle ju flytta bilen idag..var det tänkt.

tror ni jag kom ihåg att flytta bilen? NIX! 15.27 hade de bötfällt mig! hela jäkla dagen har jag bara varit hemma o kurerat mig. varför kom jag då inte ihåg detta? suck men vet ni vad? jag kan se det ljusa i det mörka, hade jag ställt mig olagligt på gatan, och inte på parkeringen hade det blivit 700kr. det är dyrare att stå nära en korsning och igår natt då jag körde hem från A hade jag inget val..bilar stod överallt, inte en chans till parkering ju!

nåväl hänt är hänt och min feber är fortfarande kvar fast känns mkt bättre psykiskt då jag haft en jätte mysig kväll hemma hos linn. massa värme och skratt! det behövde jag efter en tråkig dag hemma pratandes med min sambo-sigge da kampfisk!



förresten är min andré så söööööt- han var så pussig o mysig ikväll- liksom extra, då märker jag att han haft en superbra första skoldag o kärleken känns så där extra härlig! --- härligt!

god natt!


2008-08-25 @ 22:20:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



ett kalas med feber, tack!

om 20 minuter kommer andré familjen o hämtar mig för då ska vi till andrés syster linn o hennes daniel för att fira linns 24 års dag! trevligt värre. jag o andré har köpt en fin väska a la guess-kopia nere på cypern, riktigt fin..får hoppas hon gillar den med!

allting kunde varit fröjd om det inte vore så att jag har feber o halsont, fattar inte vad det är med mig, har varit så sjuk de senaste månaderna som aldrig förr...vad eller vem smittar mig? linn själv har varit väldigt sjuk i många veckor samt hennes daniel, elva är ett barn och har alltid baselusker omkring sig så ja, det kan vara mkt. jag hoppas detta lägger sig tills imorgon för då ska jag passa elva o ge henne hennes 2 års presenter! =) förhoppningsvis ska vi träffa golli o hennes brorson jonathan då mä, de ska nämligen på date...tycker vi!

trevlig kväll!


2008-08-25 @ 18:27:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



bloggdetektiven.se

obehaglig men kanske sann blogg? en blogg som berättar sanningen bakom stina-lees hundar o ätstörningar o hur mkt blondinbella samt hennes familj eg tjänar...

kanske är alla kändisbloggar en stor smöra som ljuger om glamour o pengar?

läst en massa här ikväll iaf och kan bli lite skrämd över denna bloggares elaka sätt att uttrycka sig och ta reda på skrämmande mkt fakta om dessa unga tjejer...sann fakta kanske men fakta som kan få tjejer som stina-lee att gå under...

bloggen borde kanske få mer publicitet för vore faktan sann så kan detta bli en sensation inom aftonbladets kretsar...

läs gärna ni som är insatta i blogg-djungeln...för er andra vore det bortkastad tid :)

sussa sött!


2008-08-25 @ 02:21:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



frisörsalongen, min bästa vän!

















Före vs efter! Blev inte brunett men fick några bruna slingor, helnöjd faktiskt...nästa gång blir jag kanske helbrunett. Frisören tyckte det skulle passa mina gröna ögon perfekt! På förebilden har mitt hår blivit ordentligt ljust (ser nästan ut som ngn billig hemma blondering...suck) av solen på cypern & rötterna skriker utväxt!

Nu ska vi hem till André och slappa heeeela söndagen!
Imorgon börjar han skolan igen & jag ska ta tag i min upppackning. Finns det ngt tråkigare? Särskilt när det inte ligger några nya kläder där i...suck!


2008-08-24 @ 14:08:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



home sweet home



puss min älskling






hemma bra men borta bäst
eller hur var det nu ? =)
kom hem igår..direkt till malmöfestivalen m  goll, ola, robin o emma..träffade sedan patrik, fredde, martin, anden, joel, hanna o hennes kompis som hette ngt..andrés kompisar iaf...de ölade på lilla torg..kom hem vid 3..vaknade 8 i morse..efter 5 timmars sömn..iväg till frisören o sen direkt på bröllop...nyss hemkommen..
skriver mer när jag piggnat till med andra ord =)
resan har varit fantastisk!




2008-08-24 @ 03:33:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



cypern , here we come .

packar packar fixar och donar..herregud vad skönt det ska bli med riktig semester..känns som jag stressat runt en massa i veckan...dock egna ärenden som eg inte måste fixas men men :)

passade sötnos elva igår...herregud vilken söt unge hon är men så säger väl alltid om sina "egna" antar jag...

nåväl bakar bullar nu ikväll till andrés pappa som ska köra oss till flygplatsen PÅ SIN FÖDELSEDAG...fick lite skuldkänslor att han ska behöva stiga upp kl 5 på morgonen på sin sista semesterdag samt födelsedag så jag bakar solros bullar åt honom och har scrappat ihop ett kort till honom. den du sandra :) haha ok jag köpte lite scrapbook klistermärken..såna som står ut lite..hade massor av sånt på netto för 7,50/st så köpte på mig massor! de e kul men tar lite tid...

måste verkligen packa klart nu alltså så jag kan få ngn timmes sömn...
andré ligger i min soffa lugn som alltid och ser 40 year old virgin...grym film faktiskt!


ha det nu så bra mina läsare & kika tillbaka hit om 1 vecka..jag hoppas verkligen INTE jag bloggar där nere..det är trots allt bara 1 vecka o då ska vi väl ändå inte sitta framför datorn vääääl?



kaos i packningen .


2008-08-14 @ 22:43:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



memories

varför är de så fina ? våra minnen . . .  det är iaf bara de goda som stannar i mitt hjärta och där värmer jag de gott för visst har man varit med om en hel del bra saker i sitt liv ? vissa vänner jag har , som funnits i vått och torrt kan sitta i timmar och bara snacka minnen och sånt är såååå kul. om några år kan jag förhoppningsvis sitta med de vänner jag har nu och tjattra en massa minnen , de vi har nu är för färska att skvallra om varje kväll än så länge :)

något jag kan tänka tillbaka på är den kvällen jag träffade andré . det var visserligen knappt 1 år sedan men det är så speciellt eftersom det minnet tillhör mannen jag älskar mest . slagthuset och lina var vild och galen singel ute med sin vapendragare mia . vi festade mkt förra sommaren, bara vi 2 och var typ redlöst fulla varje helg men vad gjorde det; kul hade vi och massa roliga människor träffade vi...både bra o dåliga givetvis . iaf så var vi på techno golvet o dansade då jag kände att ngn dansade bakom mig..inte för nära utan ngt stämde liksom...mia gav tummen upp som typ betydde att det var inte dags att sticka iväg (som det många ggr blir när ngn kommer upp bakom en o dansar...såååå störigt) iaf så hade väl spriten en viss fördel eftersom den gjorde mig lite mindre....vad ska jag säga...irriterad? dansade natten lång med min nyfunna...när vi gick ut därifrån började jag nyktra till och ville bara hem, givetvis var vi alla inte lika snygga i den ljusa morgonen kl 6.00 på morgonen o jag kisade när jag tittade upp på långa Han...mia hade med sig ett offer hahaha som vi dumpade senare...vi följdes alla till anna p hus sen gick andré ÄNTLIGEN (ja , mia o jag ville ju skvallra!) ! han bad om mitt nummer innan han försvann och för första gången på ett uteställe gav jag mitt rätta...vet inte varför egentligen..jag var fast besluten att vara singel men där fanns väl något? :)

andré ringde 3 dagar senare när han var i lumpen..vi pratade i över en timme men jag kände väl inte så mkt mer än att det var en kul grej och sen, några veckor senare efter han kommit hem från sin utlandsresa var jag FAST! solbränd o vältränad satt han där i sin soffa o spelade svårflörtad helt plötsligt; då föll jag! ha, man är bra knäpp va!

ikväll har jag en andré fri kväll. han är med sina kompisar o jag har tränat o ska tvätta nu...23.16 på kvällen..grannarna brukar vara rätt så accepterande här =) ser american idol o dricker fläderblomssaft ! dömysigt! särskilt när man har semester o kan vara uppe i natten!

imorgon sker detta

passa elva
träffa petra
åka till svarte med lisa . hon ska hem igen :-(


nej dags att börja :)

sov gott sötfisar!

 min älsk gillar inte ha le på bild :)


2008-08-12 @ 23:37:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



coop forum is da shit


hej dagboken...
japp så skrev jag under 12 år i min dagbok...slutade då jag kom hem från usa 2005..måste börja skriva igen!

muums vad gott det blev med fläskfilé-grytan med pasta! snutt o jag hjälptes åt och tackade nyss varann för en superb måltid! riktigt lätt o laga! receptet finns på vit fiberpasta paketen om ni vill ha det...5 av 5 lätt!

vi hämtade min gamla mob från servicen innan idag..så den ska väl funka finfint igen..problemet är bara att jag har 2 nu..fast sonyericssonen får nog reperarers en gång till :)...då får jag nämligen pengar tillbax muhahha! dock gillar jag luren i sig...men 7,0 megapixel kameran kommer snart så blir snart upgrade! teknikfreak oh yes!

digitalfotoram är det som är på tapeten just nu..lite för dyrt och en mausui vill man icke ha! men rätt tjeckt att ha hemma och så går bilderna hela tiden! jag måste ta massor av bilder i cypern...linn kom hem med helt fantastiska bilder på sig o daniel i mallorca- rikitgt bra bilder! sånt är kul!

nej nu är det dags att gå ner till livs. JAG ÄLSKAR O BO I STAN! så mys o bara sticka ner o handla ngt smarrigt som till filmen vi ska se nu!

trevlig kväll...vi hörs imorgon...


2008-08-11 @ 21:59:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



spending money= happiness

spendera pengar betyder OFTAST att man får ngt konkret ut av det..inte ngt abstrakt så som el-räkning, hyra, bredband etc..det räknas inte nu utan konkreta ting så som KLÄDER, SMYCKEN, RESOR, SKOR, VÄSKOR etc...yeah you get it..iaf så är det så himla skoj..jag läste ngt skoj hemma hos andrés föräldrar i en chick tidning..shoppa gör kvinnor då de är glada eller då vill bli glada igen efter de varit ledsna...betyder det inte alltid? :-) på mig stämmer det iaf! idag shoppade jag dock endast för en orsak...CYPERN! :) 4 otroligt korta dagar kvar o alltid kul med ngt nytt i resväskan..inte shoppat sen NYC ju..*klapp på linas axel*

köpte 2 nagellack , klämmor o hårband , t shirt , sjal , bikini underbyxor , snö armband , trosa , väska på rea , plastflaskor att ha shampoo i , vattenfast mascara , jeans o ja säkert ngt litet till men minns icke!

igår var jag o snutt hos hans föräldrar . linn, andrés syster var där med tillsammans med sin kille Daniel..åt spaghetti o köttfärssås , glass till efterrätt och kanelbulle och kaffe senare på kvällen ! muuuums! det är nog det mysigare som finns när man flyttat hemifrån- att få komma tillbaka o bli bortskämd! man uppskattar liksom det på ett helt annat sätt..smidigt är det att andrés föräldrar bor så nära med :)

ikväll ska jag o snuff se hancock m will smith ! läängtar verkligen! innan dess ska jag försäka mig på att laga pasta med fläskfilé, basilika och massa grönsaker! gott recept jag hittat på baksidan av ett pastapaket!



längtar till paradiset














2008-08-11 @ 15:49:06 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Utmanad



Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Jobba 7-14
2. Träffa Goll vid 14.00 tiden
3. Mysa med min prins
4. Städa min lägenhet (blev aldrig av..konstigt nog..)
5 Sova

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hade sommarlov och var bortskämd!

Vilka platser har du bott på?
Bjärred...New York...Malmö...

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1 Resa mera
2 Sänka pengar till familj & vänner
3 Köpa allt jag vill varje dag 
4 Bli bortskämd igen
5. Ge så pass mkt pengar till mitt fadderbarn Walter från colombia så han blir "rik"

Jag utmanar följande
sandra my homie

that was it!


2008-08-09 @ 21:36:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



no pics, no visitors?


vart tog den lilla söta midjan vägen? ingen som vet , ingen som vet ! gaaaaah come back :)

japp nils var där..trevligt återseende..fick även möta jonas o hans flicka sofie! år o dar sen man såg honom..bjärred-minnen deluxe..både trevliga o mindre...

iaf väldans trevlig första kräftskiva jag hade..gooood mat..dock bara 1 kräfta..sandra hade ordnat en pastasallad till oss och elli o bagaren bjöd på maaaassa goot tilltugg o smaskens efterrätt! kunde dock inte riktigt njuta som de andra då jag skulle jobba tidigt idag..

somnade väl 01.00 i natt...vaknade av snutt som kom vid 2.30 överraskande.steg upp 05.45...ganska sliten idag...pallarade mig ändå till jobb som gick jääätte bra..min mia är på sitt bästa humör o då är hon den bästa i heeela världen att vara nära...sista dagen imorgon wiiihooo! sen efter jobb idag for jag tlll...dam d daaam...rosengård..skulle träffa goll som var där på volentärarbete med sin syrra jessika..liam o glenn var där med...haha det var helt galet..massa tanter m hucklen o deras barn som bråka om vem som skulle komma fram först till goll o hennes syrra som då hade ansiktsmålning..det var rätt pinsamt då de bråka om vem som stod före den andra...jag gick då gollis rast var över..

åkte hem till min snutt o så GICK vi till heleneholm o mc donalds..var på jakt (men utan resultat tyvärr..)efter andrés sista glas i hans servis han samlar på....hahahahha mc donalads glasen!!!!!! han saknar bara det svarta..ngn  som vill skänka? :) det var gottit..därefter stack vi hem till andré och blir nu ompysslade av hans söta mamma som bjuder på nybryggt kaffe o hemmagjord äpplekaka...
treeeeevlig helg trots jobb enbart för att jag har de bästa människorna runt omkring mig...mia har utmanat mig i ngt via hennes blogg så ska svara på det nu..enjoy!



2008-08-09 @ 21:29:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



BK Kick


frågan vi alla ställer oss...kommer nils närvara imorgon?


jag i mina jobbekläder

ja har tusan tränat regelbundet sedan jag var 9 år gammal! fotboll då...i 12 år! herrejösses! :) men samtidigt som det är för jäkla skoj så får man träning...spelat match precis mot BK kick...började knapligt men slutade med 3-0 till oss! jag spelade ok men blev för jäkla trött...måste ut snart när semestern börjat o jogga lite mer hårt så man får upp flåset ännu ett steg...sen att det var 23 grader medan vi spelade o väääldigt kvavt gjorde inte min kondition bättre men lika villkor för alla!

idag har jag annars jobbat på ica från 8.45-15.00..skulle eg sluta 17.00 men för att hinna till matchen var jag tvungen att gå 15.00 då jag slutade i kassan o skulle gått på golvet lite..som vanligt blev det sura miner, det är alltid ngn som ska tjabba trots att man sköter sitt jobb...nåja 3 dagar kvar tills SEMESTERN! :-) hade en diskussion med en på jobb idag, vi hade väldigt mkt kunder ett tag o det blev lite kaos i kassan (som vanligt..suck) så efteråt beklagade jag mig till henne att det var en lite jobbig kund som tyvärr har gått o blviit glömsk så han frågar alltid mig samma grejer o det börjar bli så tjatigt nu ("jaså du studerar i kristianstad..ja det är ju gamla regementet som jag gjort lumpen på...vart bor du?...jaså malmö..pendlar du då hit o sen till kristianstad"...suuuuuck) och jag blev så stressad när han börja o så alla kunder...så sa jag det till henne..hon bara"ja men vi måste vara tevliga mot våra kunder!"ehhh...ja? vaddå? skulle jag vara otrevlig? ibland säger de människorna där uppe så märkloga o självklara saker så man blir helt knäpp...de är många (absolut inte alla) som är lite tappade...hahahahaha...mia, kunden var han med tidningen...det är riktigt illa nu :-(

nu ser jag happy gilmore...måste somna snart dosck så jag orkar vara på partyhumör imorgon på kräftskivan...jag ska fan ordna slagge kräftorna emellan...det kan bli intressant...uhhh ryser bara på tanken att ta i en... :-( de är rätt äckliga men hur smakar de eg? aldrig testat o inget som lockar...

godnatt underbara läsare, ni är en hel skara nu ju :-)




sååå sne :-)


2008-08-07 @ 22:28:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



pet peter petra


lilla torg var uberschönt! så mkt folk o glädje! värmelampor o filtar! och det bästa : min allra närmsta barndomsvän Petra! min soul...vi e fan exakt likadana o våra familjer funkar exakt likadant..hon är hemma 1v till innan hon åker hem (växjö), måste träffa henne en gång till..munnen går i ett alltså...hon är så söt, frågar så mkt om en..rena terapin, hon verkligen lyssnar på en o det behöver jag o jag lyssnar på henne o försöker ge henne visa råd hahahaha .

fikade gott o fick mina försenade julklappar...2 ljusstakar o 4 kaffemuggar...älskar sånt så det var kul med lite presenter!
snackade i ett från 19.30 till 22.33...tiden gick för fort ;-/ fasen hon inte bor närmre...underbar människa!

okay...

har fasen ont från golfen...haha låg lite på en gräsmatta o skulle hoppa upp..tant-lina sträckte då ljumsken lr ngt...känns inget vidare alltså o vi ska spela match imorgon...öm från vaxningen börjar jag bli med...ajja litta sömn på det så blir det nog fint! petra tycker inte att vaxning är the shit! fortafrande mätt från restaurang besöket med andré idag..pasta med fläskfilé som intogs vid 16...märkligt för att vara lina men kan bero på att man fick extremt mkt grädde i den :)

nu ska jag drömma om världens finaste kille.....mmmm!

ciao!




2008-08-06 @ 23:40:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Cyprus, here we come

yes cypern it is
bokade resan idag wiihoo!
är lycklig att komma bort en stund med den jag älskar mest!

vad tycker ni?:



vaxningen gick relativt smärtfritt måste jag säga...skönt o ha det gjort!
nu har jag o andré min precis kommit hem efter spelat golf i tiiiiiimmar....så mysigt så! blev dock sämre väder nu..ska dock cykla iväg för att träffa petra o fika på lilla torg. underbara malmö. mmmmm :)

hoppas ni får en trevlig kväll!

jobb imorg....

ciao!


2008-08-06 @ 19:13:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



money money


hej säger lina!

suttit vid internet hela j-a kvällen, sen jag kom hem kl 21 (efter 13h jobb pass)..snutt o jag har letat resor som galningar rent ut sagt..bokade inte de vi hittade igår för nej, de var sluuut...hittade de resorna men de stod de var för 1 person bara så ska ringa dem imorgon o höra om man kan få vara 2 personer för det var ett 2 rums rum...tycker det verkar stort för 1 person.

annars har vi en annan på g, till cypern! :) kvittar mig vad det blir, bara där är fräscht, ac, nära till stranden, måltider på hotellet, stooor pool...haha ok lite krav jag har nu va :) nej men det finns, man får bara leta!

getingen var nog död när han stack mig och ja, man kan bli stucken även om  den är död, tack läsare o jobbpersonal för de svaren :)

igår hade jag en fantastisk träning och allt gick som smort tills jag får en boll i huvudet som träffar klockrent o ena linsen flyger ut..måttligt! det var bara till att köra hem o avbryta träningen...det var tråkigt men vad gör man när man är blind utan dem? på torsdag ska jag spela match! det var år och dar sen så ska bli riktigt spännande o kul!

nu är snutt o jag så trötta, vi skulle sett film men jag vet inte..blir nog bingen...iaf för min del *gäsp*

imorgon väntas vaxning och träffa petra. längtar så...till båda delarna :) alltid kul o bli fin ju!

sov gott!!!




afterski mitt i sommar planerandet!
jag är för trött att tanka upp nya bilder...sorry!


2008-08-06 @ 01:12:57 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



rhodos?

http://www.solresor.se/solresor/Index.j2e?code=FOR'

vad tycks? hittade den precis..jag är supersugen!
vi har en likadan resa med halvpension o samma pris fast till kreta...

svååårt!

vill bara boka NU =)

sommar o sol is da shit!


2008-08-04 @ 22:53:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



getinga jevulen



usch städade lite på mitt golv o tog upp min bruna bikini som jag använde i torsdags när vi var hos martina o spleade vatten polo. japp den låg fortfarande på golvet , iaf , så blev jag stucken av en geting när jag tog upp den...hittade inte jävulen men sen såg jag han efter mkt om och men..han låg på en prydnadskudde dööööd! äckliga skit asså o vad ont det gör egentligen asså..man kände riktigt hur hans gift strömmade ut i blodet..nåväl i am fine men jag undrar nu om han var död när han stack mig eller stack jag mig själv med hans gadd...dagens fråga blir då, kan man sticka sig på en geting när han är död, är hans gift fortfarande aktivt trots han är död? tacksam för svar!

tatt en lång dusch o kollar resor med andré (via msn haha)! blir nog bokning imorgon.....wihoo!

godnatt å sov gott!


2008-08-04 @ 21:58:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



i wish it could rain men instead .

hallå, vad hände med sommaren?..ngt väntat den skulle försvinna men att överdriva med så här mkt regn är ju bara dumt! jag har iaf jobbat större delen av dagen så bryr mig inte särskilt mkt mer än att vi tappar lite i försäljning men min lön blir ju densamma ändå så :)

skittrött förresten..är uppe alldeles för sent på kvällarna o för tidigt uppe..då blir man tydligen trött..ligger i min säng nu(o bloggar! fantastiskt) o kommer snart sluta ögonen en stund innan träningen ikväll! nu är jag frisk o kry o jobb är snart över, nya löparskor o inlägg är inköpta. då är det fantastikt kul o träna! var på löplabbet här i malmö  i förra veckan o fick springa på ett band där man blev filmad..efter det blev mina fötter noga granskade o tjejen som gjorde allt kunde hitta ett par skor för just min fot! bara längtar ut på mina löparrundor! men ikv blir det fotboll! har inte kunnat löpträna på ett tag då jag haft ordentligt med problem med mina benhinnor men nu vet jag varför, jag springer med insidan av foten..denna skon ska kontrollera så jag springer med hela foten samt stödja upp min hålfot som tydligen va väldigt hög o så hade jag väldigt smal fot som behövde en speciell smal sko precis innan tårna..ja man lär så länge man lever..tur det finns hjälp för sånt här- så man slipper hålla allt sånt här i huvudet! :)

imorgon jobbar jag 8.00 till 20.30..det sucks lite men sista veckan- sen är det semester! snutt hittade hotell på kreta idag..vi får väl se om vi tar det eller inte. jag längtar iaf ihjäl mig att få resa med min plutt!

på onsdag ska jag försöka träffa min älskade petra..inte setts på månader så nu ska det bli dags...i helgen blir det kräftskiva..jag ska fan knäcka deras klor muahahah o jobb...bläää för jobb!

oj nu får jag gå o stänga fönstret..kaos utanför av allt regn..

lisa ligger hos mig i sängen- det är den mysigaste sängpartnern man kan ha *skratt* hennes spinnande gör en så avslappnad o lugn.

hajdå!


mina nya skor som ska få min träning att fungera igen!


2008-08-04 @ 14:58:30 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



bredband, i am here

kopplat in bredbandet idag igen
vet ni vad jag kom till att fundera på då?

jo, att innan när jag var singel o inte hade min andré vid min sida så var jag jäkligt mkt mer självständig och tyckte alla  andra tjejer som daltade efter sina killar bara var pinsamma. varför skulle inte vi tjejer klara exakt lika mkt som killarna? och varför skulle tjejen stanna hemma bara för att killen gjorde det..varför kunde inte tjejen hänga upp tavlan..jag kunde förr vara hemma själv hur många dagar/nätter i rad, jag hade alltid ngt att göra el ngn att träffa...nu så fort jag får en ensam stund ringer jag Han...

jag inredde mig lägenhet så gott som själv, pappa hjälpte mig med det jag INTE kunde men skulle aldrig be en karl om hjälp för att installera ett bredband/tv/dvdv/stereo eller ngt annat som jag kan tills för 1 år sedan då andré kom in i mitt liv...nu har jag kommit på mig själv, som idag att känna "installera bredband, fan vad jobbigt, det klarar inte jag så fort som andré klarar det, han får göra det när han väl kommer hit!" ÄCKLIGA TANKE FÖRSVINN sa jag efter mkt bråk med mig själv o installerade skitet...vad tusan var det för tankar? jag har kommit på mig själv ha blivit mkt mer bekväm nu när man har ngn som kan göra det för en plus att hemma kvällar är rätt så mkt mer lockande än att sticka ut o bli full stup i kvarten (missförstå mig inte där, fest måste jag ha!). det som jag innan trodde var omöjligt att tänka. jag börjar förstå dessa tjejer, samtidigt som jag inte vill bli sån..hur kan jag hindra detta? jag vill vara självständiga o tuffa lina som klarar allt själv, jag gillar att vara själv i min mysiga lägenhet o fixa o dona om nätterna (ni anar inte hur mkt jag levde på nätterna då jag var fri från skolan/jobbet dagen efter...stackars grannar) men samtidigt kan jag inte hjälpa mitt försvarslösa beteende för jag älskar min andré djupt men jag ska nog hitta en kompromiss med mig själv :-)


nåväl kära ni..
nu ska jag sova...fast först ett sms till andré
hahahahahaha
ps missförstå mig inte i detta inlägg- säga upp kontakten med andré handlar det INTE om..utan bara att klara mer praktiska ting själv..inte vara lat liksom!


tack för alla kommentarer & på msn, detta blev vinnarbilden!
jag gillade verkligen brunt på mig men jag lyssnar på er o kommer endast fräsha upp rötterna den 23 aug!
tack alla som medverkade! :)


2008-08-03 @ 23:25:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



städtanta

känns fan inte som jag gör annat än o städar .
städade andrés hus igår för hans föräldrar kom hem då..lagade mumsig rabarberpaj + picknick till dagens släktträff a´la andré! = en hel del jobb..sen idag jobbade jag som en galning för att kunna sluta kl 12.00...körde som en dåre till svarte..duscha.."sminka" mig (ja ngt klydd blev det i huvudet..) sen kom andrés familj och hämtade mig..körde till släktkalaset i HÖRTE (*skratt*) massa nya trevliga ansikten..lek o god lina gjord picknick och sen var det hemfärd..till svarte...ska sova här inatt. pappa o hans elisabeth kommer på måndag o då måste ju här städas/tvättas! erika o hennes magnus hade visst använt alla handdukar o deras torktummlare här är sååå långsam så undrar om jag ska hinna? jobbar imorgon liksom och jag anser det väldigt viktigt att allt ska vara tipptopp i huset när man passat det...har iaf vattnat hela trädgården, torkat alla golv o rengjort badrummen o köket! det får räcka...ska jag sluta klaga i min blogg? :-)

nåja...veckan som kommer blir lite jobbig..jobb hela helgen sen jobb alla dagar nästa vecka (inkl lördag o söndag) utom onsdag! men seeeeen har jag semester i 10 dar typ..innan skolan sätter igång (!)

saknar min pojk som är på fest o har skoj medan en annan beter sig som en äkta kärring. hemma en lördag kväll o städar! ha! detta är illa...nåja efter nästa helg är det slut på slaveri och då ska det firas!

ciao!

min nya mobil är suuuuper! och mitt bredband kom igår! wihooo!


2008-08-02 @ 21:20:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen