the valborg

hallåj
fortfarande inte fått reda på tentan, får det ikväll el. imorgon . kommer dock inte titta från imorgon (vill ej förstöra den härliga kvällen)

vädret är uppehåll , jag är pigg , mat & sprit fixat . valborg kommer bli trevligt!

ska dra mig mot bussen till lund nu . goll + ola hämtar mig vid ericsson rondellen !

bakis imorgon
fixa lägenheten på fre
feeeest på lördag

trevlig valborg!

image26


2008-04-30 @ 17:55:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



allt & lite därtill


usch hemska tenta som jag gjorde i fredags kändes inget vidare alltså & får ej börja med patienter (det hela utbildningen går ut på) om jag inte blir godkänd så känns lite piss nu ! får antagligen svaret imorgon , can´t wait. hela helgen har varit lite "off" pga av detta , man tänker liksom på det . jaha ska jag hoppa av om jag får U & vad ska jag säga till mamma o pappa? för man blir ju "ledig" fram till hösten nu om man ej klarar tentan , omtentan ligger på sommarlovet och så hamnar man efter alla andra i klassen som klarar sig . nåja tiden går väääldigt långsamt iaf.


helgen var trots detta utmärkt . träffade sandra, golle, ola o daniel hemma hos daniel i fredags efter en härlig eftermiddag tillsammans med elva (vi var på golls jobb o lekte med alla barn . de kallade elva bäbis naaaah o körde runt henne i en cykel, sen bjöd jag henne på middag på ebbas i lund). såg talang sen körde jag hem för att jobba på lördagen . gick finfint . var längesen jag satt i  kassan så blev lite stakande bland alla PLU nummer . fick slutat 1h tidigare så jag hann hem o göra vid mig till den stora seriepremiärfesten på kvällen (2-2 mot Vången spelade vi a´la 1 poäng i tabellen) . började hos Josse med tacos o lekar ( HAHA ! ) sen bar det iväg mot etagé , första gången jag var där & där var toppen ! träffade Caroline I i gamla borgeby laget , kul kul ! dansade o hade oss till halv 3 då jag fick nog i fötterna , hämtade upp andré i stan o tog bussen hem till mig . sov till 12.30 (andré fick typ banka mig vaken) , pluggade parodontologi arbete , stack hem till andrés familj, åt o myste ! toppenhelg !

på onsdag är det valborg , då ska det hem till daniel för lite grillning o mys ! älsklingen ska se ministry of sound men jag pallar ej allt detta folk (tant-lina) + att vi tjejer ska fira min födelsedag på lördag o då måste man vara utvilad ju . jobb hela dagen (pappa vägrar begära mig ledig , sån rackare han är) sen direkt hem o börja förbereda . hoppas det blir lyckat !

jaja jag återkommer med vidare ang min tenta :S
I´m shakin´


 2 stycken som alltid håller lugnet  Fia ute o går ibland malmö farliga gator :)


2008-04-28 @ 14:07:37 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



är jag mindre vis nu ?

blod blod blod
vs
smärta smärta smärta

föredrar nog blod och här sitter jag med munnen full av bomull för som jag blöder . (det smakar lite gott ändå haha)
haft himlans ont när jag gapat resp. svalt i några dagar nu . inte brytt mig jätte mkt . gjort extra rent och sköljt med lite HEXIDENT som är antinflammatorisk men inget har hjälpt . det blev bara värre .

bestämde mig idag för att sms a mamma som fick kontakta min tandläkare (jag hade föreläsning) fick tid samma dag , idag , gick dit , han titta . 5 minuter senare var 18:an väck (gillar ni mitt fackspråk hahaha?) det knakade som faaan men gick annars väldigt smidigt ! så skönt att bli av med den . visdomstanden hade skrapat sönder hela min kind för fan !

fast får ej träna på några dagar (missar seriepremiären . .suck) pga av såret i munnen som blev av tanden . det kan bli blodförgiftning så blir vila vila :-/ det är jag inte jätte bra på . . . ajja en promenad i det fina vädret kan ej skada !

så skönt att ha den väck till ikväll . ska nämligen först m andré till hamnen o myse pyse sen till möllan för middag med ola o gollilove!

underbar dag & kväll
härligt när allt klickar

tschus


2008-04-23 @ 16:56:55 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



duschradiå

attans otur . den enda radiokanal som går att ställa in i mitt badrum på min duschradio är ngt skit liknande p1 . dansband och 80 tals människor som snackar låååångsamt och gammeldags . andré är måttlig på mig men hallå , bättre än inget väl ? hahahahaha

idag tisdag tog jag mig ledigt . vi har redovinsing i epidemiologi men ööörk läraren bara sågar oss så bättre att stanna hemma tyckte min grupp !

så jag ska tvätta , städa , plugga o kanske sola ! får se vad jag hinner med . känns som plugga kommer försvinna men det får det inte . tenta på fredag som måste bli G annars får jag inte börja med patienter och det är redan en omtenta så är redan efter de som blev G förra gången :S

har våren kommit ? det känns så . underbart ! var underbart o träna igår trots mitt disträiga humör som alla blev måttliga på :) haha . gräsplan & sol , vad mer kan man önska sig ? andré o hans vänner spelade också . de ville ha dit mig men blev bums i säng när jag kom hem och mådde mycket bättre idag !

på onsdag ska det firas att ola fick sålt sin lgh så det ska firas här i malmö vid 19.00 tiden . alla som vill är välkomna EMELIE O SANDRA??? :-)

3e maj närmar sig . inte fått svar från alls många än men jag hoppas det kommer , hade varit trevligt med en redig tjejkväll ! t om singstar ska spelas ju :-)

nej plygget väntar här brevé mig !
tschus !

      
farmor&elvan förra fredagen då jag passade henne
    
goll , vem annars?           
     
                     jag får slingor                             

en i min klass, lina lär sig ta röntgenbilder!


2008-04-22 @ 09:58:22 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



gekås i ullared

jahapp årets event är puts väck borta :-( men oj så trevligt det var ! alla var på sitt bästa shoppinghumör och efter ca 7h inne i affären kände jag & goll att vi var rätt nöjda . några pengar fattigare befann vi oss på alla de närliggande affärerna runt gekås medan våra 2 andra resenärer snällt satt & väntande i den stekande solen medan de tittade på ullareds urinvånare :)

tvättmedel
sköljmedel
bomullspads
balsam
leksaker
jacka
linne
trosor
plastfolie
prydnadssaker
tamponger
godis
cykellås
fotslip
dedoranter
tandkrämer
är bara lite utav det som gick ner i 4 gekås påsar !

kvällen tillbringandes med ola, goll & andré . såg körslaget , spelade ytachi och såg en film som heter awake . rätt bra film men en aning skum . killarna tyckte jessika alba dög :)

ypperligt trevlig dag med de bästa ! längtar redan till nästa resa !

idag ska jag till pappa med farmor,farfar,ola,annamaj & elva ! då ska hon få en minikundvagn i plast fylld m plastvaror som jag köpte igår ! hennes far jobbar på ica , klart man ska ha en kundvagn då !

ny vecka imorgon med nya äventyr !

------------------------------------------

Lite original från ullared
* Jesus syntes bland vimmlet
* Utvecklingsstörd som gillade min & golls väska . vi blev rädda o missförstånd uppstod.
* Man som backar in i goll så hon pressas in i vår vagn . mannen ber om ursäkt och upprepar sin rörelse 2 ggr till
* Kvinna som tar goll på axeln och ler (okeeeej?)
* Pojke (7år) som ber om att få en pokémon sak som kostar 59.95 (ja gekås har sånna priser) till sin mamma och får svaret " Naaaaj , vi sa du max fick saker för fimti (50kr)"
* Damen framför oss i kassan som betalar med 5 olika kort och kommer upp i en summa runt 20 000kr . vi stog LÄNGE bakom henne utan att säga ett knyst ! helt förstelnade :)
* Gravid dam som jag själv TYVÄRR aldrig såg , jazzbyxor (Hej 90 tal!) som stack in i rumpan HELA VÄGEN ! vilken syn! varför missa liksom?


2008-04-20 @ 11:07:28 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



one reader is more than none .

haha sandra lilla, TVINGAR mig att skriva efter en snyltande kommentar . så ja , snäll som jag är (och glad att ngn läser) så sätter jag mig & skriver . . .

skulle på humorshow igår kväll m malmötöserna från laget men blev för stressigt så blev simhallen istället . löste medlemskap & 10 kort så nu jävlar . älskar att simma ! men igår var det inget skoj alls . alltså detta fenomen . . . DAMER kallas de . SÅ JÄVLA SLÖA ! medan jag simmade där i min ensamhet , omkörning efter omkörning så tänkte jag en hel del . i simbanorna befann sig 4 damer av okänd ras (möjligen polacker) . de var feta , lata och oerhört snackiga . de simmade en längd sen ställde de sig på botten och snackade UTOM EN som låg och trampa vatten i slow motion medan hon ansträngt tittade upp i taket . hon var fet som en boll så henne fick man oxå simma runt . kan ni förstå min frustration? man kommer till simhallen , betalar dyra pengar och får inte simma för där är "små" hinder utsatta i hela bassäng-jäveln . några tyskar började i vår bana , sen gick de över till "snabbanan" genom att säga något med "es ist so langsam" (nu är inte min tyska den bästa men det var något sånt) och ja jag förstod vad det mena . jag hade kunnat följa deras exempel men i snabbbanan krålar alla och det gör INTE jag + att gubbarna där har simglasögon & det är enligt min mening snuskigt ! iaf inte nog med dessa damer , sen kommer det en utländsk pratande familj som har sin unge i en sån plastring och börjar leka trots att 2 banor är öppna för lek men inte de jag befann mig i . HALLÅ? efter 10 minuter föll polleten ner och de förstod att de skulle försvinna ur min syn! iaf fick mina 35 minuter simmade utan att sätta ner fötterna! =) inte så jobbigt eftersom jag inte fick upp ett riktigt tempo men nästa gång hoppas jag vi kan subrahera med 4 polack-damer.

iaf så tänkte jag lite på hur irriterad jag kan bli på damer (inte bara de i bassängen) . de klagar över sina feta cellulit kroppar men sen när de väl tränar så är de så slöa . det gäller många damer det där . herrar är över lag mkt bättre på att ta i, när de väl tränar. jag vet många människor som bara klagar o klagar o inte vågar ta i . bara för du är kvinna behöver du inte vara slö som de var på 1800-talet. så nu är min lista över saker jag hatar klar:

1. hundar som skäller utan orsak i samma takt i flera minuter i rad för de inte får någon uppmärksamhet
2. bortskämda barn, vars föräldrar inte säger åt dem
3. folk som är lillgamla & enbart snackar om framtiden
4.personer som på tåg/buss spelar så högt i sina spelare så man hör musiken trots att man inte använder deras hörlurar
5. damer som klagar över sin kropp men inte orkar lyfta en fena för att göra något åt det

Mamma är en icke-gillande träna dam =)
Nåja nog om det va ? =) men jag blev väldigt irriterad! kom hem till andré som bott hos mig några dagar denna vecka och skrek och illustrerade av mig (illustrerade tanten som trampa vatten i slow motion väldigt bra) ! andré är mitt allt , älskar honom mer och mer för var dag som går . han är så otroligt snäll och omtänksam . att bara få komma hem när han är här, kasta sig i hans famn och bara vara, är det bästa som finns! för bara 1 månad sen kändes det inte så här bra så jag undrar hur det ska sluta ? iaf så tar vi det lugnt , ingen stress , man vet aldrig hur det går liksom :-S jag är glad att ha andré när mitt älskade troll ska flytta ifrån mig . kommer bli så tomt . nu går vi upp till varandra hur om helst och när som helst men kommer bli fest varje gång vi ses sen, när jag orkar förflytta mig till F L Y INGE =) Får bli att alla möts hos Daniel ist hehe!


Nej usch vad mycket jag skrivit , måste göra mig klar. golle ville göra ngt ikv så det blir vårt älskade TV spel om 1 timme . imorgon är det sista bedövnings lektionen . skönt, har varit lite jobbigt men skoj. imorgon är det slut , sen väntar våra patienter på oss :-S imorgon ska jag hämta min elva pelva på dagis för första gången , sen ska vi till golls jobb . mys mys mys !
Ullared med älsklings tjejerna på lördag! badhuset i landskrona med tjejerna i laget på söndag! toppenhelg alltså!


2008-04-17 @ 18:10:18 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



köra hemglass bil?

"Dudududu du du du du duuu"
Japp det var min hemglassmelodi! Precis varit på arbetsintervjuv där som gick så jevle BRA! Synd man inte vill ha jobbet bara. Arbetstider som kl.13-22 passar inte mig och min träning...tyvärr. Annars lät det som ett jobb i ala Lina smak! Köra runt i Skåne och sälja glass, packa tunga kartonger in i bilen, vara trevlig o få köra bil på arbetstid. Haha fast han poängterade att jag inte fick köra i 140km/h då jag hade hemglass-loggan på bilen :) Men ja han sa hela tiden hur bra han tyckte jag kunde vara för jobbet med min presonlighet och tidigare försäljningsanda (ICA RULES!) så känns som de kommer vilja ha mig. Han sa nämligen som så här "Jag måste få säga, Lina, att du är en av de bättre vi haft på dessa intervjuver o vi har haft en del" Hahaha usch så hemskt egentligen och så vill jag ej ha jobbet...vågade bara inte säga det så liksom efter 1h vi suttit och pratat "Du tack för denna pratstud och att du avslöjat alla försäljningsiffror+ knep ni har men du, mannen jag vill ej ha jobbet. Tack o hej!" Nej hade jag suttit så länge (detverkade vara ett jobb i min stil tills han avslöjade arbetstiderna) så kunde jag inte bara förmå mig att säga NEJ så det får bli i telefonen om de nu vill ha mig. Hoppas inte haha så slipper ju jag!

Annars, UNDERKÄNT på min första tenta..bedöving..sucks..men men omtenta om 2v och då ska jag ta den minsann! Sen när man klarat den får man börja ringa och kalla patienter till skolan "Hej mitt namn är Lina Paulsson och jag studerar till TH här i K-stad. Jag ser här att du ansökt om att få komma till oss och jag tänkte nu boka upp en tid så du får komma till mig" Gaaaaaaah panik! HAHAHAHAHAHHA

Helg nu. Middag m André vänner ikväll trots jag vill mysa med mina :-S Men så är det att vara 2 och ha olika kompisar..man får turas om om man vill vara med sin älskade! Utgång imorgon förhoppningsvis. Synd Sandra ska iväg då, annars hade det blivit fylleslag minsann! Fast det kommer fler helger!

Nu ska jag duscha..blev ingen simmning idag för den J_A intervjuvn..hinner inte..måste göra mig vacker..helt fett hår! hihiihihihihi! Var ute o sprang igår. Apskönt fast gick kasst! Orkade inte ens en timme och att springa i stan är inget att rekommendera!

A lags match imorgon! O jag ska få vara med =) Måste göra bra ifrån mig, bara måste måste måste!

hajdo!


2008-04-11 @ 17:32:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



lots of old pics

irriterande om något , kollade NYC flygbiljetter för några veckor sedan . sas tog då 4500:- och nu tar de mellan 5.500:- och 7000:- . Uuuuuu varför bokade jag inte då det var billigare ? Lätt att vara efterklok . Men JAAA ni läser rätt , jag ska västeråt i sommar . Ska bo hos familjen så jag med min lågbudget kan klara av det :) Mycket shopping ska det också klaras av ! Längtar ihjäl mig fast nojjar över flygresan , hatar att flyga när det skumpar fast SAS plan är väldigt bra på att avleda en från att tänka på det då man har en egen skärm med ca 10 filmer, spel och annat grejs !

Söndag idag och helgen långt ifrån avklarad , är nämligen ledig imorgon . Bilhelvetet ska in och få fixat bulorna, som någon idiot bankat in här på gatan, fixat tidigt tidigt, redan 07.30 imorgon bitti. Hoppas det blir snyggt resultat . Ska hitta ett garage till arne nu så han slipper stå ute om nätterna och blå våldtagen/misshandlad.

Mycket i skolan nu igen . Varför lägger man allt på samma gång ? Vi har haft lugnare peridoer med knappt något och så kommer allt nu . Håller på och bedövar varandra i skolan , lagom kul men det ska göras . Hade det inte varit så svårt så kanske det hade varit roligare !

Ska snart hem till älsklingen på middag och myskväll . Igår firade vi hans morfar och var på en föreställning på nöjesteatern (granne med mig wihoo) sen kom Andrés kompisar Martin,Linda,Fredde och Patrik och hälsade på i min lägenhet. Vi såg surfs up.Rätt rolig men Madagascar leder ligan fortfarande! En riktig trevlig kväll, som verkligen var behövlig då jag tyckt det varit lite odd mellan oss på sistone .

Dagen idag har bestått av tvätt, städning och plugg. Kan ju säga att tvätten och städandet gick bättre än plugget :-S Hehe .

Veckan består av träning och skola. Vi ska börja träna 3ggr/vecka så får se om jag pallar det . Känns som kompisar/pojkvän/plugg/hemmet kan bli lidande så det får vara öppet !

image6


Jag o Butch kommer snart ses i Bklyn igen för lååånga promenader!

image7

På plan där jag trivs bäst!
  
              

Elva på sitt som alltid glada humör, Jag stretchar, Elva dricker vatten, Jag posar, André o jag i höstas!

Nä nu får det vara bra för idag tycker jag!
Hasta ala vista!


2008-04-06 @ 17:09:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()