hur kan nattkräm veta att det är natt ?

tvätten tvättar sällan sin egen tvätt , tyvärr .
konstigt egentligen, att tvätten alltid finns . precis tvättat hela kvällen och redan har x antal plagg snällt placerat sig i den fd tomma smutstvättstunnan . dock längst ner . lång ner. men ändå . snart är den full igen och det är dags . hur ska det bli om man är 2 , 3 eller fler i hushållet ? nä får nog låta bli det dära va ? :-)

annars leker livet vidare glatt och spralligt . skolan är lite flummig men jag försöker att inte tänka på det då ångesten över vad jag istället skulle göra med mitt liv kommer uppstå . visst vill jag utbilda mig till tandhygienist men vi gör ju inte det . en massa annat strunt man måste lära sig först men det går, allting funkar so far .

klockan befinner sig runt halv två snåret mitt i den kalla mörka natten. lägenheten är prydd av tända värmande ljus . min kropp är dränkt i fuktighetskräm och favvo flanellpyjamasen är på . lyssnar på mix megapol samtidigt som hårinpackningen värker för fullt. det är helt tyst utanför . grannen har deckat och allt är sådär perfekt. livet som student har sin stunder måste jag säga .

tänkte innan på hur konstigt allting förändras . allting . ens vänner , ens familj , ens eget liv . mina vänner, mitt allt har blivit stora , älskade grabbsen får söta flickvänner och de har sitt , tjejerna finner pågar som drar dem runt i landet , familjen splittras ännu mer pga flyttar hit och dit , tack och lov fortfarande inom skåne och en helt ny vändpunkt skapas i ens eget liv . man kan ju inte själv stå still ! allting händer och man klarar av det . det är intressant att ibland sitta ned och tänka igenom allt . bara för att det blir förändringar i ens liv , behöver det inte betyda det negativa, tvärtom . nya erfarenheter, nya kompisar och kontakter . en som dock aldrig får förändras är mitt allt , min soulmate , min ena axel , min golla , min Johanna Hultzén . hon måste stanna som hon är och stnna i mitt hjärta.

jag vet vart mitt liv befinner sig just nu och jag stormtrivs verkligen men kan inte sluta tänka tillbaka på mina senaste 10 år , de har fan ta mig varit underbara . ålderskrisen skrämmer mig men jag är säker på att de kommer bli massvis med fler underbara år.

det finns en speciell för mig , som kom och förstörde mitt så stressiga och självständiga liv och jag kan inte vara lyckligare ! det är en härlig känsla just nu !

time for some sleep!

ps pussla ihop alla feta ord =)


2007-11-07 @ 01:54:49 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()