dentalhygienist. that´s me.

no no no data för mig...nej det blev tandhygienist istället...i Kristianstad...efter 2 dagar kan jag inte säga annat än att jag stormtrivs.ett gäng tjejer på 23 och 3 st killar, oehört intressant kluriga kurser och grymma lärare.jag brinner verkligen av pluggglädje.kan varmt rekommendera att jobba arslet av sig på ica i 2 år.MAN VILL INGET ANNAT ÄN BLI NÅGOT EFTER DET.vi får la se om denna glädje är här för att stanna?

förresten om ni vill se videos här på min blogg nedan så kanske ni får trycka på kanppen PERMALINK ifall den inte funkar...jag har probs att se dem iaf.

förövrigt precis vatt i K stad o lämnat en cykel som jag ska ha där uppe.DRYYYYG bilkörning, är helt slut nu....blev ju inte mkt sömn inatt heller ;-)*du e fiiin*

naj som vi säger här i malmoooo(tydligen!)nu skau jau åke him te malmo ajen o plucke ludd fraun mein navel.
o glöm aldrig, att du är värdelös.

lina gör peace tecknet o försvinner


OUT
 
                                      


2007-08-28 @ 19:44:49 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()ny lägenhet, nytt liv?

nej men hallå jag lever. mycket rikitgt trots min inaktivitet här på bloggen. det har faktiskt en enkel förklaring, kallad INGET BREDBAND I LÄGENHETEN men med mycket tjat till bostadsstyrelsen så lutar det åt internet tillgång någon gång nästa vecka. vi får väl se. jag har lärt mig att inte tro på något och inte längta efter något heller. man blir så besviken . alltid.

det har hänt mycket. för mycket för att jag ens skulle palla skriva det med 2 av mina fingrar på ett tangentbord men iaf så ska jag Lina Paulsson född in  ICA sluta på ica (!!!!!!!!!!!!!!!!) Ja kan ni tro detta? I can´t. Grejen är den att jag ska sätta mitt 22åriga arsle (fult ord btw) i en skolbänk igen (!!!!!!Förvåning nr.2) Men jag tror visserligen inte det blir långvarigt (skeptisk som vanligt) Vi får väl se... En datautbildning på 3 år iaf som ska studeras in om allt går som det ska då vill säga...

Malmöfestivalen är i full gång och I LOVE IT. malmö är en super mysig stad som passar mig perfekt. fuck bjärred eller iaf tills jag fått barn (vilket är aldrig,,,,,oj...)

annars flyter allt på som vanligt o nu när jag sitter här på ica i hörby inser jag hur mycket jag saknat min blogg o att prata (läs:skriva) av mig utan att någon säger emot eller kommer med kommentarer. det kommer bli full aktivitet o nya galna videoklipp inom kort så tills dess mina vänner (finns det någon av mina vänner som fortfarande giter kolla denna sidan?)

TJA RÅ! (så sajer vi i malmoooo)


2007-08-23 @ 15:53:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()