i äm hooked

Du är så fin!
och det bästa är, att du är MIN!


2006-12-25 @ 12:40:31 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()tränare som idioter

ni som inte gillar pesimistiska lina kan sluta läsa nu.

vi slogs ju i hop med lund nu i höstas . lund och vi var i samma serie på vår o höst . vi möttes 2 ggr under året o kämpade båda för våra lag . vi fick stanna i 4an o lund fick åka ur men inte riktigt . nej , det kom på förslag att vi skulle slås ihop . vi öppnade våra hjärtan o själar o släppte in vårt motståndar lag i vår klubb . en ny tränare o ca 9 nya spelare . det blev toppen . verkligen . tills idag . vår "lund-tränare" släpper bomben om att han fått ett erbjudande om att ta över ett div 2 lag, att han hade tackat ja o att "hans spelare" fick om de ville följa med , jahapp? men vi då? det kändes som ett jävla slag under bältet . varför gick de med oss från början , ett stabilt ledande div 4 lag ? de gick med oss när vi höll på att kvala till 3 an o det klarade vi ej men då hade han redan tackat ja. ville de vara i vår klubb bara för de trodde vi skulle klättra? fy fan säger jag! o vad ska ett lag som hans göra i div 2 när de inte ens klarar att hålla sig i div 4? vår gamla tränare var såklart pissed men tacksam för de hade haft en hel del olika synsätt på vårens satsningar . men den nu avgånge tränaren tänker bara på en sak , och det är att vinna . jag tycker man ska kunna njuta av att spela under tiden med . träningarna har inte kännts 100 heller när han varit där . det har varit flummigt o man förstår ej instruktioner + att vi gör varje övning i ca 40 min =ingen tid till spel! nej jag ser fram emot ett jul uppehåll nu och nya "old-style" tag i januari!

hoppas vår tränare hittar en lika bra o gullig tränare som han själv :) man är ju en familj där uppe på klubben!snart ska jag hämta en söt och odrägligt full pojk som jag ska hoppa på hela natten om jag orkar hålla ögonen öppna . skönt med helg snart trots att den innebär en hel del jobb.
God natt mina vänner! Snart nyår :)


2006-12-14 @ 23:12:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()"Kooooom heeeeeem"

att leva i ovisshet är inget för mig. JAG MÅSTE FÅ VETA OM LINCOLN KLARAR SIG UR FÄNGELSET!
Yes, han åkte in igår IGEN den klanten . . . suck . Kan ni berätta, ni 9 som bestämt er för att tortera mig in i det sista. Jag kommer inte ångra mig, Jag vill veta!!!! Gör slut på lidandet...

Suck prison break tar upp för stor del i mitt liv...Leve datorn istället. Datornördar är bra mycket sötare än soffpotatisar ;-)

Snart fotbollsträning. Najs! Vet ni? Snart är det juuuuuuuul! Kan vi inte bara vara då? Njuta av varandra och inte bry oss? Tända ljus och mysa, dega och parta. Det låter toppen juuu!

Haj Kaj
Ronny säger jag är skånsk...att jag säger Kagor (Kakor)..det gör jag väl inte? Måste gå till en sån TALPEDAGOG!

"VI BÖÖÖRJAR OOOOM IGEEEEEEN"
en bra låt det dära . bättre än att vara homofob iaf :-) japp vart kan det komma ifrån?
usch lina yr nu! men du....du vet!


2006-12-12 @ 17:27:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()får jag bjuda på en pepparkaka?

"Fööööör in statistikpinnen" är allt som visslar i mitt huvud. Hahahahaha. Har precis bakat 3½ plåtar pepparkakor a la hemmagjord deg. Det har tagit lite tid men de blir förhoppningsvis goda. OJ VAD HUSLIG JAG ÄR när jag bara vill!

Idag hade vi premiär för "tomten finns visst" julspelet. nästan alla damspelare var med och gav sina krafter till att försöka få alla småtjejer i klubben att tro på tomten. typ iaf. den blev oerhört lyckad och jag måste medge att det känns väldigt tomt nu. inga repliker ekandes i huvudet, inga repningar a la slippa blöt o stormig träning och inga rytmiska danslektioner. kul har det iaf varit, trots att man var en aning skeptisk i början men jag tror borgeby fk har väldigt goda skådespelartalanger. det märktes idag! härligt kämpat tjejer.

är det dumt att vilja spola tillbaka tiden?

helgen har annars flugit ifrån mig som vanligt. var i danmark igår vilket var ÖVERMYSIGT (mitt ordförråd är tvärtemot min garderob- inte så fyllt). tillbringade kvällen i veberöd med massvis av avsnitt ur HippHipp. sen kommer fyller jossan och underhöll innan hon tröttna o föll i dvala. åkte in till malmö för nattmat för att sedan köra olas fyller polare hem. Därefter körde ola mig hem. väntade och väntade men du kom inte.

fredagen befann jag mig på jobb 80% av dagen. kvällen avslutades med petra och oanat mycket att snacka om som vanligt. 

varför händer allt dumt samtidigt?

lina
 
2006-12-10 @ 22:24:12 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()Julen är hääär :)


all I want for christmas is youuuu :-]2006-12-06 @ 18:26:38 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()you´re not on the list! :)

puuuuuuuuuuuh
då var den här dagen förbi
kind of stressig kan man ju lugnt säga

vet ni att julstressen börjar NU i butikerna?
I´m in the middle of it. Men fy vad dagen gått undan för
att kuliga Mia är där :D Du borde alltid vara "Johanna"

Träning nu ikväll. Gick svinbra trots motvind och regn!
Julspelet kommer dock gå skit men vaddå då=)
Ordet improvisera finns väl till någon nytta?

Nu håller jag på och lagar dam da daaaam Spaghetti o en vårrulle! Gott va?
Jag har övertalat pappan min att jag ska äta pasta med prinskorvar på julafton.
HATAR julmaten och detta år tänker jag göra ngt åt det. Han var med på noterna.
Värst blir det med jobbiga farmors gnäll "Men har ni sett Linas tallrik. Haha. Det kan väl
inte vara gott. Skippa traditionen så där" Suck. Smällar man får ta ibland!

Nyårsoutfiten är också klar. Skall inhandlas på lördag med JOHANNA =)
Vi ska till Fields och därmed också hitta alla Linas julklappar. De får inte (som tidgare skrivits)
inhandlas på statiol eller Ica som förra året.

Imorgon är dagen. Dagen vi alla fruktat. Dagen med stort D. Dagen du inte vill byta med mig.
Klockan slår 13.00. Lina ska befinna sig i lund med en hel och laglig bil. Det kommer hon inte göra. Jag ska besiktiga min bil imorgon. Allt var perfekt tills idag klockan 17.00 då jag körde hem. Varje gång jag bromsar tjuter det om bromsbeläggen=De är slut! Jag har bönat och bett för Arne (bilen för er som inte vet???) att han ska vara tyst imorgon. Palla ombesiktning alltså. Ock dagen är inte slut där. För att 50 min senare skall jag befinna mig hos min TANDLÄKARE och laga 9 HÅL (ja du läste rätt). Jag har aldrig använt tandtråd och det visade sig sist jag kollade och IDAG  ringde de mig och ville jag skulle komma 1 vecka tidigare. För en tjej som har tandläkarskräck (o själv vill bli tandläkare..makes sense?) är det ett ganska vilt kort men jag ska dit och laga de förbaskade hålen men 1. Hur lång tid kommer det ta? 2. VAD KOMMER DET KOSTA? Usch nej besvara mig ej dessa frågor tack :) Jag lever bättre i ovisshet. Men en bra sak händer med; jag ska våldgästa en liten födelsegris! :)

Helgen är smörfylld. Fredag med Petra. Lördag med Johanna. Söndag med fotbollstjejerna and I m gonna see you there! Don t forget our julspel :)

Puss allihop!

Nej, jag kan ej finna ett passande videoklipp. Tyvärr!


2006-12-05 @ 22:26:35 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()to keep and eat at the same time

"jag kanske kan komma förbi och hälsa på, skicka adressen"

varför gav du mig hopp?
du kan inte ha tjejkompisar sa du
varför fortsatte du och svara mig då?
allt hade varit så mycket bättre om du inte gett mig hopp

äh jag vill inte ha svar på något.

ny vecka, nya händelser.

lina


2006-12-04 @ 08:09:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()ett inlägg om ingenting

varför löser sig alltid allting?

ok, helgen har varit grym. Jag ska börja spela Keno (lett å vinne) och ha HELG alltid!

måndag i morgon . jobbar bara till 3 men ändå, måndag morgon är ändå måndag morgon ; en gång hatad- alltid hatad. fast ica är ändå bra, varierande uppgifter med en maffig lön. något där är lögn. finn ett fel!

jag är riktigt gammal förresten: dagarna springer iväg från mig så som mina föräldrar alltid sa när man var en liten skit. Oj vad gamla och nojjiga de var. Jag är exakt likadan minus 2 barn. Hinner ju knappt med det man ska förrän veckan är slut men det kanske är bra? Rätt trist när tiden går sakta med.

Julen är mysig deluxe. Alla är glada och gosiga! Det är heller inte så kallt ännu vilket är skönt.

Varför har jag alltid roligt på mazarin förresten?

Jag längtar till nyår. Det kommer bli ös och massa dans! Privat fester är alltid roligast! Lite halvt trött på alla DRÄGG ute. Jag tror de fina människorna befinner sig på privatfesterna. Det är mitt nya synsätt. Hahaha typ ialf!

Nästa helg är det dags för vårt julspel att spelas upp för halva Bjärred. Mycket spännande med Breakdance-Lina :D I´ll be back with pics!

Visste du att du är perfekt?

auf wiedersehn

 2006-12-03 @ 16:47:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()