tandhyg jobb .

 

idag blev det operation gardiner på jobb tillsammans med emma B .
jag handlade dem i måndags på åhlens- det var den enda färdiga kappan som fanns men tyckte den var rätt söt- fast den skulle blivit finare till vita väggar- nu har vi gula :-( men de ska målas om så småningom !

tusen tack emma för du hjälpte mig skruva ner stången med en kniv :)

 


visst har jag fin utsikt? :)

 

någon annan dag ska jag visa mer av mitt rum- jag har ganska många gosedjur :)


2010-11-30 @ 21:46:30 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



tisdag .



idag gick jag från jobb 15.30 för att lämna in bilen o få påsatt vinterdäck (jaaa, jag hade gjort det själv om bara jag haft ett garage o stå i) . 2h fick jag vänta trots jag hade tid . lokalen där jag väntade i hade dock kaffemaskin men den var svinkall- efter 1h hittade jag en värmefläkt+ wifi- snacka om gosigt värre att sitta där då :) de bjöd iaf på en ventil som besvärat mig förra vintern som plåster på såren- (björn minns du min 25 års fest? du trodde jag hade punka- de var bara ventilen som spökade) .


när jag kom hem till min mysgosegulliga lägenhet tände jag ljus överallt (den var svinkall!) och tände mina ljusbollar i fönstert och jag njööööööt . njöt över denna härliga årstid- det är nu vi ska njuta för i februari- ja då kan vi klaga- då är jag med er men nu- neeej tack och ja tack till snö och mysiga hemmakvällar ! undra vem som lyssnar på ert klagande? gud? på jobb är de experter på att klaga på vädret :-)



njuuuuut av ikeas värmeljus !


2010-11-30 @ 21:11:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



lady gaga videos .

 

här kommer videos från när frida bjöd med mig på lady gaga på malmö arena förra fredagen .
underbar musik och ett enormt tryck var det !
jag ser gärna henne igen live !

 


2010-11-28 @ 15:17:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



en helg i matens tecken .

 

 

förra lördagen var jag och A och firade lilla brorssonen Otto som fyllde 1 och hade öppet-hus-kalas . där var en massa söta barn som höjde stämningen och supergod mat (som vanligt i den familjen!) . efter det så for jag och A till farmors kalas för hon har oxå fyllt år - där blev det ännu mera god mat (en önskan är den otroligt goda vitlökssåsen + pastasalladen på julafton?) . dessvärre kunde vi inte stanna så länge eftersom vi även skulle på en överraskningsfest för min kära bror som fyllde gammal som gatan men det var betydelsefullt den lilla tiden att få sjunga för lilla farmor och vara med henne en stund !

 

annamaj+ systrar och respektive hade anordnat ett jättejättefint kalas . ola blev verkligen chockad men efter cirka halva kvällen (ok, jag överdrev men en timme?) kunde även brossan njuta av hans kväll . riktigt god mat bjöds det på - oxfilé i massor bland annat ! det var en perfekt tillställning som passade ola perfekt . efter middagen höll jag ett tal :-S och sedan for vi till glorias för att slå klackarna i taket då lotten fick känna på verkligheten som UNG :)


tack alla för en fantastisk lyckad kväll och extra mycket tack till annamajs och hennes underbara och alldeles för snälla syster FIA som borde jobba med catering :)

 

bilder nedan ...


annamaj hade sagt till ola att de 2 skulle ut och äta och att farmor (min mamma) passade barnen . på vägen till restaurangen skulle de bara lämna av kusinen willy som hade fått leka med elva en stund efter ottos kalas . när ola, annamaj och willy kommer till huset kommer fias man ut och frågar ola om han kan hjälpa honom att bära en sak- ola ställer upp och går rakt in i fällan- oss!


jättefin dukning .


under den första delen av kvällen var ola något frånvarande :)


efter en stund kunde ola slappna av och höll ett tacktal till annamajs .


jag förbereder min powerpoint .
(tack mark för all hjälp!+ lotten oväntat som tagit bilden?)


bara för de är gamla behöver inte betyda att de inte kan dricka :) den här stod stilla på bordet ganska länge tills någon :) fick idén om att man kunde spotta den på brinnande eld ! hahaha.
deras fester är inte helt olika våra alltså hm hm :)


egon får plats & är otroligt gullig.

trevlig utgång på glorias- där var dock många som ägde dansgolvet den kvällen :)


2010-11-28 @ 01:25:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



meddelande till vänner .



ingen cellphone på hela helgen . den dog ikväll och pinkoden som är ny, ligger på jobb . jag orkar nog ej ta mig till staffanstorp med sommardäck under helgen så ni får helt enkelt höra av er till andré om ni vill mig något .


FRIDA, JAG KAN EJ DITT NR- RING ANDRÉ NÄR DU LÄSER DETTA (obs jag tar sovmorgon i helgen som inte du gör) !

pusss pusss pussss


2010-11-27 @ 01:34:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



förra veckan del 2 .

 

förra fredagen fick jag min 25 års present av min fina frida - trerätters & LADY GAGA !
kl 16 skulle jag vara hos henne och där serverades det fördrink, förrätt, huvudrätt & efterrätt- och allting var sjuuuukt gott . frida hade tom dukat fram lactrase (mot laktosmage)- perfekt !

 

fridas pappa kom sedan och hämtade oss och körde mot malmö arena . med oss hade frida packat massa godis och sedan började en helt sjuk show . sjuk som i sjukt bra . frida hade bokat biljetterna i hopp om att få vara med om just en show så det lyckades ju . jag gillar GAGA- hon är fantastiskt bra och jordnära ! jag satt och njöt hela föreställningen igenom och ville inte den skulle ta slut ! men när allting var slut var vi båda så trötta av alla intryck så vi åkte hem till frida på nattamaud, kakor och kaffe . egentligen var det planerat för utgång men denna utvägen var mycket mysigare !

 

tack älskade vän för en fantastisk kväll !

 

videos kommer ...


2010-11-25 @ 19:37:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



snö .


kul att lanvin redan är slutsålt . ajja hoppas det kommer upp mer snart ...


nu ska jag sova efter en myspys kväll med fridan <3 vi har tänt ljus och tittat ut på fina snööön ! så ska man göra istället för att klaga- ingen kan rå för vädret eller hur?


imorg får nog vinterdäcken sättas på- börjar kännas glidigt med sommardäcken !

utanför mitt fönster just nu:
MYYYS!


2010-11-23 @ 23:42:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



förra veckan del. 1



förra torsdagen till fredagen var jag i göteborg med jobb . vi gick på riksstämman och där fanns fullt med företag som slängde gratisprylar på oss ! det var riktigt intressant och trevligt faktiskt . vi bodde på first hotell och alla hade varsitt hotellrum- lyx !


på kvällen var vi ute och åt och drack gott . därefter begav vi oss till scandinavium och såg björn skifs- det var vår julklapp från chefen ! trevligt trevligt även om det var lite sömnigt framträdande ibland :) de äldre damerna uppskattade iaf det orentligt vilket var skoj ! på lördag åt vi mumsig hotellfrukost och sedan begav jag mig hemåt för att se LADY GAGA (to be continued...)

 

jag trivs ordentligt bra på mitt jobb nu ! vi är riktigt många nyanställda och unga vilket är kul !


2010-11-22 @ 22:11:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



tjejer föds inte starka .



"att bli lämnad av en kille 1 gång är nog det bästa en tjej kan vara med om"


ni inser det kanske inte i just den stunden men det kommer- jag lovar er !



ha alltid en kompis minst lika (eller mer) tätt inpå dig som du har din pojkvän !


this is reality . vakna !


2010-11-17 @ 13:43:25 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



karriären är upptagen igen .

 

gissa vad jag gjorde igår kväll?
kl 20.00 begav jag och min arbetskollega emma O oss till fotbollsträning :)
svinskoj att emma oxå spelar och kul att ta upp fotbollen igen även om det var lite ringrostligt !
innan vi begav oss fick jag (givetvis) en klump i halsen som "skavde" . inatt vaknade jag med feber och halsont vilket inte blev bättre av dagens kurs så imorg är jag sjukanmäld för att bli frisk till tors-lör för då händer det en massa roligheter..


göteborg med jobb
björn skifs konsert
lady gaga med älsklingsfrida
otto ska ha ettårs kalas och farmor födelsedagskalas


älskade fotbollsutrustning är på !


2010-11-16 @ 18:51:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



85 .


firat A farmor på restaurang ikväll . hon blev 85 pigga år . trevligt värre var det . nu är A och jag hemma hos mig och ska se The sorceres apprentice och äta lite godde ! nu ska jag tända lite ljus !

jag hade mina nya fina örhängen ikväll :)
sen hade jag en svart spetskjol, beige oversize linne och en svart kofta ovanpå . till det hade jag mina vagabond mocca kilklacksskor ! riktigt bra outfit idag !

( ursäkta min min nedan )


2010-11-13 @ 22:22:18 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



kryll vs snygg .

 

kolla vilken kryll-bild jag hittade i arkivet . usch och fy !
tur de "uppfann" plattång kort därefter :)
för övrigt är gollens hår riiiktigt snyggt men de vet hon redan för de har jag tjatat om i x antal år!

 


2010-11-13 @ 00:27:28 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



nytt .

 

 

 

igår var det kvällsshopping så då hittade jag de här fina örhängena på åhlens . har redan en hel del hängande som jag ej använder pga att jag inte tycker jag passar i det men dessa använde jag idag och de är jääättefina !


2010-11-12 @ 23:57:13 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



glad, frisk och njuter av livet .



direkt efter jobb for jag till xxx lutz och handlade lite smått skit- bla värmeljus (100pack tror jag) för 17:- ! sen direkt hem och bytte om till joggingkläderna vilket resulterade till 7km ute i stormen . nu ska jag iväg och handla godde (man måste ju fylla på vad man förbränner!) till min mysiga hemmakväll med IDOL och spaghetti med köttfärsås . självförvållad kväll och jag njuter ! ibland är det bara för mysigt att stänga ute omvärlden och vara själv .. ok inte helt själv- lisa måste vara med mig, annars får jag nog panik :)


trevlig fredag på er och ikväll sjunger min favorit i idol- tove !



försökte få lisa att titta in i kameran genom att göra ljud men eftersom hon är halvt döv vänder hon alltid huvudet åt motsatt håll därifrån ljudet kommer ! nuttan :)


2010-11-12 @ 19:28:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



jag har alltid tusen saker att göra .



idag slutade jag 11.30 och hade bestämt mig för att njuta av den här eftermiddagen med att bara slappa men myror i brallan som vanligt förde mig till ica maxi, kanelbullebak, hälsade på A med lite kanelbullar som är hemma förkyld, gick på entré, gick i stan och sist gymmade 45 min ! nu har jag ätit och nu ska jag slappa framför bonde söker fruga !


av att inte slappa idag tjänade jag en gratisreflex och en goodiebag från ica maxi innehållande smör, grädde och saft !
man tjänar på att röra på sig i alla avseende :) jag älskar när de delar ut gratissaker ! gratis är mums !



denna tröjan handlade jag idag- inte rövat den men hoppas den är fin på!


2010-11-10 @ 19:45:41 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



the time .

 

uuuuunderbar .

 


2010-11-10 @ 13:56:01 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



min 24 års present tog 29,5 sek .

 

igår firade jag min 24 års dag :) med pappa, elisbeth & andré . det har inte riktigt blivit av innan, haha...men som elisabeth sa- tur jag fick den innan jag blev 26 !
iaf 2009 fick jag att köra go cart + restaurangbesök av papps och elisabeth och det uträttade vi igår .
guuuud vad kul det var att köra go cart- jag kom 3a av 4 .
inte så nöjd med placeringen men väldigt nöjd med min tid .


1. andré 28,3sek
2. papps 28,7 sek
3. jag 29,5 sek
4. elisabeth 34, 3sek

banan var 300m lång och jag vill köra igen och igen och igen ! men nu smärtar mina armar- det var ju rikgit tungt ! jag tyckte det svåraste var att köra om men att parera kurvorna kom man in precis då det var slut så nästa gång vi ska mötas ska jag banne mig slå grabbsen ! fast pappa och andré var riktigt duktiga- de flesta killarna som körde innan oss hade tider på 29-30 sek!

 

efter go cart åkte vi in till malmöstad och åt på la casita- förätt, pasta, kaffe & myse-snack blev det där !


2010-11-06 @ 09:24:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



tjejmys .

 

 

jag har många vänner och jag är så tacksam för dem alla .
de tillför mig olika och deras personligheter är som dag och natt- det är underbart men dessvärre önskar jag att jag hade mer tid för dem alla .
igår hade jag, sandran, gollen & fridan på torsdagmys vilket resulterade i massa kaugor, kaffe & givande deeptalk.
precis sådant här ska en ruskig höst bestå av .

 

gollen, sandra, lisa & frida :)


2010-11-05 @ 23:08:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



italla does it now and always .



förförra julen fick jag ett presentkort på noblecard i julklapp av ica när jag jobbade där . i förra veckan utnyttjade jag det presentkortet (inte likt en shoppoholic som mig att vänta så pass länge va?!) . jag valde iaf 2 st ittala ljusstakar som passar prefekt till min ittala vas !

gaaaaah så fint visst visst visst?



2010-11-05 @ 15:01:53 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



sandras 22 års fest .

 

i lördags bjöd sandran till fest för att fira sin 22 års dag !
toppenkväll med fina vänner .
tack sandra (och daniel) för allt du (ni) fixat !!!


2010-11-04 @ 10:00:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



lina gör shopping .

 

cervera hade rea i helgen och lina var där .
blev en:
le creuset gryta
stelton brödkorg
stelton äggklocka

 


2010-11-03 @ 20:57:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



höstskor .



här är mina höstskor som turas om att få värma mina fötter i rusket . lika nöjd med alla 3 !


från nilssons, scorett & skopunkten .


2010-11-03 @ 20:52:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen