en bästa dagen .

vad jag är lycklig för att jag har varit au pair <3
tack underbara familjen för en super - dag i lund .
och nu film-kväll med barnen (mysigare än bio) !



här bodde anna (mamman) som barn:

var kalle är döpt och anna och tom gifte sig:








jag älskar min nya kamera (bild av Kalle):

just nu:


2009-07-31 @ 20:40:43 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



2 sorter .

det finns 2 sorters kärlek :
materiella ting
och
MAT  (gärna ngt med mkt fett i)



nu ska jag hem till en möjlig kärlek 3 .
hörs kanske sen !


2009-07-30 @ 19:51:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



skånetour @ baskemölla .

hej hopp mina finare läsare :)
hemma igen efter en fullspäckad dag i skåne . glasbruk ville de till och glasbruk kom de till i baskemölla som ligger utanför simrishamn ! innan vi kom dit åt vi lunch + kakor i simrishamn- dömysig ort .

på glasbruket fick vi se de blåsa glas-saker vilket är urhäftigt ju och sedan shoppade vi. när jag stod i kön och skulle betala min vatten-kanna så kommer Tom och tar den från mig "let me pay this" (!!!!) de är galna av generösitet! 490kr kostade karaffen och de bara betalade den så där- själv hade jag stått en längre tid och funderat "ska jag, ska jag inte, vilken färg på pricken ska jag ta etc". de är supersnälla mot mig hela tiden! bjuder på allt och bara är så goa! de köpte även en mindre karaff till min mamma som hon ska få imorgon då de är bjudna på lunch där! :) på vägen tillbaka gick vi in på en antik-butik där Tom shoppade igen- en gammal tavla som var exakt deras stil ! på glasbruket shoppade han till sig själv med, 2 glas-ljusstakar ! en riktig shopping-tok är han ! och det är så kuuul !

tiden går för fort och jag vill inte säga hejdå till dem på lördag :-(

imorgon ska vi fika hos mig sedan till lund och kolla domkyrkan där de är gifta samt annas gamla kvarter där hon vuxit upp. och lunch hos mamma såklart! på kvällen blir det harry the potter med kidsen som jag tänkte bjuda dem på !




2009-07-30 @ 19:17:04 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



de är här nu .

hej hopp
nu är jag hemma igen efter en dag med usa-familjen ! vi har haft jätte myisgt och det känns precis som man aldrig varit ifrån varandra frånsett att kalle kommit i målbrottet och vuxit om mig *mutter* men på insidan kommer han alltid vara 10 åriga Kalle som han var då jag passade honom ! de var jätte söta och gav mig ett underbart sött halsband från berömda smyckeskjedjan tiffany´s + amerikanskt godis! de är så snälla! :-)

vi har iaf ätit lunch på gustav adolfs torg, gått i affärer (tom, pappan handlade mycket inne på peak rean- kul med en karl som gillar shopping!), gått ner till västra hamnen och tagit en glass och sedan tog vi bussen tillbaka och de gick till sitt hotell och jag hem hit. imorgon vill de till ngt glasblåseri och jag har hittat ett i simrishamn så får se om det blir det ! på kvällen tänkte jag bjuda kidsen på bio- harry potters nya .





2009-07-29 @ 19:26:43 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



au pair familjen !

jag bara älskar våra "uppbyggnadsträningar" vi har innan serie-spelet börjar! det är sådan fruktansvärd hårdträning! hittintills har ngn på varje träning fått bryta pga andnöd eller att de nästan svimmat ! låter kanske inte så poppigt men det visar vilka träningar vi har och ofta beror det på att de dricker för dåligt med vatten!

idag var iaf min sista träning innan thailand- känns ledsamt nu när man väl kommit in i det igen men men andré och jag ska försöka hålla igång lite där nere (där finns gym) och thai maten är ju någolunda nyttig !

i morgon ska jag börja dagen med att köra ner till svarte och hämta pappas bil som har 5 platser (min har 4st) sedan ska jag hämta familjen jag gjorde mitt au pair år hos! de bor i vanliga fall i brooklyn, new york men är nu i sverige ! jag har ingen aning vad vi ska hitta på men det löser sig nog ! ska bli jätte roligt iaf !




familjen med en av deras au pair 2008, frida .

anna, tom, annika och kalle .
sötnosar !


2009-07-28 @ 22:26:53 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



patrik i ett nötskal .




2009-07-28 @ 17:20:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



west harbour .

igår hade jag ingen möjlighet att hinna träna så jag och frida bestämde oss för att grilla i västra hamnen och vilken mysig kväll det blev ! vi satt med denna underbara utsikt (se nedan) från 19.30- 01.00 . joel kom vid 22 och höll oss sällskap och våra munnar gick i ett ! riktigt kul kväll!




2009-07-28 @ 11:01:55 Länk ett liv var det ja Kommentarer (5) T ()



måndag .

frida skickade sms i morse om att fika vid 14.30 så det står på tapeten idag- måste säga hejdå till henne innan thailand för sen finns det inte tid till det . familjen kommer på onsdag =) innan dess har jag mkt att stå i här hemma, måste verkligen få ordning på mitt porslin och glas så jag kan visa lägenheten för dem iaf.

skippar tom prison break kvällen med grabbarna för detta och det känns tungt :-( men men that´s life ! jag ser verkligen framemot att träffa dem alla, tom, anna, kalle och annika <3 1 år sedan sen sist . 4 år sedan jag bodde med dem.

nej nu ska jag börja städa här ! ikväll blir det fussballs träning- den näst sista på 16 dagar !


från i lördags på björka loge:

Jag leker reporter
Jeppe leker inte:


den nya familjemedlemen:

vi sjunger inte på rätt låt iaf:
mer videos kommer ...


2009-07-27 @ 12:21:49 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



ni får mig att må bra .

ingen annan unge är som elva för hon är BÄST och hon är min brors dotter <3
idag har mammsen och jag spenderat dagen i mitt gamla familjehem tillsammans med min brors familj !
underbar bakis-syssla !



faster älskar elva <3 sååååå mkt !

elva var jätte rolig idag då hon tog av sig sin klänning och skulle mata sin nalle med sitt bröst ! hon är så liten i denna världen men ändå förstår hon så mycket . hon vet precis hur man sköter en bebis ! ska bli så roligt och se henne tillsammans med sitt framtida syskon som kommer i slutet av november ! vi är många som längtar :)


2009-07-26 @ 21:25:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



scotts 25/7 .

kvällen började med att jag tappade mitt O.P.I nagellack i asfalten här i malmö . kras och så var det i sönder. in och hämtade nytt och for ivög till Daniel där förfesten skulle äga rum och om den gjorde ! puh mycket sprit intogs och alla var på ett topen humör efter lite singstar, snack och att jag slått D i biljard .




på parkeringen möter vi bonde söker fru-Per :-) kvällens höjdpunkt. lätt !

efter denna bilden togs kunde min kväll ha slutat . jag blev nämligen väldigt till mig då jag såg Per (tänkte liksom blogg till 100%) så jag tappade min plånbok med leg+ pengar utan att märka det själv . vi försökte ta oss in ändå men de var stenhårda med leg . de andra gick in och ola körde snällt hem mig till D igen där jag fick letat men inget leg eller pengar . då kom ola på att jag säkerligen tappat det då jag kramade per och tack vare ola som lyste med daniels ficklampa hittade OLA det . jag vet inte vad jag gjort utan ola den stunden för vilken helkväll jag hade kunnat missa . tack ola ännu en gång! 1 timme senare än de andra kom både jag och ola in och kunde fortsätta festandet !

den finaste bilden på hela kvällen tog MOI :

scotts var suveränt duktiga och det var perfekt dans-musik ! vi stod alla längst fram som värsta fansen (jag har aldrig hört ngn av deras låtar men blev snabbt en av deras största fan...för den kvällen iaf) och skrek och fotade! det var kul! sångaren henrik är grrrrryyyymt snygg. lyckliga jag fick mig en kram av honom. kände mig som 14 bast då men det var det värt!

nattamat på midhem innan ola snällt skjusade hem oss:


en riktig helkväll och jag kan inte minnas då jag hade så här kul senast.

hur mycket tackar jag er på sistone, vänner?
känns som det är det enda jag gör
men jag måste ju
är så grymt tacksam att jag har er
skrattanfall efter skrattanfall avlöser varandra
och hjärtat fylls med välbehag
tack daniel för att ola fick låna din bil o skjutsa yra mig
i owe you one !


2009-07-26 @ 17:43:58 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



eleven .


ser lite sliten ut =)

ska träffa mammsen och elva nu ! mamma har redan fått höra om min lyriska kväll igår och det enda hon säger är "ha ha ha". "mamma , mamma jag har foto på mig och Bonde-Per" =) ni ska få alla detaljer igår för det var en helt vild kväll! betedde mig som 18 bast och det var U N D E R B A R T ! tack snälla ola som gjorde så jag ens kom in på stället (nej jag var inte såå full, utan hade tappat plånboken på landet"

alltså mer om det senare, ska ta tåget till lund nu! mår som en prinsessa- hur kan man annat göra efter denna natt <3



2009-07-26 @ 11:45:09 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



2 kändisar + en jeppe .

den bästa kvällen <3 !
tack älskade vänner !
ni är fan helt underbara ,
'


2009-07-26 @ 04:13:58 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



getting ready

gud vad jag somnade hårt, ville inte gå upp sedan men nu har jag duschat, målat naglarna och skall sminka mig strax! sedan köra mot mister D =)


2009-07-25 @ 17:38:38 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



utgång på landet ska det tydligen vara .

nu slutar jag jobba :-) ska hem o vila och äta maaassa mat! inte ätit ngt idag o är svinigt hungrig! haft massa och göra på jobb- kuuuul!

ikväll kära läsare ska malmö-tjejen ut på landet och festa med mina töser och deras söta pågar! (jag själv får väl bjuda upp ngn bonna-påg för A är ju i simrishamn, buuhuuu) jag är iaf riktigt laddad!
anledningen till att jag drar mig ut på landet då jag har en maaaassa nattklubbar bara runt hörnet är för att scotts ska spela :-P de är ju inte helt fel. *muuuuums* =)

igår kväll ringde A mig. vi har haft en sån supermysig vecka och jag brukar inte sakna honom mycket (jag menar vi är ju vana att vara ifrån varandra) men igår innan sängdags då jag hörde hans röst låg jag vaken jätte länge med ont i magen av saknad. fan vad kärleken är underbar!


jag på jobb, alltid e man sne =)


2009-07-25 @ 13:53:18 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



ngt försenat men ändå :)

dagens outfit i ett provrum- perfekt =)



2009-07-24 @ 22:49:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



jordebaur .

idag köpte jag jordgubbar! de tar jag som en sängfösare nu =) snart ZzzZzzzZZzz. känns skönt att jag gick upp tidigt idag och la mig sent igår- för jag är dödstrött nu! fan vad jag längtar tills imorg kväll! då blir vi många som skall festa :)

btw, en sak som gör mig och frida till världens mest olika människor är hur vi gillar ensamheten! jag ÄLSKAR den och hon HATAR den. vet hon att hon ska vara ensam en kväll eller ledig från jobb en dag MÅSTE hon ha ngn att umgås med. jag kan bara lääängta tills jag är helt själv (lisa räknas ej, hihi) och kan gå o lulla o göra precis vad jag vill. så har jag haft det i eftermiddag och ikväll. helt underbart mysigt! sen ska man inte ha det så för ofta- då blir det nog ensamt på riktigt =) men som tur är ska jag träffa mina underbara kompisar imorgon som jag älskar så mkt! =0) känns nästan som förr då vi var 18 och festade alla tillsammans , bara att några försvunnit och några har kommit till :-)


mina jordgubbar JUST NU =) jag brukar alltid dela dem massor så den härliga juiicen rinner ut i mjölken =) muums!

så ja denna bilden får avsluta för kvällen! sov gott kära bloggas där ute och tack för ni läser min blogg- det ger mig inga pengar men ack så mkt mer <3


2009-07-24 @ 21:59:27 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



vinna på triss.

öhh varför  kan man inte få vara ledig alltid men ändå få 20 000:-/månaden! triss kanske? hm, well well har haft en toppen dag! var uppe med tuppen o fick tvättat all min tvätt (där e redan ny i korgen.daaaaah), vid lunch körde jag till älskade farmor o farfar. stannade där några timmar efter att ha blviit bjuden på lunch och efterätt. körde sedan till nova o SHOPPADE! först blev jag sur för jag hittade inget. sen hittade jag AALLT!

och sören vad jag shoppat...ska fota allt och sedan ska vi ha lite röstning i bloggen! behöver nämligen en outfit tills imorg då det blir lite partaj. i dagsläget har jag 2 outfits! i morse hade jag ingen! älska shopping !



klänning sisters 499:-

























längtar tills imorgon- jeppe har köpt captain morgan! så jäkla kul! inblandade förstår =)


update;
fotat de två outfitarna nu. dock ska jag ha annat linne till, smycken och skor så ni får liksom improvisera i ert huvud!
jag har nog redan bestämt mig men hör mer än gärna era synpunkter :-)




2009-07-24 @ 19:54:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



washing .

igår var jag o älskus i DK och hälsade på hans mamma på hennes jobb- läkemedlesföretaget FERRING. var åt lunch med henne sedan tog vi metron in till magasin de NORD- jag köpte ett rouge från lancomé som var på rea! där var riktigt mkt att titta på men jag ville hinna med fields också (som ligger bredvid andrés mammas jobb) så vi stack dit en stund, fyndade bara en nyckelring eftersom priserna är skyhöga nu då den svenska kronan inte är särskilt stark men mkt fanns där. 16.30 ringde A mamma och vi tog följe med henne hem!



på kvällen tränade jag i ÖSREGNET- alla blev dygnsura och mascarorna rann men tror ni ngn kved? rikitgt tjejer var vi och bet ihop! :) haha *stolt* vi har endast fysträningar nu för att bygga upp kondisen till seriestarten i augusti. i tisdags sprang vi det snabbaste vi kunde genom 5 varv runt en 11-manna plan och igår sprang vi sicksack på planen 4 varv + 2 varv runt hela planen! en tjej fick andnöd. vi andra ville kräkas! men i love it! så ska träning vara- kul men jobbigt!

jag var uttråkad på tåget dit:

andré o jag väntar på metron och andrés mammas jobb- FERRING!:


idag åker snuffs till simrishamn med "sina" kompisar. jag ska inte med för jag ska jobba tidigt imorgon och på kvällen partajja med "mina" kompisar! gick precis upp efter att ha varit uppe till 2.00 igår = är dödstrött meeeen den vanliga visan- måste kunna somna ikväll så jag orkar med att stiga upp kl 5.00 imorgon bitti!

jag sysselsätter mig iaf med lite tvätt nu. inte gjort det sedan glimminge och det har blvit riktigt mkt nu! vädret har ju varit så ok så jag har liksom skjutit på det hela tiden men nu är det dax. kl 12.30 ska jag hem till farmor o farfar och äta lunch och säga hejdå till dem i o med att vi ska till thailand (japp hinner inte träffa dem mer sen i och med att usa-familjen kommer på onsdag  och jag ska vara med dem 24-7)!

sen blir det nog nova en sväng om och kanske hälsar på mammsen! ikväll ska jag äta spaghetti med köttfärssås och bara MYSA till en bra film!



2009-07-24 @ 09:06:06 Länk ett liv var det ja Kommentarer (5) T ()



*lycklig för en sekund*

aldrig känt mig så här glad! gott folk, det är tyst i min lägenhet! lisa o jag jublar här hemma just! sen att det kommer säkert ta x antal veckor innan de bygger upp mitt kök igen rör mig inte det minsta!

tror jag skall sova ngn timme till iaf =) i´m so happy !

gammal bild:

nu:


2009-07-23 @ 08:22:13 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



lina pigg . andré kass .

väldans trevlig kväll på möllan! vi blev riktigt många. andens kompisar anslöt och deras kompisar anslöt.slutade nog med att vi satt upp emot 20 pers inne på ölcafét! trevligt trevligt! vi snackade mest skidresa! jag vill så gärna komma iväg- det var så lyckat förra gången! jag hoppas vi blir lika många om inte fler til nästa år, fast det verkar tyvärr trögt :-( 8st är vi än så länge! jag o A spelade schack med- jag vann nästan! älskar schack! a är världens mest surpuppa om han skulle förlora så önskar jag en dag kan slå honom i ngn sorts tävling..vänner, ni vet hur han är!

nu ligger A o sover (=kass), lisa spinner i sin säng och jag är klarvaken! frida o jag tog en promenix vid 21 och tog varsin kaffe på espresso house, sen gick vi tillbaka till möllan igen! jag glömde ta en "to-go" så stal med mig espresso koppen! grymt coolt att ha hemma men stjäla är aldrig bra, ska fråga om jag får köpa de nästa gång- fräckt att ha en hel uppsättning...eller inte...vet inte :-D iaf så är koffeinet fortfarande i kroppen *mutter*

avfuktningsfirman kommer imorgon kl 8. hoppas hoppas jag blir av med eländet då- det är såååå varmt o noisy i min lägenhet :-( det borde ändå vara torrt efter 2 mån med avfuktare tycker man men men återstår att se. efter det ska jag och min löv till DK och bli bjudna på lunch av hans mamma på hennes jobb! <3

btw i inlägget nedan visade jag bild på en sötvattenpärla-ring. en otroligt uppmärksam läsare "natalie" hjälpte mig på traven! ringen kommer alltså från Bijou Brigitte! tack "natalie" ! affären är toppen och finns på entré! i NYC finns det fullt med butiker av det slaget! de tar ett rum och proppar in så mkt smycken de bara kan! underbart!

min älskade knas-pojkvän!
gud vad jag älskar dej,
du e sååå underbar att vara nära.

andré o sötnosen elvir hemma i mina nyfunna o underbara vänners hus <3


2009-07-23 @ 01:43:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



varit på entré .

uppe med yuppen o for iväg till entré- hittade ej vad jag sökte men lite annat kunde man ju fördriva tiden med =) blev ingen trampebåt- det regnar i malmö men det behövs- så kvavt! nu ska jag kila in i duschen! ikväll blir det möllan med andré, frida, johan, joel, patrik, fredde och aras! vi ska äta o dricka gott all nighty long <3


2009-07-22 @ 16:42:20 Länk ett liv var det ja Kommentarer (7) T ()



nattblogg.

precis suttit o nattchattat lite på stinalees blogg. skönt att fler har samma nattliga beteende som jag! a sover i min säng, lisa ligger bredvid o snarkar! underbar syn- min lilla familj! kl är 2.40 o jag är hur pigg som helst. kan bero på latten jag tog kl 23...men vet inte :-)

funderar på att ta en macka men efter det tunga fotbollspasset idag med 99% fys skippar jag helst extra kalorier men det är ju såååå gott med mackisar nattetid!

imorgon vill jag till entré typ vid 10 och gå på cubus, gina, hm. vill hitta ngt snyggt till en speciell dag! TJEJER VAD SKA NI HA PÅ ER? kan vi ha råd-samling! jag får paniiiiik! kl 12 vill jag vara hemma igen för då ska jag och A laga vår goa köttfärssås ! han vill nämligen absolut INTE shoppa imorgon så får försöka vara vaken innan honom och göra det då men eftersom han sover nu och jag är vaken så kan det bli svårt ... ajja mackan får bli prio ett nu, sen måste jag soooova !

trampe båt imorg kanske (???) =) jag vill, jag vill, jag viiiiilll! hoppas A oxå vill :)
kärlek är nog det bästa som finns ... och vänskap <3



2009-07-22 @ 02:47:23 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



nilsjohan burkar .

ååhh jag är så lycklig :) andrés mamma har den underbaraste kaffe-burken i världen ! en plastburk med röda stora retro-blommor på som jag avgudar. har tänkt på den ofta sedan den första dagen jag såg den!

igår då jag träffade prison break gänget visade martina mig hennes nilsjohan-burk samling och den var inte liten och vet ni- det var exakt en sådan burk andrés mamma hade ju! martina hade köpt sina burkar på loppis och på tradera så nu är jag i full gång och beställer. dessvärre är inte utbudet särskilt stort men bruna och lime-gröna burkar efterlyses av mig =)

visst är de gärligt fulsnygga? nu delar iaf martina och jag samma passion för burkar =) jag är så avis på hennes samling. hon själv tyckte det kunde räcka nu !

martinas samling:? nja inte riktigt =)



dessa är supersnygga ju =)


2009-07-22 @ 02:06:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Till Malin :)

malin är det ngn av de här låtarna som du menade att du o jeppe diggade ? :-)





2009-07-22 @ 00:31:47 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



världens mysigaste dag- du & jag .

jag älskar när det ibland är bara du & jag älskling :D jag har haft en otroligt bra dag idag- inte gjort mycket, precis som det ska vara då man är ledig ! tack älskus för en toppen dag ute i soliga malmö <3




2009-07-21 @ 23:32:13 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



doin´+ nothing .

hej hopp
sitter och planerar lite inför usa-famijens ankomst- sevärdigheter och sådant. man lär sig en hel del om malmö faktiskt =) pappan i familjen är arkitekt så turning torso står liksom givet på "to-do-listan"!

annars ligger älskus och sover och jag skulle vilja tvätta men när man inte bokat kan man inte förvänta sig få ngt så tja får vänta på att love ska vakna och sedan får vi hitta på ngt adventure tror jag! fotbollsträning ikväll :)

iaf familjen kommer den 29 juli och jag och A åker den 2 aug- snacka om intensiva dagar men det ska bli kuuuul :D

kram på er alla!


underbar resa jag sent kommer glömma.


2009-07-21 @ 11:24:56 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



fruntimmersveckan .


2009-07-20 @ 18:51:47 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



hitta.se

här är min lägenhet =)
2 fönster- vardagsrummet är upprullat och sovrummet är nedrullat= antagligen sover jag!

här står min bil parkerad dagen då fotot togs:

här bor min pojkvän och hans familj <3




2009-07-20 @ 16:41:35 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



elva .


( glöm ej sätta på ljudet )


2009-07-19 @ 15:57:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



lomma da beach .

i fredags var jag, friday, andré, joel och aras på lomma beack- det var sååå kul just den dagen! alltså stämmningen var på topp och vädret med. buhuuu vart är det nu? vädret alltså :)


2009-07-19 @ 10:57:57 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



iphone .

den nya iPhone är jätte cool! man kan prata med den och säga vad den skall göra, sen kan den läsa upp låtarnas namn (precis som den nya shuttle) sjuuukt fräckt:)


2009-07-19 @ 10:49:04 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



hjärtat fullt men sängen tom .

ikväll har varit en lyckad kväll <3 kärlek till alla mina fantastiska vänner- stanna hela livet o kom, om möjligt mig ännu närmre .

(tack daniel för allt
generösare människa borde inte finnas)

( vi åt hemlagade hamburgare, snackade tjejsnack, spelade brännboll (tjejerna vann) och åt chockladpudding- för första gången i mitt liv, jag tog 3ggr! )

en sak fattas ikväll och det är du
varför ska du vara sjuk och inte finnas i min säng ?
miss u love .
.


2009-07-19 @ 00:41:56 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



tupperware är 3e största varumärket i världen.

.... och på 4e plats kommer mc donals (1a general motors, 2a coca cola) de ni! :)



idag har varit en händelserik dag
utan tvätttid (avbokade alltså min tvätt-tid för en massa skoj ;) ) dagen började kl 11 med x antal missade samtal + sms om diverse saker. det mest lockande var fridas erbjudande om att sticka till lomma da beach så det gjordes. väl där träffade vi sötnosarna sandrix och malin. några timmar senare och en mun torr som sand (massa skvaller, hihi) åkte de hem och frida och jag fortsatte stekandet i solen. efter ngn timme blev jag kaffesugen (det började regna) så vi körde till burlöv center och tittade lite i affärer och tog varsin dryck. på kvällen var jag hembjuden till sandrix kusin susanne som hade anordnat ett tupperware-party. känner du mig tillräckligt bra vet du att det varit min stora dröm att få medverka på ett sådant! det var precis som jag trott- massa kul shopping + god fika ;-) jag handlade 3 saker för 892:- . när grejerna kommer skall jag förklara vad man skall använda dem till! :) efter partyt körde jag till lomma o träffade mer underbart folk, andre, frida <3, patrik, joel, anden, fredde o jakob var där. vi lekte en stund sedan blev det chille-dill hemma hos joel.

nu ska jag sova för imorg blir det lomma igen...om vädret tllåter dvs!

























frida och andré var speciellt busiga ikväll =) notera så duktig frida är på bilden där hon kastar upp ngn plastsak och sedan fångar den på en lina ! andré ville jag skulle skriva att han faktiskt fångar tennisbollen på nedersta bilden :-)


2009-07-17 @ 01:21:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



friday every day .

vilken toppen kväll det blev hemma hos linn och daniel ! kvällen fortsatte efter drinkar och god mat till lilla torg för fler drinkar :) tack snälla ni för en toppen- kväll! <3



vi fick de här smarriga jordgubbarna till efterrätt och jag är sjukt bra på att ta bilder med min nya darling, tycker jag iaf HAHAHAHAHHAHAHAHAA =)


2009-07-17 @ 01:09:09 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



T.G.I Friday´s

gud vad dåliga ni är på att kommentara- det är knas ju! det är ju det bästa när ni gör det <3

iaf kl är 2.25 och jag är hemkommen från en fantastisk kväll ! berättar mer om den o visar bilder senare- måste få lite sömn nu!

iaf har vi testat amerikanska sweetheart-kjedjan T.G.I FRIDAY´S ikväll (inatt?) som äntligen kommit till malmö!!!!
jag var där en del i mitt usa-liv och bara älskar stället.
funderar på att samla ihop ett gäng tjejer o dricka drinkar där all night long- de har nämligen världens längsta drinkmeny...typ =)

thank god it´s friday . . .
all week long  :)
är deras ungefär deras motto !



2009-07-16 @ 02:31:26 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



hej hopp tralla la!

jag är klar inför kvällen och vi ska vara borta kl 19. är inte detta sjukt? brukar aldrig vara i tid tycker jag! A är dock inte klar så medan han blir klar kan jag blogga =) perfekt och vara i tid! jag är dock godissugen så försvinner igen =)

kvällens outfit blir:

klänning H&M (399:-?)

skor 750kr från scorett .


2009-07-15 @ 18:19:06 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



vad lisa gör- och vad jag gör .


kvällens outfit får bli min beige/svarta klännng från HM.


2009-07-15 @ 17:44:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



ribban it was.


2009-07-15 @ 16:29:32 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



testing houston .

min fina skatt <3
hej hej :)

idag har jag inget att göra så tänker nog köra ner till ribban med min kylväska och lägga mig ngn timme. frida ringde dock nyss och sa det var mulet och regnigt i simrishamn och det kanske kommer hit ?

nja ska blogga nu sen får jag se! ikväll ska jag o  kärlek hem till hans syrra+ sambo för middag och dryck från bordershop (de var där igår, ojojoj)! ska iaf bli jätte skoj- de är så mysiga!



igår var jag hemma hos A och fick fläskpannkaka, vi satt ute till 22.00- underbart väder! här är lite bilder =)


idag har lisa o jag myst i trädgården =) o nu blir det ribban i all ensamhet !



2009-07-15 @ 12:15:37 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



teknisk=jag!

oj vad jag grejjat med min blogg ikväll ! som många säkert har lagt märke till har den sett lite halv skum ut...lite text syns inte och man får scrolla om man vill kunna se hela bloggen etc men jag tror jag fått rätt på det nu ? vad säger ni? ser man allt? ser man min header?

det var nämligen så att i min mac-webläsare såg bloggen perfekt ut och era bloggar var knas, haha men jag har nu insett att blogg.se gör sina mallar efter PC användare så jag har fått mixtra med min stilmall och hoppas att alla användare kan se min blogg nu. den ser iaf helt OK ut i min mac och då jag kör min blogg på min gamla PC här hemma ser den normal ut igen!

och titta vad jag mer fixat ?

detta var max storlek jag kunde ha på bilderna i förra designen (500px):

nu kan jag ha 800px (inte testat 900 eller 1000px ännu):
lite roligare att göra kollage i picasa om man kan posta bilden större- annars ser man inget ju
:)



2009-07-15 @ 00:48:28 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



nya shades från asos .


köpte dem på rean- 30 sek =)
tycker de e så fulsnygga och det är det bästa man kan köpa! :)
fick precis ett mail från asos att min leverans var påväg igen (!!!)
så antar jag snart har dubbel uppsättning av vad allt jag beställde, IGEN!
får jag inte betala för det så klagar inte jag!
får sälja (eller ge) det i bloggen, tradera vägrar ju låta mig komma åt mitt konto :-(

och ursäkta min sneda mun men nu är det glasögonen jag ville visa =)


2009-07-14 @ 17:54:36 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



lina äger denna blogg .

och lina har ont i magen .

men är glá ändån !
hej!
hahahahahahaa!
tidsfördriv med en blogg?


2009-07-14 @ 17:43:41 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



flesch .



ja vad gör jag idag tror ni ? :)
skulle dock träna men har så konstig värk (molande typ mensvärk) i magen så får hoppa det och ska hem och mysa med A familj- de bjuder på fläskpannkaka !


2009-07-14 @ 17:11:27 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



gör som malin- köper ny digi. kamera.

idag har jag köpt en ny digitalkamera (inspiration) och det var verkligen på tiden . min gamla är bra men inte tillräckligt . nedan ser ni bilder från den gamla (ixus 65) och från den nya (ixus 110 IS- rosa såklart hehe). en viss skillnad finns det ! givetvis sviker jag inte Canon IXUS serien och kommer aldrig göra! min gamla har jag haft sedan 2005 och den är totalt efter i alla kategorier. nu har mpx ökat med det dubbla + en massa annat har förbättrats (bla HD-film)!

nedan fotar jag min orchidée med makro-läge (kameran ställer in sig på det automatiskt visade malin mig- så coolt). man ser tydligt i mitten på blomman att fler detaljer är med på den högra bilden.

bilden nedan är inget snack om saken :)
närbild på min arm .
gamla kameran klarar inte det!
man får ta utan blixt och det är jätte svårt att hålla kameran helt stilla för att få en skarp bild.
på den nya finns där något sorts "anti-skak" system som klarar att man darrar!
+ att man ej behöver stänga av blixten för hand- kameran fattar att om jag tar me blixt blir armen helt vit.
man kan givetvis stänga av att kameran tänker åt en men jag älskar det!
min gamla kamera hade sk auto funktion men inte alls i närheten av denna!

bilden nedan är tagen ifrån min soffa, inzoomad max på sakerna som står ca 3 meter bort på golvet. blev ändå rätt nöjd med resultatet!

FRÄKNAR!!


2009-07-14 @ 15:12:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



petra .

bästfisen har skaffat sig en rese-blogg ! petra är nog den i världen som är minst intresserad av allt vad datorer heter så detta ska bli minst sagt intressant :) hihi meeeen dock väldigt glad och få följa hennes resa ! här hittar ni hennes blogg!


petra, josse, jag och elli
- gamla tjejgänget under galna gymnasietiden
petra o josse träffar jag fortfarande !


2009-07-14 @ 11:48:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



att man aldrig e nöjd med sitt egna .


borde jag inte gilla det?
inte ens kammat håret efter duschen (tips från mia!)
lite balsam spray är använt !
varför är man aldrig nöjd med det man har ?

kl är 3.58 och jag är jäääätte trött så god natt !


2009-07-14 @ 03:58:33 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



bagaren o björnen .

ikväll har varit en super-mysig kväll med barndomskompisarna- bagaren och björn ! vi har snackat, sett prison break, ätit bagarens goda kladdkaka och snackat ännu mera . avslutade kvällen med en liten promenix med ellan och bagarens två töse-misar =) tack killar för en såååå trevlig kväll och vi ses nästa måndag ;-)
vilka kompisar man har alltså- så bäst allihopa !!!!!

det blev en sen kväll . inte alls läskigt att att gå igenom malmös gator- de var helt tysta ikväll :) bara min kamera som blixtrade !


2009-07-14 @ 03:19:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



glimminge DAG 1, 2 och 3 .

Glimminge-vistelsen DAG 1


Glimminge-vistelsen DAG 2


Glimminge-vistelsen DAG 3


2009-07-13 @ 14:21:16 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



glimmande kul .

hej alla mina läsare
nu får ni titta tillbaka hit för nu är jag hemma från en toppenhelg med underbara vänner .

åhhhh vi har haft det så kul och jag har drabbats av en lindrig depression här hemma eftersom det är så TYST och TOMT . att bo i kollektivt med de bästa var verkligen kul och nu är även A hemma hos sig och jag sitter här ensam :-( buhhhhuuuu !

det har funkat så himla bra oss emellan och dagarna har givetvis gått alldeles för fort. jag sitter nu och går igenom mer än 500 bilder (5 bloggare var med varav 3 kameror användes flitigt)- sedan kommer ni få en ordentlig ranson om vad som egentligen försigått denna helgen :) roligare helg får man leta efter !

tack alla ni som förgyllt denna helgen mer era underbara personligheter ! jag saknar FAKTISKT (haha) er redan =)

bilder kommer alltså ...


3 videos medan ni väntar ...






2009-07-12 @ 23:05:31 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



bye bye miss american pie .



nu åker jag .
lisa ska vara själv hemma men tack vare denna fantastiska maskin ovan går det galant .
en automatisk matlåda som öppnas efter inställda tider =)
där finns till och med 2 st kylklampar man lägger under !

vi hörs på söndag :)


2009-07-10 @ 16:31:15 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



sören :-/

fick precis ett samtal från en i "familjen" . ett samtal som fick mig att bli väldigt ledsen men samtidigt lättad att allting gått bra trots omständigheterna . jag varken orkar eller vill ta upp det här för de drabbades skull men jag kan undra ifall vissa läkare verkligen är förtjänta av sin megalön?

nåväl, jag vill säga att jag är djupt imponerad av ert mod och vill att ni ska veta att vi tänker på er alla och önskar er all lycka i världen
... och givetvis, välkommen till världen underbara T <3

ingen lust med att blogga nu plötsligt...
sticker ifall till glimminge nu och ska umgås med de bästa!
de kan alltid muntra upp en =)

var rädda om varandra .

(ingen bild i världen kan passa detta inlägg)


2009-07-10 @ 13:37:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



baka är roligare än att packa .


2009-07-09 @ 22:20:09 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



from 3 to 207 .

wiiiii jag har köttfärssåsrester kvar sedan igår- så gissa vad det blir nu ? mums mums mums !

håller för övrigt på att packa
vilket är det värsta jag vet
tycker det är så fruktansvärt tråkigt att planera vad man ska ha på sig i förväg
men men mys på landet kräver väl ingen aftonklänning så det ska väl inte behöva vara så svårt !

tvätten är för övrigt vikt och inlagd i garderoben = frid i sinnet!

på måndag kommer de som satt in min avfuktare hit och ska förhoppningsvis ta bort den då- om taket är torrt dvs men det hoppas jag på :)

jag längtar fruktansvärt mycket till min nya lägenhet ibland :-/  :



den nya lägenhetens planlösning .


2009-07-09 @ 19:11:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



hej hopp !

nu har jag varit o handlat lite diverse till stug-vistelsen i glimminge- bl a frukost . de andra måltiderna fixar malin,sandra,jeppe o danneboy för en billig slant :-)
så jag handlade bröd, ost, skinka, yoghurt, proviva o en laktosfri mjölk till mig och A .
A ska ta med sig sina egna kalaspuffar- jag vägrar handla dem =)
dessutom har han en hel del hemma så !

ikväll ska jag förbereda en paj som jag ska ha med mig, packa ner kläder, tanka bilen etc .

imorgon kl 13.00 ska jag luncha med sötnosen malin i mitt lag.
ska bli super kul o umgås med henne även privat :)



2009-07-09 @ 16:29:49 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



igår .


2009-07-09 @ 10:45:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



coolt .


2009-07-09 @ 10:42:32 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



laundryday .

hej hopp
vilken underbar morgon att vakna till- solen skiner för fullt och det är så där lagom varmt =) ... och jag har tvätt-dag ! ställt in det så mycket pga kompisar som jag vill träffa eller att vädret är alldeles för varmt så idag blir det väl ca 7 maskiner tvätt *suck* . har ju knappt inget att ha på mig längre !

undra om man kan hinna få lite sol i ansiktet idag?
imorgon åker jag och A till glimminge ju och en del skall fixas idag så vi får se vad som hinns med =)


2009-07-09 @ 10:15:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



unikt tips till er shoppaz .

ni likasinnade shoppingmänniskor där ute, ni bara måste checka in asos samt nellys rea (!!!) . de säljer te x klänningar för endast 79kr !


detta är galet !
jag ska inte shoppa egentligen men detta kan man bara INTE ha råd med *skratt*
de praktiskt taget skänker bort vissa saker !!!!!
saker jag ska klicka hem (för en vääldigt billig peng kan jag säga) :

detta är såååå lina-grejer ! ps bikin-trosorna kostade 1 pund (!!!!!hade kostat 8 pund) billet billet de ni !

ps klockan är 1.23 nattatid och jag shoppar !
fan jag är sjuk !



2009-07-09 @ 01:23:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



marinblått ska de vara .


2009-07-08 @ 20:29:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



en dag med mamma, elva & shopping .


för den uppmärksamme ser man att elva bytat kläder vilket beror på att mamma köpte nya till henne =)
jag handlade jeansleggings (!!!) och 2 tishor till henne :) älska barnkläder !

idag har vi haft en superduper mysig dag, jag, mamma o lilla elva .
vi började dagen kl 11 med att leka i folkets park,
lekplatsen o dammen där elva + massa andra barn badade i bara underkläderna . jag blev super blöt pga allt bus men torkade snabbt i solen.
sedan åkte elva 2 karuseller i parken och därefter var det glasstajm.

sedan slocknade en utmattad elva och mamma och jag gick i affärer i stan=)

därefter blev det en lunch ute i solen på vårt favvo ställe mrs saigon (vid gustav).
därefter mer shopping och en fika till vid lilla torg !

förresten köttfärssåsen blev ovanligt god

jag har
köttfärs
gul lök
krossade tomater
ketschup
sweet and sour sås
soja
pepparmix
i min köttfärssås.

vad brukar ni ha i er ? (tips, tack)

ps i löve mitt nya datorfodral =)


2009-07-08 @ 20:10:15 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



to be continued .

nu ska jag laga spaghetti med köttfärssås- mumsens- sedan skall jag förtsätta skriva här vad jag gjort idag + vad jag shoppedoppat today:-D

denna veckan är sjukt underbar . . .

måndag, umgicks med tjejerna
tisdag, fikade hemma hos petra
onsdag, varit med mamma o elvan
torsdag, tvätta (underbart?)
fredag-söndag, GLIMMINGE!!!! med vänner

det kan fasen inte bli bättre !


2009-07-08 @ 19:01:51 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



touching .

vilken rörande kväll det blev igår . här brast tårarna :


2009-07-08 @ 09:19:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



damen lisa .

så här såg lisa ut under och efter michael jacksons minnestund ! hon vägrade att flytta huvudet från fjärrisen under showen. då den var slut hoppade hon över till sin pläd . jag fick inte byta kanal- ngt jag dock inte ville ändå så. damen fick som hon ville =)



2009-07-07 @ 21:56:02 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



michael jackson minnesstund .

ser ni oxå michael jackson minnestund live på TV? gud vad den dröjer ut på tiden..tycker det är konstigt att tv4 bara räknade att den skulle sändas 30min . den har hållt på över 1 timme nu men ack så bra den är! alla dessa artister och högt uppsatta människor som hyllar honom. jag säger som de svenska kommentatorerna "han skulle hört allt detta då han levde, kanske hade han mått bättre" !

jag passade på o cykla iväg och handla lite frukt och naturell yoghurt som jag avnjuter nu tillsammans med ett glas proviva skogsbär . mumsens ! det är fantastiskt att ha semester !

nu sjunger usher....och gråter ! sååå fint !



idag har jag myst hemma hos petras familjehem.
min bästaste bästa vän sedan barndomen ska till sydafrika och plugga i 6 månader. även om vi inte brukar ses mer ofta kommer jag sakna henne så otroligt mycket. det kommer alltid vara hon och jag, hur sällan vi än pratar eller ses . vi har gått igenom så mycket tillsammans och hon är den enda som känner till ALLT i mitt liv. när vi väl ses känns det precis som vi aldrig varit ifrån varandra! hon är den enda i min umgängeskrets jag jag har telepati (tankeläsning) med !


petra och hennes vovve Loyd som hon och hennes sambo tagit hand om. han var en gatuhund i spanien men de räddade gullet =)


2009-07-07 @ 21:24:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



don t like . like .

gillade ni inte denna?

=)


2009-07-07 @ 20:10:25 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



say no more .


hon är mitt allt    <3


2009-07-07 @ 01:35:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



11 .

den rubriken är alltid lika kul :)
pratat med min brorsdottern, elva ikväll .
titta INTE på videon, haha utan bara lyssna på hennes gullegullliga bebbe-röst !
elva är på sleepover hos min pappa (hennes farfar) & elisabeth .
imorgon ska de till djurparken .
gah vad jag saknar henne :(
tur jag ska träffa henne på onsdag !

alltså inte alls meningen att filma just där :)


2009-07-06 @ 22:40:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



brittiskt korthår .

jag har länge velat skaffa en alldeles egen katt, en raskatt och nu sedan fia (1 år sedan nu ..) försvann, skaffa en kattkompis till lisa . i hela mitt liv har vi haft bondkatter, hittekatter som 5-kronors katter o alla har varit hela underbara små varelser- tillgivna och vänliga .

för ngn månad sedan kände jag allergi av lisa- blev givetvis väldigt ledsen eftersom katter är för mig ett naturligt inslag i mitt liv- vill alltid ha katt omkring mig . allergin har lagt sig igen och jag har ingen aning om den fortfarande finns inom mig eller om det beror på min "mögel-lägenhet" som jag nyser och får kli i hals och ögon ibland . jag ska iaf ta ett pricktest så jag får svar på detta . jag kommer vara otroligt nervös då jag får svaret . att få det svaret kan jämföras med att få höra att man är gravid eller inte kan få barn . jo det är faktiskt sant ! :) iaf är jag till 70% säker på att jag helt plötsligt blivit allergisk mot lilla lisa men men får ta ett test !

iaf så har jag i ca 3 års tid då jag funderade på att skaffa egen mise kollat extra mycket på rasen brittiskt korthår . jag är helt säker på att lisa har det i sig- med hennes korta ben, kropp och trubbiga ansikte och jag är djupt förälskad i rasen . jag har hittat en uppfödare och varit i kontakt med henne några gånger men alltid dragit mig ur och tur var nog det eftersom jag inte kände av allergin då . nu ska jag ta tjuren vid hornen och testa mig- är jag INTE allergisk kommer det bli en sådan här, de har nämligen en liten hona till salu .


bilder lånade från magics.se .


2009-07-06 @ 22:01:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



joy is da shiet .

gaaaaah jag har gjort det omöjliga- jag har handlat på JOY . fasen märks man börjar bli oldie =) *hihi* no offense old poeple out there =) men jag kunde inte motstå tröjan nedan:

reapris 199:- på..eh....ja....JOY =)

rea 2 för 200:- på vero moda .
obs ingen tröja jag ska ha på sig de dagarna magen lever sitt eget liv =)
beach 10 here we comes or what !

vilken tjej-dag vi haft .
då jag stängde ytterdörren när jag kom hem från nova tänkte jag hur otroligt glad jag är för alla mina tjejkompisar .
de är helt enkelt bäst !
tack tjejer för idag :)

sandrixen testar morgontofflor :)

ca 30% av min paj var stenhård så frida fixade ny till mig för jag ansåg inte det lönt själv .
tack gumman, jag blev så glad. hihi =)


2009-07-06 @ 20:49:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



nattligt pyssel .

enjoy people !



2009-07-06 @ 20:26:25 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



watch out .

nu ska tjajjorna göra nova ! wiihooo ! jag kunde mått bättre (ont då jag sväljer) men känner mig pigg så varför stanna hemma :O)


2009-07-06 @ 12:45:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



ed hardy .

bilder lovades- bilder kommer NU. tröjan rockar visst? =0) tog bilderna med min web kamera så inte världens bästa kvalité mem tröjan är svart med guld text och guldskimrande foder som syns i luvan :)


2009-07-06 @ 00:31:13 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



videos .

patrik var sjukt rolig igår kväll då han gjorde dessa 2 videofilmer nedan . det blev värsta festen för de vann båda gångerna då vi spelade kubb- mitt lag som inte innehöll patrik förlorade tack vare att vi missade kungen båda matcherna .



2009-07-05 @ 23:41:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



släkten is da shit .

hej hopp
släktmiddagar är verkligen mysiga- idag var det hos andrés söta farmor o farfar. vi åt gott (gör man inte alltid det?), spelade spel (jag vann 1 gång, yeah) på gräsmattan och storm-myste ! en perfekt söndag ! efter det åkte vi hem här och såg slutet på en film . nu åkte precis a hem som skall jobba imorgon och jag ska snart se "så minns vi michael jacksson" a mamma såg den igår och sa att den var SKIIITBRA ! 23.15 börjar den på svt 2 .

imorgon väntar nova med the ladies :-D

ska snart visa er bilder på min nya ed hardy tröja som rockar såååååå mkt !
så titta in om ngn timme igen =)


lisa har fått en ny kattpläd idag då jag och A var på ikea .


2009-07-05 @ 23:10:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



vääääännnner är så kuuul !

gårkvällen var perfekt- chill och med trevigt folk .
här kommer kvällen i bilder =)

(mina kompisar är sååå roliga- de "tänker blogg" hela tiden, hahahaha)
jag minns "meeeennn ööööh ska du ta bilder IGEEEEN?"


nu är A o köper frallor sedan blir det en tur med bilen en kortis innan vi ska till andrés farfar kl 16.00.
ikväll blir det förmodligen en glass i hamnen!
så ja, vi ses där helt enkelt =)


2009-07-05 @ 12:13:21 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



ribban .

hej hopp !

nu är jag precis hemkommen från da playa, ska duscha snabbt sedan bege mig hem till A. vi ska laga mat där hemma ikväll och äta jordgubbar med vaniljglass till efterätt. muuuuuuums!!! vi handlade dem precis i västra hamnen på ica maxi där. 1l för 25:-. DET ÄR MINSANN BILLIGT :)


egentligen skulle vi hem till martins pool idag men eftersom jag inte kan bada (tjejgrejer ni vet) bestämde vi oss för att ta ribban- bara vi 2- där det fläktade lite iaf . det var sååå mysigt och A klagade nästan knappt på att han ville göra saker/åka hem/bränt sig etc. han brukar nämligen bli räääätt rastlös! vi låg i mina nyköpta brassestolar och hade myyys! min andré är bäääääst :)

ikväll ska jag träffa fridan och en massa goa människor i johans föräldrars hus- spela boll, grilla marchmallows and so on ...
man får ju passa på- regnet väntar på oss i nästa vecka :-S
trevlig kväll hörru ni =)




2009-07-04 @ 17:38:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



flying .

dömysig kväll hos ola o johanna med härligt folk. tack snälla för supergod maud o trevligt sällskap! :)

ska nu göra, nästan det mysigaste som finns, inviga min nya kalender med massa kladd :) gillar verkligen att skriva in mitt namn, adress, födelsedagar etc =) haha

fredagskvällen:

emelie var sjukt duktig på att grilla
mitt kött blev perfekt !
fortfarande imponerad !



2009-07-04 @ 01:21:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



shappa is kul :)

idag har jag handlat en almencka till hösten 2009- ett måste då man går i skolan- annars klarar jag mig med kalendern i mobilen. hittade även en klänning som jag redan har fast i beige/svart. denna var grå/svart !

hämtade ut paketet som kom från en affär här i malmö där jag köpt en äkta ed hardy hoodie. har såååå länge (okej, sedan våren 2007) velat ha en äkta men varit för snål. nu var jag inte det så nu är den min!


2009-07-03 @ 17:28:10 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



motion for life .

hej hopp!

började min dag med en powerwalk på 40 min . puh det var svett kan jag säga men skönt nu efter en kall dusch! nu ska jag laga lite lunch för jag och A ska luncha ihop hemma hos mig på hans lunchrast. jag ska gå och hämta mina 2 brasse-stolar i bilen först bara.

idag väntar entré (shoppesugen....hm), hämta min telefon (c905) som varit på lagning efter att ha ägt den i ca 4 mån och så ska jag hämta paket på posten för lina har mätshoppat =) ni har förresten inte missat victoria´s secret rean? jag har hittat såååå mkt fint..men beställde aldrig inatt emn funderar på det =) jag beställer nämligen hem det till värdfamiljen i new york som jag bodde hos i 1 år och sedan tar de med det till sverige i juli då de kommer för att träffa MIIIIG =) så slipper jag dyr frakt och tullavgift!

ikväll blir det grillning o kubb ute i flyinge hos ola & johanna ! niiiice !


2009-07-03 @ 11:14:48 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



blekinge videos .

alla är inte klara och uppladdade på internet men här har ni någon ...

bonnie efter hon badat .

music-quiz i onsdags .

väntar på båten som skall ta oss till Karön

försök 1- bonnie vs pinnen :)




försök 2- bonnie vs pinnen :)




2009-07-02 @ 23:12:58 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



lisa jagar fiskmås-bebis .



HAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHHAAAA!!!



2009-07-02 @ 22:25:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



ronneby got it all .

LIIIIINA B, JAG VILL TILLBAKA TILL ER !!!!
:-)


jahapp då var man hemma i mögellägenheten igen :)
borta bra men hemma bäst stämmer inte i dagsläget ! hehe .

ronneby är mysigt !

har iaf varit hos lina (b) i min klass, hennes sambo, jonas och deras dotter, alma.
jag åkte dit idag och sov över tills idag.

vi har haft det så avkopplande och mysigt . det har verkligen kännts som semester och lina b är nog den bästa på att få en att känna sig som hemma. det har varit toppen de här dagarna. här kommer bilder och text vad vi pysslat med ...i korthet

onsdag 1/7
när jag kom dit började vi med en lunch tillsammans med alma
därefter åkte vi hem till familjen och hälsade på jonas och söta bonnie (vovvsi), lämnade min väska och cyklade in mot centrum för att sätta oss på en pub. puben hade en speciell musicquiz-kväll som var jätte rolig med frågor som "när splittrades ebba grön?". tyävrr gick det inte ngt vidare för vårt lag med namnet "linor". några av linas bekanta anslöt senare och det blev en riktig helkväll .

kvällen slutade efter x antal öl, cider och en sommardrink + en tacotallrik med en cykeltur genom mysiga brunnsparken där vi skymtade digiloo-uppsättningen. genrepet är imorgon tydligen vilket jag gärna gått på men vi hade ingen aning om att det var nu .

väl hemma hos lina bjöds det på nattamat- mackor och hallonte och fotoalbum. det var såååå mysigt att kunna sitte ute mitt i natta =)



torsdag 2/7

alma väckte mig ca 8.40 och det var alldeles för länge att sova när tiden är knapp så upp och hoppa. snälla jonas hade gjort en underbar frukost med frallor och gott pålägg medan jag o lina sov :)

därefter gick vi 4 tjejer en lång promenad i hettan tillsammans med bonnie och alma som fick badat och busat i vattnet !

när vi kom tillbaka hem duschade vi av oss svetten för att sedan ta cyklarna till hamnen för att åka med en supersöt liten båt ut till ett café. där följde även malin från klassen med. WWWWWOOOOW! det var döhärligt där ute. skärgådsmiljön är helt sjuuuk. jag är uppvuxen vid havet och nästan aldrig sett en skärgård. där vill jag leva, där vill jag dö. typ.
vi åt lunch där ute och vi hittade även lite blåbär tack vare växt-experten malin.
malin insisterade på att första gången jag plockar blåbär, då ska korts tas =)

efter detta var det dags för mig att dra mig mot malmö då jag fick vattenmelon , en kram och en puss (av almis, hehe) innan jag for hemåt.

tågresan var lång men gick smidigt tack vare min dator och filmen transformers
medresenärerna bredvid mig var oxå inne i filmen ;)

nu var det tänkt att jag skulle grilla men de andra är redan igång och jag har precis kommit hem..nästan så får se vart kvällen blir av...inne ska jag inte stanna iaf ! åska koooom dååå!

tack jonas, lina och alma för ett toppen dygn !
jag har haft så kul :)
 
 

videos kommer senare ikväll .....


2009-07-02 @ 19:36:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



hos lina b & co .

nu ska familjen bölja + lina p sova . har haft en helt fantastisk dag här i ronneby (blekinge) . solen har stekt, vi har lunchat, varit på en lokal pub o gjort musikkrysset (vi var inte så duktiga som jag trodde...), cyklat genom brunnsparken, letat nattamat i hela byn, ätit smårgåsar o druckit hallonte på deras veranda . lina b är fantastisk! hon tar så otroligt väl hand om mig over here . nu ska jag sova efter en gudomlig dag ! god natt!


2009-07-02 @ 01:01:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



mot storstan .

så ja då var man vaken :) idag är det dags för en efterblängtad utflykt till ronneby i blekinge för att träffa lina (och kanske malin?) i min klass ! som jag har längtat och nu är dagen här. givetvis har jag inte packat eller förberett en tågresa på 2,5h så ska kila iväg och fixa lite nu :-)

kommer hem imorgon, torsdag- då hör ni mer från mig- tills dess; ha det jätte bra :)


malin, vinet o lina :)


2009-07-01 @ 07:43:34 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen