derby!




sjuuuukt mkt poliser vid centralen idag..ca 15min tog det sen SEEEEN kom jag på att det är derby ikväll. mff - helsingborg. hoppas hoppas malmö tar de med stoooorm!

idag har varit en seeeg dag i skolan.höll faktiskt på att somna o göra det i en klass med 22 personer och ca 30 stolar är inte särskilt klokt...en kopp kaffe räddade mig...o min sömnkamrat lina för den delen!

imorgon går jag bara i skolan från 9-12 sen ska jag fika med mammsen i lund! mys mys mys! och ikväll är det ännu mera mys för det är IDOL..favvo programmet nr 1 men först, laga mat med snuffs! fläskfilé i uncle ben´s sås och ris.

på tåget hem idag hade jag o min kära vän linda en givande diskussion om favvo godis ! våra resenärer var inte lika roade men sjukt att av alla godissorter som finns så kan man ha en diskussion egentligen och veta hur den andres favvo sorter ser ut . linda o jag har dock inte alls samma smak men vem har jag samma smak som ? :-) vilka är era favoo godissar ?



jätte mycket folk på tåget både igår och idag . suck på er SJ .

linda är en väldigt rar människa . hon har många ggr berömt klänningen jag hade på bröllopet och idag utbrast hon -" du passade ju mkt bättre i klänningen än modellen på bilden!!" hahaha även om jag inte håller med så var det så himla fint sagt och värmde i självförtroendet...precis som när ola sa jag var lik hayden i heroes (yeah right liksom) !


jag i min klänning


supersnygg modell som ser mkt bättre ut än jag i klänningen!!!


nu säger vi hejdå och trevlig kväll!


2008-09-30 @ 18:43:41 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



boatcruise

örk vad irriterad jag var när jag kom hem idag...ingen mat hemme o en vrålhungrig mise så det var bara att fara iväg o handla och hur kul är det när man varit uppe så tidigt o kommit hem 19.00 ....nja lagom men men och imorgon går vi till 16 vilket innebär medhavd lunch så får ställa mig o laga ngt innan sängen-trist men gott imorgon jämfört med köpemat!

precis sett färjan- det  har tagit outsiders tid och även mitt och linas nr 1 samtalsämne i skolan så jag o lina planerade in att se detta ist och sen diskutera det- dagens avsnitt var dock inte så roligt men verkar bättre nästa gång! en rolig blottare var med iaf, sån knas!

nu ska jag se inspelat idol! sen laga mat o mysa med pojken min!


2008-09-29 @ 21:03:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



söndagsångest +bilder


nytt fint lakan o finare nisse

varje söndag har jag en viss ångest då det är skola dagen efter . har diskuterat det med några i klassen och de känner samma så lär väl inte bero på att man inte trivs men så är det väl- man ska upp tidigt , packa mat o dona !

men inte det jag skulle säga- utan att denna söndag är annorlunda- jag har ingen ångest :-) halleluja! kan bero på att vi har haft en fantastisk helg så jag är nöjd elleeeeer beror det på att jag vet att jag har en sååån slapp dag imorgon . går visserligen i skolan från 8-17 men ska bara vara i sterilen vilket betyder att jag inte har några patienter (=vilket betyder ångest , nervösitet o svett) utan bara att jag ska tvätta instrument o sånt ! ska bli otroligt skönt faktiskt =0)

nåja helgen har varit toppen ! snabb genomgång vad vi gjort för er som är nyfikna kommer nedan (bilder finns längst ned i inlägget)- ni andra kan säga hejdå nu! hejdå ni! =0)

* 14.00 avfärd mot kbh
* incheck på hotell 27
* lämnade väskor o betalade tv:n (så man kan se obegränsat ed film hel dygnet)
* gick ut på stan och tittade i butiker samt fikade i SOOOOLEN- romantikfaktor deluxe!
* gick hem och duschade + gjorde oss fina
* restaurangbesök jensens böfhus (mitt första besök där- jag vill dit NU igen!)
* gick till 7 eleven- köpte godis , cider samt läsk
* lade oss i sängen o såg ca 3 nya filmer
* hade gärna varit uppe längre men jag orkade inte så slocknade vid 2

* soooooooov

* vaknade vid 10.00
* åt frukost . muuuums.
* duschade och checkade ut (lämande väskor i ett rum)
* gick sedan ca 1 mil . min kära andré är väldigt kunnig när det gäller kbh så han visade mig en massa sevärdgheter (bla resans höjdpunkt- havsfrun...wihoooo) vilket innebar att gå en hel del- vi var helt slut emellan åt men det blev måga pauser . jag hade med mig färdkost (godis!) så vi hade ju anledning till att stanna....mjukglass i nyhavn blev det oxå!

* gick lite på ströget sen åkte vi hem- myste med nisse sen for vi på middag hos Andrés föräldrar och här är vi nu . ska se en film sen ska jag hem till nisse och sova!

hörs imorgon...kanske kanske =0)
blir så otroligt glad då mina läsare skriver till mig på msn och påminner mig att blogga- alltid sköjsi ju!













 
 
 


2008-09-28 @ 20:09:01 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



1 år med pojken

japp imorgon firar vi 1 år och jag har precis avslöjat min surprise för honom! :-D
 ett dygn i köpenhamn med övernattning på vårt favvo-hotell som heter 27 . blir shopping idag , middag ikväll och sen godis o läsk i hotellsängen framför en bra film ! imorgon avnjuter vi en hääärlig frukost innan vi far hemåt igen! mys mys mys!

han blev jätte glad o överraskad . wiiihoo sånt här är så kul ! andré är som mig o älskar att resa även om det bara är till köpenhamn !

nisse blir tilltittad av mamma ikväll så han inte är ensam , lilla gubben! vi har precis varit på promenad- nisse var livrädd för stooora malmö ! så gick lite i trädgården istället !

hörs imorgon!





2008-09-27 @ 13:41:21 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



städning nattetid är great!

precis hemkommen från bagarn o ellan . varför är det alltid så mysigt där ? de är så underbara o så äkta vilket är så skönt att vara nära ! helmysig kväll iaf . sebbe valde film och det visade sig bli en andré tvingade se mig häromkvällen, the punisher ! den e sådär asså men vad gör det när sällskapet är så trajvligt?

jahapp  så nu är jag hemkommen o har kastat in 2 maskiner tvätt . olagligt ! man får ej tvätta efter 22 men de hörs ingenting så jag brukar göra det ! sen har jag diskat o ska snart dammsuga (hahaha undra hur det går men 36 kvadrat går på 2 min så de får fasiken stå ut) . nisse leker som bara den med allting, ja allting i hela lägenheten ! när jag går fram åt till baka här i lägenheten så hoppar han efter mina pyjamassnören . hahahaha undra om han ska sova snart?

A är på fest och jag fick ett sms att han snart kommer hem vilket ska bli sååå kul med lite sällskap i natten ! tusan jag börjar bli hungrig...har ätit ellans kladdkaka hela kvällen så trodde jag skulle stå mig på den men icke..har man stor magsäck så har man! kanske blir grillen på hörnet men det är nicht gut alltså...

sov gott alla ni bloggers!















2008-09-27 @ 02:49:35 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



2 lediga dagar innebär utgifter

alltid då jag är ledig känner jag ett begär . ett begär som inte ger sig förrän det är helt helt tillfredställt . ett begär som innebär allt annat än nytta . ett begär som innebär tomhet . en stooooor tomhet i plånboken . ja alltid när jag är ledig drar jag mig ner till kära malmö city och går i affärer och den som kan gå i affärer utan att shoppa får gärna höra av sig till mig för jag tycker det är omöjligt !

iaf igår blev det en del , träffade mia på nova . wihoo! bild på vår shopping finns här! hahahahaha...hade inte en aning att jag prövade kläder så vilt förrän hon kommenterade det ! för övrigt så var det på topshop . hittade en helt gudomlig fransklänning (svart) som jag letat efter lääänge där. den var dock alldeles för kort för en med så stor bakdel som jag ! handlade iaf lite:

* brunblommiga påslakan (hemtex)
* 2 par gråa strumpbyxor (hm)
* underkläder (hm)
* blå tunn baströja (divided, hm)
* jenas (gina tricot)

sen hämtade jag den här killen hos min bror:


sen for det iväg till invigningen av mediamarkt här i malmö med andré..åt gratis korv och trängdes med typ 600 andra människor. riktigt bra priser hade de iaf så blev en dvd spelare (Lg 333:-) en febertermometer (49:-) och en notis-hållare med pingu inuti flytandes i vatten ! goll kommer bli galen av den då pingu är hennes idol!

efter det blev det mackor o mys hemms hos andrés föräldrar vid 20.00 tiden . såg filmen felen, riktigt bra fängelsefilm A hittade på nätet! sen blev det repris på idol och sen buuums i säng!

ikväll blir det hem till bagaren  o hans fruga ellan och deras barn (läs katt) dillen! massa mys ! innan dess middag hos A.
nu ska vi sova en stund för vi har inte fått sova många blundar inatt . nisse ville ligga PÅ oss hela natten och busa lite ibland och man kan ju inte säga åt en kattunge? han är ju sååå söt!

förresten blev lite shopping idag med . sandra har tipsat om ett bra torr shampoo från toni&guy och de hade rea på dem på åhlen´s så köpte 2 sen blev det hudvårdsprodukter från sensa och då fick man även en necessär PROPPFULL med produkter :-) :)- :-) köpte även ett skärp och undisar (gina tricot) och en hoodie från hm! di var di hele så nu är halva studiebidraget avverkat!


Köpte 3 produkter och så fick man necessären + allt det inuti! wihoo!





fina pojkar !


















2008-09-26 @ 17:13:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



ren som en lax

joooobbig patient-dag i skolan och med jobbig menar jag att jag går upp kl. 05.30 och kommer hem 19.00! :-( suck..jag o linda ska fira vår sista dag i skolan, vet ni hur? äta på en restaurang som ligger precis intill tågstationen i k-stad..jag lääängtar så hahahahaha!

precis duschat- det var sååå behövligt, tro mig ni vill inte veta hur behövligt! ansiktsmask o hårinpackning gottade jag mig med samtidigt som jag såg underbara idol...fast tycker det händer för lite i programmen eller 1h går så fort..än så länge har jag ingen favorit eller håller mig neutral för att inte bli sårad då de åker ut.de jag brukar hejja på har en tendens att åka ut...

imorgon är det dags för min brossa samt familj o åka till kreta- då ska jag passa deras kattunge i 1 vecka så hämtar honom imorgon innan jag ska till optikern och skaffa nya linser! japp ni läste rätt- JAG ÄR LEDIG o jag ska fasen njuta av det!!

jahapp vad annars då...jag ska snart äta fruktsallad. ska bara masa mig ut i köket o skära upp allt gottit...äpple, pära, vindruvor, bananer o vindruvor! muuuums!

nu ska jag fortsätta se fredrik och filip



2008-09-24 @ 21:29:36 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



naturist el. shoppingfreak?

en frisör utanför mig- läs båda hans skyltar ovanför dörren- att ett sånt ställe kan gå runt är ju toppen, haha

nä jag hade inte kunnat vara naturist. vilja gå omkring naken alltid. sitter o ser favvo showen outsiders på 5an nu och det handlar om folk som vill gå nakna alltid. det hade jag inte klarat- kläder är ju nästan det bästa som finns- ny kläder o få klä sig i olika outfits! + kul o se sin partner naken alltid- vilken spänning liksom...nja!

idag har varit en låång dag i skolan men helt ok trots jag varit väldigt trött...blir tidig sängdags ikväll! denna kuliga typ stod o väntade på tåget med mig i k-stad..hoppas han inte stämmer mig :-)

igår var jag o A hos pappa o lämnade lisa, så otroligt ledsamt varje gång- man blir så ensam här hemma men på torsdag kommer nisse katt hit! det kanske man ska leva på- att vara kattvakt :-) nja på den med!

fick sluta 30min tidigare så jag gick till tåget i k-stad sen gick jag hem från centralen till min lgh ist för att cykla-kändes nyttigt! gick inom hansa med för att låna toan men blev visst en jeanskjol o kofta från esprit och en tvålpump på hansa bädd o bad! har redan en cool röd men den e liksom lite sleten i bottnen så många ggr jag tappat den i vasken - så nu blev det en i rött plast! 210:- tyckte jag var dyrt men har kikat in den länge så kändes bättre då på ngt sätt...

sallad blev det ikväll- får nog ta en frukt nu för ngt socker (fruktsocker) måste jag ha varke kväll :-) sen kommer A och värmer mig i den kalla natten!

sov gott kära ni!

ps jag har beställt kläder från asos.com (klänningar, linne, tröjor o en pyjamas) och hm (bara en kjol) ikväll! ni får se bilder när allt kommer! asos har otroligt snugga kläder o bra priser!


hjärtat vägrar vara med på kort igår (för han kände sig sliten) när vi var på audi o drömde oss bort så fick bli en bild från den bättre sidan!


2008-09-22 @ 21:12:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



killi killi kiiiiillll...kittlas det?

igår jobbade jag från 8-14..bakade massa kakor o bullar ! det brukar vara kul o det var det även igår! efter det körde jag direkt till golli o hennes ola ute på lannet (flyinge!)..stannade där tills klockan slog 01.00 på natten! vi fikade, var i malmö på ärenden o på kvällen kom massa folk o vi såg en irene huss film! sååå mysig dag o det var behövligt att få umgås med vännerna en heldag! de är så enkla att vara med precis som några andra av mina kompisar, man säger man ses på dagen sen blir det ofta en massa utflykter under dagen man hänger med på och sen slutar det med att man äter kvällsmat där, inget planerande utan det bara blir så! så blev det alltid när de bodde i malmö- sånna männiksor gillar jag! jag har några kompisar då man måste bestämma varenda detalj innan man väl kan ses- visst så är det ibland- men visst är det lite tråkigt? men vad gör man?

idag väntas mobilia med gollan- titta på folk o dricka kaffe! vår gamla syssla när hon bodde i malmö, ska bli trevligt! sen ska jag och andré hem till pappa i svarte o lämna tillbaka lilla lisa, hjälpa han med sin dator samt äta maaaaat!

imorgon är det skola 9-16...måste  laga mat nu ju kom jag på...hm, får bli spaghetti med köttefärs som vanliggt..pallar inte lägga ner någon tid på det!

adiöööööö med i, kära läsare!

inga bilder alls från igår...får bli lite gammalt från bröllopet i augusti.....


andré o jag på bröllopet i augusi (klänningen kommer från underbara asos.com)


andrés syster , andrés mamma och jag


andrés systers pojkvän daniel, andré och andrés pappa


2008-09-21 @ 10:21:48 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



miljöaktivister med feber

så idag var det dags för alla som är rädda om miljön att strejka! heeela nobelvägen åt ena hållet pryddes av dessa männiksor..är det strejk-dagar i malmö denna veckan eller ngt? dock kastade de ballonger hej vilt så vet inte riktigt om det var miljövänliga ballonger annars var det kanske lite dubbelmoral! hahahahahaha nej fy fasiken orka bry sig om dessa strejer! men kanske bra ngn gör det? jag vet inte...


   







ligger med feber här i min soffa just nu...IGEN...varför blir jag aldrig frisk? var nere i stan o lämande några trasiga byxor till sömmerskan, tog en lunch o sen PANG så mådde jag jätte dåligt...kan i för sig bero på att jag tränade stenhårt igår trots förkylning...ska iaf bara stanna hemma idag o vila upp mig till jubb imorgon! har laddat hem en film som heter my mom´s new boyfriend så ska se den! andré är på sittning på skolan!

när jag var hos sömmerskan stod jag bakom denna figur! är det något som jag inte klarar av så är det när killar har så pass mkt häng att deras ben ser ut som plutt-ben! hahhahahahaha asså det är det värsta jag vet i klädväg..det ser liksom inte propporionellt (stavning?) ut! hihi en bild på det får ni här:





vi hann med lite golf i veckan oxå..här världens finaste pa driving rangen .


2008-09-19 @ 18:13:15 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



ingen människa är illegal

ingen människa är illegal

öppna gränserna

riv papperna

ja lite av varje skriks det utanför på nobelvägen för tillfället!

ca 200 människor går med plakat o rastaflätor (hihihihi) med poliser runt sig! ingen bil kan köra förbi dem för de går PÅ vägen! idioter! ursäkta mig men vi kan väl inte öppna gränserna för alla! hur skulle det se ut? får man inte vara lite ego och tänka på sig själv och sin chans till att få ett jobb...herregud, vi kan inte ens fixa jobb till vårt folk idag, hur ska det bli om alla sökte jobb här?? vi är inte ett dugg hårda i sverige..kolla usa tex...visum o allt måste man ha!

blev bara så irriterad på dem..folket i bilarna, stackarna blev lidande...de får sitta lääänge i köer kan jag säga...för det gick inte fort. jag hade varit ursinnig iaf...jag tror jag tar cykeln till stan senare hehehe!

bra låt spelade de iaf...ngt med att vi måste hjälpa alla människor! det var ju fint! men man får ändå ha en gräns...alla behöver inte komma till sverige utan kan ha det bättre i sitt hemland! men många behöver ju vår hjälp och det är de som inte borde vara illegala!

kram o hej!

ps..vet ni vad som låg i min brevlåda? 3månaders gratis premunation på GLAMOUR! wiiihooo =)


2008-09-18 @ 13:42:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



tick ticki tick ticki

...säger timern ute i köket..när den ringer är de första maskinerna klara! att tvätta är kul när man väl satt igång! kläderna blir så härligt rena o det luktar så gott i hela lägenheten. dessutom är de 2 tvättmaskinerna i vår bostad jäääätte stora och rymmer massor med kläder, då går det snabbt och smidigt! särskilt om man bara tvättar sina egna kläder :-) att vika tvätt, det är dock skittråkigt!

iaf, blir ingen elvan i veckan, jag har en envis förkylning som vägrar ge sig..inne på 2a veckan nu..varför är dagens förkylningsvirus så himla envisa? "förr" var man aldrig förkyld så här länge...eller så har jag bara förträngt det! iaf, så svider det att jag inte får träffa brorsdottern. i och med att jag är så mkt ledig denna veckan o alltid när man är med henne så är det så himla mysigt! men men jag måste bli helt frisk, jobb på lördag o fullspäckad schema nästa vecka!

har bott hos snuffs o hans mamma i 2 dagar nu! såå underbart mysigt, var trist att åka hem idag..vädret är mulet, man är lite halvsjuk och sovit alldeles för länge, ja man är lite så sunken och så ska man ut och köra o lämna en nyvaken varm mysig andré i sängen för att tvätta...mitt humör ändrades dock direkt då jag såg liza kattis hemma =) hon var helt yrvaken o när hon skulle säga hej (mjau-hej...) så lät det helt hest! hahahahahahha, det var så roligt!

har laddat hem sex and the city filmen nu. jag är överlycklig! ska bränna ut den i några kopior...jag vill nämligen ge den till några som jag vet skulle uppskatta det!

snart helg igen...galet vad tiden går!
/tant-lina


2008-09-18 @ 11:27:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



TePe ger goodiebags!

åååå ja vad givande studiebesöket var , man fick se fabriken där alla maskiner byggde och hade sig . tandborstar , mellanrumsborstar o tandtråd ! var bara några få riktiga människor som hjälpte till där maskinerna ännu inte klurat ut hur de ska klara just den uppgiften :-)

fick fika och en föreläsning i alla dentala hjälpmedel TePe erbjuder samt en goodie-bag :-) och det var väl ändå det bästa? eller nja, efter allt är slut säger föreläsaren " och nu blir det shooooopping!!" wiii! och så öppnade hon upp massa skåp o vips förändrades allting till en shop hahahaha och ja, jag shoppade! allting var jätte billigt o fanns i massa fina färger! jag är ju en eltandborste fan men min kära pojk behöver nya tandborstar!

annars var jag varit med mitt gull , på hans skola , lagade mat med honom till oss 2 o hans mamma som har bortrest man några dagar o behövde pysslas om! såg idol med henne samt massa annat skit ! vi såg the love guru inatt vid 02.00 för vi hade vår uppesittarkväll eftersom båda är lediga idag! den var helt ok faktiskt, bara man är beredd på att den är helknäpp!

lite bilder från gårdagen:





produkterna vi fick


produkterna jag köpte för en billig peng


2008-09-17 @ 11:46:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Berest tumme

Det finns nog ingen så liten som tummen som är så berest som han är! här kommer några exempel!


tummen på cypern



tummen i new york

nytt inlägg nedanför detta. glöm ej o läs det :-)


2008-09-15 @ 21:44:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



lisa är en blöt katt

idag skulle jag gått i skolan 9-16 JU men så blev det inte . imorse droppade smsen in efter en av alla som inte kom idag men jag var tapper o drog mig dit . sååå tråkigt utan min linda på tåg o i skolan o sen ingen lina eller malin att stoja med heller så jag stod ut till 12 sen åkte jag hem igen! var en bra lektion och ville stanna men ansåg mig kunna det han skulle prata om på eftermiddagen vilket jag givetvis inte kunde!

kom iaf hem och slocknade direkt . vaknade av en genomtäppt näsa . näsdroppar löste det o iväg det for mot CITYGROSS! köpte massa grönsaker o min älskade salladskyckling ! väl hemma packade jag upp, tvättade liza katt från allt mjäll hon odlar och sen invigde jag mina nya löparskor ni minns? sprang i pildammsparken här i malmö som är min favoritpark tillsammans med prospect park i broooklyn. de är nästan identiska, så som jag vill en park ska se ut!

imorgon väntar studiebesök på TePe o det ska bli väldans skoj! vi ska fika o få grejer! =)

trevlig kväll!


Jag o Butch i Prospect park


Prospect park, Brooklyn, NY



Underbara pildammsparken, Malmö


2008-09-15 @ 21:33:42 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



das helg som varit

oj vad helgen går fort när man jobbar . då kan jag dra tankarna mot; är det egentligen värt det , alltså att jobba när helgen går så fort? kom fram till att ja , det är det Lina, du slipper låna pengar från tant Csn !


jobbade i lördags sen direkt efter jubb for jag, sandrix o daniel till hbg o mötte upp sebban o hans emelie, spurtan o robin o så emelies friend märta ! god mat, trevligt sällskap o en titt i sebs o ems lägenghet gjorde kvällen till myyyys ! kom hem till min liza vid 12..somnade och soooov till 9! urtrött idag men men ska jag somna inatt så kan man icke ligga o dra sig hela söndagen! mötte underbara gamla barndomsvännen anni på lilla torg för en fika! tiden bara sprang iväg o vips var hon tvungen att åka mot sitt, dvs GBG! sen mötte jag upp andré i stan , vi fixade diverse ärenden åt HONOM (jag var strängt förbjuden sedan innan att ICKE kolla på ngt som föll i min smak) så snabbt gick det sen var vi hos mig igen!

kvällen har tillbringats hos de kära andréföräldrarna med goooooood mat o filmen Wall-E! Underbar film! 

imorgon är det skola från 9-16 (läs: 7-18 då man pendlar..suck..) sen på tisdag ska vi på studiebesök hos TePe (de som gör tandborstar, tandtråd etc..). Jag hoppas på mkt gratisprover :) Annars är vi helt lediga i veckan! Ska passa på att träffa den bästa flickan i världen i veckan tror jag!

God kväll!


den bästa flickan i världen!



2008-09-14 @ 22:43:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



idol var toppen ikväll!


naaaaaaaaah ni har hört orginalet va?!

varför var jag inte så här tuff när jag var 12? :)


2008-09-11 @ 21:22:20 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



my love Liza

hemma från skolan efter en lååång dag fast hade bara 2 patienter idag...rätt så lagom så där! linda var snäll o körde dit o hem så vi slapp tåg-kaoset som råder just nu!

väl hemma möts jag min mise LIZA som kommer springandes mot mig. pappa har lämnat henne nu när de ska bort! man blir så lycklig av en liten mise hemma som välkomnar en..visserligen ville hon nog ha mat men jag inbillar mig att hon blev glad att se mig :-)

idol och massa mys ikväll! ledig imorgon!

trevlig kväll
!


2008-09-11 @ 18:36:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



foot feet

Precis haft fotvård . Har nämligen hittat en spricka in min häl i en förhårdnad och det, det är INTE ok så igår efter skolan var jag i varenda butik (kändes det som) för att leta efter ett sånt skaft med ett rakblad som skär bort förhårdnader! Givetvis var det slut överallt . Det är alltid så när man letar efter ngt visst?

Idag for jag till jägerso och gick där lite. Hittade då den på KICKS + extra rakblad! Så har suttit 1 timme med det nu, även polerat mina nagar med ngt skit jag köpte på JULA. Funkar till viss del men blir inte lika fint som när man gör det på salong- denna apparaten är liksom lite slö men men 89kr var den värd! Fotsaltet jag hade i hinken kom från IKEA- det rekommenderar jag starkt!

Iaf så är mina fötter bebis-lena nu och jag lyckades få bort hela sprickan! Underbart!

Sen har jag varit på peugeot verkstad och äntligen fixat mina 2 lampor som var trasiga så nu kan jag köra med dimljus igen :-)

Snart är det fotbollsträning- då ska jag pröva mina nya fötter!

Nu mot tåget*




på apoteket har de alltid sålt superbra öronproppar men för ngn månad sen bestämde de sig att sluta sälja dem så igår kväll letade jag som tusan för att hitta dem ngnannanstans och på JULA de fanns i BIG PACK :-) Gissa om jag blev glad? Nu kan jag sova gott igen!


2008-09-09 @ 16:05:21 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



my sminkbord , always a mess

jag tittade igenom lite bilder , hade inte blogg.se varit knas ikväll hade det kommit in fler bilder på exakt samma sak! ett stökigt "sminkbord" utomlands! varför ska jag alltid ta med varenda flaska i mitt badrumsskåp och sen ta hela bordet trots att jag alltid har medresenärer som (kanske?) vill ha plats?



turkiet 07 med mia- var hade du dina grejer? :-)







2008-09-08 @ 21:30:54 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



wraphouse sucks

Heeeeeeeeeeeej :-)
underbara regninga söndag!

filmen igår var bra , det är det alltid när vin diesel är med . han är en kändis jag imponeras över . okej mkt beror på hans karaktärer han får men han syns aldrig på röda mattan eller stupfull hånglandes med massa småtjejer . han är liksom ingen wannabe utan äkta . hur lyckas han hålla sig undan alla paparazzifotografer eller är han en nörd och bara sitter hemma?

nåja , filmen var bra , en aning klurig och konstig ibland men jag gillar filmer där man får tänka till! så himla klockrent var det även att EMD (utan danny) spelade på mårtenstorget ! jag och goll blev tokiga ! vi åt alla på olika ställen för wraphouse där vi satt i 20 min (!!) utan att få en meny visade sig vara rätt så knas . efter 20 min ber vi om menyn . då får vi till svar att kocken har fastat hela dagen så han måste äta nu . okej tänkte jag , synd om honom att haft en stressig dag utan att ha hunnit äta- vi går till en annan restaurang! meeeen när vi kommit ut därifrån upplyser de andra mig om att kocken har ramada (stavning?) och får inte äta innan solen gått ner! HALLÅ? vafan , det är sverige! så kan man väl inte hålla på på ett sånt arbete ? servitören sa att vi skulle vänta i 30min sen skulle kocken börja på vår mat ! då får man väl ha en extra kock! något ursinniga blev vi alla..jag tycker inte det borde gå till så? och varför sa de inte det direkt då vi kom????? suck..

idag blir det att titta på vårt a lag som ska spela i husie . jag ska hämta upp jessika som även var sugen på att heja!

andré är på nollningsfest så blir mys kväll för mig själv ikväll, det var lääängesen!

ciao!




2008-09-07 @ 12:56:31 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



Rubrik

bio ikväll med gollen, ola och min käraste andré!

babylon AD med vin diesel *mums* . jag ska försöka hitta ngn restaurang nu på internet som vi kan gå till innan.
det är ju lundakalaset också ,så det får man checka in med.

skrev ett tok-långt meddelande här innan men det försvann , typiskt !

släktträffen igår var underbart mysig . spenderade största delen med min favvo - elvan! det går liksom inte att undvika att hon är höjdpunkten. efter hon somnat spelades det lite biljard mot A , minglade runt bland de äldre och åt massor av god mat! förresten så ska jag passa elvas (!) katt i en vecka snart , de ska till kreta! jag lääängtar så! han är världens gulli. hämtar bollar och är helt avslappnad i alla kroppens ben då man lyfter honom och så är han bara liten mise-bebis! bara ngn månad gammal! man kan bli helt galen så söt han är! ska även passa lisa katt nästa helg- ska även bli mysigt att få spendera lite tid med in favvo tjej! hon vet då hur man njuter av livet bäst!

skriver mer imorgon...



2008-09-06 @ 17:33:52 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



alperna , here we come!


jag är så äckligt sprudlande glad
för vad jag gillar mest med livet är pojkvännen , resa samt mina vänner !
och nu ska vi slå ihop allt och vad får vi då ? jo , skidresa till alperna . närmare bestämt bad gastein som ligger i österrike ! där är det massor av backar (sverige , släng dig i väggen!) o hög partypuls!

andré
sandra & daniel
martin & linda
frida & johan
denise
fredde
anden
patrik
joel

vi är ett bra gäng kan jag lova !


bokade resan i morse efter linda ringt o väckt en yrvaken lina (sen somnade jag om till 12.46 . . .) , avfärd den 27/12 , kommer hem 4/1 så det blir att fira nyår där nere i kylan ! myyyyys! det är många som åker bort över nyår till varmare breddgrader eller kallare och jag kan varmt rekommendera att spendera nyår i kallare miljöer...lite snö unden klackskon som knarrar och en kall stjärnklar himmel att smälla raketer på.

2005 firades i åre , jag hoppas detta blir minst lika bra!


2008-09-05 @ 13:15:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



THE perfect night

ooooooooooooooooooooh jag ääääär sååå lycklig!!!
jag har haft en sååå mysig kväll med de bästa vännerna man kan ha! sandra, golli och ola var här o min snutti såklart :) vi såg idol, pratade o åt massa onyttigt gott skit! jag hade bakat äpplepaj, gjort kaffe, blandat saft och poppat popcorn på spisen! allt är mina favoriter :) muuums!

jag märker att jag uppskattar mina vänner mer när jag inte träffar dem så ofta, liksom det blir extra kul när man väl ses...givetvis vill jag träffa dem typ mer ofta men vi bor ändå lund-malmö...drygt o köra varje dag o dyrt med denna jävle bensin skatt :)

gollan kom med en present när hon kom, inget märkvärdigt men som betydde så otroligt mkt för den var liksom så äkta, inget pråligt skit som kostat skjortan. nej det är de små tingen i vardagen som gör det lilla extra. sandra berömde min lägenhet o ola var på sitt bästa pratglada humör! i love them! kvällen gjorde mig så glad!

jag vet vilka mina riktiga vänner är och jag ska banne mig behålla dem!

förresten alla ni som läser min blogg, sugna på att fira nyår i bad gastein i österrike? vi bokar imorg eller på fredag! vi är redan ett stort gäng och alla känner inte varann så det kan bli reeedet nice! jag har skickat ut sms till så många men ni som läser min blogg, det kan ju vara spännande och se om ni nappar....vilka ni nu är? sara, tex du...ditt mob nr har jag inte kvar* !

nu ska jag mysa med min andré..han ska plocka bort stygnen i huvudet imorg o jag ska fika med josse. sen ska jag leta skidkläder =)

god natt o tack vänner för ni finns*





2008-09-03 @ 22:44:12 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



skolan igång igen


lina b sköter sig ypperligt

känns inte som jag haft sommarlov..
allt bara satte igång sådär direkt..

vad hände med, vad har ni gjort i sommar? och att man sitter i ring och så berättar alla i klassen vad de gjort..

haha nåja..alla var dönervösa att börja jobba med patienter igen och visst gick det inte som vanligt men jag hade en patient som jag känner mig så mig själv med vilket var tur- det hjälpte då jag totalmisslyckades med 2 (!!) mandibularinjektioner!

idag och imorgon går jag bara till kl 12. 1 lektion bara i parodontit- tandlossning! sååå nice sen är jag ledig torsdag och fredag. ska fika med josse på torsdag, år och dar sedan man träffade henne! på onsdag börjar idol, då kommer sandra, golli o hennes ola hit o inviger det! det är det bästa program jag vet, typ...eller nja kanske inte! :-) outsiders igår kväll sög af..*besviken*

idag råka jag träffa min andré i stan, det var rätt skoj. jag bara cykla på honom. sen gick vi och shoppade...åt honom. jag köpte ingenting, det kan man inte tro men det är sant! gull köpte en skitsnygg jacka på peak som var för halva priset! sen gick vi hem till mig o lagade hamburgare o såg tv..nu är han och tränar och jag väntar på att min träning ska börja..jessika hämtar idag, skönt att slippa köra!

trevlig kvääälll!






tror ni mina patienter gillar mig nuuuuu?


2008-09-02 @ 17:01:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen