regn i håret

Anni Bil: Du är så söt. Tack det värmde och ja, du har sagt det innan men upprepning är alltid uppskattat! Det låter trevligt med grannarna! Hoppas ni får det skoj! Jag ska se IDOL o mysa inomhus lyssnandes på regnet *brrr*. Kram

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


gaaah han gör mig galen av "sötness"

heeeej i bus-vädret ! regn o blåst ! i think they call it HÖST! varit i skolan idag . lärt mig om proteser eller iaf gått igenom det . implantat o skruvar hit o dit . är helt yr o får nog sätta mig ner ordentligt för jag hängde inte med mkt idag . linda o jag tar studiedag imorgon så trötta vi är . pendlandet tar knäcken på en .

varit med mamma o hennes katt på djursjukhuset idag . katten maja hade urinvägsinfektion (eller stress som veterinären även misstänkte . hm . hahahaha) så blev apoteket ! cykla hem i regn o rusk så nu är jag inte särskilt vacker må jag säga med rufsigt hår och smink rinnandes nedför kinden men vad gör det =0) bara mys o favvo idol ikväll . o jaaaa äntligen en dokumentär (jag älskar dem!) . denna handlar om en tjock man (600kg) som ska gå ner i vikt tills hans bröllop- det kan bli spännande .

jag har turen att få besök av favvo pojken andré ikväll meeeed ! wiiiii så mysigt särskilt nu i detta rusk ! i helgen blir det förhoppningsvis mys med vänner fre eller lör eller båda kvällar . vi får se lite om det blir dans med sandrix eller icke!

ciao!




2008-10-01 @ 19:33:08 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen