maud är gott

elva- det bästa jag vet!
- när era syskon får barn kommer ni förstå hur man känner.

bild jag hittade på anna-majs (elvas mamma, min brors sambo) facebook . som en docka- lovely!


fina? jag älskar dem! (från plantagen)

torsdag idag och dagen har sprungit iväg trots bara 1 patient i skolan av 4 lediga pass. gamla inga var sjuk och henne skulle jag ha 2 pass idag så vi skulle bli klara men gud så mkt jag hunnit med- när man jobbar som tandhygienist är det inte bara praktiska saker som ska ordnas. en heeeeel del pappersarbete kan jag säga och det fick jag undan idag *skönt*!

nu är det bara 2 dagar kvar till ullared- jag längtar så. vi brukar alltid ha så mys där och det bästa är när vi äter lunch ihopa. hahahaah maud är gott =0) jag brukar äta korvstroganoff.

idag kom jag på att jag inte träffat min käraste sedan i söndags- det börjar göra mycket ont i hjärtat nu :-/ andré har varit riktigt dålig och behövt vila för han ska bli frisk så jag hoppas han mår bättre imorgon så jag kan pussssa på honom. på lördag har jag inte tid för på kvällen efter ullared ska spurtan firas. så på lördag blir det mkt go! annars får vi ses på söndag , stackarn har massor i skolan med :-( *suuuck säger lina* hans program han går är inte att leka med ! han kan få fram ett tal av 24 bokstäver- kallas det matte?

nu ska jag se klart sjukhuset, sen du är vad du äder! i pauserna läser jag det nya nummert av vecko revyn som jag sagt ja till ; en 4 nummers-premunation :-)

trevlig kväll!


spurtis är liten o fyller bara 22 år ;-)


2008-11-27 @ 19:53:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



Kommentarer

Postat av: Malin

Ullared, vad jag är avundsjuk, älskar Ullared!!!=) Jag brukar åka dit ialla fall en gång om året, och man hittar alltid något fint och billigt såklart!!=)

pussss


2008-11-27 @ 20:00:26
URL: http://witte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen