såg ni parlamentet?


andré pluggar o jag leker m kameran .
parlamentet var så bra ikväll .
båda mina favoriter var med
björn och johan =)
nu är snutt klar så nu blir det film
- pineapple express 
sett den?





2008-11-30 @ 22:05:58 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



Ullared är en fin håla .

skulle jag flytta ifrån malmö skulle det nog bli ullared- jag skulle alltid handla allt på Gekås- goll säger att man nog skulle tröttna men jag undrar? det är ju så perfekt. visst min klädstil hade kanske inte varit up to date men jag hade alltid haft alla mina älskade krämer, snygga handväskor o plånböcker och bäst av allt- den finaste heminredningen i min lägenhet!

fast ja det är ju rätt kul att ha ullared som utflykt 2ggr/året med.
igår var dock den värsta trippen dit om man ser till det folkmässiga. det stog stil i gångarna ibland!!! vi började vår shopping kl 8.00 och den avslutades kring 15.00 snåret (puh..) men sååå kul var det. vi ställde våra vagna (som för övrigt fler borde göra...hm) och gick tillsammans och plockade det intressantaste sen gick vi tillbaka till våra vagnar och babblade lite och sen iväg igen- sen när vi var klara på den ena avdelningen for det iväg till nästa- bra teknik för er rookies som läser! :-)

kl 18.17 var vi i borgeby igen där arne (bilen) snällt stog
och vänta tillsammans med babbsan (gollans bil) . sandra o jag körde hem till henne och gjorde vid oss (att göra vid sig 2 stycken tjejer samtidigt är väldigt mysigt o kul..det gjorde mer förr kan jag tycka). det bästa utav allt var att där fanns godde kvar sedan sandras 20 års kalas *wiiii* jag fick låna allt av sandra eftersom det inte var planerat att jag skulle stanna i lund men kändes inte lönt att köra till malmö-sen tilbaka igen. sedan fortsatte kvällen (gäsp?) på paradiset i lund där spurtan skulle firas och jag vet inte hur det gick till men både jag o sandra som var SPIKNYKTRA fick varsin "fylla" som bestod av övertrött så vi hade jätte roligt. gollan tog 2 cider och spelade bättre biljard än ngnsin :-) vid 23.00 tiden tog vi våra bilar och for hemåt- jag till malmö och hämtade min studerande pojkvän. det bestämdes att vi skulle se arn 2 men jag somnade som väntat efter 15 min- vaknade då och då av andrés inlevelse i filmen. kl 4.00 var filmen slut och jag begav mig in i sängen och somnade bums- en mysig kväll.

nu sover A och jag försöker få ihop gänget att samlas i lund idag för att gå på julskyltning- vi får väl se hur det går!

ha en bra dag!

jag nu:


denna hårfrissan ligger där mycket tid bakom- 8timmars sömn!

                                              

pigga och glada- tummen är såklart med .

mörkt när vi kom fram .

     
vi gick i caravan in- vid 12.00 blev det lunch- tacotallrik .
     
det tog rätt lång tid och betala allt
fyndade en snygg resväska för 599:- den är i ljus orange .

   
och mörkt när vi kom ut igen- glada och nöjda var alla .


ellan fick först inte upp bagegeluckan men efter ett tag gick det äntligen
så här glada blev tjejerna då .


ellan bjöd på fika i bilen på vägen hem .
cupcakes a la amerikanskt vis



uppackat ! =)

 


2008-11-30 @ 12:38:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



the ullared

nu ska jag snart åka o hämta lilla sandrix på gunnesbo för att sedan möta d andra i borgeby kl 6.00- sen drar vi mot GEKÅS i Ullared! sovit helt dåligt inatt för att jag längtat så mkt- stört va? haha!

så härligt det är att höra folk utanför fönstert- även om de är onyktra o påväg mot sängen *skratt* de skrattar iaf!

nåja tänkte ta en före smink och en efter smink bild men blev inte så- kanske tur för er skull =)


sjuuukt laddad


2008-11-29 @ 05:19:27 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



"love shine a light in evrye corner of my heart"

jaaaaaaa jag ska träffa min andré en stund ikväll ! underbart efter 5 dagar ifrån varandra !



2008-11-28 @ 14:24:25 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



gick upp ...


gick upp klockan 8 bara för att kunna somna tidigt ikväll .
jag är sååå trött nu :-(
jag hade verkligen behövt sova ut MEN detta kommer vara värt det ikväll.
undra om jag är knäpp?
Jag är t.o.m beredd att offra IDOL för sömnen
... fast det är ju inte så konstigt. hur bra var IDOL förra gången?
hörs seeeeen!


kvällens tema: gospel
i like *


2008-11-28 @ 08:28:05 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



maud är gott

elva- det bästa jag vet!
- när era syskon får barn kommer ni förstå hur man känner.

bild jag hittade på anna-majs (elvas mamma, min brors sambo) facebook . som en docka- lovely!


fina? jag älskar dem! (från plantagen)

torsdag idag och dagen har sprungit iväg trots bara 1 patient i skolan av 4 lediga pass. gamla inga var sjuk och henne skulle jag ha 2 pass idag så vi skulle bli klara men gud så mkt jag hunnit med- när man jobbar som tandhygienist är det inte bara praktiska saker som ska ordnas. en heeeeel del pappersarbete kan jag säga och det fick jag undan idag *skönt*!

nu är det bara 2 dagar kvar till ullared- jag längtar så. vi brukar alltid ha så mys där och det bästa är när vi äter lunch ihopa. hahahaah maud är gott =0) jag brukar äta korvstroganoff.

idag kom jag på att jag inte träffat min käraste sedan i söndags- det börjar göra mycket ont i hjärtat nu :-/ andré har varit riktigt dålig och behövt vila för han ska bli frisk så jag hoppas han mår bättre imorgon så jag kan pussssa på honom. på lördag har jag inte tid för på kvällen efter ullared ska spurtan firas. så på lördag blir det mkt go! annars får vi ses på söndag , stackarn har massor i skolan med :-( *suuuck säger lina* hans program han går är inte att leka med ! han kan få fram ett tal av 24 bokstäver- kallas det matte?

nu ska jag se klart sjukhuset, sen du är vad du äder! i pauserna läser jag det nya nummert av vecko revyn som jag sagt ja till ; en 4 nummers-premunation :-)

trevlig kväll!


spurtis är liten o fyller bara 22 år ;-)


2008-11-27 @ 19:53:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



tisdag


naaaaah varit med mammsen o elvan idag . det var mysigt . vi har ätit, gått på stan , lekt i stadspakern, varit hemma hos mamma och vart inne på jättekul i 1timme (!) underbar dag ! det kanske inte låter så men när man är faster till en sådan underbar unge kan man inte annat än och ha kul!

jag vaknade upp i morse och mådde toppen . härligt efter gårdagen , så jag tog bilen (så typiskt mig att direkt när jag känner mig lite bättre stressa iväg) till toftänäs och handlade , sen till ilva på svågertorp och lämnade tillbaka ett överkast jag köpte i söndags som jag inte var nöjd med .

nu har jag tagit en lång varm dusch o sitter o väntar på att bonde ska börja ! hoppas ni har en lika mysig kväll!
imorgon väntar heldag med patienter o tandhyg-ettor som ska gå bredvid :-) hahahahaha!


in the middle of the night
- förra året när vi var påväg till ullared



2008-11-26 @ 20:01:15 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



asos.com

ni kommer ihåg att jag fick dubbelt paket från asos.com va? nu ska jag iaf skicka tillbaka det ena och få returpengar. känns lite fel att ha de kvar så kommer de på mig att jag fått dubbelt så förväntar jag mig inga pengar tillbaka såklart, förutom vad det kostar att frakturera paketet dit . den blåa klänningen var för stor så ska beställa en stl 36 istället- annars var den så fin! blir nog en nyårsblåsa! *wiii*

jag har massa mys här hemma. tända ljus och en helt ok tjej-film på 3an med flygvärdinnor! precis som det ska vara när man inte känner sig hundra!

sov gott sen!


snygg retur inpackning va?



2008-11-25 @ 22:01:39 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



sickness

bläää mår skit . sov i 3 h men känner mig mer krasslig. vill inte vill inte :-(

så här snygg är jag när jag har feber: *hihi*




trevlig kväll sötnosar!


2008-11-25 @ 20:04:02 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



nu så nu

nu är lottningen gjord efter lite bråk o smådiskussioner *suck* . jag o linda hamnade tyvärr inte i malmö ngn av oss utan i k-stad meeeeeen vi är nöjda ändå för att från början var det meningen att de 2 som inte hamnade i malmö skulle ta sig till Åhus eller Simrishamn men så blev det som tur inte =)

nu är min praktikplats bestämd- jag längtar jätte mycket. hoppas det blir kul också och allra främst; att man lär sig något ! :-)

nu ska jag sussa en stund- mår inget vidare, bara en förkylning men känns som huvudet väger 50kg. imorgon är jag ledig- ska förhoppningsvis träffa mammsen o lilla elvan (om jag mår bättre- vill ej smitta den lilla gumman).


det är så härligt friskt ute idag - denna bilden är old dock!


2008-11-25 @ 14:51:49 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



färjan 20.00

så roligt citat från färjan

3 tjejer sitter o förfestar i hytten
kameramannen o en tjej pratar om hennes drömman och att han inte finns!
så säger hennes lillasyrra som har pojkvän med lite ynklig röst:
- Jo det finns han visst..

Så svarar syrran helt hårt:
- Äh syrran nu är du full ju.

Sen går de ut från hytten =0)

Det var så klockrent just när man såg det =)

Färjan är såååå kul!
Missa inte det :)
Massa hääärliga människor som är med *skratt*






2008-11-24 @ 20:40:27 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



rök=örk

bläää mina fönster håller verkligen inte tätt . massa tjejer står utanför mitt fönster o röker o skrattar åt en killes tråkiga skämt o all rök bara åker in till mig och det luktar apa- typ inte vanlig örk-rök utan mer äckel-rök. hm en himla skillnad är det iaf!

idag bestämdes ullared resan- tid o var vi ska ses och så . min köpe-lista börjar bli låååång men det är så det ska vara!


ullared is greeeeat

imorgon bestäms vart vi ska ha praktik i vår- jag är så nervös :-S hoppas få i malmö eller iaf k-stad. INTE simrishamn eller åhus *usch* det blir liksom lite väl långt...men ja vi får se- svaret kommer här imorgon!

idag har vi bara haft grupparbete i skolan- vår presentation kommer nog bli riktigt bra till slut- den handlar om parodontit (tandlossning) hos en rökare. haha fallet är lite orealistiskt. hon är 23 år och alla hennes tänder sitter typ "löst" som hos en 50 årig storökare men det är vår lärare som gett oss ett exempel- detta är bara en övning till vår examinationsuppgift nästa jul! han har tagit ett fall med ett annat faktablad (om hur hennes tandstatus ser ut). det kan lika gärna vara en äldre gubbes tandstatus men som sagt detta är bara för att vi ska öva hur man hittar vetenskapliga belägg till vårt arbete vi utför.

nu är det mys-kväll, jag & min förkylning! förresten är det andrés vecka att må dåligt nu. man blir så sur- kan man vaccinera sig mot förkylning? =)


jag nu redo att byta om till
dam da dam
FLANELLPYJAMAS!
=)


2008-11-24 @ 18:07:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



sirius light balls

julshoppat o pyntat hemma . vad tycks om denna ? dock inte min, men jag köpte ngt liknande idag på Ilva ! hängt dem i fönstert precis- blev riiiiktigt bra!

hittat skidutrustning nu med, skidbyxor, glasögon, vantar o en mössa .

dags att åka till a .


2008-11-23 @ 17:05:00 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



misstakes are not coming again .

liten o dum? kan man skylla på det fortfarande ? :-) materialen jag la upp från high school musical igår (som vissa av er aldrig får se...) är såklart upphovsskyddade så att eliminera risken att bli stämd så tar jag bort det :-) detta hade jag inte en aning om (eller tänkte iaf inte på det...) men som tur var så var en läsare uppmärksam och upplyste mig om detta . man skäms ju lite nu i efterhand men tur så är ingen skada skedd . man lär så länge man dör .



har precis varit ute i det kalla vädret . jag kan inte hjälpa att tycka att det är MYSIGT! andré sover ännu- skönt men jag kan bara inte- inte nä det är måndag imorgon o man ska upp tidigt . för hur lätt är det att somna ikväll om man sover till 13.00?

ikväll ska jag hem till A för middag o mys . älskar att vara där särskilt på söndagar då mysfaktorn ska vara som högst på hela veckan .

ha en underbar dag !

ciao!


kärlek?


2008-11-23 @ 11:57:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



roooolet , inte roulette

nu har sandrix åkt- hon tog tåget 00.53 så blev en riktig helkväll. även om jag älskar andré mest i hela världen så är det så underbart med bara en tjejkväll :-)

high school musical var mysig- riktigt amerikansk tonårs genre! vi fick gås-hud några gånger o den var kul med ! det bästa var ju att den var gratis =)

sen har vi oxå varit på mobilia, lagat o ätit tacos, sett wall-e o snackat massa gojja! helt perfekt kväll! sen nu körde jag o hämtade a som gjort 3 tal på en hel dag . det säger lite vilken matte nivå han pluggar :-/ han är iaf på toppen humör nu när han får socialisera sig, tyvärr är jag helt slut så blr bingen vilken sekund som helst.

imorgon tänkte jag dra mig mot stadium för jag fick en lapp i brevlådan att jag har 20% rabatt där o sista dagen detta gäller är imorgon- eftersom jag behöver en hel del skidkläder gäller det att passa po =) (=på *LOL*)

kul ni gillade klänningarna- ni, stammisar är för söta ! jag ska pröva dem snart men borde lägga in en ny "visste du" rubrik nämligen: VISSTE DU ATT JAG HATAR ATT PRÖVA KLÄDER? mmm det är faktiskt sant- det kan verkligen gollan intyga =) är min mamma upp i dagen. därför vi har så mkt kläder- för vi orkar aldrig lämna tillbaka det som inte passar *bad habit* :-(

nej nu säger jag god natt o tackar sandrix för en trevlig kväll! :-)












sandrix leker daggmask efter inspiration från musikalen - se nedan! :-)


2008-11-23 @ 02:12:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



"sommar & sol å vi har korta kjol..."

nja inte riktigt överens med rubriken men vad underbart kallt friskt väder vi har . i love it...än så länge :) sen i januari är man trött på det igen o vill bära sommarkläder . 


igår var jag som sagt o hämtade 2 paket . fattade inte varför jag fått 2st avi:er men det visade sig vara 2 exakt likadana paket från asos.com . bara fått betala för ett :) men de lär komma på det snart kan man tycka så jag har väntat med att packa upp det- får jag behålla det så hamnar det på blocket . så nu har jag 4 klänningar , 2 pyjmaser och 2 armband =) titt på klänningarna får ni nedan- de är inte provade ännu o 1 av dem ska nog bli nyårsklänning . jag hoppas båda passar så jag får behålla dem =)

jag tvättar o städar här idag och andré o jag var precis o åt nyttigt på mc donalds :-) gottgottttitttgooott! vid 16 kommer sandra, då ska vi nog till mobilia en sväng och sen hem till mig o laga tacos innan high school musical kl 19.00 . 

en perfekt mysig lördag .


klänning nr 1:




klänning nr 2:






2008-11-22 @ 15:07:35 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



in the middle of the night

uppe mitt i natten e tråkigt när man inte känner för det! snuff o jag lekte 18 åringar o sladdade på en parkering innan vi körde hem till mig ikväll- det var inte lika kul som med grabbarna när vi var 18 och tur var väl det :)

snutt sover så jag säger god natt!


2008-11-22 @ 02:27:53 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



home tonight

tjeeeeena bloggish!
viiiilken mysig fredag med en massa snö o tända ljus. jag hade 2 paket att hämta från asos.com och när jag körde dit höll jag på att köra rakt in i en som tvärbromsade vid ett övergångsställe. jag väjde o gled vid sidan av hans baksida så även om jag inte väjt hade jag inte kört in i honom men där bestämde jag mig- jag stannar hemma ikväll- så inget idol i lund utan middag hos snutt o idol offrar han sig o ser med mig =)

ikväll fick jag 2 fribiljetter till musikalen high school musical så imorgon fick jag äran att ta med en tjejkompis för andré kunde inte. jag hade 2 val; sandra o gollan och gollan ska på fest så lilla sandra fick följa med utan lottning (*skratt*)! jag längtar så! älskar musikaler. det är andrés moster som jobbar på nöjesteatern som bjuder =)

trevlig kväll mina vänner!


2008-11-21 @ 21:01:44 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



en för mycket kanske :-)

Alltid när jag mobilbloggar blir det så många inlägg,haha. Jag får sluta trycka så hysteriskt på skicka knappen :) ett nytt försök gör vi nu... Påväg hem från lund förresten :-) mindre kaos på vägarna nu förresten! Känner mig säker igen :-)


2008-11-21 @ 15:28:22 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



kaos

Jag kan inte fatta det. Kaos på motorvägen påväg till lund. Snökaos. Sitter på bussen för jag glömde mina nycklar i morse så får hämta min kopia som a har och han befinner sig i skolan i lund. Åker buss o känner mig inte säker. Vi sladdar från sida till sida men om alla bilar ska vi ändå :-) tänkte att jag kunde då blogga mitt i all rädsla :-) har haft en väldigt tråkig dag,skulle egentligen varit i skolan till 16 idag men föreläsaren var så dålig,helt otroligt. Vi satt o ritade för det hon sa om barns tänder var en självklarhet. Här trodde vi att vi skulle lära oss något nytt...sen kom vår andra lärare in och berättade att vi är för många i malmö för att få praktik där så 2 av oss får hamna i simrishamn och Åhus. Det är inte så kul. Så ni får hålla tummarna nästa tisdag då vi ska lotta :-) åh vad jag längtar tills ikväll då jag ska ut och sladda m min sommardäck i detta oväder :-) fast såklart kör jag jätte försiktigt :-) hörs när ja är hemma! Ciao!


2008-11-21 @ 14:52:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



designa din blogg .

vill du oxå förändra din blogg lite o vet inte ett fnatt om html koder . en kille har varit smart o lagt all sin tid på att starta en blogg som hjälper en att snygga till sin blogg med jätte enkla knep . här beskriver han tex hur man får en "visste du att..." som ädndras automatiskt varje dag !

www.designadinblogg.se
- om man har för mkt tid över !
som jag har ibland- mellan tentorna *skratt*


jag längtar såå till vi ska åka skidor .
det var 3 år sedan jag gjorde det sist :-(


2008-11-20 @ 21:25:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



friday , i am in love .


jag nu

åååå älskade fredag koooom till lina ! jag längtar som aldrig förr till fredag- detta har varit den jobbigaste veckan på länge men samtidigt så har den varit rolig- har ju hänt mycket men ska bli skönt att bara lata sig hela helgen...o tvätta =)

spelar de inte jill johnsson- jolene lite väl mkt i radion ? *funderar* den covern är inte ny ju- den spelade ola för mig för fera månader sedan (ola är kär i jill)

sitter i min soffa o ska snart se sjukhuset , sen kommer min SNUTT . som jag längtar efter honom!

i helg måste jag träffa FOLK (=mina vänner) . blir galen av att inte se/höra dem utan bara plugga, sova o äta! man behöver folk för att må bra! that s the way it is . . .

hörs imorgon .


vänner


2008-11-20 @ 19:35:19 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



kooooooooooomsan!

ser mitt favvo program; efterlyst! sen är det insider men orkar nog inte hålla ögonen öppna . har fått syndromet som alla har nu; klump när jag sväljer o förkyld så ska sova så jag orkar de 2 sista helvetes dagarna . har bara suttit i soffan hela kvällen sen jag kom hem- så hoppas detta ska ha hjälpt tills imorgon! inte tid o vara hemma ju!

fick hem 2 lappar från posten att jag hade paket att hämta- cyklade dit o så hade de stängt *surt* och jag vet inte vad det kan vara, har en beställning från asos.com men tror inte det är det så jag är nyfiken nu!

ikväll har jag varit med sandra, inte IRL då men vi har typ suttit från 19 tills nu o msn:at tom sett bonde tillsammans :-) kommer de vara så i framtiden? att man inte ses alls! hahaha!

sängen kallar; längtar till helgen; den ska bli lugn! :) hejdå kära bloggers!


välkommen till vårt förhållande :-)

- här i sthlm när vi skulle se idol finalen !




2008-11-19 @ 21:37:07 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



rengör dina sminkborstar!

precis varit duktig o rengjort mina smink borstar- 3 stycken , 2 från i.d och en från face .
det är JÄTTE VIKTIGT särskilt om du använder "fina" borstar med äkta hästhår (eller annat äkta hår) som är svindyrt o du vill den ska hålla länge och så är det ju bra för huden med .

jag vill rekommendera denna:


i.d quick charge

-luktar ljvuligt o borsten blir inte blöt, bara sååå len !

man sprayar några ggr med sprayen på en servett sen drar man sminkborsten mjukt över servetten några gånger .
så håller man på så tills det inte kommer mer färg från borsten eller till man känner att den är uppfräschad !
enkelt ju!

jag gillar när det är fräscht !
*skratt*


2008-11-18 @ 19:37:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



if u touch

JAAAAG ÄR SÅÅÅ TRÖTTTTT. Hör ni det ? *hihi* Riiiktig bra föreläsning idag *kul* men nu ska jag hoppa rakt in i duschen- sen laga lite lunch till imorgon då ännu en jobbig heldag väntar mig *ska inte klaga mer* .

saknar mitt sociala liv . . .


jag har tenta imorgon- känner mig inte förbered o vill ha mys-kväll, blev nog lite sent igår *skratt!*

trevlig kväll o god natt :) !


lyssnar på rix via tv:n just . en linus skriver in till dem o frågar om råd;
hans tjej, sara hade pojkvän, robert när de träffades så sara o linus smög m sin kärlek tills sara gjort slut m robert
och nu är linus rädd att sara ska göra samma sak med honom som hon gjorde med robert

ja som man bäddar får man ligga .

för fan håll er borta från sånt som inte är ert .
tar någon andré blir jag arg *morr* haha !

nu kom jag att tänka på alla som glor på mig om jag äter godis i tågkön igen =)
de vill ta det !
:)


2008-11-18 @ 18:19:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



happy monday



9 har läst min blogg hinintills . sandra har klickat en gång , undra vem de andra är? men det är inte mycket att hänga i granen iaf! inom kort kommer jag installera en besökslogg där jag ser vart ni som läser här bor! alltid kul muhaha! det finns en sån- jag ska bara sätta mig in i hur man lägger in den i html koder.

idag har jag varit i skolan 9-11 . redovisat i komposit (det ämnet man tex fyller ett hål i tanden med- det vita plastet fatta ru? :) ) med min grupp minus linda som var sick. och vet ni vad? vi fick inte en enda kommentar mer än ett " tjejer, jag har inget att tillägga. det var ett myyycket bra arbete" och det bööör tilläggas att ALLA andra fick klagomål (till och med den gruppen som lagt ner mest tid o skrivit mest) o en grupp fick t om komplettera! förra veckan mitt VG och nu detta . i am so happy! tenta på onsdag- där dras nog min lycklighet ner en aning hehe!

nu har jag ätit spaghetti o köttfärssås o försöker knäcka nöten hur man enkelt kan skicka filer från en mac till en pc o vice versa men den e hård att knäcka- blir nog att jag får använda min pc tills andré kan komma hit o hjälpa mich! ska ju utbyta bilder m sandrix o malin från helgen!

wiiii jag har handlat idag- skulle kolla på ett par skor jag hittat men de fanns bara i 38, not 37 *snyft* så ska leta på internet (kl: 21.35 nu är de beställda från frankrike hihihi) o när man är i stan så kan man ju inte bara nöja sig med en affär så jag gick in på hm o hittade en jacka (!!! yeah !!!) i svart ull (obs ej färgen som på bilden). ser ungefär ut som min vår jacka m bälte i midjan! kragen var dock inte så bekväm o den var faktiskt snyggast då den var nere så inte som på bilden =) sen hittade jag en snygg kjol (beige- inte svart) o en svart kofta! jackan sitter klockrent- tajt o följer formerna- kul o känna sig kvinnlig i en vinterjacka =)



ikväll blir det fäärjan o plugg...9-16 (7-18 inklusive pendling) i ortodonti (tandställningar mm) imorgon *gäääsp* ingen träning denna vecka- kommer meer långa dagar !

vet ni vad? jag är världens lyckligaste *haha* störig jag är som skriver så va? :-) bittra människor går bort bort som typ klagar på allt med deras liv och inte gör ngt åt saken ! ännu värre när de är i 20-25 års åldern..*suck* nej ännu värre är när de skriver det i sin blogg . haha så pinsamt! man kan väl skriva om sånt man är lycklig över istället?

på tal om pinsamt- vet ni vad jag kom fram till idag; jag hatar rökare (låter kanske bittert? *skratt*)! de är så himla äckliga o störiga! mögel kroppar har de oxå. urk! det värsta är när man sitter o väntar på tåget så kommer de o tänder en cigg så de börjar STINKA. egoistiskt o väldigt irriterande. jag vill inte dö pga rökning iaf! kommer aldrig ha förståelse för rökning! de ska frysas ut ur samhället. ja de är väl det enda som hjälper? hahaha ngt drastiskt skrivit men jag ogillar rökning väldigt mycket . 2 i min släkt har dött i kol o min mamma o moster röker som skorstenar . man undrar liksom ? men är det som mitt sockersug så förstår jag dem =) fast jag äter inte godis i tågkön...då tittar alla bara med hungriga ögon o jag går i försvarsställning...obehagligt! no one eats lina´s candy!



Uppdatering..
varit hos mamma i lund ikväll o firat min brossa som blir 28. så blev inte så mkt bilder men lite blev det :) sov gott mina vänner! men först; lite mer efterrätt efter kalaset



2008-11-17 @ 15:13:20 Länk ett liv var det ja Kommentarer (8) T ()



helgen i bilder .

OOOOJ vad helgen gått fort . men så säger man väl alltid- sån gammal skröna som ingen egentligen vill höra på men ibland är det bara att konstatera- den går fort och särkskilt om man haft sååå kul som jag har haft!

jag visste det i fredags o det blev verkligen så kul med
. knappt varit hemma . maskeraden i fredags var jääätte roligt trots inga alkoholhaltiga drycker för min del- patrick var också fånge o hade samma fängelsenr på sin tröja som jag så det var kvällens miss =0) sen hade han inte så fina sår som jag utan hade koncentrerat sig på tatueringar- han ville vara som michael i prison break men lyckades INTE . hemma var jag kl 3 utan grabb som skulle fortsätta festa . upp gick jag kl 6 för att åka till jobb 6.30 . jääätte trött var jag men jobb gick smidigt o alert så när jag kom hem hade jag svårt att somna in i min nap men somnade till slut och fick sova ca 1 timme och det var det enda som behövdes för sen var jag fit for fight för kvällen!

sandras 20 års middag/fest ! den var sååå trevlig alltså . det var faktiskt längesen jag hade sååå roligt . kvällen bara försvann också och slagthuset helt glömdes av (!!!) Jag hade kunnat festa ännu längre där hemma men man ska väl sluta när det är som roligast? Alla var på så gott humör , även jag då jag förlorade alla mina gånger jag sjöng i sinstar (förlorade mot JEPPE TILL OOOOOCCCH MEEED , hahaha och det var han ju liiite stolt över) . jag hann aldrig sjunga mot ngn annan kille men det kändes icke bra . jag vill vara bättre än dem :-)

så ja kvällen började ta slut och andré och jag hittade ett lämpligt tåg mot malmö (och maten , jag var svinhungrig!) . andré var lite butter över att det inte blev slagt som han sett framemot så han fick med mig dit- där vi träffade patrick som vunnit på casinot o var överlycklig! andré konstaterade rätt snabbt därefter att det hade varit roligare att vara på slagt med vårt tidigare sällskap (naaaaah!) så vi tog bussen till mc donalds- där åt vi dygnets 1:a BIG MAC *mmmmmmuuums* sen GICK vi hem (nyttigt!!) och somnade bums .

jag ska snart duscha o göra mig fin för andrés farmor ska firas 16.00 .
det ska bli jätte mysigt . de är underbara människor . precis som andré fast gamla =) lika lugna o mysiga ! först ska jag en sväng till stan tror jag- sugen på ngt fiiint.... =)

imorgon har min grupp redovisning o powerpoint presentation i dentala material . hjälp! jag borde öva . . .








snapsvisor är ett måste






daniels hemmagjorda turkisk peppar- snaps






födelsegrisen är nu officiellt 20 år




sötnosar




emma , peter , emelie o jeppe


<3


sebbe pillar in vindruvor i näsan




sebbe o bagaren har kul med en kondom






sötnosar igeeen!

sandrix , tack för allt !



2008-11-16 @ 12:39:22 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



lina <3 andré

nu drar vi på maskerad- fina vi är va??? =)




2008-11-14 @ 21:07:31 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



"BUS"A m mig .

BUUUUUUUUUS =)
- blivit ngn färgfläck på min högra kind
- den ska INTE vara där =)


hihi varning för känsliga läsare !
här kan man tro jag har brun utan sol på ett ben- muhahaha men det är innan o efter epilering =)

heeeeeeeej ! jag är otroligt glad =) 1. det är fredag 2. jag har en amazing helg framför mig 3. jag ska träffa mamma o moster ikväll (tyå 1 månad sen...illa..)

idag ska jag till systemet o sen handla på ica maxi till nästa vecka då vi går jätte sent i skolan varje dag = lunch måste medtagas= lina måste frysa in små rätter typ idag...eller nja iaf handla maten =)

ikväll ska jag o A på maskerad- blir i för sig inte så stort för mig eftersom jag får hålla mig till non-alkohol dryck o gå hem relativit tidigt , jobb och 20 års fest imorgon (!!!) ju och då vill man ju vara pigg! :) sen blir det nog slagt på kvällen och på söndag ska vi fira A´s lilla farmor . älskar sådana här helger då det händer maaaassssor fast jobbet hade vi ju kunnat ta bort men med tanke på boten jag fick så sitter det inte fel med min lilla lön nu... :-)

igår innan jag gick o la mig
så smorde jag in mig med en BUS jag varmt kan rekommendera (se bild nedan) . KÖP DEN! blev jätte bra o naturligt resultat! aloe vera innehåller den så den blir så där lätt o smidig längs huden- BUS doften är fortfarande där men det duschar man av sig nästa dag. blev lite kladdigt längs fingrarna men det är mitt eget fel ju!


nej nu måste jag kila iväg ....
hörs kanske senare eller imorgon efter jubb.
hejdå kära vänner!

denna dräkten o sminket blir det i år igen ...





2008-11-14 @ 10:12:16 Länk ett liv var det ja Kommentarer (5) T ()



tjollahopp!

var väl en normal video jag la upp i inlägget nedan ? :-) så roligt man kan ha ! kanske inte ska ha en gästbok hemma hos mig utan bara använda datorn när folk kommer hit o så får de spela in ett litet klipp! äh mac har iaf gjort ngt bra där med att installera den funktionen :-)

idag var jag seg- sovit som en stock och så vaknar man upp till riktigt höstväder minus regn . rätt mysigt men blir lite seg ! jag ska snart sätta igång med plugget så jag kan gå till stan sen- blev inte riktigt klar igår- ute efter ett kompakt puder! får se om jag kan hitta det! vill ju ha ett så nära min egen ton som möjligt så det inte blir en brun rand mellan haka och hals . not so hot ! och sen att jag använder BUS ibland gör det lite svårare att köpa foundation, puder etc då jag frågar mig, ska jag välja en som passar med min riktiga hudton eller en som passar då jag är lite brunare? dagens i-landsproblem! VAD SKA JAG TA MIG TILL? hahaaha skämt o sido!

precis haft ett långt samtal med min pappa- gaaaah vad det gör ont i en när ens föräldrar inte har det bra- även om man vet att det blir bättre. jag hatar att tänka på den dagen då de VERKLIGEN inte mår bra- jag dör hellre själv än se mina föräldrar lida. när jag var liten o gick på mormor o morfars begravning förstod jag inte hur jobbigt det måste ha varit för mamma- ändå hennes föräldrar . usch nää får sluta blogga om detta . den tiden- den sorgen . kan inte grubbla på det nu! jag hoppas vi får massor av fina år tillsammans för ens familj är ju alltid den bästa eller hur ? =)

ikväll blir det träning- lääängtar! jag har verkligen kommit in i det igen . det går upp och ned. ibland vill man bara sitta inne men jag är inne i en träningsfreak period just nu! älskar att röra mig så det är bara att tacka å ta emot- den varar inte länge =)

igår hittade sandrix och jag en jätte fin rutig klänning från gina men den var tok för avlång (hahaha)- tänker än idag på den. funderar på att pröva en mindre stl- 38 satt bra men var lite lös kring boobsen så ska pröva en 36a idag o se om den blir mindre avlång =) jag behöver nämligen en söt klänning till på söndag då andrés farmor fyller år! sandra o jag var helt överens hur den skulle ha suttit- vi borde kanske sy om den ?=)

nej nu kallar skolväskan..skuuumt!
bjuder på lite mer bilder o videos från igår......hihi!


sandra ritar vägbeskrivning till mig o andré från tågstationen på gunnesbo hem till sandrix
- kolla pingu så nyfiken han är!


äpplepaj bjöds det på- resterna i kylen ligger farligt till idag . . .


sandra







2008-11-13 @ 11:14:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (3) T ()



sandrix o stan

är helt slut efter en toppen dag m sandrix ...måste sova- sen blir det uppdatering , lovar!


tröööööött .



2008-11-12 @ 23:38:40 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



"jogga jogga bort din sura miiiin"




jag lovade er en video - minns ni inte? eller vill ni inte se va va va ? okej den är kanske inte så bra, men jag undrar- gör detta inte ont på damen?!


 aj . . . ! ! !


tåget fick starta om för att fungera igen- helt mörkt o mysigt var det- sen blev det ljust igen som ni ser på videon =)
- som ni förstår hade jag inte så mkt att göra under väntetiden *skratt*

precis varit ute o sprungit ! giiiiiick sååå bra fast i slutet då jag precis bestämt mig för att jag hade kunnat springa världen runt fick jag ont i knät (pga för hårt underlag) men var redan klar med min 6km runda så gjorde inte så mkt .


en jätte svettig sitter i soffan
-på en handduk för jag kan ju inte duscha innan bloggen :-)

ikväll ska jag tvätta sen soooova så jag kan gå upp tidigt imorgon för lite plugg o städ av lägenheten . sandra kommer hit och ska se bonde söker fru . innan dess ska vi gå i stan ihop o äta ute eller laga mat tillsammans (?) =0)

hörs imorgon . . .

ciao!

gamla inlägget försvann när jag mobilblogga . . . men ni hann ju läsa det fast lägger upp godbitarna här under för eget minnes-bruk !



skönsång för alla vi firade i lördags


farmors goda tårta


kusinernas katt aka lazercat


elva var såklart också där


lisa och jag tog tåget till svarte på fars dag


och pappa o elisabeth bjöd på delikat middag . muuums !





2008-11-11 @ 21:20:09 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



Fast i tågkaoset

Ja här sitter man och försöker få rätt på mobilblogga. Vi får väl se..

slutade skolan 15.23. Skulle sluta 16.00. Kom fram till centralen efter en skön promenad,istället för buss och ser ett tåg som jag egentligen skulle ha missat- det var försenat. Ja tänkte jag :) nu kommer jag hem tidigare. Men NEJ det gjorde jag inte. Där stod vi till mitt tåg som jag skulle tagit om jag slutat 16.00 kom sen avgick vi. Jaha vad gör man? Det var bara att äta sin lunch som blev över o koppla in ipoden och koppla av.

Jag kommer ju hem precis som jag skulle göra om vi inte slutat tidigare:) har haft en jätte givande dag. Har gått igenom estetiska bettförändringar idag. Tandställningar o gomspalt och sånt. Även barntänder och vad man ska vara uppmärksam mot. Hade en gästföreläsare som är tandläkare. Han var riktigt cool faktiskt. Snackade om att även om man visade tandkött när man ler (extremt) så blir man nog gift ändå :) eh jo det får man hoppas liksom!

hade tänkt ta en springrunda ikväll men vet hur jag känner efter en lång tågresa,brukar inte vara lika pigg på det. Ska iaf fixa fake bränna när jag kom hem. Sandras fest på lördag ju! Då ska jag ha klänning så kan inte vara vit som en isbjörn då. Har en gammal..ja gammal o gammal men en BUS som ska vara bra som jag tänkt testa. Måste bara epilera benen först,annars kanske det blir lite klumpigt :)

 imorgon är jag ledig- inte helt. Ska försöka tentaplugga lite sen hinna m stan- så shoppingsugen,var ett tag (läs dagar) sen :-) har filmat en jätte rolig (enligt min humor) video här på tåget så kika in här lite senare så ska ni få se :-) nej inget lockbete detta. Haha..



2008-11-11 @ 16:53:46 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



första gången . . .

idag tänkte jag berätta för er kära läsare om min första gång . alla mina kompisar hade redan fått uppleva detta- ja alla mina killkompisar då, kanske några få har varit utan.

det var inte så otäckt som jag trodde- jag trodde man skulle darra och vilja springa därifrån. istället blev jag sur och otrevlig.

jag funderade om jag skulle berätta för mina föräldrar- ja jag funderar än idag . min brossa o hans annamaj fick reda på det. kanske orkar jag inte allt snack från släkt? fast pappa han vet ju hur det känns så kanske ska ge honom en riktig fars dags sursprise!

alla mina kompisar inklusive andré har varit väldigt förvånade att det tog så lång tid för mig- de trodde jag skulle vara en av de första med tanke på min framfart .

jag kan ju säga att jag vill aldrig göra om det- i så fall vill jag nog smita iväg istället som jag gjort en hel del gånger innan,

igår gick det inte, jag kunde inte smita. jag kunde inte köra över polismannen utan jag fick snällt ta emot min bot för 65 på 50 väg!!!!!!

hahaha ja det hände igår när jag hämtat A i Lund och skulle köra till mina kusiner i bjärred där kalaset ägde rum för lilla farmor. vid vildanden i lund stod de- som så många gånger förr. jag pratade med min morbror i telefonen och det var becksvart- förutom gatubelysningen då..o vips står det en man framför mig med ngn lysnade pinne- bilen jag precis ska köra om får åka vidare men min pinn-visning pekar in till höger där en faktiskt rätt trevlig man bötfäller mig o klagar på mitt icke existerande skatte märke. den kunde jag smidigt säga att den låg hemma och heeej vad blond jag är men hastigheten gick inte att dra sig ifrån..jag blev faktisk lättad då jag trodde jag körde i mycket mer- var livrädd att kortet skulle försvinna! jag funderade att dra en "ross och rachel" som de gör när de blir tagna i ett avsnitt men sen vågade jag inte leka "sexy" inför den rätt torra mannen- jag tror inte A var med på de noterna heller *skratt*

"du har en pigg liten bil- vet du om det? " sa polisen till mig ... "ehhh är du dum eller?" hade jag lust att säga " jag har haft denna bil sen jag var 18- jag tror jag vet vad den går för" stolpskott! :)

idag är det fars dag alla mina vänner! jag ska snart till min pappsi o gratta honom att han har fått äran att vara just min far- nej skämt o sido det sista =) ska lämna lisa också- vi ska ta tåget haha oj vad kul det ska bli med lilla lisa- undra om hon gillar det?

släktkalaset igår var helmysigt. andré o jag var sist kvar och hemma vid 01.00 efter ett besök på mc donalds. ANDRÉ skulle äta (!!!) vem äter efter ett släktkalas? man är ju svinmätt men det hade försvunnit ur honom då, jag kände mest "nej inte mer onyttigt nu"  mia bjöd mig liksom på ca 3 (ok en bjöd ja mig själv på) lussekatter på jobb och sen den goooda maten o alla efterätter. i vår släkt har vi liksom den här indelningen : förätt , huvudrätt , glass med coctailfrukt , bullar o kakaor , gottebord och sen tårta! vääärldens godaste chokladtårta hade farmor bakat- ag funderar på att bjuda er på den ! daim på toppen =)

imorgon är det patienter o jag har kanske full dag med niiice patienter , underbart! sen nästa gång ska jag ha en etta som ska kolla på mig . jag är skiträdd- man vill ju agera duktig, tänk om man gör bort sig, ska ju ha min 87 åring då...well well men ni vet hur jag känner för hennes behandling!

ha en bra dag!

kram från en fartdåre!


ps skev jag att när jag körde från polisen- gasade jag allt vad jag kunde o kom upp i 90km på 30 väg =) HAAAA det var min payback- inte för att jag tror de brydde sig men ändå!


ja jag erkänner ! :)


2008-11-09 @ 10:59:50 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



fredag fredag fredag

min rubrik ska ni liksom skrika fram i samma ton 3 gånger så som de gjorde förr (kanske fortfarande) i radio city 107,0 eller vem det nu var =) bara så ni vet!

arbetet gick bra i skolan- inte klara men det ska inte vara inne förrän 3 december så vi har tid. fick reda på en tenta som vi hade för ca 2 veckor sedan och jag fick VG (så oväntat) Jag o Malin blev 3e bäst i klassen- inte dåligt! så livet har liksom kännts så där extra underbart idag! hahahahaaha Linda o Lina blev också godkända- då är det extra kul!

ikväll blir det inte ngt sånt här utan jag ska hem till A och äta middag med hans familj, dricka kaffe o äta kanelsnäcka som vi alltid gör när vi träffar dem. *haha* hans mamma är så gullig o lätt att ha o göra med så hon och jag brukar sitta o prata i timmar- men jag måste hinna se lite idol iaf! robin (17 år) hejdå!

imorgon blir det jobb 9.30-18.00 sen släktkalas . yeaaaaah! lilla farmor ska firas! hoppas hoppas elvan kommer, brukar bli lite extra kul så där *hehe*

pussssss på er!!


ååååh vad jag älskar honom <3



2008-11-07 @ 17:45:04 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



bövelen


ngt tråkiga är vi fast vi har såååå roligt

nyss hemkommen från en helt fantastisk träning- gick och kändes jätte bra . härligt när det är så va? :) nu har jag duschat o ska mysa lite framför datorn/tvn innan det blir sängen . sista skoldagen imorgon och sen är det FREEEEEEDAG! helg helg fast blir en kort en för moi ska jobba :-/ men meeeen jag får ju träfa lilla mia som är nyförälskad så där kommer nog munnarna gå som vanligt :)

imorgon ska jag till skolan igen en stund- grupparbete med tjejerna! så det är rätt lugnt sen ska jag till stan och köpa kattmat till fru lisa och titta på lite skidkläder från peak- har hitta mkt snyggt där men ajjjj vad dyrt !

idag har jag städat min lilla sketna lägenhet :) kändes så myisgt o komma hem ikväll när den luktade så gott och det bästa utav allt- lägga sig i heeelt rena lite "halvhårda" lakan! hihi! lotion på huden o favvo flanellpyjamasen ska på först!

nu är det hell´s kitchen på 3an..är det verkligen på riktigt? känns som de är vänner när kameran slocknar liksom...tycker sådana program är rätt bisarra. nej tacka bonde. var inte det bra igår? haha gay-bonden är ju bara så trevlig. känns som det kommer bli massa gosiga intriger där *skratt* sånt är väl alltid roligt att glo på! imorgon är det idol- vem åker? hoppas johan eller han robin (17år), inte rock-robin! :) fast det kan nog bli spännande imorgon eftersom små flickor röstar på johan o robin (17 år)...hoppas bara inte rock-robin eller alice åker!

på söndag är det fars dag . ni glömmer inte det va? gissa om lina har framförhållning- köpte fars dag present när jag var i usa i JUNI (!!!!!) inte likt mig men så är det så på söndag ska han äntligen få den- en lacoste golfhandduk (till golfklubborna alltså..) som de sålde superbilligt! o såklart inte kärleksfullt kort! hahaha..

ok bloggers take care...


renbäddat är bäst


2008-11-06 @ 22:15:04 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



Ola , min tränare!


gaaaah min tränare på youtube . skrämmande meeen bra =) visst visste vi att du kunde sjunga men en att skåda en sådan här romantiker var väldigt överraskande =) gooo Ola !


2008-11-06 @ 15:09:41 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



jag vill gunggung gunnnnga med deeej .


aqua--barbie girl- det enda rätta :-P


du e flickan , i reklamen- som har tagit charmexamen babpapapaohoh

ibland (läs alltid) är det så himla roligt att dansa . jag vill NU men får vänta tills nästa helg :-)





jag o partyjejerna .


2008-11-06 @ 10:09:14 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



i love bonde , not bönder! :)

skolan o grupparbetet gick som smort. malin fyllde hela 25 igår så vi hade kak-kalas för henne o jag hade med girlanger som vi strödde ut på bordet ! myyyysssigt! sen när jag o A kom hem från våra skolor gick vi till mobilia- letade efter en dator-väska till mig men hittade ingen bra/snygg så vi handlade lite bröd o soppa som vi ska tillaga nu, muuums vitlöksbröd!

imorgon är jag leeeedig =) anteckna det , hörrn du! :)

nu ska vi äta sen är det älskade bonde . jag måste tända en massa ljus nu o börja ladda!


söta malin hos herr röntgen


2008-11-05 @ 19:21:45 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



sjuuka människa :)



det är för er mina fina vänner .


2008-11-04 @ 23:56:59 Länk ett liv var det ja Kommentarer (4) T ()



love shine a light in every corner of my heart



love love love love love love love love love love love love love

<3




2008-11-04 @ 16:47:12 Länk ett liv var det ja Kommentarer (6) T ()



fertich studiert

så nu får det vara nog . andré har gjort överkurs och jag har hunnit med vad jag ska samt otskiljaktiga msn konversationer :-)
nu ska vi handla mat för lina är såå hungrig i magen! ska bara låna en bok först!så tjejer, nu är jag redo till vårt grupparbete imorgon! yeaaah!




*pust* äntligen klara . andré släpp pennan!


2008-11-04 @ 14:54:11 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



pappa

OJ fick precis reda på av en gammal kompis (och bloggläsare) att han ska bli pappa . inte träffat honom på år och minns bara honom sen den som alltid gör en och alla i hans omgivning så glada så detta kommer bli SUPER! rätt kul när man får sådana här nyheter =0) tänk nu börjas det- kompisar får barn och jag är inte alls mogen *tsssss* :-)

här sitter jag på snabbt o gott med min laptop och väntar på A som ska äta- sen ska vi till odont-biblioteket här i malmö o studa! ikväll blir det god matlagning o en bra film!

oj vad alla smaskar här inne- gubbar sitter o glupsar i sig som om ingen ser dem- rätt nasty! *skratt* well well hörs sen bloggers!


ingen mamma här inte
 
andré är den enda som studerar civilingenjörs-matte här *ler*

tagen med datorn- försöker se intresserad ut . muuums dentala material =0)


2008-11-04 @ 12:25:32 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



björn + bagare + dillen + ellan

som jag sa åt björn. man känner sig alltid så "hemma" och välkommen hos er och likadant känner jag hos bagaren o hans lilla ellan . de är så varma o oerhört lätta människor . det var en trevlig kväll efter en mkt bra fotbollsträning =0)

nu ligger gasten (andré) o skriker att vi ska somna ihop så jag får väl dra mig in där o snutta på honom lite! imorgon ska jag vara hemma hela dagen med JÄTTE MKT plugg att göra men MEEEEN bättre än att åka till skolan .

lycka till min älsklings goll imorgon...nu är det dags att ligga sömnlös ännu en natt *suck* inte för att jag är nervös för ngt provsvar utan bara tanken av att hon ligger i det låånga röret- min lilla golla-liten i världen men det har så många andra människor klarat så då klarar hon nog det.


back in the old days

sjukt gammal skabbigt kollage jag gjort men sööööttt

ellan: ja du de hattarna gör liksom festen så vågade inte chansa o avstå ifrån dem . det programmet på min dator gör en extra snygg *tssss* kul du skriver juuuu *hiihahaha*


2008-11-04 @ 00:48:06 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



see ya don t wanna be ya

sandra , att tanka hem bilder tar tid . haha !

seeeg dag i skolan- vill bara sova nu o vet ni vad? det ska jag!
skriver lite mer när jag är hemma vid 12 inatt , ska till my homie the bagare ikväll direkt efter träningen o se prison! yeah =0)

see ya dont wanna be ya (sa ni oxå så när ni var unga och dumma)?)


spela fotboll är såå kul .


2008-11-03 @ 16:53:17 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



on the tågstation

ojoj vad knepigt allting blev- stress som bara den i morse o tuuungt för jag skulle asa med mig denna- datorn! men det var ju tur jag asade med den för linda försov sig så här sitter jag på centralen kl 8.00 o bloggar! rätt trevligt , folk springer förbi en så det blir helt kallt utav vinden *brrr* Jag är svinhungrig för jag har inte ätit ännu men gillar ej att äta offentligt när alla springer förbi en så tror jag väntar på Linda ändå o vårt nästa tåg som går nästa timme .

vi ska ju bara ha grupparbete (som jag skrev i förra inlägget) så känns inte så viktigt att komma i tid- plus att de andra i gruppen är fortfarande hemma o väl medvetna om morgonens schema.

idag är det sandras dag så in o gratta med er- då blir hon så glad . hela 20 år fyller hon. det är stort . systembolaget ju! nu kommer sandra bli alkoholist- iaf dem första gångerna sen tröttnar man på att visa leg o att slänga ut pengar på massa goda cider sorter. men jag kommer ihåg så despo jag faktiskt var , firade min 20 års dag i miami faktiskt . jobbade som au pair i new york och pappa,elisabeth, min bror o släkten kom o vi åkte till miami. de knackade på dörren tidigt o alla stod o sjöng i I LOVE NEW YORK  t shirtar =) Det var en riiiktigt speciell känsla att få dira den där- i värmen! Men hey Sandra det regnar inte idag iaf =) GRATTIS GUMMAN! Jag hoppas du får en jätte bra dag o trevlig kväll vart ni nu hamnar! :-)

Nu är det bara ca 15 min tills linda ankommer med sin buss- o ca 30 min tills tåget går- tuuur jag hade datorn. jag har glömt både hunger, trötthet och tristess. men det är bara för att jag är en sådan dator-nörd men se, ibland är det en fördel- som idag!

denna veckan har jag kommit på händer inget roligt alls- denna helgen var ju fullmatad om man säger så så nu har man lite så höga krav på allting- att allt ska vara kul o att det ska hända ngt hela tiden , kanske inte så bra *haha* men men jag får väl se till att ngt händer- om inget annat en massa hemma mys.


2008-11-03 @ 10:13:03 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



new years eve

nyårsafton ska ju firas i österrike som inte kan ha undgått ngn så som jag tjatat . iaf börjar den årliga pressen nu när andrés syster hittat finfiiiin klänning till nyår . har en idé som finns på asos.com (min favvo sida!) men ska inte förhasta mig men visst är jakten rolig ? JAG ÄLSKAR DEN! sen att jag blir lika onöjd varje år tillhör en annan historia *skratt*

mys hos andré för tillfället . hans mormor o morfar har varit här . jag köpte med mig lussebullar från ica maxi- såå gott fast lite väl tidigt de börjar tycker jag . annars har jag varit på ikea idag- kaos så jag handlade snabbt lite värmeljus bara .

är helt slut efter denna helgen- hänt så mkt så har varit skönt att bara vila idag ! imorgon blir det fall diskussion och grupparbete , sen ska jag träna på kvällen o prison break hos björn (förhoppningsvis!)

nästa vecka blir lugn- jobb till helgen och lite släktkalas så där ! rätt trevlet ändå . nej nu ska jag krypa tillbax till andrés säng o fortsätta se starsky and hutch .






2008-11-02 @ 22:23:02 Länk ett liv var det ja Kommentarer (0) T ()



<3 özz , soran , björn & måns .

vilken härlig kväll det har varit- det är så viktigt att få skratta ibland- skratta ordentligt så ögonen rinner o man tappar andan :-D så har vi haft det ikväll . vilket gäng som uppträdde på slagthuset- helt otroligt ! björn var såklart bäst ! träffade lina från klassen oxå . alltid skoj med lite välkända ansikten =0)

innan föreställningen var jag , andré , sandra och hennes daniel på jensen´s o åt från 17.15 till 19.30 . riktigt mysigt att bara sitta i lugn och ro och äta en massa gott och snacka . helt lugnt och skönt var det (kan ju behövas efter gårkvällens bravader) . blev ju en hel del snack om kommande skidresan- jag hoppas så den blir lyckad o kul .

dags o se film med gubben- white coats . känns som sömnen knackar på dörren vilken sekund som helst- hade tänkt bjuda in sandrix o daniel men de skule på partaj ikväll . känns som om de varit här så hade jag ju varit tvungen att vara vaken men nu har jag inga tvång och kan låta ögonen sakta sluta sig . rätt härlig känsla , bara det att jag vill vara vaken o ta vara på helgen .

denna helgen har verkligen varit den bästa på länge- tack alla ni som bidragit till det :-D


ciao!








tuuuuuristbild är ett måste nu förtiden !
alla gillar det- så länge de inte behöver fråga- så är det ! :-D



försmak på hur kvällen skulle bli :-D *skratt*


2 helnöjda typer innan andrés tårar kom farandes :-D


2008-11-01 @ 23:56:24 Länk ett liv var det ja Kommentarer (1) T ()



man mår som man ska .

man mår som man förtjänar ? eh va? varför säger man så? det måste varit ngn vresig nykterist som grundade det ordsråket (?) när alla andra varit ute o festat o haft kul och denne satt hemma och mjölkade eller något . ja vad vet jag ? men jag anser inte att ngn förtjänar att må så här- att man dricker alkohol , dansar och är uppe till 5 är ingen synd . så det så :) man mår som ska ha helt enkelt .

ja det kan väl inte undgått ngn efter mitt förra inlägg att vi hade skoj ? sandra o hennes nyfunna vän malin kom hem till mig vid 19.00- då fixade de till sandras hår och jag lagade lite mat . idol var en besvikelse som alltid så vi tittade väl inte jätte seriöst på det men favoriterna var såklart duktiga . vi blev så inspirerade av temat så singstar drogs fram och varför ska jag alltid hamna sist ? det ska ju inte ha ngt med sångröster att göra , mer toner- men antar jag inte kan det heller ! nåja kul var det iaf !

vi åt och bestämde att vi hade blogg fest igår- alla 3 älskar att blogga och såklart var vi tvungna att blogga bara för att vara lite så störiga- därav inlägget innan! malin o jag hade minnen att prata om trots att vi aldrig setts *skratt* & direkt när hon kom innaför min dörr kändes det som jag kännt henne jätte länge , ja sen den dagen i usa när jag fick höra att hon längtade tills jag kom hem (!!!) - goda förutsättningar inför kvällen !

träffade min söta pirat (andré) på slagt o alla hans kompisar samt lotten o hennes tobbe. så himla skoj när man är många som drar ut ! det var dock läskigt tema igårt- varför måste folk klä så SÅ läskigt och sen inte dra på smilbanden en enda gång då denne ser att man blir rädd ? *suck*

dansade ända till 4 sen tror jag nog alla kände att det var bra efter lååångt försök att hitta malins örhänge som till slut återfanns hos garderob personalen- schysst att ngn lämnat in det faktiskt ! jag vet inte hur många som var involverade i letadet men kul var det o se när alla hukandes letade över vårt favvo golv- schlager!

hem körde daniel oss- det var så skööönt o slippa taxi/buss- sen åt jag resterna jag bjudit på tidigare på kvällen . det hade stått framme hela kvällen och smakade väl inte hallon precis men andré vägrade gå med mig o köpa burgare !

nu känner jag verkligen för mc donalds men ska till jensen´s med sandra , daniel och min snuff om ca 3h o sen blir det slagt igen fast denna gången stand up comedy med björn gustavsson m fl . ska bli såå trevligt- hoppas man är lite piggare tills dess bara !

tack tjejer för en underbart vild o rolig kväll igår- precis som det ska vara ! :-)
hejdå blogg läsare!

















sen blev det lite mer oeriöst . . .
                    

vilka skönheter va ? :-D Ja man har faktiskt det inte roligare än vad man gör det ! Dags o göra mig till människa nu så björn inte blir rädd för mig . 


2008-11-01 @ 14:36:29 Länk ett liv var det ja Kommentarer (2) T ()



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS 2.0

Sök i bloggen